92
Race Driver: Grid
-
Don Tomassino #92 G-Rider!!
Amiről te beszélsz az a driver assist.
A szerverek listáján ha rámész 1-1 szerverre akkor kidob 3 általános infót a szerverről a kép alján : Collossion, Driver assist stb. Ott ha a DA disable akkor ott ciki van. Tényleg egy baromság mert DA nélkül még a rajtkockán legyújtod a gumit indulás elött :S -
kokos #91 Szevasztok!Van egy freetrackir-em,hogy tudnám beállitani a játékban,hogy működjön?Hy! -
Roll93 #90 holnap jön meg nekem ez a játék (xbox360) :P:) -
#89 Szasztok!Új vagyok (a játék terén) azt szeretném kérdezni hogy csak néhány versenynél van-e ez a borzalmas irányítás.Hogy az autóval "nem lehet elindulni"mert az autó fara előzni akar engem :Dígy enyhén szólva ésa kanyarodásnál nagyon túlkormányzott az autó hogy lehet ezt beállítani,átállítani.Nagyon megköszönném a választ. -
#88 a válaszodat köszönöm -
Norberto91 #87 a maximum kör 50.
Nincs benne tankolás/kerékcsere
A 3. -at nem tom. -
#86 sziasztok!3 kérdésem lehetne -e hozzátok?
1.mennyi a maximum kör ,amit be lehet állítani single race-ra?
2.van -e benne boxutca(tankolás kerékcsere)
3.támogatja -e a 900 fokos kormány elfordulást?(ps3)
válaszotokat előre is köszönöm? -
#85 Figyi szolnak hogy ez nem az a forum , te meg mintha misem történt volna nyomod tovább . Nem tanítottak meg olvasni ? Vagy csak alapból vagy ilyen " tapló bunkó" hogy direkt hecceled a társaságot ? Vagy csak értelmezni nem tudod a leírtakat ?
Nekem mindegy válaszd ki a legjobban rád illőt , kedves barátom . -
Silverford #84 Játékosok fóruma - Race Driver: Grid -
ricsard02 #83 oké de akkor most ki a franctól kérdezzem meg hogy mit csináljak?
mert a legújabb direct X em van meg minden
Ui.:légyszives ne taplózzál ár te tapló!! köszz -
#82 A kártyád nem támogatja a Shader hármat ami jól tudom dx.9 , te tapló hogy nem érted egy ps3 ban vagy egy xbxo360 nincs ilyen. ha megnéznéd a forum fejlécet .
Forum/KONZOLOSOKFORUMA/GRID Nem az van hogy Forum/PC/Grid érted a külöbséget mi nem kattintunk a grid.exere mert nincs olyan . -
ricsard02 #81 hát nem tudom de az a lényeg hogy 2-ször rákattolok a grid.exe-ére és ezt irja hohy a videókarcsim nem támogatjah a shader 3.0-át. és nem tom hogy ez most mia .... -
#80 KONZOLOSOK FÓRUMA
Őszintén, szerinted itt hány ember fogja tudni, hogy milyen bizbasz kell a PC-khez, hogy elinduljon egy játék? -
ricsard02 #79 Shader Model 3.0 nem támogattya a videó karcsim
ez mit jelent srácok?
szal ez 1 videókártya drájver vagy mi a szösz?
pls segítsetek -
#78 Sziasztok nekem egyb aj van a játékal nem rezeg gam padom :P:( -
#77 Ez a Konzolos grid Forum , nem hiszem hogy tudunk segíteni.
Viszont a Konzolos DLCben letöltött autokat hol lehet használni? -
#76 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy vista 64 bit alatt, amikor elindítom a Gridet, akkor kikapcsol a kormány? Logitech Formula Force EX... Probáltam már a sima játékkal, 1.1patch 1.2 patch, mindig ua. a probléma. Valaki valami ötlet? köszi előre is!!! -
#75 konzolon nincs magyarositás ha jól tudom -
#74 magyarítást honnét lehet letölteni? -
dvdrw111 #73 egyébként a Grid-ben lehet nitrózni?Mert van egy képem amelyen a "NOS" jelzésü gomb van. -
#72 Bocsi Amercans Armis mult kisért :) :) -
#71 flashbang? az a fenygranat :D talan flashback re gondolsz -
#70 mar irtak.. az X gombbal ha xbox360 rol jatszol.. es ez nem csalas.... es nem csak totalkar utan hasznalhato hanem akarmikor.... mikor mar 20 perce jatszol a 24 ora versenyen.. az elso helyet epphogy csak el tudtad erni es kicsuszol akkor legszivesebben a tv be basznad a kontrollert mert megorulsz olyan idegesz vagy hogy jatszhatod ujra az egeszet es akkor sirva konyorognel egy ilyen visszajatszas/idovisszaallitas lehetosegeert. -
hpnx9020 #69 A négyzet gomb sokat segített -
#68 ott az instan replay , ha belész a jobb sarokban van egy kocka benne egy számmal , na az mutatja hogy hány visszajátszásod van még . -
hpnx9020 #67 Na playstation 3 on megtaláltam mindjárt megnézem 360 on is.
