240
Teszterek jelentkezését várom
-
#80 Cartmant, omg.
mintha Kenny lenne az nem? -.- -
ata666 #79 A Szerver leall bizonytalan időre frissítjük és teszteljük a fejlesztéseket.
-
#78 btw
/fav
ha kell valami segítség akkor számíthatsz rám, le a kalappal :D
(eredeti nagyon, azok a paint-spray betűk omg ) -
#77 ata sztem szervezz vmi teamet köréd akik segítenek és úgy hetente csináltok vmi újdonságot a gamen sztem megérné ami southpark az már alapból fun ha meg mmorpg még fullosabb lenne :)
-
F1re #76 ja akkor tök joh :D -
#75 az egésznek ez alényege -
F1re #74 az a nagy hogy en kod nelkul csinaltam accot :DD am egesz jatekba eddig az a legjobb hogy kurvara nem latjuk 1mast :D -
#73 nállam mindig új felhasználó nevet akar csinálni.... -
Atreius #72 Én már tom mik lesznek az újitások. Nagyon király dolgok lesznek itt de hogy mik azt még nem mondom el :P -
Gabosh #71 Egész érdekes játék, hajrá. :) -
#70 Az neked jók:) Én kihasználtam:) -
ata666 #69 köszi a bugokat pótolom javítani őket
-
#68 még1 bug
ha a pálya aljára mész akkor kidob fent :o -
adam127 #67 Jó lesz! Csak így tovább :D
Kipróbáltam, dehát még télleg elég kezdetleges, de sok sikert!
Várjuk az újabb verziókat!! -
#66 mit kell csinálni felszedegedtem mindent sőt még bugot is találtam töbszörösíteni tudom a tárgyaim :d -
#65 nekem mindig azt írja ki hogy ez már létezik...de nem arra megyek hogy csináljon újat -
ata666 #64 Technikai kérdésekre nem válaszolok -
XLR8 #63 nagyon jó a játék és azt szeretném kérdezni hogy hogy csináltad a játékot? -
ata666 #62 azt egyenlőre nemtudom miért nem látják egymást amúgy kb 30-an vannak fenn most is -
#61 köszi -
#60 #39 -
#59 Ez engem is érdekelne:D. -
#58 tök jó:) láthatják egymást a játékosok, vagy most éppen nem volt fenn senki, mikor fenn voltam? -
ata666 #57 Estére lesz frisseb verzió pár újítással
-
Gibor #56 engem vissza engedett az elsővel többszöris. -
#55 havidíja mennyi lesz? -
ata666 #54 nálam megvannak az acoountok nem kell mindig újat csálni -
#53 minden belépésnél új felhasználó nevet kell majd csinálni?mert sosem enged belépni az előzővel:D -
#52 xD -
#51 azt hiszem törlöm a wow-ot xD. tetszik. -
#50 Elsőre bentvoltaM! :D A szerver nem laggolt! FuN! Értelme? Am. ha kell jövök Teszternek! :P -
#49 én már végig vittem régen -
#48 úgy tudom, csak nekem már majdnem betelt a táskám (igaz nem nehezen), de a legmagasabb szintű karakter -
karajjj #47 ezt most így miből állapítottad meg? -
#46 Nem te vagy az első, te a 5. kb -
#45 Asszem eddig én vagyok az első. Már csomó mindent felvettem:) -
ata666 #44 Hát időbe sok bár ha elér egy olyan szintet ami játszható és már csak patchelgetni kell az mmo-nál könnyen megoldható
méret hát fogalmam sincs
mondjuk ha lesznek benne hangok/videók akkor lehet gigás is akár -
#43 Letöltöttem -
Atreius #42 ata666 ha adsz egy msn-t akkor segitek amiben tudok pl csinálok sout parkos betüket a menühöz meg stb -
Gibor #41 Általában játékot nem méretre tervezik.