2509
Prince of Persia: Prodigy
  • grebber

Itt az az ominozus 5 db amit nemtudok felvenni sehogysem.
  • grebber
    Az lehet de 45gömbhöz nekem hiányzik 8 db ebből ebből 5-öt fingom nincs hogy kéne felvenni 3-at meg nem is látok hol vannal :(
  • Sephi
    Aze'... en mar tartok majdnem a felenel... de ebben a jatekban elakadni egy kulon muveszet :DD

Hogy sikerult ?:D
  • grebber
    Én az elején szopok még elég rendesen :(
    60 fénygömbnek kéne meglenni és nemtudom merre menjek :(
    34 db van meg asszem vagy 37 amit magam körül még látok az 5 db de azokat sehogy nem tudom elérni.Más merre meg nem látok utat.
  • Dragooon #825
    kuzsé, ubisoftot nám fikázod. töröld le és gtfo

[szereti a ubisoftot]
  • lalakov
    Na de mindet eléred?

Megszereztem az elsőt(én a kéket választottam), azt mondja válasszak a térképen útirányt. Választok és utána bármit nyomok, kitesz a térképből és nem tudok sehová sem menni. Szóval, mit kéne a helyszín választása után nyomni, hogy elvigyen oda vagy csak kiengedjen abból az erőből?
  • Vincentcloud
    Csak azt írd már meg légy szíves, hogy mégis mi a bajod az irányítással és a harcrendszerrel? Mind a kettő nagyon jól meg van oldva szerintem, de úgy gondolom az emberek nagy része szerint is.
  • Prince23
    Nekem 1920*1200 felbontással max élsímitással akadásmentesen fut! 8800 GT van.

ui:
    és azokat a fénygömböket mindig gyűjteni kell, mert ha nem gyűjtjük meg a maximálist, akkor nem mehetünk tovább a történettel. Rá épülnek a Templom tudásai, és Elikával csak akkor tudjuk aktiválni egyenként, ha begyűjtöttük a meghatározott számú fénygömböket.
    Én már a második tudást aktiváltam (zöld és a sárga van eddig)
    Zölddel: futok
    Sárga: repülök xD
    Szal gyűjteni kell, ha végig akarjátok vinni:)
  • lac111
    Majd vmelyik arc, akinek ATI kártyája van is rakjon már be élsimításos képet.. Sztem azon minden fasza lesz. Nvidiának mindig ez volt a hátránya.

Kicsit kisebb pofával kéne fikázódni, talán!
  • Sgtfathi
    Ha nem tetszik ne vedd meg....Ja, de a warezt is töröld:)
  • Dzsabba
    szánalmas vagy
  • DarkSector
    Új prince 1680x1050-ben 4x AA és full details mellett!
    HÚZZÁK A FASZUKRA AZ UBIFOS EMBEREI A GECI TUDÁSUKAT.

Ha már geci irányítás, célsádíd karakterek, meg fos harcrendszer mellett nem tudnak a csupasz háttérben megjelenő geci átnyékokat elsimítani na ez már durva.
    LOL...erre nincs szó...ez kritikán alluli.
    Emberek...it nem recék vannak, hanem LÉPCSŐK.
  • kirol
    Inkább akkor valami lágyabb, nyálműfaj nem?
  • sleepyhead
    EZ MÁR ROCK BAZD MEG
  • DarkSector
    Csak ez már nem pop.
    ennyi.
  • Sephi
    Hat en tegnap toltam picit es semmi baj nem volt vele...
  • attila117
    csá
    Menne a játék 2,4ghz proci; 1Gb ram; Ati radeon X1650pro 512mb ddr3???
  • midian
    Ha valamire jutsz Gubberx légyszives jelezz .
    Úgy látom nem sűrű ez a hiba.
  • Djemba
    ez grafika nem jön nekem be összecsapott 4 rész
  • midian
    Akkor nem vagyok egyedül
  • Gubberx
    Hali, nekem is ezt csinálja de csak a menüben :S illetve nekem az még a bajom hogy 60 hz-en megy és kiég a szemem tőle
  • Sephi
    megvan
  • KaLóZ14
    prince of persia launcherben settings és egyből a graphics fülön találod magad
  • Sephi
    Hol a francba lehet bealitani a grafikai opciokat? Felbontas meg ilyenek???
  • midian
    Valakinél volt olyan probléma,hogy a kép folyamatosan vibrált?
    (vizszintesen folyamatosan futnak a képernyőn csíkok)a legelején már elkezdi utána meg vmi bejátszás is van és akkor is csinálja azt már nem vártam meg)
  • Prince23
    Jelenleg nálam a 170 fénygömb a cél!
    Szal az alap 60 még bővülni fog:)
  • lalakov
    Igen, közben rájöttem:)).
  • Prince23
    Kellmes csalódás ért! 4.5 órát játszottam, eddig lenyűgözött.
    Így a játék közbe észre sem lehet venni a cell-shaded garfikát. Ez az egy bántotta a csőrőmet még anno. A környezete az valós. Csak a főkarakterek cellesek.
    Gyönyörű játék. Megfelelő hangulattal. A játékmenet hasomló a Warrior Withinre meg a jade Empire-ra. utóbbit kaland meg sok beszéd szempontjából hoztam fel. A warrior withines hasonlat azért, mert két világban játszódik. Van a normál, meg az alkimistás, kémiai egyvelegek, azok a folyékony trutyik környezete. Azaz Szimbióta xD Tiszta pókember:D
    A lényeg hogy jó játék... jelenleg 9/10 majdnem 5 óra játék után! S kb a negyedénél tartok. Elakadások egyszer sem voltak. Hisz elika segít, persze előtte célszerű kijelölni a térképünkön a célt, és ugy hallgatni elikára.
  • offkorzv2
    gondolom nem arra kell menni :D:DAds
  • lalakov
    A játék indításánál a Launch the game! helyett , menj a Settings-re.
  • o0Gomboc0o
    Üdv.A grafikai beálításokat hol találom?A display almenüben nincs csak fényerő és lész?!
  • lalakov
    Akkor mi a gond?:)
  • offkorzv2
    nem a gömbök miatt van szerintem
  • lalakov
    45-ből megszereztem 38-at, de a térképen nem tudok elmenni máshová. Elmentem egy másik helyre(térkép nélkül), de ott nem történik semmi, a csaj is mondja, hogy nincs mit tennünk itt.
  • offkorzv2
    dehogy
  • lalakov
    Minden fényes bigyót meg kell szerezni? Vannak amelyekhez nem tudok eljutni. Anélkül feleslegesen megyek tovább?
  • offkorzv2
    elég sűrű ahogy látom,öcsém tolja most is
  • The Protector
    Milyen gyakran vannak harcok?
    Vmint spilereket spoiler tagba tegyétek h mindenki élvezni tudja.
  • offkorzv2
    talán tegyél fel újabb drivert,másra nemtudok gondolni.
  • offkorzv2
    nemtudok róla