10
  • Silenzio
    Aki nem veszi a fáradtságot hogy elmenjen a moziba, kifizesse azt a 800-1000 ft-ot és megnézze a filmet OLYAN MINŐSÉGBEN, AMIRE KITALÁLTÁK, az magára vessen. Életemben kb. 5-6 kamerás rippet láttam. Mindegyik filmet pocséknak találtam. Aztán megnéztem dvd-ripben, vagy megvettem dvd-n, és láss csodát: megtetszett. Egy kivétel volt: a Transformers már kamerásban is bejött. Már bocsánat, de mind idióta, aki kamerás rippeket néz (én is hülye vagyok, mikor elgyengülök), amikor van kb. 20000 korábbi film a filmtörténetben, amire simán rá lehet sütni a "kiváló" jelzőt. (nem költői túlzás volt, tényleg kb. ennyi lehet...)
  • moviefan
    Nekem teccett nagyon!Vagyis én már régóta vártam és olyan lett amilyennek vártam!:)Az ilyen filmekbe kell egy-két gyenge jelenet mert attól jók!Végig lekötött!HA valakinek segít innen szedtem le: http://movie.hunsms.hu
  • CaptainRumi
    Amit már le lehet tölteni annak olyan is a minősége (szar) szóval ha az alapján leírja valaki a filmet akkor csak sajnálni tudom.......

egyébként ma néztem meg szerintem kurva nagy ......
  • Tetsuo
    "toltheto" LOL de meg nem nezheto
  • Chris05
    Már tölthető, nem néztem még meg, csak belelestem, nem tudok még véleményt írni róla, de sajnos mostanában nem készülnek olyan jó filmek mint régen (tisztelet a kivételnek).
  • waterman
    remélem nem majmolták el a CG-ket.. mert ha igen, akkor én a jövőben is indiana jones trilógiáról fogok beszélni :)
  • Bigbiggie
    Fub Ford kezd hasonlítani egy zombira.
  • Tetsuo
    Mar varom a DVD minoseget ;), bar allitolag Cannes-ban nem aratott, sot..

A digitalis technikat meg azert soxor elqrjak, leginkabb a seregen (nagyszamu egyed) latszik, h nehany mintabol all, meg ugy altalaban a digit technika messzirol sut a vaszonrol.
  • chm
    maj meglássuk szombaton milyen az a karikás nagykalap !
  • OMax
    Hat meg nem latta, szombaton megyek, de nagyon remelem hogy jo legyen :P. Az elso 3 fantasztikus volt.