2509
Prince of Persia: Prodigy
-
dezsolti78 #2469 hi , all!
Srácok a bannert ki csinálta? -
#2468 Ha összegyűjtöd mind az 1001 fénycsírát, akkor kapsz két új skint. Megcisnáltam már, igazából így az izgalmas, az utolsó 50 már baromi nehéz volt :) -
#2467 Nincs két befejezés, én összegyűjtöttem őket, de csak plussz skin-eket lehet kapni. -
BAttilaZS #2466 Helló egy kérdésem lenne. Azok között akik már végigvitték a játékot volt aki összegyűjtötte az összes "fénycsírát"?
Mert lehet hogy itt is két befejezés van mint a WW-ben -
#2465 Úgy kell intézned a dolgot, hogy a Harcos a szakadék peremén, annak háttal álljon, majd maikor a herceg, Elika segítségével elkezdi visszalökni a lábát, akkor fogod tudni lelökni -
#2464 Lelököd -
BlackPirat #2463 Sziasztok.
A Harcost hogy kell legyőzni, azt írja, hogy "használjam ki a terepet".
Előre is kösz. -
#2462 link
Ennél konkrétabban nem tudok segíteni... Ha nem tudsz annyit megtenni, hogy beírod youtube-ra, hogy "Prince of Persia ponds" vagy "puzzle" vagy "walkthrough"... De amúgy nem túl nehéz logikai feladatok ezek, nem igaz, hogy nem tudod őket magadtól megoldani. -
ricsa008 #2461 szóval romlást -
ricsa008 #2460 amikor a reomláct át kell engedni a gátokon arra nem tud valaki tubos linket? mer gondolom konkrét segítséget mostsem várhatok -
#2459 Youtube... -
ricsa008 #2458 üdv elakadtam három kereket kell forgatni hogy feltudjunk repülni a toronyba de sehogy sem tudom összehozni -
ccona #2457 köszi a segítséged -
#2456 Akkor meg az oszlopoknak kell neki lökni... El is mondják amúgy a játékban, meg mutatják is az oszlopokat... -
ccona #2455 azon már túl jutottam ez 1 másik itt fal van körös körül meg 4 fa tákolmány a sarokban.youtubon láttam valami ketrecet kell ráengedni az egyikre,de sztem ez meg még nem az. -
#2454 told ki a zikla szélére, és amikor villog a kard jel, nyomogasd a kard gombot... -
ccona #2453 a toronybanm a kőszörnyet hogyan kell megölni?van,h villana kard 3x akkor szúrok aztán semmi köszi -
ccona #2452 ezer hála kerestem én is itt,de nem találtam
mégegyszerköszi -
#2451 Katt -
#2450 youtube...... -
ccona #2449 megint jól elakadtam.Ott amikor kutat kell feléleszteni az elsőn átjutottam de a 2. kifog rajtam akárhogyan forgatom nem sikerül.plz!!!!!!!!!!! köszi -
ccona #2448 köszi sikerült -
#2447 Nem kell olyan iszonyat gyorsan nyomogatni, inkább egy folyamatos ritmussal... -
ccona #2446 Sziasztok!
tud valaki nekem segíteni?Az elején nem tudom megölni a monstert,nem tudom lelökni a szikláról pedig sokszor eljutok addiga pontig de az újjam leszakad olyan gyorsan nyomom a támadás gombot.Légyszi valaki
üdv Taki -
#2445 Most már megoldottam, valami fájlt hibásan telepítetett fel ezért hiányzott és nem indult el.
De most már jó, csak egy gondom van, hogy amikor fü van a közelben akkor nagyon akadozik a játék, máskor tökéletes:S
Nem lehet valahogy kikapcsolni a füvet? -
tmisi #2444 Hupsz. Kikapcsoltam az AA-t és jó lett. :D
Bár akkor is fura. -
tmisi #2443 Üdv! Nem tudjátok miért ilyen a kép?
-
#2442 Nem tom, nekem nem volt ilyen problémám... De mintha másoknak itt a topikban lett volna, olvass vissza, én már nem emlékszem. -
#2441 Az -
#2440 Eredeti? -
#2439 Na ezt nem értem... amikor indítanám kicsit tölt a fekete képernyö aztán leáll az exe...
Nem tudjátok mi lehet a baj vele?:S -
#2438 Na pár perc és kipróbálom :) -
#2437 Vajon így lesz a Sands of Timeból tetralógia? O.o várom :D -
#2436 Prince of Persia: The Forgotten Sands Exclusive Debut Trailer -
#2435 ja csak ennyit kellet? Úh basszus de figyelmetlen vagyok.
Köszönöm a segítséget! -
#2434 Hát használd Elikát... Ha PC-n játszol, akkor ugorj, aztán E. -
#2433 Egy kép segítene megérteni a dolgot... -
#2432 Nekem így eddig nagyon bejött!
A hangulata nagyon megfogott és vinne magával, ha nem akadtam volna épp el xD -
#2431 Na én kapásból az elején elakadtam.
ott ahol már megküzdöttünk a csajszi faterjával, aztán kimenekültünk a templomból és már kiválasztottam az uticélom, de ahová kéne mennem egy nagy szakadék van, és sehogysem sikerül átugranom.
Valaki tudna segíteni plz?
Előre is kössz! -
#2430 Na majd mindjárt utánanézek, most egyelöre a Warrior Within-el elvagyok. De aztán majd ez is sorra kerül szerintem:)