2509
Prince of Persia: Prodigy
  • DarkSector
    Natúróban sirály a cs.
  • DarkSector
    Gyerünk - gyerük már nem kell sok. :P

1. Grand Theft Auto IV
    2. Prince of Persia: Prodigy
    3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    4. Modellautók
    5. Football Manager
    6. Euro Truck Simulator
    7. A nagy szavazó topik
    8. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Ismerd fel a képről az autót
  • tomcsa4
    Nézd, a Cell grafikát a XIII-ban nem szerettem. Silverfallban viszont megkedveltem ezt a fajta alkalmazást, a PoPban meg egyenesen mesteri! Hozzá kell szokni. Ha nem tudsz, akkor még mindig vannak játékok, melyekkel tudsz játszani. Tudom/Tudjuk, neked nem jön be, kész pont.

Én a könnyedebb játékmenetnek picit örülök, legalább nem szívok vele. Végülis játszani ülök le. Tomb Raiderben szeretek pöcsölni, abban meg az nem tetszik, ha harcközpontú játékot adnak ki. Ezért kedvencem az Anniversary és az Underworld (jó jó, mindegyik részét imádom, de a Legend már túl akciódús).
  • DarkSector
    arról beszélünk, hogy vannak mértékek.
    öregem.
    ha én aszondom nehéz a cod4 ha te aszondod a pop a nehezebb, akkor pármilla ember téged kérdez majd hogy hívjanak-e mentőt?
  • DarkSector
    jól mondod.
  • MerlinW
    Én utálom a COD-ot, meg úgy az összes háborús játékot. Te szereted. (Én mondjuk a belinkelt képen csak egy nagy elmosott pacalt látok, de ez már szubj.)

Neked nem tetszik az új PoP, nekem bejön és szívesen játszom vele.

Innentől miről beszélünk? Látott engem valaki a CoD, Sims, BIA, vagy egyéb általam lenézett és nem kedvelt játék topikjában ócsárolni?

Mass Effect-et pedig nem rég játszottam végig 4.-re és még mindig nem találom az általad említett szar irányítást. Természetesen elfogadom, hogy neked nem esik kézre, nem vagyunk egyformák.

Leírtad a véleményed, tiszteletben tarjuk, elolvastuk, tudunk róla, ennyi.

Ha tényleg nem minket akarsz "szarral" dobálni és valóban a játék és a "rablás" idegesít téged, fáradj át kérlek a játék hivatalos oldalán található fórumra és ott anyázzál. Én is úgy szoktam... Itt süket fülekre talál. De ha gondolod és lusta vagy megírom neked az ubisoft support címét, telefonszámát is...

Szokjál már le erről. Nem ez az első játék/topik/alkalom. Hidd el, jóindulatból mondom, magadat járatod le.
  • DarkSector
    én nem ezt mondtam.
  • armageddon666
    FPSeknek meg a lövöldözés :/ erre akartam rávilágítani
  • MrAndree
    Na akkor alkalmazzuk a logikádat. Nekem tetszik ez a rajzos grafika. Neked nem tehát akkor hazudsz.
  • DarkSector
    a cod ronda.
    erre mit monnyak ez sem hazudik?
    igaz vak a gyerek.
    a rajzolt figurák biztos szebben mutatnak.
  • Prince23
    Popnak épp ez lenen e lényege, a falon futkározás meg az ügyességi elemek alakalmazásai.
  • armageddon666
    CoDból nekem 4 a kedvenc :)
  • CalebJoe
    Igen egy durva DMC harcrendszer után tényleg vicc ez az 1v1 harc, de hát ez van nem japcsik csinálták és ez mindent elmond ennyi.
    A grafikáját már megszoktam bár meg se közelíti nálam a Naruto cel-shaded grafikáját csak egy gyenge koppintás lett.
  • armageddon666
    ennyi erővel ez is ugyanolyan szar mint az előzőek :\ (nem, előzőek nem voltak szarok...)

itt is csak futkorászni kell a falon, etc... 2 különbség van: kevesebb ellen, halhatatlanság... nnah... kurvajó :D tényleg... ez biza fejlődés...

ez a Prince of Persia amúgy pont annyira Prince of Persia mint az Assassin's Creed: Semennyire... csak kellett egy név hogy eladják :\ de nyújtani nem nyújt semmit amiért megérné megvenni...

a "mész előre oszt lősz" HL2 epizódok jobban megérik az árukat sokkal (azok megérik...) mint ez, pedig sokkal kevesebb játékidő :D

ez nem jött össze... el lett kúrva... túl könnyű lett :\ igazából nem is kell semmit csinálnom... csak nyomni a sticket előre és A-t nyomogatni... jajj, néha B-t is kell mert ilyen hülye láncok vannak... és egyelőre nagy ritkán észrevettem hogy az Y-t is...

