Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Youtube...

üdv elakadtam három kereket kell forgatni hogy feltudjunk repülni a toronyba de sehogy sem tudom összehozni
köszi a segítséged
Atkamon
Akkor meg az oszlopoknak kell neki lökni... El is mondják amúgy a játékban, meg mutatják is az oszlopokat...

azon már túl jutottam ez 1 másik itt fal van körös körül meg 4 fa tákolmány a sarokban.youtubon láttam valami ketrecet kell ráengedni az egyikre,de sztem ez meg még nem az.
Atkamon
told ki a zikla szélére, és amikor villog a kard jel, nyomogasd a kard gombot...

a toronybanm a kõszörnyet hogyan kell megölni?van,h villana kard 3x akkor szúrok aztán semmi köszi
ezer hála kerestem én is itt,de nem találtam
mégegyszerköszi
Shockmaster
Atkamon
youtube......

megint jól elakadtam.Ott amikor kutat kell feléleszteni az elsõn átjutottam de a 2. kifog rajtam akárhogyan forgatom nem sikerül.plz!!!!!!!!!!! köszi
köszi sikerült
Atkamon
Nem kell olyan iszonyat gyorsan nyomogatni, inkább egy folyamatos ritmussal...

Sziasztok!

tud valaki nekem segíteni?Az elején nem tudom megölni a monstert,nem tudom lelökni a szikláról pedig sokszor eljutok addiga pontig de az újjam leszakad olyan gyorsan nyomom a támadás gombot.Légyszi valaki
üdv Taki
angelslie
Most már megoldottam, valami fájlt hibásan telepítetett fel ezért hiányzott és nem indult el.
De most már jó, csak egy gondom van, hogy amikor fü van a közelben akkor nagyon akadozik a játék, máskor tökéletes:S
Nem lehet valahogy kikapcsolni a füvet?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Hupsz. Kikapcsoltam az AA-t és jó lett. 😄

Bár akkor is fura.

Üdv! Nem tudjátok miért ilyen a kép?

Atkamon
Nem tom, nekem nem volt ilyen problémám... De mintha másoknak itt a topikban lett volna, olvass vissza, én már nem emlékszem.

angelslie
Az

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Atkamon
Eredeti?

angelslie
Na ezt nem értem... amikor indítanám kicsit tölt a fekete képernyö aztán leáll az exe...
Nem tudjátok mi lehet a baj vele?:S

angelslie
Na pár perc és kipróbálom 😊

armageddon666
Vajon így lesz a Sands of Timeból tetralógia? O.o várom 😄

@

grebber
Tower Guard
ja csak ennyit kellet? Úh basszus de figyelmetlen vagyok.
Köszönöm a segítséget!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Atkamon
Hát használd Elikát... Ha PC-n játszol, akkor ugorj, aztán E.

Shockmaster
Egy kép segítene megérteni a dolgot...

Tower Guard
Nekem így eddig nagyon bejött!
A hangulata nagyon megfogott és vinne magával, ha nem akadtam volna épp el xD

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Na én kapásból az elején elakadtam.
ott ahol már megküzdöttünk a csajszi faterjával, aztán kimenekültünk a templomból és már kiválasztottam az uticélom, de ahová kéne mennem egy nagy szakadék van, és sehogysem sikerül átugranom.
Valaki tudna segíteni plz?
Elõre is kössz!

angelslie
Na majd mindjárt utánanézek, most egyelöre a Warrior Within-el elvagyok. De aztán majd ez is sorra kerül szerintem😊

Atkamon
Olvass teszteket... Más lett, mint az elõzõk, sok embernek nem tetszik, hogy gyûjtögetni kell benne.

angelslie
Azt hallottam nemrég hogy elég bugyuta és értelmetlen lett ez a rész, ez igaz vagy csak elakarják venni a kedvem töle? Mert amúgy érdekelne

Atkamon
Hát, én csak azt tudom javasolni, hogy vedd meg😊

Hi nekem lenne egy olyan problémám h letöltöttem csak oroszul:S
de látam a mappában a magyar nyelvi fájlokat és már volt ilyen problémával gondom pl.: wheelman (azt megoldotam) de ittmár szint mindet kiprobáltam

valaki segicsen h tudom magyara, angolra vagy spanyolra átteni köszönöm

PLS HELP
Azok benne vannak alapból. Ahhoz nem kell tenni semmit. Csak az utolsót kell unlockolni.
Atkamon
De van Altair skin is a hercegnek, meg Jade skin Elikának.

