2509
Prince of Persia: Prodigy
  • xxxpaulxxx
    ÚÚú erről eszembe jut a Two Thrones fantasztikus párbeszéde:D Ezen hangosan felnevettem:D

Farah: What is your favorite color?
    The Prince: Color?
    Farah: Shall I repeat the question?
    The Prince: Blue.
    The Dark Prince: Blue? That's not my favorite color.
    The Prince: What is the point of this?
    Farah: Must every conversation we have be so serious? I know so little about you.
    The Prince: Very well, then what is your favorite food?
    Farah: The pomegranate, of course.
    The Prince: I do not like pomegranates.
    Farah: What is wrong with you?
    The Prince: They're messy, impossible to eat with dignity. SO much work for a few small seeds.
    Farah: But isn't it the effort that makes them that much sweeter?
    The Dark Prince: I think I'm going to be sick.
  • Kamisama
    Sorry, a főellenségen az adott hely szörnyét értettem.
  • Kamisama
    Valahol olvastam, hogy vki 4 óra alatt végignyomta... aki már játszott vele, sztem tudja hogy ez lehetetlen. Főleg elsőre, hogy a combókat is csak a 8-10. harc után szokja meg az ember vagy még akkor sem.

Így a felét már lenyomtam, és már nagyon tetszik. Nem zavar már az sem hogy kevés a harc. Viszont mikor sor kerül rá, van hogy 20 perc is elmegy a főellenséggel.

A dialógusok nagyon viccesek, sokat nevettem eddig rajta, biztosan fogok még párat. Eddig a találóskérdéses szitu tetszett nagyon, meg mikor kezdenek összemelegedni:
    -Herceg: most is majdnem meghaltunk, lehet ha most nem tesszük meg azt amit meg kéne, akkor sosem tudjuk meg mi lenne ha...
    -Elika: hát akkor mire vársz? tegyük azt amit akarunk...
    -Herceg: komolyan?
    -Elika: igen, keressük meg a fénygömböket!
    XDDDD ^_^"
  • MerlinW
    Én meg Merlin. Tiszteletem:)
  • lac111
    Mivel már kb. 63 ember leírta a véleményét, leszek én a 64.

Isteni a játék hangulata, sztem abszolút jó, hogy belerakták Elikát. Jól kidolgozott karakter, vicces, és az animációk amikor együtt mozognak eléggé ottvannak. A helyszinek gyönyörűek és ötletesek. Régi pop után kicsit nehéz volt megszokni ezt az újfajta falonfutást, meg karomhasználatot de bele lehet jönni.

Egyedül a harcrendszer sántít egy kicsit nálam. Hát hmm, hogyismondjam, látványos de semmi több.

+Külön pirospont, hogy amikor meguntam az ugrándozást, nyomok egy T-t, és biztos hallok vmi vicceset/érdekeset.

(Amint vége a karácsonyi szezonnak, és marad egy kis pénz magamra is, megy a polcra )
  • matter
    Kösz megvan hülye vagyok csak:S
  • matter
    sziasztok help kéne:) Elakadtam, még az elején egy bazi nagy jeges szörny ellen harcolok aki mindig rám akar lépni. Na azt ütöm de nem sebződik, tipp a legyőzéshez?
  • Seth
    én meg a hercegen szarok be,amilyen szövegeket lenyom néha :D
    Mint pl amikor dúdolgat,aztán "jaj nem vettem észre hogy itt vagy" XD. Meg a Run,jump,die, repeat ,run,jump,die,repeat XD
  • NEOreg3
    ööö felmerült bennem egy kérdés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mégis ki a fenével játszottam én több mint 9 órán keresztül?:D

a főhősről nem derül ki kb semmi, csak annyi hogy a családját megölték, meg hogy szeret kalandozgatni és sírokat kirabolni
  • armageddon666
    beszarok... megjavult... idegességemben összeszedtem egyik területről mind a 45 seedet... ahogy elnézem lesz még szükség sok gyűjtögetésre :\ unlockoltam a köv képességet, még 1 van... ahhoz 196 seed kell... meredek lesz...

4 mező feloldva, az átlagos esetben 20-20 seed, aztán 1 boss az még 25 seed, szal kb 100 seed lesz, és még akkor 100t kell gyűjtögetni :((
  • Princeman
    Hali!
    Nekem ugyanez volt az Assassin's Creedel, intro, menü, töltés megvolt, aztán meg valami fekete képernyő, csak egy két körvonal látszódott, de a játék ugyanúgy futott mintha normális lett volna, tehát hallottam a lépéseket amikor nyomtam az előre gombot, kardot, stb...csak nem láttam semmit.

