240
Teszterek jelentkezését várom
-
#120 0,3 nana atzán a végén még 0.9999999999991 is lesz mert 1.0 ra éretlen lesz :D -
W B #119 juhé! -
ata666 #118 kb 10 perc és kész az új verzió (0.03) :) -
Fbn Lx #117 az ilyet a szerzői jogok tulajdonosai leszarják. Egyrészt nem tudnak róla hogy létezik, és soha nem is fognak, másrészt ha tudnának róla is hidegen hagyná őket, harmadrészt pedig csak akkor szoktak perelni, ha a lopott ötletből pénzt csinálnak. Ha nem csinálsz belőle pénzt, a legtöbb amit tehetnek hogy felszólítanak rá, hogy számold fel a programot, ha ezt felszólítás után nem teszed meg, akkor vihetek törvény elé is.
de felesleges ezen elmélkedni -.- -
#116 lehet csetelni a SP világában :p -
Cat 02 #115 Harcolni lehet ? Mert így nem sok értelme van :D -
n3whous3 #114 Mind1, úgyse kapnak el senkit, én csak felhoztam okításból a dolgot, mert az emberek még most sincsenek tisztában azzal, hogy mi az a szerzői jog. "Nem másolhatom le, ami eredeti", itt megáll az ész mindenkinél és még azt se tartják be. -
#113 amíg a játék ilyen állapotban (kezdetleges) addig nincs értelme szerzői jogi dolgokról beszélni..... -
n3whous3 #112 A South Park karakterek és a történet a kitalálójáé és nem mindenkié. Azért mert te látsz 60 féle flash-t a neten, nem azt jelenti, hogy ők (mind) legálisan használják fel az ötletet. "Attól mert a szomszéd lop, nekem nem kell" c. téma, keverve azzal, hogy "A törvény nem ismerete nem ment fel annak betartása alól". Nemtom feléred e ésszel esetleg. -
ata666 #111 vistám nincs 3 fajta xp-n testzelem:S
sory de azért próbálkozok valamit -
#110 képzeld, igen:D -
Fbn Lx #109 következő frissítéssel tehetnétek valamit vistás kompatibilitás érdekében xD -
#108 na még pár év és 1 imba 2d mmorpg lesz belőle amivel játszani fogok :D -
W B #107 oké, epekedve várom. -
Gibor #106 még nem tölthető le... -
W B #105 honnan szedhető le? -
Gibor #104 Mai első frissítés csomagja:
-új főmenü
-egymást már lehet látni
-NPC-k (BÉTA)
-új objectek
-új épületek
-nagyobb világ
-
djlazar #103 Na megnéztem, vagyis néztem volna he lett volna szerver Egyébként egy teknikai kérdés. A játékot gm-ben csinálod!? -
ata666 #102 a license kérdésre South Parkot ingyenessé akarják tenni
vagyis legálisan tölthető
és ha csinál valaki egy flash játékot mert tele van south parkos flashel a net. Minden fél megás gémért szted megvették a jogot?
és ha jóltudom nincs CopyRightolva a SOuth Park de cáfolj meg ha nem így van -
n3whous3 #101 ja, tuti -
#100 van licensze -
n3whous3 #99 Annyit szólnék a témához, hogy keményen seggbe fognak baszni a copyright jogok miatt barátom... -
#98 remek -
ata666 #97 Úgy néz ki sikerürlt kijavítani a hibát hamarsoan kiadunk egy frissített verziót -
Cat 02 #96 btw rendes honlapot nem csinálsz ? :P -
W B #95 most szedtem le, de ugye.... nincs szerver. Jelentkezek teszternek! -
Cat 02 #94 Kell telepíteni ?
1ébként harc olyan old final fantasys / pokemonos lesz ? -
#93 #39 -
#92 Vista kompatibilitást tehetnél bele!
Telepíteni se tudom!De biztos zsír lehet! -
#91 bazdmeg te sem nézté még SP-t :/ -
Gibor #90 késöbb -
Cat 02 #89 Ebben lehet ölni vagy valami ? -
Gibor #88 Tudom imre gondolsz... az tényleg nagoyn ütös lenne mret akkor teljesen saját karaktered lenne. -
#87 biztonsági mentést csinálj néha -
ata666 #86 sajnos hiba történt frissítés közben:S
nem tudom mikor lesz jó lehet h pár óra múlva lehet pár hét múlva
egyenlőre nem tudom mi lehet a hiba remélem sikerül kijavítani
addig is köszömöm
kb 60 embernek,hogy kipróbálta az alfa verziót:) -
#85 A fene nem megy vistán :/ Na mindeggy akkor leírom hogy van ugye az sp studio. ahhoz hasonló karakterkészítő részt nem raksz bele? -
#84 Haha ez jó! Még így látatlanba nem mondok semmit :-) Van pár ötletem, de miután láttam megosztom veled -
Cat 02 #83 Ebbe mit lehet csinálni ? :D -
#82 ha kell grafikailag tudok segíteni,írj pm-ben msn-t! -
Gibor #81 Én írtam atának de nem válaszolt... pedig sokminden ben tudok segíteni, mivel játékfejlesztés terén vagyok énis...