Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
aham... csak nem feltétlen boltból 😊 hanem egymás közt adják veszik cserélgetik, és ez ugyanakkora "kárt" okoz mint a warez... csak elmondhatják, hogy húúú eredetim van és nem loptam... de amit Béla megvett a Pistától, abból az EA meg Ubi meg a többi semmit nem lát 😊

@

davidka003
De az tény, hogy konzolra sokkal többen vesznek játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

offkorzreg
konzolosok is letorrentezik nagyrészt,akárki le torrentezheti.szerintem nem pont errõl van szó itt

enlightened
Konzolból több bevétel jön be. Itt már nagyon régen nem arról van szó, hogy tiszteletben tartanék hogy eredetileg pc-s volt. Csak a bevétel számít. Konzolosok többen veszik meg pc-sek meg letorrentezik, szóval minket inkább kihagynak ha lehet.

davidka003
Én már annak örülni fogok, hogy ha a Prince of Persia 2 is jön PC-re. DLC-k meg nem izgatnak. Bár PC-s DLC sem lenne rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shockmaster
"Anno még sok sok évvel ezelõtt, amikor a Warrior Within készült leadtak egy interjút arról is, hogy PC-re is kijön-e a Prince of Persia (szó szerint idézem): "A sorozat alapvetõen konzolra épül,de természetesen lesz PC verzió is. Hé, hiszem a Prince of Persia eredetileg PC-s játék és mi nem fogunk kiszúrni a PC-s játékosokkal!""

Elvileg nem hagyhatnak ki minket.....elvileg.

enlightened
Xbox és Playstation usereknek már raktak is bele egy plusz 3 órányi játékot a végétõl. Elika meg is pofozza a prince-t amiért feltámasztotta és ezzel visszaszabadította ahriman-t, kár, hogy mi pc-sek megint ki vagyunk hagyva a buliból:S.

Kösz szépen már jobb a kedvem😛

davidka003
"sztem eddig ez volt a legjobb rész"

Biztos így van. <#idiota>

Lesz még 2 rész mivel trilógia lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

offkorzreg
trilogia lesz ez is akárcsak az elözö.ugyhogy de akarnak

Nah végigtoltam bagyon fasza volt sztem eddig ez volt a legjobb rész😛 nem tudja vki nem akarnak új részt csin??😛

Atkamon
Meg kell venni, vagy kölcsönkérni valakitõl, aki megvette... Külön nincs fenn a magyarítás.

thx am "Magyarítás" v "Honosítás" majd nézz utána mit is jelent az h "magyaros" meg nem azért kell mert nehéz de van benne millió jó poén amit nem értek teljesen mert német, olaszt tanulok szal nem vok pro angol 😄

Mintha ehhez a játékhoz annyira kellene magyarosítás..

grebber
Nagy méretû fájlokban van a szöveg.Szerezd meg haveroktól a magyar verziót.Külön fájlokban nincs fent!

Next PC upgrade: 2022

Hello bocsi de nincs még magyarítás a gamehez? Olvastam régebben h nincs hozzá de azóta nem lett ? vagy nem vagyok vmi szakértõ de olyat nem tudnak h a texteket kiveszik olyan game-bõl ami magyar azt a másik bemásolja és magyar?? bocsi sok hülye kérdésért😛

Looooser
eszement....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hát igen elkezdtem wowozni ay függõ lettem és miatta fullra lemaradtam de most letöröltem mert már untam😛 és hát most muszáj szerezni vmit😄 é thx

Atkamon
Hát hallod tényleg le vagy maradva😄 2008 decemberben jött ki😄

bocsi én nagyon le vok maradva de kijött már a game??😛 sry h hülyeséget kérdezek de már rég nem láttam semmit a játékrol

Shockmaster
Hehe az egy a sok jó poén közül a játékban <#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=0EglJ8fM6Ww

The Protector
Hát.Nekem a játék megjelenésénél egy kurva nagy dollárjelet láttam.Mikor játszottam vele elhalványodott picit.Amikor végigvittem még nagyobb dollárjelet láttam+egy kasszahang csilingelõs effektet.Lesz folytatás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shockmaster
Fura,de sajnos ilyen... Annyi azonban kiderül ebbõl, hogy lesz folytatás tutira 😊

Atkamon
Aha, jól látod a helyzetet😊

Most értem a végére.
Spoiler lehet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég érdekes a vége. Akkor most mindent feladtam azért hogy éljen Elika? Újra kiszabadítottam Arishman-t csak azért hogy éljen Elika. Érdekes vég, szokatlan, de fõ a változatosság. Bár a happy end azért hiányzik. Gratulálok a készítõknek a kreativitásért, nagyon élvezetes volt.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Shockmaster
Na, találtam egyet:

armageddon666
😞

😊)

@

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

armageddon666
megdobna valaki egy magyarítással? [email protected] a mailem, köszi!