Aztán kiderült hogy valami directx es probléma volt, nem akart dx10essel működni (pedig mind a hardver és a szoftver is megvolt hozzá) dx9el működött. Lehet hogy neked is ez a gond..:S
  • Dragooon #1298
    jaj szegény Altair hogy nem illikj oda :S

btw nekem még mindig nem jó a játék :DD
  • armageddon666
    kicsit lejjebb higgadva...

már kezdtem úgy gondolni hogy egész jó játék... (ha nem hasonlítjuk az előző szériához, akkor meglehetősen jó) erre mikor játszanék, egy fekete képernyő fogad...

intro megvan
    menü megvan
    load game
    és akármelyiket indítom, egyrészt marha sokat tölt, másrészt nem látni semmit. fekete a képernyő, és csak a háttérzene megy. illetve össze-vissza nyomogatva a gombokat megszólalt egyszer a herceg de aztán ennyi... többet nem tudtam kicsikarni belőle...

kicsit kurvagáz lenne ha elszállt volna a mentés mert akkor del lesz belőle :\ aztán ... hát gondoltam hirtelen várhatok valami végigjátszás videóra, de rájöttem hogy azok úgyis speedrunok meg megvágják őket, szal a dialógusok meg átvezető részek meg ilyenek kimaradnának belőle...

na többet nem írok mert cifra lenne
  • armageddon666
    Mi a geci miatt baszódott el ez a szar fos mocsok rühes geci szarság?!?!?!?!?

eddig tökéletesen ment ez a szar, most meg be akarom tölteni a mentést és kibaszott fekete a kurva képernyő és csak a zenét hallom és szarra sem reagál ez a fos basszameg.... kicsit kurvára kibaszottul felkúrt, és marhajól ki is fagyasztotta a gépet ez a szar...
  • moon21
    Értem. Köszi a választ mindkettőtöknek!
  • CroftManor
    Azért az gáz, hogy ha végére érünk, már nem mehetünk vissza a pályákra, mivel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elika holtan fekszik azon a sírkövön, ha meg felélesszük, akkor the end
  • Prince23
    A képességet, a tudást te magad választod ki a Templomnál Elikával.
  • CroftManor
    Nálam 95%
  • MrAndree
    Igen, vannak olyanok amiket csak majd a képességekkel tudod összeszedni. De egyébként a játék végigviteléhez 540 seed-et kell összeszedni az 1000ből, szóval akkor sincs baj ha azokat otthagyod.
  • moon21
    Értem, tehát akkor majd később kapok hozzá képességet?
    Köszi a választ :)
  • Prince23
    Templom tudásánál ki kell majd választani, és az adott helyen az adott képességgel szedheted fel.

Sound:
    Ez a játék neked unalmas?

nálam az AC 85%-os lett, de eza PoP valószínű megkapja a 90%-ot tőlem.
  • Dizson
    Nos átraktam bal egérgombot a billentyűzetre aztán így már sikerült szerencsére. :)
  • moon21
    Hello!
    Előbb kezdtem a játékot, ugyhogy még viszonylag az elején járok :)
    Elmentem a King's Gate-be, és meggyógyult az a rész, a 45 light seedből meg is van 41. Az lenne a kérdésem, hogy a torony oldalán lévő 3 light seed-et hogyan lehetne felszedni?
  • ShaiHulud
    hanem divatbol fikaz? :) annak talan mar nagyobb a divatja mostanaban.
  • Dizson
    Hát mindegy. Akkor most már 2 ujjal fogom nyomni.
  • ProGabe #1284
  • tigeroo
    ironikus...
  • Gtava
    Kapcsold be a V-sync-et. Nekem se indult nélküle, new game-nél mintha megfagyott volna, de bekapcs után pikkpakk betöltött.
  • omi88
    Hali!

Nekem olyan problémám van hogy amikor indítom a játékot akkor van hang de kép az nincs. És ilyenkor a monitorral ilyet ír hogy " Out of Range ". A minimum követelménynek megfelel a gépem. Amd x2 5000+ -os procim van, ATI HD 3850 512 DDR3 vidikari és 2 giga ram. Ja és XP van a gépen fenn. Valakinek ha van ötlete az írjon!!!!!!! Köszi
  • nan76
    extrák között a skinválasztásnál lehet beírni a kódokat:13372805-Altair
    és a 52585854 a sand of time kosztümök:)
  • nan76
  • masssza
    Nem indul a játék pedig most lett full új win. XP SP3 és Vista SP1 telepítve a legújabb driverek mégis ha rányomok a „new game” nem csinál semmit pedig a gépem elég hozzá : Intel E8400, 4Gb RAM, ATI 4850-es. HELP!!! Mi lehet a gond???
  • MrAndree
    Így van, de szerintem akiknek tetszik azok se csak "divatbol hype-olnak". :)
  • armageddon666
    ha visszaolvasol látod hogy vagyunk azért jópáran akik Soundhoz hasonló véleménnyel rendelkeznek:)
  • MrAndree
    Valóben nem. De szerintem mondjuk az új PoP-ot se. :)
  • MerlinW
    Új Tomb Raider-t nem rontották el:)
  • MrAndree
    Na azért itt legalább a helyszínek változatosak, AC-ben volt 3 tök ugyanolyan város aztán viszlát.
  • Tinman #1272
    Végre valaki aki nem csak divatból hype-ol... ez a helyzet.
  • Sound
    Hát nagyon szomorú vagyok most. Tavaly AC-t vártam, ez évben PoP-ot de sajnálatos módon mind a két játék elvérzett. :(

A játék eszméletlen jól néz ki, nahde nézzük csak miből áll a játék content? A játék 1/3-adába gyakorlatilag egy nagyon jól kinéző PAC-Man-t KELL játszani a szerencsétlen usernek. Számomra ez érthetetlen.

Ahogy AC-ba ugyan azt az 5 fajta questet csináltad folyamatosan, itt ugribugri, kis bossfight, és PACMAN.

Miért kell mindig elk..ni azokat a játékokat amelyekkel tényleg szivesen játszanék, ha ne lenne olyan unalmas.
  • CroftManor
    Na csináltam egy kis harci videót, bár a minősége nem a legjobb, sorry
    A Hunter