2319
-
Inquisitor #799 Pont ezért írtam negyed felbontást, mert ott kevésbé torz, mint pl. 1280x720-ban. -
#798 Mindkettőnk kommentje egy baromság; Csak az enyém rövidebb... -
rumkola #797 TFT-nél picit vicces a nem natív. -
Inquisitor #796 Én levenném a felbontást a negyedére, és maradna az AA. De ez egyéni dolog. Van akit nem zavarnak a textúra és élvillogások. -
rumkola #795 Ha AA-val játszhatatlanul lassú lesz egy game, de AA nélkül simán játszható és 1680-ban tolod mit választasz?
Erre gondoltam... -
rumkola #794 Úgy látszik neked ennyi a szókincsed. Elfogulatlanul nehéz is normális kommentet írni... -
#793 LOL -
Inquisitor #792 "a szuper AA sem jelentkezett még sehol, egy lófasznyi DX 10.1 game sincs"
Egy azért van. Assasin's Creed.
Azért az új kártyákkal a gagyi Crysis motort leszámítva akát GTX260/280, akár HD48xx kártyán simán mehet 4, 6 vagy 8x-os AA. Szerintem. -
rumkola #791 A 38xx megjelenése óta regélnek a "szakik" a DX 10.1-ről és annak szuper kis hatásairól. Azóta a 3850/70 már kukában van, és a szuper AA sem jelentkezett még sehol, egy lófasznyi DX 10.1 game sincs, ráadásul az emberek 90%-a Xp-t használ stbstb.
Mellesleg 1680-ban ki az aki inkább az AA-t preferálja a sebességgel ellentétben? Hagyjukmár... -
strebacom #790 Te aztán vágod... le a kalappal... -
Abu85 #789 Ez egy hivatalos Nvidia bejelentés volt, szerinted bevallják, hogy a játék DX10.1-et támogat és a TWIMTBP program romokban hever?
A drivert érdemes felrakni, de csak Vista alatt AA használata mellett csan hatása. Azt csinálja, hogy az inkompatibilis eljárások esetén nem futtat élsimítást a GF karikon, így nem végez felesleges munkát a GPU (nyilván a Deferred Shading miatt amúgy sem lenne eredménye az AA-nak). Ez 20-30%-ot jelent pluszban.
Mindenhol működő AA-hoz viszont DX10.1-es VGA fog kelleni. -
strebacom #788 Az minek.... -
#787 hol itt a dx 10.1? :D -
strebacom #786 Ja a link...... -
strebacom #785 Na az Nvidia is kiadta a FarCry2 diverét.....
"A new driver from NVIDIA was just released, it's as beta though. The drivers have some very cool new options for PhysX, and multi-monitor GPU gaming. Obviously this driver has new Far Cry 2 optimizations harbored in them as well.
Beta driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs.
Recommended for the best experience on Far Cry 2:
“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005, we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers. While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems, GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.” - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer.."
-
#784 http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=17233 -
#783 -
#782 Sima C2D 3GHz-en már kihajt egy GTX280-at. -
#781 Hú, azért egy Crysis Warhead-et ráengedtem!
Brutál! 1280x1024-ben minden full, élsimítás per.pill. még csak 2x-es, de lehetne ez még nagyobb is. És zsírul megy! Nagyon állat VGA! -
strebacom #780 Hát sajna az enyém is ilyen. meg még a képek nézegetése, filmek konvertálása,stb... akkor is felemeli az órajeleket.... -
#779 Köszi! De megoldást tudsz esetleg? -
strebacom #778 Na végre egy jóóó ember a sok jó némber között....
Gratula a VGA-hoz.... -
#777 Na megérkezett a VGA-m. :)
Hát szép nagy. Tesztelni majd csak vasárnap tudom.
Viszont amit már mos látok, hogy asztalon leveszi az órajelet, stb.-t, viszont TV-tunert elindítva max.-ra kapcsol. Ezt nem lehet kiküszöbölni?
Mert gondolom ilyenkor elkezdi zabálni az áramot.
Sokkal többet fogyaszt ez, mint a G80-as 8800GTS-em?
-
kemencebalázs #776 Vegyed az at 4870böl x-es2 az veri serbacom mit irta neked 280, nálam nem jól volt.. -
#775 Mé ne cseréljem le a 88gt-t?
Egy GTX 260/280 sokkal erősebb nála és ha el tudnám adni ezt 20é-22é, akkor nem is kéne olyan sokat rá fizetenem.
Mit is írtál privibe: jó hát persze igazad van
-
strebacom #774 Vegyél GTX 280-at add el azt a szar 8800GT-t hgy nekem nekem is ilyen van.... -
#773 nem beszélve a havas pályákról...ott 15-18 -
#772 "De a warhead szépen megy vele "csúcs" beállítással"
Nézőpont kérdése, nálam csúcs beállításokon 20-23 fps van -
strebacom #771 én is ezt mondtam neki..de ... -
#770 Semmiképpen 8800GT is elég a mostani játékokhoz.Jó Crysis very highont kivéve.De a warhead szépen megy vele "csúcs" beállítással.
Én most a Far Cry 2 höz mérek egy szintet ha az fog menni a 8800GT-vel tűrhetően akkor nem fogok váltani elég sokáig még mivel semmi ütősebb grafikájú game nincs kilátásban egy jó ideig. -
#769 és szted a 8800 GT-t érdemes lecserélni 4850re? -
#768 Nvidia 270, 290 and GX2 roll out in November -
#767 dehát ott a crysis logo, szted ahhoz is elég? :D
félretéve a viccest, attol függ mennyiért tudnád beszerezni/mennyit kéne rádobnod -
#766 Hát ha van pénzed rá. 4850 szerintem most elég mindenhez! -
#765 Hali!!
Szerintetek megéri lecserélni a HD 4850-et egy GTX 260-ra vagy 280-ra ?? -
#764 már a gef8-asban is benne van, G9x-esekben legalábbis biztos -
#763 Ebben a GTX 260-ba már bele van építve az anno külön kapható PhysX kártya magja/tudása? -
#762 én kb 20 vadiúj játékot próbáltam ki és az összes tökéletes volt
8.9 cat
és nekünk HD4850-es van -
#761 csak 1 driver frissítés kellett volna és jó -
strebacom #760 Azt hittem enged bántasz...