Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégegyszerköszi
tud valaki nekem segíteni?Az elején nem tudom megölni a monstert,nem tudom lelökni a szikláról pedig sokszor eljutok addiga pontig de az újjam leszakad olyan gyorsan nyomom a támadás gombot.Légyszi valaki
üdv Taki
De most már jó, csak egy gondom van, hogy amikor fü van a közelben akkor nagyon akadozik a játék, máskor tökéletes:S
Nem lehet valahogy kikapcsolni a füvet?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Bár akkor is fura.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nem tudjátok mi lehet a baj vele?:S
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm a segítséget!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A hangulata nagyon megfogott és vinne magával, ha nem akadtam volna épp el xD
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ott ahol már megküzdöttünk a csajszi faterjával, aztán kimenekültünk a templomból és már kiválasztottam az uticélom, de ahová kéne mennem egy nagy szakadék van, és sehogysem sikerül átugranom.
Valaki tudna segíteni plz?
Elõre is kössz!
de látam a mappában a magyar nyelvi fájlokat és már volt ilyen problémával gondom pl.: wheelman (azt megoldotam) de ittmár szint mindet kiprobáltam
valaki segicsen h tudom magyara, angolra vagy spanyolra átteni köszönöm
PLS HELP
Van egy, amikor Elikaé s a Herceg olyan furcsán néznek ki
Van az, amikor Elika olyan, mint Farah és a Herceg meg, mint a PoP: SoT-ban
És van olyan, amikor a béta tesztes herceg és elika skin van: http://www.youtube.com/watch?v=UYinC_tz3mA
Shockmaster! Köszi az infót. Hát én nem fogok ezzel bíbelõdni azt hiszem.
Máshogy nem lehet megszerezni???
És ha szabad kérdeznem milyen az utolsó skin amit kaphatnék érte?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ha felnyitottad mind a 4 varázslatot, (és fel kellett, hogy nyissad ahhoz, hogy végig tudd vinni) akkor minden területnek elérhetõnek kéne lennie.
Egy kérdésem azért lenne. A bõrkezelõben (micsoda idióta név) maradt egy üres hely. Azt hittem ha végigviszem feloldódik, de nem.
Ott mi lenne és hogyan lehetne hozzáférni???
Abban igazad van, hogy a cserélgetésbõl nincs hasznuk a cégeknek de kit érdekelnek a cégek? Azért veszek játékot, hogy nekem jó legyen, az engem nem izgat, hogy milyen az EA meg a Ubi anyagi helyzete.
Eladási listákat is meg lehet nézni. Konzolra több játék fogy, mint PC-re. Ez tény. Ha kiadnak PS3-ra egy játékot akkor meg kell venni, mert máshogy nem tudsz vele játszani.
Xbox 360-ra van warez de ha warezolsz akkor bukod a garanciát és ezt sokan nem vállalják és inkább vesznek eredeti játékot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