Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Darksector mindjárt mondani fogja, hogy de ez prince...stbXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Why so serious?
Remélem ismered a Rayman-eket😉
(kedvenc játékaim közé tartoznak😊)
Why so serious?
Viszont ez a gömbgyûjtögetés eléggé kényszeres, Ubi-nál tudták, hogy enélkül kb. 4 óra alatt végig lehetne tolni és ezzel próbálták nyújtani a játékidõt. Nem igazán értem ezt a gyûjtögetés mániát ami mostanában náluk megy /AC-ben zászlók, Far Cry 2-ben gyémántok de ezeket legalább nem volt kötelezõ összeszedni/.
Why so serious?
Igazad van itt kevessebb a szemkiégetõs villanás.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
így nem annyira fárasztó.
és hamar vége. 😛
(bár nem hiszem hogy olyan csavaros lesz majd mint a régi sztori)
Why so serious?
Ez az ami tetszik benne és ez adja az igazi hangulatát
Nincs bene kihívás ez igaz... viszont legalább az irányítás a helyén van... én a sima popban nagyon sokszor elszúrtam az ugrásokat, mert vagy túlfutottam vagy elõbb ugrottam el a kelleténél... nos itt már nincsenek ilyen gondok... ok ez is betudható a butításba meg a kihívás hiányába... de nekem ez jó, mert csak😄
Why so serious?
sory ez igaz, csak elnéztem.
"Lost Planet: Megjelenéskor nem tudom milyen volt ATI-n. De valami olyanra emlékszek, hogy lassú volt"
én csak topicba, meg hírekben halottam, mert nekem végig nvidia vót.
olvass majd vissza, most nem tudom hirtelen melyik 2 tag szólta ezt."
Neki is szólt az, hogy nem szebb az ATI sem, mint az NV.
"Hisz legtöbbször az nv-dián mennek jobban a cuccok."
Elõfordul azért bõven, hogy valami ATI-n jobban fut. pl U3 motoros játékok shader intenzívebbek ezért ATI-n gyorsabb. De tök mindegy, mert már ezerszer ki volt tárgyalva, hogy úgy sem veszed észre, hogy valami 60 vagy 65 FPS-el megy.
"Nézd elõször gta4!!!"
Kurva nagy kamu volt, hogy ATI-n nem indul. Már a megjelenéskor kiderült, hogy ATI-n is megy. De amúgy szerinted a Rockstar megengedhetné anyagilag magának, hogy csak NV-n fusson a játék. Elég szar helyzetbe kerülne, ha az ATI-sok nem vennék meg a játék. Tehát ha kicsit gondolkozol akkor rájössz, hogy ilyen nincs és soha nem is lesz, hogy valami csak Nv-n indul el.
Lost Planet: Megjelenéskor nem tudom milyen volt ATI-n. De valami olyanra emlékszek, hogy lassú volt. Én 2 hónappal megjelenés után vittem végig és az akkori HD 2600XT-mmel szépen ment mediumon. Most nyáron megnéztem a HD3870 kártyámmal akkor meg már maxon vittem végig. Szép grafikájú játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sokan ezért sokszor lebattak, hogy ezek alapján döntök, merek állítani dolgokat.(pl need for speed esetében legutoljára)
Háát renben mondom adok egy esélyt neki, de nem jött be.
Mint már írtam engem a graf nem foglalkoztatott volna annyira, meg az árnyék, ha találok benne más jó pontot.
De nem sajnos.
És a másik probléma, hogy ez a rajzos téma nem különleges, hanem csak a hanyagságra utal.
Kevessebbet foglalkoztak a játékkal, és kevessebb lóvéba fáj nekik, avagy a több bevétel volt a cél!
Nekem ez fáj.<#szomoru1>#szomoru1>
olvass majd vissza, most nem tudom hirtelen melyik 2 tag szólta ezt.
A másik, hogy nem errõl a játékról volt szó hogy ebben szarrabb az ati, hanem hogy az ati semmiben sem jobb fõleg árnyékokat illetõen, Hisz legtöbbször az nv-dián mennek jobban a cuccok.
Ezek csak példának hoztuk fel. Vagyis nem itt szarabb az ati.
Ati-n is elindul minden Nézd elõször gta4!!!
Elõtte meg régen lost planet volt szar.
Nvidián ilyen eddig nem volt.
Grafika meg pont azért jó, mert más mint amit megszoktunk. Ez valami új és különleges.
A XIII címû játék volt ilyen rajzolt, de az nagyon csúnya volt. A Prince sokkal jobban néz ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Markating duma. Régen átvittem haveromhoz a gépem és a HD 3870 és a 8800GT között semmi különbség nem volt. Sebességben is egyformák voltak és egyik gépen sem volt szebb semelyik játék sem.
"de kevessen ezt leszámítva meg szarrabb ati kompatibilitás szemszögébõl"
Milyen kompatibilitás? ATI-n is elindul minden. Nyilván azért van viszonylag magasan az ATI részesedése a VGA piacon (40%), mert csak gond van vele. Ha annyira szar lenne akkor venne valaki is ATI kártyát? Nem hiszem. Jelenleg Nvidia elég rosszul áll. Ez tény. Hiába csökkentett árat, mert utána az ATI is csökkentett. Az sem jár rosszul aki NV-t vesz és az sem aki ATI-t.
