240
Teszterek jelentkezését várom
-
#160 Rákattintasz a karakterre. -
#159 minek -
endiboy #158 erröl beszélek, hogy csak a karaktert tudom létrehozni, sehova se lép be :) -
#157 Valak jöjjön már fel létszi. -
#156 Még semmit nem tudsz. Holnaptol elvileg lehet hógyolyóznixD. -
endiboy #155 hogy a micsodába tudok bármit is csinálni? létrehoztam karaktert, oké, és utána?:D -
karajjj #154 ha valamelyik felvehető tárgyra duplán kattintok akkor az megduplázódik, körbepakoltam magam töklámpával... XD -
Gibor #153 de... :D -
#152 valaki nem jön fel?:D -
#151 Én is. -
XLR8 #150 már alig várom a hógolyó csatákat xD -
#149 valami minimap lehetne :) -
#148 ha ráviszed az egeret, mutatja -
#147 és esetleg megoldható hogy a karakterek alattk ilegyenek írva a nevek? -
ata666 #146 ja és menni fog szeró éjjel is aki esetleg rohongálni akar:D -
ata666 #145 Hogolyózni majd csak holnap lehet már kész van de rakni akarok még pár dolgot bele meg kellenek a bugfixek:S
elég sok -
#144 én meg moderálom mindet:D -
ata666 #143 Hamarosan kellenek majd moderátorok :D -
W B #142 legerősebb, a Kulabácsis -
#141 Ötlete mindenkinek lenne csak nem olyan könnyű megvalósítani.
A tüzeshógolyó meg naon poén:D -
#140 Eddig szépen halad ! -
#139 Két épület közé,könnyen be lehet ragadni, és alig lehet kijönni aztán. -
#138 hang....jóvanmá....inkább legyen rendes játék aztán lehet hang.....hamár lehet gyilkolászni az jó......utána jöhet a többi.....részemről.....
amúgy az nem csirke, hanem pulyka v Turbék :D -
#137 Ja meg hangok kellenének. És mi lenne az a nagy fehér terület? Hó? Ja és a chatbe ékezet nem ártana. -
ata666 #136 köszi az észrevételeket próbálok fixálni
-
#135 Ja és: a csirkék szeme is üveges lesz, amikor az útra lépnek. -
#134 Na észrevétel:Karakterek mozgása: olyan mintha csúsznának.
A felszedhető tárgyak mire lesznek jók? A hógolyózás jó ötlet, viszont akkor kéne egy életcsík is. Ha valakit sokszor eltalálnak meghal, majd az iskolánál például respawol. Lehetne olyan is, -hogy a felszedhető tárgyakkal lehessen mit kezdeni-, hogy ha felszeded a tárgyat, akkor azokkal lehessen a hógolyót feltuningolni(tűzgolyóvá, vagyhogy erősebb legyen a sebezése,ilyesmi). Persze ez csak egyszer használható lenne, aztán eltünne a táskábol.
Na most ennyi lenne az ötletem. Ja meg még egy bug: Amikor fenn voltram az előbb fenn volt LEE. Írtam neki, és amikor vissza írt én láttam a nevét a chatbe, de ő azt mondta ő nem látja az enyémet, csak egy :-ot(megjegyzem énsem láttam a nevem(mama2)). -
ata666 #133 elvileg a kövi verzióban már benne lesz kenny meg timmy mint játszható karakter a régieket meg próbálom javítani -
#132 Kyle szeme is átlátszó.
Egyébként jó, grat -
ata666 #131 szeró lassusága miatt van sztem:S -
W B #130 van egy olyan hiba, hogy amikor beírom a felhasználó nevem. és a jelszavam, nem engedbe azzal, hogy már létezik a felhasználó. mintha még mindig bent lennék. (W.B. a játékba a nevem) -
#129 hajrá!jó lesz ezD: -
ata666 #128 hát h mikor lehet mást is csinálni mostmár legalább magadon kivul mást is látsz
hogolyozni elvileg már lehet holnaptol de nemtudom még
meg jól lenne egy update-elő rendszer is ami minden indításkor leszedni a legfrissib verziót
nem tudom... dolgozunk rajta
köszönet : Atreus -nak és Leee-nek a segítségért a grafikákban -
#127 turbék mozgása engem a fal labdára emlékeztetett:) -
#126 turbék csak mozog de irányt nemvált meg semmi tehát háttal megy előre meg ilyenek :D
item dupe bug van :P
esetleg vmi nagyobb felbontás nemártana
a chatből alig látszik pár sor
-
#125 Mikor lehet valamit csinálni? mert mivel betelt a táskám csak járkálni tudok semmi mást nem. tudom , hogy nem 3 éve fejlesztitek, csupán kíváncsiság -
ata666 #124 :D
igen azért bugos a gém de fixelgetünk
a szavadalommal meg csinálunk valamit
de remélem lesz belőle valami -
W B #123 alakul ez!
Észrevételek:
Cartmen szeme "üveges" szal ha az aszfalton van, akkor szürke lesz. más karakternél ilyet nem tapasztaltam. A tárgyak elvesznek, illetve van amikor egy láthatatlan fal meg akadájoz, hogy rámenjek a z útra -
#122 vagy csak át kell nevezni szósz parkra stbstb -
ata666 #121 kinn van az új verzió (0.03)
A régi accountokkal be lehet jelentkezni
http://sp-online.atw.hu
TÖlthető!!!!!