A harc aztán kurva jó lett... 1 kombót tud az ember akkor már legyőzhetetlen :\ "megölnek"? nem tudnak... boss élete maxra megy mész megint... váóh... jajj de vannak benne extra jelenetek azért... ahol mit kell csinálni? NYOMOGATNI EGY KURVA GOMBOT! hát basszameg mi ez?!?!?!?! nagyapám Enterpriseán láttam utoljára ilyen megoldást (hazudtam mert harmadrangú flashgamekben is)

De azért nem tragikus...
    PRO:
    -"herceg" stílusa...
    -párbeszéd herceg és Elika közt (Elikában kellemesen csalódtam... többi részben viszont... csalódtam)
    -szép mozgás közben
    -látványos is tud lenni akár néha...
    -oh, és bár még az elején vagyok, úgy vettem észre hogy ez a "szabadság" ez nem olyan tragikus mint gondoltam... nem tart órákig eljutni egyik helyről a másikra... és ha jól látom lesz teleport is.

de ez messze van a Sands of Time trilógiától :\ nagyon ...

nah... kb ennyi... ^^ nyugalom, én nem fogok spammolni... nemsoká folytatom a játékot...
  • Prince23
    mármint a Cod 5-re értve h rossz
  • Prince23
    Így van!
  • xxxpaulxxx
    nem lehetne inkább arról beszélni ki hol tart, mire jött rá, hol akadt esetleg el...stb?
    mert szerintem ez a topic erről szól a faszkivan:/
  • tomcsa4
    A CoD egyre jobb lesz? Jaja, egyre rövidebb, egyre jobban scriptelt. A 4-es tetszett nekem, de az első rész a legjobb! Véleményem: a CoD inkább csúszik lefele.

De ha neked tetszik, játssz avval.
  • Prince23
    A vélemények mindenkinek más, attól, hogy neked nem jön be eza rész, nem jelenti azt, hogy más hazudna, ha éppen dícséri.
    Igen is jó lett a PoP! A pop 2 pedig még jobb kell legyen....pl ww
  • MrAndree
    Mondj pár példát kérlek. Ja és ha én azt mondom, hogy "az új PoP jó" az nyilván nem tartozik a nem igaz kategóriába.
  • DarkSector
    mert 15percenként írtok olyan mondatokat, ami nem igaz.
  • xxxpaulxxx
    Szerintem a cod4 az egyik legjobb online fps manapság... iszonyatosan hangulatos és nem lehet megunni... én nem tudom most az 5. résszel miért kellett visszatérniük modernből régibe... de épen ezért nem is érdekelt:D
  • DarkSector
    jah ezzel egyetértek most pop lett ilyen .
    na ez a baj.
  • DarkSector
    jah hagyd igaza van
    ez gázul néz ki.
    majd írunk aktinak hogy cellsódíddal csinázzák, akkor szebb lesz. :P
    lol

cod5
  • mama 2
    Mert mit vártál egy FPS-től? Minden FPS arról szól hogy mész előre oszt lősz. Ezért FPS.
  • MrAndree
    Ez mindig így van. Mindig az utálók a leghangosabbak.
  • Kamisama
    Bocs, az OFFért, most szóltam utoljára egyesek megkönnyebbülésére. Darksector, ha majd agyvérzést kapsz esetleg, akkor azt magadnak köszönd.
  • MrAndree
    Bocs, akkor csak félóránként beírod egyszer, hogy az új PoP szar.
  • xxxpaulxxx
    az a gáz, hogy kb 2 embernek nem tetszik a játék a topicban és 1 akarja a többséget meggyőzni, hogy miért nem jó:D
    OLyan kis édes:)
  • Kamisama
    Azt mondtam hogy ugyanolyan szar volt mindkét rész. Mit nem értesz ezen? Kit érdekel hogy most épp ki ellen harcolsz? Lehet a 6. részben már dínók ellen nyomod majd... számít valamit?
  • Cyberdevil
    Siralmas grafika, te mit néztél? Ha a cod 4 grafja szar akkor kíváncsi vagyok h szerinted melyik játéknak jó a grafja?
  • Kamisama
    Látom nem személyeskedsz csak mindenki magára veszi. Akkor ez most mi? Te ostobi. Maximum grafikán ment ez a tetü, de így is szar volt.
  • DarkSector
    játszottá mindkettővel?
    észrevetted hogy jpcsik vannak ellened?
    nem?
    jah akkor miről beszélünk?

Környzet???
    nemvetted észre a különbséget.
    Tengerpart, meg csernobil között?
    :PPP
  • DarkSector
    grafika télleg nem szép.
    csak fel kéne nyomnod a beállításokat.
    a 640x480 és minden low-on az nem a max...
    tuod menüben.
  • Kamisama
    Mivaaa??
  • DarkSector
    Nem a cod4 is a 2 világháborús "szamurájok ellen megy".
    jah elhiszem neked.
  • DarkSector
    ki próbál meggyőzni.
    engem nem érdekel, hogy neked mi tetszik.
    én nem mondtam hogy ne játsz vele, vagy ne vedd meg.
    vagy akár másnak.

Hanem a játék ról beszéltem...
    ennyi nem személyessen az embereket parancsoltam a nemmegvételére, vagy nem tetszésének kinyilvánítására.

Az a gáz hogy magadra vetted.
  • Kamisama
    Cod... egyre jobb lesz?? Ezt nem igazán értem, a legutóbbi codban a lángszórón és egy-két apróságon kívül semmi újítás nincsen az előtte levőhöz képest(Modern Warfare). Ugyanaz a siralmas grafika, siralmas játékmenet. Semmi mást nem kell csinálni csak menni előre és lőni lőni, lőni, míg meg nem vakulsz a képernyő előtt. Még az utat sem lehet eltéveszteni, mert egy út van. Csak egy a sok FPS közül, hamar felejtős.
  • MrAndree
    És a hózzászólások fele a Tied ahol próbálsz meggyőzni minket, hogy ez mennyire szar csak nem látjuk.
  • DarkSector
    nézz utána hogy hányan írtak vissza, és hányra válaszoltam. kb egál.
    akkor meg vászmákogsz?
    És ez a topic nemsoká népszerű lesz, mert sok lesz a hozzászólás.
    nézd a jó oldalát.