2509
Prince of Persia: Prodigy
-
Itt az az ominozus 5 db amit nemtudok felvenni sehogysem.
-
#828 Az lehet de 45gömbhöz nekem hiányzik 8 db ebből ebből 5-öt fingom nincs hogy kéne felvenni 3-at meg nem is látok hol vannal :( -
#827 Aze'... en mar tartok majdnem a felenel... de ebben a jatekban elakadni egy kulon muveszet :DD
Hogy sikerult ?:D -
#826 Én az elején szopok még elég rendesen :(
60 fénygömbnek kéne meglenni és nemtudom merre menjek :(
34 db van meg asszem vagy 37 amit magam körül még látok az 5 db de azokat sehogy nem tudom elérni.Más merre meg nem látok utat. -
#825 kuzsé, ubisoftot nám fikázod. töröld le és gtfo
[szereti a ubisoftot] -
#824 Na de mindet eléred?
Megszereztem az elsőt(én a kéket választottam), azt mondja válasszak a térképen útirányt. Választok és utána bármit nyomok, kitesz a térképből és nem tudok sehová sem menni. Szóval, mit kéne a helyszín választása után nyomni, hogy elvigyen oda vagy csak kiengedjen abból az erőből? -
Vincentcloud #823 Csak azt írd már meg légy szíves, hogy mégis mi a bajod az irányítással és a harcrendszerrel? Mind a kettő nagyon jól meg van oldva szerintem, de úgy gondolom az emberek nagy része szerint is. -
#822 Nekem 1920*1200 felbontással max élsímitással akadásmentesen fut! 8800 GT van.
ui:
és azokat a fénygömböket mindig gyűjteni kell, mert ha nem gyűjtjük meg a maximálist, akkor nem mehetünk tovább a történettel. Rá épülnek a Templom tudásai, és Elikával csak akkor tudjuk aktiválni egyenként, ha begyűjtöttük a meghatározott számú fénygömböket.
Én már a második tudást aktiváltam (zöld és a sárga van eddig)
Zölddel: futok
Sárga: repülök xD
Szal gyűjteni kell, ha végig akarjátok vinni:)
-
#821 Majd vmelyik arc, akinek ATI kártyája van is rakjon már be élsimításos képet.. Sztem azon minden fasza lesz. Nvidiának mindig ez volt a hátránya.
Kicsit kisebb pofával kéne fikázódni, talán! -
#820 Ha nem tetszik ne vedd meg....Ja, de a warezt is töröld:) -
Dzsabba #819 szánalmas vagy -
#818 Új prince 1680x1050-ben 4x AA és full details mellett!
HÚZZÁK A FASZUKRA AZ UBIFOS EMBEREI A GECI TUDÁSUKAT.
Ha már geci irányítás, célsádíd karakterek, meg fos harcrendszer mellett nem tudnak a csupasz háttérben megjelenő geci átnyékokat elsimítani na ez már durva.
LOL...erre nincs szó...ez kritikán alluli.
Emberek...it nem recék vannak, hanem LÉPCSŐK.
-
#817 Inkább akkor valami lágyabb, nyálműfaj nem? -
sleepyhead #816 EZ MÁR ROCK BAZD MEG -
#815 Csak ez már nem pop.
ennyi. -
#814 Hat en tegnap toltam picit es semmi baj nem volt vele... -
attila117 #813 csá
Menne a játék 2,4ghz proci; 1Gb ram; Ati radeon X1650pro 512mb ddr3??? -
midian #812 Ha valamire jutsz Gubberx légyszives jelezz .
Úgy látom nem sűrű ez a hiba. -
Djemba #811 ez grafika nem jön nekem be összecsapott 4 rész -
midian #810 Akkor nem vagyok egyedül -
#809 Hali, nekem is ezt csinálja de csak a menüben :S illetve nekem az még a bajom hogy 60 hz-en megy és kiég a szemem tőle -
#808 megvan -
KaLóZ14 #807 prince of persia launcherben settings és egyből a graphics fülön találod magad -
#806 Hol a francba lehet bealitani a grafikai opciokat? Felbontas meg ilyenek??? -
midian #805 Valakinél volt olyan probléma,hogy a kép folyamatosan vibrált?
(vizszintesen folyamatosan futnak a képernyőn csíkok)a legelején már elkezdi utána meg vmi bejátszás is van és akkor is csinálja azt már nem vártam meg) -
#804 Jelenleg nálam a 170 fénygömb a cél!
Szal az alap 60 még bővülni fog:) -
#803 Igen, közben rájöttem:)). -
#802 Kellmes csalódás ért! 4.5 órát játszottam, eddig lenyűgözött.
Így a játék közbe észre sem lehet venni a cell-shaded garfikát. Ez az egy bántotta a csőrőmet még anno. A környezete az valós. Csak a főkarakterek cellesek.
Gyönyörű játék. Megfelelő hangulattal. A játékmenet hasomló a Warrior Withinre meg a jade Empire-ra. utóbbit kaland meg sok beszéd szempontjából hoztam fel. A warrior withines hasonlat azért, mert két világban játszódik. Van a normál, meg az alkimistás, kémiai egyvelegek, azok a folyékony trutyik környezete. Azaz Szimbióta xD Tiszta pókember:D
A lényeg hogy jó játék... jelenleg 9/10 majdnem 5 óra játék után! S kb a negyedénél tartok. Elakadások egyszer sem voltak. Hisz elika segít, persze előtte célszerű kijelölni a térképünkön a célt, és ugy hallgatni elikára. -
#801 gondolom nem arra kell menni :D:DAds -
#800 A játék indításánál a Launch the game! helyett , menj a Settings-re. -
o0Gomboc0o #799 Üdv.A grafikai beálításokat hol találom?A display almenüben nincs csak fényerő és lész?! -
#798 Akkor mi a gond?:) -
#797 nem a gömbök miatt van szerintem -
#796 45-ből megszereztem 38-at, de a térképen nem tudok elmenni máshová. Elmentem egy másik helyre(térkép nélkül), de ott nem történik semmi, a csaj is mondja, hogy nincs mit tennünk itt. -
#795 dehogy -
#794 Minden fényes bigyót meg kell szerezni? Vannak amelyekhez nem tudok eljutni. Anélkül feleslegesen megyek tovább? -
#793 elég sűrű ahogy látom,öcsém tolja most is -
#792 Milyen gyakran vannak harcok?
Vmint spilereket spoiler tagba tegyétek h mindenki élvezni tudja. -
#791 talán tegyél fel újabb drivert,másra nemtudok gondolni. -
#790 nemtudok róla