"A játék értékelése gondolom az egyéni véleményed."
Oda is írtam: "A PoP-ról a véleményem"
háát mert azok az alaprészek. az a minimum ... azoktól már csak jobbnak/többnek kéne lenni, de nem olyan áron, mint most.
Ez szarabb kevessebb.
Semmi kihívás nincs benne, ezért negyedannyira nem köt le mint a többi.
És béna a sok karakterizált papírfigura benne. Egyedül a fõszereplõ néz ki valahogy.
Ez egy árkádos ovisoknak beállított nehézségû szar.
Causal gémerek örülhettek.
Ati és NV között igenis vannak különbségek, a te géped 1 gép.
a sok siánkozó között akadnak, akik nem értenek a géphez, de kevessen ezt leszámítva meg szarrabb ati kompatibilitás szemszögébõl Ennyi
Ez tény.
A játék értékelése gondolom az egyéni véleményed.
ATI-val sem szebb a játék, mint NV-vel. Mindkettõn ugyan úgy fut.
ATI-val nálam soha nem volt gond. Csomó hiba abból ered másoknál, hogy
nem értenek a géphez.
Nálam a Prince maxon megy 1280x1024-ben és semmi hiba nincs.
GTA 4-ben Nv-vel is vannak gondok, nem csak ATI-val. Eltûnnek a textúrák egyes gépeken.
Nálam nincs vele semmi grafikai hiba, csak sokszor akadozik.
Alone in the Dark-al sem volt semmi gond, csak bekellett állítani a fényerõt/kontrasztot és akkor ugyan úgy nézett ki, mint NV-n.
Maxtreme: Far Cry 2-t és a Mass Effect-et is maxon vittem végig és semmi hiba nem volt.
Kurva érdekes, hogy nekem minden játék tökéletesen fut grafikai hiba nélkül. Ne irkáljatok faszságokat úgy az ATI-ról, hogy még soha nem volt ATI kártyátok, mert csak magatokat járatjátok le. Én se beszélek faszságokat az Nv-rõl, mert nincs olyan kártyám. Nem kell elhinni minden baromságot amit a neten írnak. Az is hülyeség, hogy ATI-ra több a panasz. Ezt csak hiszitek. Prohardver-en az Nv-s topicok is tele vannak különbözõ játék problémákkal.
ATI és az NV is jó kártyákat gyárt.
A PoP-ról a véleményen: grafika maxon szép 10/10
ugrálós részek jók, szerintem nem unalmasak 9/10
harcok nagyon szarok 5/10
hangok/zene/szinkron jó 8/10
A gömbgyûjtés és az, hogy Elika örökké megment az zavaró.
Összességében 8/10.
Minek kell a néven fenn akadni? Ez már nem PoP. És?
Ha más lenne a neve akkor jobb lenne a játék? Nem. Akkor meg nem mindegy, hogy Prince of Persia vagy más a neve?
Na erre mit monnyak.
Kár magamat ismételgetnem.
Te szépen leírtad összefoglalva, hogy ez már nem pop.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezekre van megoldás. csakhogy itt az árnyék téma, amit feldobta, az csak a hegy csúcsa.
Ez konkrétan a játékmenete szar, csak mellette vettem észre pluszban a szar technikai kivitelezést.
A szar játék menet a régi lenne, akkor letojnám az árnyékokat.
Ahhogy a dead space-ben is letojtam, hogy néhány helyen sétálva van árnyék néhánynál meg nincs.
Én monnyuk már uninstalláltam a játékot.
de 2 havernak atija van majd megnézem az övékén is azt a híres árnyékot.
😛
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Néztem a combo listát, de a 3xkard+space, az nem jött még össze.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nálam Atin (természetesen Ati párti vagyok, mi más) nem bugzott FC2, se Mass, se más, kivétel a GTA4. De az NVken is bugos, de rendesen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Manapság 30 játékból ha 1nél felfedezhetõ (szemmel) ilyesmi. Utolsó game aminél bizonyítottan gyengébbek voltak az árnyékok az NV részérõl, az a pro street volt..
De inkább játszok gyengébb árnyékokkal mint ATin így:
és ez nem az egyetlen game ahol az ATi-val nagyon nagy bajok voltak.. (Farcry2, Mass effect; stb stb)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kezd pl a gta4-el.
Na Nehogymá asszidd, hogy nv-a nem képes ettõl élessebb árnyékokra ember.
én néztem a gépemen, te meg még nem láttad a játékot.
Ezért megkérdem én, hogy milyen alapon gondolod, hogy ettõl jobb ati-n???
Számoljuk ár össze hogy csak az elmúlt 1 évben hány játékkal volt baj NV-n és hány game szarakodott ATi-n... (gondolok itt akár a megjelenítési problémákra is)
Nincs több kérdésem..
Miaz hogy csak videókban van 2 embernél több a képernyõn...ez nem mortál kombat basszus...
lol<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Tréé mi?