Igazatok van van ilyen.
Elnézést mindenkitől -
#66 Ha belemész valamibe és teljesen összetörik akkor elhomályosodik a kép asszem és utána kiírja ezeket. Ez már utána van, ilyenkor már nem tudod visszatekerni, elötte kell. -
#65 Már ne haragudj de ez milyen csalás ? Így írták meg a játékot . Mikor legelösször széttöröd az autod akkor is elmondja hogy 3 lehetőséged van.
Szépen leírja mit kell tenned .
Egyébként nem csak akkor ha totálkárosra töröd , hanem ha belépsz a menübe
Start gomb , ott az instant replay és ott mindig csak annyit tesz vissza amennyit lehet flasbangelni , az kis karral tekered előre hátra az időt és így tudod belőni hogy pont ott indulj újra ahol jó neked . -
amdrula #64 Ha Pro módban játszol, akkor nincs (de akkor elvileg restart sincs).
Ha nem pro módban játszol, akkor csak gratulálni tudok, egyébként xbox-al így kell: Back -> instant repaly, odamész ahova akarsz és x gomb... -
hpnx9020 #63 De ne jól emlékszem meg lehet hanem hogyan kell,ha van ilyen egyáltalán.
És pont a 24 percesben vagyok -
hpnx9020 #62 Na totálkáros az autó
Restart race-Versen újraindítás
Retrie-Kilépsz a versenyből
Instant replay-visszajátszás
Hol itt a visszamenés az időben opció?
-
#61 Ez nem csalás, ez bele van építve a játékba. A PoP-ban sem csalás, ha meghalsz és visszapörgeted az időt... -
#60 Ne haradudj de ezek után csakis annak tudlak nézni .
Tudod a Griben van egy visszajátszás funkció ,és van benne egy fleshbang vagy mi a fene a neve. De egy kb 5 secet vissza tudod tekerni és onnan folyatni , így ha pl a 24 perces verseny 21.percében össze töröd a járgányt van esélyes javitani . Ha jol emlékszem a négyzet az a gomb amit a instant replay alatt kell megnyomni .
Remélem nincs harag , de azért elgondolkozhatnál rajta ha többen is állitanak valamit , még a végén igaz lehet . -
hpnx9020 #59 Nem mondod,hogy azt jelenti?
Komoly csapatba kerültem úgy látom
De azt még egyikőtök sem írta,hogy ezt ,hogy aktiváljátok -
hpnx9020 #58 Lehet ,hogy én inkább a játékot élvezem nem a csalást de ti tudjátok
Ha eddig nem találtam ezt az opciót ezután sem fogom megkeresni. -
#57 A játékban van "idővisszatekerési" lehetőség (mint a prince of persia-ban), amit x-szer tudsz elsütni. Ha jól tudom ez akkor használható amikor totálkáros lett az autó.
Amiről te beszélsz az a visszajátszás (angolul: replay), az egyfajta felvétel amin megnézheted magad pl. verseny után, hogyan mentél, megmutathatod másnak a legjobb pillanataidat, stb. olyan mint a sportközvetítések visszajátszásai. -
#56 Márpedig a karrier nódban vissza tudsz menni az időben.
Minél nehezebb fokozaton indulsz,annál kevesebb a lehetőség a visszaugrásra.
Tehát :benézel egy kanyart, visszatekered az időt, jobban koncentrálsz,és lám... Simán beveszed a kanyart. -
hpnx9020 #55 Tehát mész karambol,észreveszed start gomb felajálnja az opciókat visszatekered és megnézed mi történt addig.
De a játékban nem tudsz visszamenni.
Hülyének ne nézz már.
-
#54 Nem vágom mit nem értesz .
Mész mezőnyben , jön a kanyar az elötted lévő keresztbe áll , te bele rongyolsz össze törik a kocsi , visszatekered a kanyar elé , hogy legyen időd még valamit csinálni, jön a kanyar és láss csodát az elötted lévő nem csúszik meg. Tehát egy más történik mit elötte történt. Így már érthető. -
nutiform #53 Van olyan.Pasziánsz...:)