South Park Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doog
Eddig szépen halad ! <#eljen>

...::::::...

mama2
Két épület közé,könnyen be lehet ragadni, és alig lehet kijönni aztán.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

LasDen
hang....jóvanmá....inkább legyen rendes játék aztán lehet hang.....hamár lehet gyilkolászni az jó......utána jöhet a többi.....részemrõl.....

amúgy az nem csirke, hanem pulyka v Turbék :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mama2
Ja meg hangok kellenének. És mi lenne az a nagy fehér terület? Hó? Ja és a chatbe ékezet nem ártana.

köszi az észrevételeket próbálok fixálni
mama2
Ja és: a csirkék szeme is üveges lesz, amikor az útra lépnek.

mama2
Na észrevétel:Karakterek mozgása: olyan mintha csúsznának.
A felszedhetõ tárgyak mire lesznek jók? A hógolyózás jó ötlet, viszont akkor kéne egy életcsík is. Ha valakit sokszor eltalálnak meghal, majd az iskolánál például respawol. Lehetne olyan is, -hogy a felszedhetõ tárgyakkal lehessen mit kezdeni-, hogy ha felszeded a tárgyat, akkor azokkal lehessen a hógolyót feltuningolni(tûzgolyóvá, vagyhogy erõsebb legyen a sebezése,ilyesmi). Persze ez csak egyszer használható lenne, aztán eltünne a táskábol.
Na most ennyi lenne az ötletem. Ja meg még egy bug: Amikor fenn voltram az elõbb fenn volt LEE. Írtam neki, és amikor vissza írt én láttam a nevét a chatbe, de õ azt mondta õ nem látja az enyémet, csak egy :-ot(megjegyzem énsem láttam a nevem(mama2)).

elvileg a kövi verzióban már benne lesz kenny meg timmy mint játszható karakter a régieket meg próbálom javítani
zyppy
Kyle szeme is átlátszó.
Egyébként jó, grat<#eljen>

szeró lassusága miatt van sztem:S
van egy olyan hiba, hogy amikor beírom a felhasználó nevem. és a jelszavam, nem engedbe azzal, hogy már létezik a felhasználó. mintha még mindig bent lennék. (W.B. a játékba a nevem)

kemszi2
hajrá!jó lesz ezD:
hát h mikor lehet mást is csinálni mostmár legalább magadon kivul mást is látsz
hogolyozni elvileg már lehet holnaptol de nemtudom még
meg jól lenne egy update-elõ rendszer is ami minden indításkor leszedni a legfrissib verziót
nem tudom... dolgozunk rajta
köszönet : Atreus -nak és Leee-nek a segítségért a grafikákban
kemszi2
turbék mozgása engem a fal labdára emlékeztetett:)
bodesz
turbék csak mozog de irányt nemvált meg semmi tehát háttal megy elõre meg ilyenek :D
item dupe bug van :P
esetleg vmi nagyobb felbontás nemártana
a chatbõl alig látszik pár sor

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Jim Morrison
Mikor lehet valamit csinálni? mert mivel betelt a táskám csak járkálni tudok semmi mást nem. tudom , hogy nem 3 éve fejlesztitek, csupán kíváncsiság

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

:D
igen azért bugos a gém de fixelgetünk
a szavadalommal meg csinálunk valamit
de remélem lesz belõle valami
alakul ez!
Észrevételek:
Cartmen szeme "üveges" szal ha az aszfalton van, akkor szürke lesz. más karakternél ilyet nem tapasztaltam. A tárgyak elvesznek, illetve van amikor egy láthatatlan fal meg akadájoz, hogy rámenjek a z útra

kemszi2
vagy csak át kell nevezni szósz parkra stbstb<#vigyor4>
kinn van az új verzió (0.03)
A régi accountokkal be lehet jelentkezni
http://sp-online.atw.hu
TÖlthetõ!!!!!
bodesz
0,3 nana atzán a végén még 0.9999999999991 is lesz mert 1.0 ra éretlen lesz :D

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

juhé!

kb 10 perc és kész az új verzió (0.03) :)
az ilyet a szerzõi jogok tulajdonosai leszarják. Egyrészt nem tudnak róla hogy létezik, és soha nem is fognak, másrészt ha tudnának róla is hidegen hagyná õket, harmadrészt pedig csak akkor szoktak perelni, ha a lopott ötletbõl pénzt csinálnak. Ha nem csinálsz belõle pénzt, a legtöbb amit tehetnek hogy felszólítanak rá, hogy számold fel a programot, ha ezt felszólítás után nem teszed meg, akkor vihetek törvény elé is.
de felesleges ezen elmélkedni -.-
Rage47
lehet csetelni a SP világában :p
Harcolni lehet ? Mert így nem sok értelme van :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
Mind1, úgyse kapnak el senkit, én csak felhoztam okításból a dolgot, mert az emberek még most sincsenek tisztában azzal, hogy mi az a szerzõi jog. "Nem másolhatom le, ami eredeti", itt megáll az ész mindenkinél és még azt se tartják be.

púúúúú

LasDen
amíg a játék ilyen állapotban (kezdetleges) addig nincs értelme szerzõi jogi dolgokról beszélni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

n3whous3
A South Park karakterek és a történet a kitalálójáé és nem mindenkié. Azért mert te látsz 60 féle flash-t a neten, nem azt jelenti, hogy õk (mind) legálisan használják fel az ötletet. "Attól mert a szomszéd lop, nekem nem kell" c. téma, keverve azzal, hogy "A törvény nem ismerete nem ment fel annak betartása alól". Nemtom feléred e ésszel esetleg.

púúúúú

vistám nincs 3 fajta xp-n testzelem:S
sory de azért próbálkozok valamit
akyyy
képzeld, igen:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

következõ frissítéssel tehetnétek valamit vistás kompatibilitás érdekében xD
bodesz
na még pár év és 1 imba 2d mmorpg lesz belõle amivel játszani fogok :D

oké, epekedve várom.

még nem tölthetõ le...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

honnan szedhetõ le?

Mai elsõ frissítés csomagja:

-új fõmenü
-egymást már lehet látni
-NPC-k (BÉTA)
-új objectek
-új épületek
-nagyobb világ

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Na megnéztem, vagyis néztem volna he lett volna szerver<#idiota> Egyébként egy teknikai kérdés. A játékot gm-ben csinálod!?<#vigyor3>

Xbox Live: djlazarhun http://www.dragonzap.szunyi.com/index.php

a license kérdésre South Parkot ingyenessé akarják tenni
vagyis legálisan tölthetõ
és ha csinál valaki egy flash játékot mert tele van south parkos flashel a net. Minden fél megás gémért szted megvették a jogot?
és ha jóltudom nincs CopyRightolva a SOuth Park de cáfolj meg ha nem így van
n3whous3
ja, tuti <#wow3>

púúúúú

tigeroo
van licensze<#idiota>
n3whous3
Annyit szólnék a témához, hogy keményen seggbe fognak baszni a copyright jogok miatt barátom...

púúúúú

mama2
remek<#eljen>

Úgy néz ki sikerürlt kijavítani a hibát hamarsoan kiadunk egy frissített verziót
btw rendes honlapot nem csinálsz ? :P

most szedtem le, de ugye.... nincs szerver. Jelentkezek teszternek!

Kell telepíteni ?

1ébként harc olyan old final fantasys / pokemonos lesz ?

BB7
<#idiota> #39
berczely
Vista kompatibilitást tehetnél bele!
Telepíteni se tudom!De biztos zsír lehet!<#nyes>

Prince of Máté
bazdmeg te sem nézté még SP-t :/