Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elvileg nem hagyhatnak ki minket.....elvileg.
Biztos így van. <#idiota>#idiota>
Lesz még 2 rész mivel trilógia lesz.
Next PC upgrade: 2022
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://www.youtube.com/watch?v=0EglJ8fM6Ww
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler lehet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
@
tud vki már magyarítást a játékhoz?
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Amikor meghallottam ezt a lehetetlen elképzelést, hogy Prince of Persia homok nélkül, más sztorival azt mondtam bocs, erre én nem vagyok vevõ. Szinte mániákusan kiutáltam magamban ezt a részt.
Aztán persze az egyik haverom odajött hozzám és fülig érõ szájjal közölte, hogy az új rész 95% fölötti értékelést kapott. Ez ledöbbentett ugyanis tudtommal a SoT 96% a WW 92% a T2T 88%-ot kapott (PC GURU). Mondom ezt le kell vakarni a netrõl,de anno megfogadtam, hogy SEMMIT aminek köze van a Prince of Persiához nem szedek le illegálisan így berongyoltam az elsõ boltba megvette és elkezdtem...
Nem is tudom mit tette a kedvencemmé ezt... Az észbontóan gyönyörû grafika, az eszméletlenül jó harcrendszer, maga a karakter vagy a játék menete... Amit sajnálok belõle, az Kaileena, de valahogy kibírom nélküle <#vigyor2>#vigyor2>
Magyarul most sz*rnak a pofánkba finoman szólva? Ennyi volt, nincs több PC-s Prince of Persia?
Nem.
"És ha a folytatás megjelenik nekünk meg fogalmunk nincs a sztoriról, mert jópár óra kimaradt?"
Ez nem érdekli a Ubisoft-ot.
"Esetleg nem lehet az xbox verziót úgy felboncolni, hogy a PCssel is kezdjen valamit?(emulátor?)"
Nem.
Egyébként youtube-on fent van a DLC végigjátszása.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
komoly így néz ki a gyüjtõi verzió borítója?