Ez a bétás az amit utólag hozzáad. Nem estem hanyatt tõle, úgyhogy hagyom is. De azért nagyon köszi!!!
Shockmaster
pontosan nem emlékszem, hogy melyiket kaptam, de elmondom mik vannak.
Van egy, amikor Elikaé s a Herceg olyan furcsán néznek ki
Van az, amikor Elika olyan, mint Farah és a Herceg meg, mint a PoP: SoT-ban
És van olyan, amikor a béta tesztes herceg és elika skin van: http://www.youtube.com/watch?v=UYinC_tz3mA

Atkamon! Végül is simán belefért volna. Mondjuk egy újabb kedves gépezet az Alkimistától! <#nevetes1>
Shockmaster! Köszi az infót. Hát én nem fogok ezzel bíbelõdni azt hiszem.
Máshogy nem lehet megszerezni???
És ha szabad kérdeznem milyen az utolsó skin amit kaphatnék érte?
Atkamon
Jaa, lol xD Bõrkezelõ😄 haha Azt hittem a játékban egy helyszín😄

Shockmaster
A Bõrkezelõben lehet a skineket állítani. Azért van egy üres helyed, mert az utolsót csak akkor kapod meg, ha végigvitted a játékot úgy, hogy MINDEN fénygömböt összeszedtél (szám szerint 1001-et). Nekem sikerült, nem volt könnyû, de az a skin megérte 😉

davidka003
Bõrkezelõ gondolom az a rész ahol lehet új skint(kinézetet) adni a karakternek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Atkamon
Nem tudom melyik az a bõrkezelõ, én angolul vittem végig(tényleg idióta név...).
De ha felnyitottad mind a 4 varázslatot, (és fel kellett, hogy nyissad ahhoz, hogy végig tudd vinni) akkor minden területnek elérhetõnek kéne lennie.

Most fejeztem be a játékot. Hát mit mondjak elég érdekes vége lett! Sok mindenre lehetett számítani de erre nem!
Egy kérdésem azért lenne. A bõrkezelõben (micsoda idióta név) maradt egy üres hely. Azt hittem ha végigviszem feloldódik, de nem.
Ott mi lenne és hogyan lehetne hozzáférni???
Atkamon
Nem fog kijönni szerintem, akkor azt mondták volna, hogy késõbb jelenik meg. Folytatásról meg csak annyi van, hogy majd egyszer lesz...

Shockmaster
Még mindig semmi hír arról, hogy kijönne-e az Epilogue PC-re? Esetleg egy másik folytatásnak van híre?

Atkamon
A nagy részletes és olvasható leírásod alapján azt gondolom, hogy ez a Concubine utolsó területe, amikor Elika eltûnik, és csak illúzió Elikák vannak mindenhol... Ha jóra gondolok, ugorj le.

prince of persia 4ben amikor meg4szerezi az a nö elikát h kell tovább vinni
prince of persia 4ben amikor elikát meg4szerezi az a nö h kell átvinni
davidka003
De ahhoz, hogy tudd cserélni elõször meg is kell venni a játékot.
Abban igazad van, hogy a cserélgetésbõl nincs hasznuk a cégeknek de kit érdekelnek a cégek? Azért veszek játékot, hogy nekem jó legyen, az engem nem izgat, hogy milyen az EA meg a Ubi anyagi helyzete.
Eladási listákat is meg lehet nézni. Konzolra több játék fogy, mint PC-re. Ez tény. Ha kiadnak PS3-ra egy játékot akkor meg kell venni, mert máshogy nem tudsz vele játszani.
Xbox 360-ra van warez de ha warezolsz akkor bukod a garanciát és ezt sokan nem vállalják és inkább vesznek eredeti játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;