@

Shockmaster
Pedig csak eggyet kellet tvolna olvasnod lefelé <#finom>

valaki magyarítást feltudna dobni? vagy elküldené nekem a [email protected]?

Shockmaster
Nem hiszem, hogy találsz, mert alapból magyarul adták ki.

sziasztok
tud vki már magyarítást a játékhoz?

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Shockmaster
Én nagyon régi motoros vagyok ilyen téren, a DOS-os verzióval nem játszottam, a Sands ofTime-mal kezdtem de az egyszerûen isteni volt. Onnantól kezdve fanatikus voltam. Persze a Warrior Within volt a kedvencem, a T2T-t elég gyengében éreztem ,de a sztori mindent megért, természetes, hogy imádtam.
Amikor meghallottam ezt a lehetetlen elképzelést, hogy Prince of Persia homok nélkül, más sztorival azt mondtam bocs, erre én nem vagyok vevõ. Szinte mániákusan kiutáltam magamban ezt a részt.
Aztán persze az egyik haverom odajött hozzám és fülig érõ szájjal közölte, hogy az új rész 95% fölötti értékelést kapott. Ez ledöbbentett ugyanis tudtommal a SoT 96% a WW 92% a T2T 88%-ot kapott (PC GURU). Mondom ezt le kell vakarni a netrõl,de anno megfogadtam, hogy SEMMIT aminek köze van a Prince of Persiához nem szedek le illegálisan így berongyoltam az elsõ boltba megvette és elkezdtem...
Nem is tudom mit tette a kedvencemmé ezt... Az észbontóan gyönyörû grafika, az eszméletlenül jó harcrendszer, maga a karakter vagy a játék menete... Amit sajnálok belõle, az Kaileena, de valahogy kibírom nélküle <#vigyor2>

Atkamon
Hát énis... Elsõ napon megvettem ezt is, és imádtam, a régebbieket elég késõn ismertem meg, de azokat is nagyon szerettem.

Shockmaster
Ajánlom is nekik 😊

Atkamon
Azt nem mondták, hogy nincs több PS-c Pop, csak az Epilouge-ot nem adták ki PC-re.

Shockmaster
Anno még sok sok évvel ezelõtt, amikor a Warrior Within készült leadtak egy interjút arról is, hogy PC-re is kijön-e a Prince of Persia (szó szerint idézem): "A sorozat alapvetõen konzolra épül,de természetesen lesz PC verzió is. Hé, hiszem a Prince of Persia eredetileg PC-s játék és mi nem fogunk kiszúrni a PC-s játékosokka!"

Magyarul most sz*rnak a pofánkba finoman szólva? Ennyi volt, nincs több PC-s Prince of Persia?

Atkamon
Hát mivel az a címe, hogy Epilouge, ezért szerintem van köze hozzá... bár lehet semmilyen fontos információ nem derül ki benne, de azt meg kétlem.

Úgy tudom A box-os DLC-nek nincs köze a történethez. De majd a youtube videó megadja a választ. 😊

davidka003
"PCre nem is lesz semmi féle kieg vagy DLC?"

Nem.

"És ha a folytatás megjelenik nekünk meg fogalmunk nincs a sztoriról, mert jópár óra kimaradt?"

Ez nem érdekli a Ubisoft-ot.

"Esetleg nem lehet az xbox verziót úgy felboncolni, hogy a PCssel is kezdjen valamit?(emulátor?)"

Nem.

Egyébként youtube-on fent van a DLC végigjátszása.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

PCre nem is lesz semmi féle kieg vagy DLC? És ha a folytatás megjelenik nekünk meg fogalmunk nincs a sztoriról, mert jópár óra kimaradt?Esetleg nem lehet az xbox verziót úgy felboncolni, hogy a PCssel is kezdjen valamit?(emulátor?)
Atkamon
Azok X-box achievmentek...

Shockmaster
Sok youtube-os videón lehet látni, hogy achivementek járnak a kombókért. A magyar verziónál miért nem? Vagy ez csak X-BOX on elérhetõ?

Looooser
azé nézegesd csak néha elég poén.....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Shockmaster
Jó neki, de ha beszélek vele is max az ellenfelemrõl akar valamit mondani amit már az elsõ termõterület elõtt meghallgattam... Nagyon feszegeti ezt a témát 😊

Looooser
elika beszélgetni akar...

Shockmaster
Lehet,hogy hülye kérdés, de amikor a bal alsó sarokban megjelenik két fej, akkor az micsoda? Ebben a videóban is benne van: Prince of Persia - Alchemist - olyan 2:40 környékén.

Looooser

komoly így néz ki a gyüjtõi verzió borítója?

Picar77
hát a vége egy faszság õszintén 😄D

()() (^^)