2319
-
strebacom #839 Én nem is tudom hogy lesz mostanában valami nagy game amire érdemes várni??? -
#838 Ezekre kíváncsi leszek.Várom a teszteket
Bár a game paletta jó egy évre előre nézve nem kívánja azt hogy cseréljem a 8800GT-met! -
strebacom #837 Új GX2!! -
#836 Az király, főleg ha adatvesztéssel jár. :( -
#835 Na mégsem átverés. Több stream proci van rajta engedélyezve az alaphoz képest, azért OC.
És még a frekit is simán tudom rajta húzni.
Megérte ez a kari! -
#834 Elmegy a kép, újraindul, leállnak eszközök (általában a HDD). Ha leáll a HDD aztán újra felpörög, majd megint leáll akkor keletkezhet kár az eszközben. -
#833 Amúgy az miben nyilvánul meg, ha kevés neki a táp?
Kár ugye nem keletkezik? -
#832 Hát..nemtudom.Próbáld ki...Ha kevés lenne neki, akkor adÐÍgra visszaveszed. -
#831 Most pont a procihúzás lenne a szűk keresztmetszet?
Mert van húzva, 3,8 Ghz-n megy. De ha csak alapon megy, kibírom addig. -
#830 Hát, ha nincs szénnéhúzva a procid, akkor elbÍrja. -
#829 Az aláírásomban olvasható konfigot, főleg GTX260-at elbír egy ChiefTech 450W-os táp?
(Mondjuk a 260 füzetében az van, hogy min. 500W táp)
Mert szervízbe kell vinnem a Zalmanomat, és addig ez lenne benne. -
#828 Hah! Micsoda aljas átverés akkor!!! -
strebacom #827 Akkor az nem is OC csak a ref kártya....
Katt a specifications-ra.... -
#826 milyen beállításokkal tolod? O.o -
#825 Nem, nem a driver húzta le, ezek az értékek vannak a speckójában is feltűntetve.
És hogy minek húzni?
Mert mániákus vagyok, és zavar a FarCry2-ben, ha belenézek a Dragunov távcsövébe, akkor visszaesik a framerate 20 FPS környékére (bizonoys helyeken) -
#824 +csak azt áriuld el hogy EZT MINEK HÚZNI? ... -
#823 Jó az az órajel, csak a driver visszavette 2d -s beállÍtásokra, hogy kevesebbet fogyasszon. -
#822 Üdv:
Vettem egy ilyen karit:
Gigabyte N26OC-896H-GTX260
(Core:576MHz;Mem:2000MHz;Shader:1242MHz DDR3/448bit)
Itt most melyik érték van a gyári fölött? Mert a core az nekem gyári defaultnak tűnik.
És van itt valakinek tapasztalata, hogy gyári hűtéssel meddig húzhatók ezek a 260-asok? -
#821 Hú, nem tudom. A 8800 GTS-em max. 81-84 fokos volt már megemelkedett venti fordulatszám mellett.
A 260-am olyan 60-70 fok lehet 40% venti mellett. Na ez még sose emelkedett meg magától.
Otthon megtudom nézni, mert folyamatosan mindent rögzítek Everest-el. :) -
strebacom #820 És mennyi a max höfok? -
#819 Minek szabályozni a 200-asokat?
A 8800 GTS-t lehet nem ártott, de ez nekem legalábbis közel nincs olyan meleg, ráadásul csak 40%-on megy a venti. -
strebacom #818 Rivaventiszabályozás beállítása....müködik Low Level-el is és 64biten is...
IME !!!!!!
-
#817 Mert hibás ez a driver? Persze! :D -
#816 ati kellet vona vennio -
#815 Nektek a 180.43 jó Warhead alatt? Nekem az árnyékok elpixelesednek, és ahogy mozogsz, mozog a pixelhalmaz is. -
#814 #813 -
#813 A kukától igen messze van és a #812-re reagálva, HOTFIXel ingyé' van az AA :) -
rumkola #812 Na, ez sem lett igaz.
:DD -
#811 Tökmindegy mit ír, feltelepíti tökéletesen. -
#810 Én ugyanezt kérdeztem egyszer:
Ha előtte letöröltem a 178.13as drivert, abban is volt PhysX de mivel az egészet uninstalálltam, így akkor a physX is letörlődött. Akkor mért azt írja ki hogy nem történt változás?
Erre scak annyit mondtak, hogy a PhysX miatt írja ki
-
strebacom #809 Próbáltad már az új driver telepítése elött a driver cleaner progit???
Próbáltad már úgy telepíteni, hogy a PhysX telepítött kiveszed a nv setupból.... -
np #808 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy feltelepítem ezeket az új drivereket 178.24, 180.42, a telepítés végén mindig azt írja ki, hogy a rendszer nem változott. -
#807 En a 178.24es drivert hasznalom es semmi bajom vele -
#806 Ha már sokaknál csak rontott a 180.42-es driver ez az új legyen már jó! -
#805 Csinálnak is valamit, egyfolytába javÍtanak,nem csak havonta 1 hibát mint a pirosaknál: S -
#804 Pár napja még csak 180.42-es volt most meg 43-as nagyon gyorsan dobogatnak ki újat! -
strebacom #803 Új driverek!!!! -
strebacom #802 Húúú drága barátom én ITT szoktam az ilyen problámákra megoldást keresni,és többnyire sikerül is...Csak a fránya Riddick-et nem tudom elindítani vistán..... -
#801 Megvettem a R6wegas2-t, nemvolt natÍv, dobozostul kibasztam az ablakon dühből, majd eladtam ehy havernak.
MI AZ, HOGY EGY 2006 OS GAMMÁBA NINCS 1680*1050 ES NATÍV? -
#800 Nomeg, az FC hez a nyú dx 10.1 es frissÍtés, és akkor már ingyér van az AA.