Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN: Feka420
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(vizszintesen folyamatosan futnak a képernyõn csíkok)a legelején már elkezdi utána meg vmi bejátszás is van és akkor is csinálja azt már nem vártam meg) <#falbav>#falbav>
Így a játék közbe észre sem lehet venni a cell-shaded garfikát. Ez az egy bántotta a csõrõmet még anno. A környezete az valós. Csak a fõkarakterek cellesek.
Gyönyörû játék. Megfelelõ hangulattal. A játékmenet hasomló a Warrior Withinre meg a jade Empire-ra. utóbbit kaland meg sok beszéd szempontjából hoztam fel. A warrior withines hasonlat azért, mert két világban játszódik. Van a normál, meg az alkimistás, kémiai egyvelegek, azok a folyékony trutyik környezete. Azaz Szimbióta xD Tiszta pókember😄
A lényeg hogy jó játék... jelenleg 9/10 majdnem 5 óra játék után! S kb a negyedénél tartok. Elakadások egyszer sem voltak. Hisz elika segít, persze elõtte célszerû kijelölni a térképünkön a célt, és ugy hallgatni elikára.
Vmint spilereket spoiler tagba tegyétek h mindenki élvezni tudja.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egyébként a kezdeti csalódások után egész jó... kiváncsi vagyok nem-e lesz egyhangú egy idõ után
http://emulehelp.uw.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nothing is True, Everything is Permitted
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
és beszámolóval,még tesztelem kicsit majd,de idáig azt kell mondjam minden rendben van vele,csak túl könnyû😊

Next PC upgrade: 2022
regeditet hiába írtam át,nem lett magyar tõle...