404
The Original Adventures
-
#84 melyik pálya?és hol akadtál el? -
xido #83 lehet az is olyan szobor,mint az első pályán is volt..aminek valami titkos jelt kell adni,amit csak bizonyos fajta karakter ismer?..vagy ha ott kell tovább menni..akokr még nem tartok ott -
#82 #64-re valaki? -
xido #81 pont ugyanaz van,mint a Star Warsok esetében volt..begyűjtöd szépen a többi karaktert,megkapod a story módok után vagy még veszel is hozzájuk,aztán free módban újrajátszod a pályákat és használod azokat a figurákat,akik kicsik,vagy tudnak robbantani... -
#80 köszi! -
#79 Sziasztok. kéne egy kis help. egész jól haladok de a "kincsesládákat" nem tudom mindent megtalálni. PL amikor látom,h az ablak mögött van akkor,h jutok át az üvegen? Meg amikor kicsi emberrel tudok csak bemenni egy kis bejárón? -
#78 nem leszeded a reloadedet és leszeded hozá külön ezt a cracket
http://www.newtorrents.info/torrent/43658/LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY.html
-
#77 Ha bekad a zene, meg ilyenek azt kell csinálni hogy:
start-futtatás- beírod:dxdiag- ott fent a hangra-és átrakjátok alapgyorsításra,majd alkalmaz. Így jónak kéne lennie. -
#76 LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY ez a fajta akkor tartalmaz mindent? cracket is gondolom a névből. -
#75 hali!
megtudnátok mondani a játék min és optimális rendszerigényét?
köszi! -
balika16 #74 Nekem tökéletes utolsó térképen járok!Mikor motort kell összerakni:()nagyon tetszik!!!Sok van még hátra? -
#73 Proper Vitality is és a Reloaded is ugyanaz,de csak a zene akad be!Pl:A pálya elötti videobol a hang beakad,és az megy végig a pálya alatt is ismétlödik!Mint amikor a bakelit lemez rossz és mindig visszaugrik!
Senkinek nem csinálja?
Grebber 5-7 óra a story mód kb,de a játék még csak utánna lesz érdekes! -
#72 Proper crackel teljesen jó -
#71 Kb milyen hosszú volt a game? -
#70 Én már végigvittem a story modot,és van benne olyan h meg kell találni 5db
StarWarsos karaktert a játék során,amire nem tudom h mit fog adni de kiváncsi vagyok!A legelsö pályán van egy az biztos meg a legutolsón!a 18.-on!A többit még nem találtam!
Az lenne a kérdésem h nálatok is szarakodik-e a hang,vagy csak nálam???
Néha beakad a zene és mindig ismétlödik!:( Jo lenne megoldani mert idegesit! -
xido #69 egy tábla..oké..kösz..az tuti kimaradt valahol nekem:) -
#68 A csajjal, meg kell szerelni a generátort, összerakni legóbol egy táblát, azt rárakni az emelőre, és az felvisz oda a rúdra. -
xido #67 azt tudom..illetve láttam már előre...pár lépéssel visszább,a generátor mellett nem tudok vele felugrani a kapaszkodóra:) -
#66 Jaaaaaa, ott ostorral kell átlendülni. -
xido #65 Nem..én már Indyvel nem jutottam át a generátor melletti szakadéknál? -
#64 Azóta tovább vittem. Most ott tartok, hogy van egy szobor, azt eltoltam ameddig lehetett. Felugrok Indivel meg a csajjal, azt olyat ír, hogy nyomjam meg a K-t(karakter váltás), és irányítsam a szoborra a másik karaktert is. Az addig oké, és utána? Vagy te is itt vagy megakadva? -
xido #63 2.pálya az Nepál Marionnal?..Marion fel tud ugrani a generátorról és át tud kapaszkodni a szakadék felett..aztán ott meg vagyok lőve én is:) -
#62 2. pálxán mit kell csinálni? Megjavítottam a felvonót, átmegyek máshova, ahol fúj a szél, és ez miatt állandóan leesek a szikláról. Ott van ilyen híd szerűség, de nem lehet átmenni, mert nem teljees.
Mit kell itt csinálni? -
#61 Az alap Reloaded cracknek sincs baja, csak nincs tömörítve és ezért nagy a mérete. Amúgy király a játék ajánlom mindnkinek. -
#60 LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY
-
balika16 #59 Nem jön össze h 2 en játszunk..gamepadra nem engedi tenni.......Mit etgyek?hogy állitsam be?segitsetek! -
balika16 #58
A 2. pályából képek! -
balika16 #57 lehet ugy menni h gamepad+bill?? -
#56 Aha, köszi. -
#55 Általában több karaktert viszel, mert van ahol kell a másik képessége, de egyedül is lehet mennie, ha nem nyomod meg a gombot, ami aktiválja a 2.játékost. -
#54 Ezt csak ketten lehet játszani?
Mert a demo-ban elég idegesítő, hogy a másik játékost is vinnem kellett. -
balika16 #53 azt h kell beállitani h en pl gamepaddal haverom meg billel?gamepadot engedi? -
xido #52 Első értékelés...csillagos 5ös..mit 5ös..10es..részemről:)..Irányítás és kamera ugyanolyan tökéletes,mint a Lego SW-k esetében,kontrollerrel egyszerűen minden kézre áll....Még csak az 1.pályát végeztem ki,ami a demoban is járható volt..aztán estem ámulatba...SW esetében játékon kívül a kantinban és kint a parkolójában lehetett vásárolni,karakterekkel bohóckodni...itt Jones egyetemén,ami iszonyat jól van megcsinálva és vagy 6 külön szoba,kert,múzeumtárlat...nagyon rendben van ez a darab is...ha a Batman-jük is ilyen mestermunka lesz,akkor már előre le a kalappal..ezzel a műfajjal ezek a srácok már nem tudnak hibázni,tele vannak kreativitással:) -
ricsa008 #51 vágom kössz -
#50 hát nem a legjobb de sztem élvezhető igyis -
ricsa008 #49 az irányítás változott valamit a Lego SW-khez képest? vagy még mindig nehézkes billel? -
#48 Nah megy rendesen jó kis game lett :) -
#47 Nah megy az install telepitő jó lassu XD -
#46 Remélem érthető volt a törlés! -
#45 mi lenne ha abbahagynátok? örülünk hogy szeditek, annak is hogy megjelent, de ne erről szóljon pls a dolog :| szedjétek le, tegyétek fel, majd az élménybeszámolók jöjjenek, meg képek. ne az 10, hogy kijött a reloaded verzió, meg hogy már jön lefelé :S