Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Hali, nekem is ezt csinálja de csak a menüben :S illetve nekem az még a bajom hogy 60 hz-en megy és kiég a szemem tõle

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sephi
megvan

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

prince of persia launcherben settings és egybõl a graphics fülön találod magad

PSN: Feka420

Sephi
Hol a francba lehet bealitani a grafikai opciokat? Felbontas meg ilyenek???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valakinél volt olyan probléma,hogy a kép folyamatosan vibrált?
(vizszintesen folyamatosan futnak a képernyõn csíkok)a legelején már elkezdi utána meg vmi bejátszás is van és akkor is csinálja azt már nem vártam meg) <#falbav>
Prince23
Jelenleg nálam a 170 fénygömb a cél!
Szal az alap 60 még bõvülni fog😊

lalakov
Igen, közben rájöttem😊).
Prince23
Kellmes csalódás ért! 4.5 órát játszottam, eddig lenyûgözött.
Így a játék közbe észre sem lehet venni a cell-shaded garfikát. Ez az egy bántotta a csõrõmet még anno. A környezete az valós. Csak a fõkarakterek cellesek.
Gyönyörû játék. Megfelelõ hangulattal. A játékmenet hasomló a Warrior Withinre meg a jade Empire-ra. utóbbit kaland meg sok beszéd szempontjából hoztam fel. A warrior withines hasonlat azért, mert két világban játszódik. Van a normál, meg az alkimistás, kémiai egyvelegek, azok a folyékony trutyik környezete. Azaz Szimbióta xD Tiszta pókember😄
A lényeg hogy jó játék... jelenleg 9/10 majdnem 5 óra játék után! S kb a negyedénél tartok. Elakadások egyszer sem voltak. Hisz elika segít, persze elõtte célszerû kijelölni a térképünkön a célt, és ugy hallgatni elikára.

offkorzv2
gondolom nem arra kell menni 😄😄Ads

lalakov
A játék indításánál a Launch the game! helyett , menj a Settings-re.
Üdv.A grafikai beálításokat hol találom?A display almenüben nincs csak fényerõ és lész?!

lalakov
Akkor mi a gond?😊
offkorzv2
nem a gömbök miatt van szerintem

lalakov
45-bõl megszereztem 38-at, de a térképen nem tudok elmenni máshová. Elmentem egy másik helyre(térkép nélkül), de ott nem történik semmi, a csaj is mondja, hogy nincs mit tennünk itt.
offkorzv2
dehogy

lalakov
Minden fényes bigyót meg kell szerezni? Vannak amelyekhez nem tudok eljutni. Anélkül feleslegesen megyek tovább?
offkorzv2
elég sûrû ahogy látom,öcsém tolja most is

The Protector
Milyen gyakran vannak harcok?
Vmint spilereket spoiler tagba tegyétek h mindenki élvezni tudja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzv2
talán tegyél fel újabb drivert,másra nemtudok gondolni.

offkorzv2
nemtudok róla

Hali nekem az a problémám (Skidrow verzió) hogy nem enged 720x400 ? nál (azthiszem ekkora) nagyobb felbontást a játék, elõfordult másnál ilyen?
offkorzv2
nemtalálkoztam ilyennel én

nálatok nincs olyan probléma hogy (kamera)nézet váltásnál kicsit recseg a hang? más játéknál nem volt ilyen bajom

egyébként a kezdeti csalódások után egész jó... kiváncsi vagyok nem-e lesz egyhangú egy idõ után

http://emulehelp.uw.hu

én is kipróbáltam már. nekem tetszik bár az elején járok csak most indulok el az elsõ városba
offkorzv2
nézd meg,végülis szerintem jólett,új minden kb,jó ez.játszani kell evle😊

Shep
Hát ez nem jó hír, de majd meglátom milyen lett. THX.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

offkorzv2
vannak kombók,de itt nincs annyira kaszabolás,inkább csak látványos csapások,egész más mint eddig,csaj segítsége pedig inkább csak nagyobb ellenekhez kell,

Shep
A harc milyen benne, olyan kombós mint a WW-ben? A kézenpörgõs közben kaszabolós kombó benne van? Vagy csak ez a csajjal együtt leverünk mindenkit típusú?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

offkorzv2
ahogy elnéztem a játék mappot,rövidnek bizonyul,pár óra játék alatt vége lesz,összeszedem majd az összes kékfényesvarásgömböt is,hát majd meglásjuk,éjjel játszom majd vele kicsit huzamosabban,

CroftManor
Tom

Nothing is True, Everything is Permitted

offkorzv2
hát nemtudom:c nekem nemvolt gondom szerencsére

armageddon666
nekem privátról is... chello korlátozza vagy nemtom :S

@

offkorzv2
publikált torrentekrõl sajnos ilyen szarul jön,:c

offkorzv2
csak SKIDROW verzió van még,nekem másfél óra alatt lejött teljes sebességgel😊

CroftManor
Hát én is azt kedztem el most szedni és 15 kb/sec <#rolleyes>

offkorzv2
a gépigény nem magas,jól optimalizált,jobban mint az AC.nincs vele semmi gond,nagyon szépen fut,szép a játék,nem szaros konzol port.szerintem szépen fog futni a te gépeden is.😊

davidka003
Prince.of.Persia-SKIDROW kb 4,5 óra alatt lejött.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CroftManor
Ti melyiket töltöttétek le, hogy már lent van nektek?

The Protector
Gépigény milye?Sajnos én csak sokára próbálhatom ki.H menne nekem?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzv2
képekkel majd jelentkezem énis az éjszaka folyamán.
és beszámolóval,még tesztelem kicsit majd,de idáig azt kell mondjam minden rendben van vele,csak túl könnyû😊

grebber
Videóm.Még bele kell rázódni a harcokba mert béna vagyok 😞

Next PC upgrade: 2022

offkorzv2
az csak a launcher-re vonatkozik,átheggesztettem,és a beállítások magyarok,más nem.nincs benne magyar nyelv különben.

totyak
Pedig lejjebb írták, hogy vannak magyar fájlok a játékban. Valahogy biztosan meg lehet oldani.

grebber
Magyar felirat jelét nem találtam benne megnéztem a mappákat ott se nagyon 😞

Next PC upgrade: 2022

igen és csak azt..a menüben is csak arra hivatkozik az irányítá konfigolása..

regeditet hiába írtam át,nem lett magyar tõle...
insp
Támogatja.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

armageddon666
procit mennyire zabálja?

2,75GHz prockó + 8800GT, 1280*1024 2*AA mehet nálam is ugye? 😄

@

totyak
Valaki próbálja belevarázsolni a magyar feliratot és dobjon néhány képet legyen szíves.

kirol
Király az árnyékolás, fõleg a 2-es képen. A nyakában lévõ piros-kék buziság árnyékára gondolok. (Tuti, hogy kilóg a teste mögé.)

Seth
Felsõ képen olyan önelégült feje van, mi járhat a fejében?? 😄

PSN ID.: Beegabor