2319
-
strebacom #879 Solo forever.... -
Najah..Aki nemtud angolul az baszhatja...
-
nade ahhoz tudni kéne angolul!
egy hónapja tán, komolyan vettem a kedves kartársakat, a vidkari topikba, na mondom, jól van, nézzük már meg a saját szegmensében télleg olyan jó-e a 4870, és a béka feneke alatt van az nvidia (miután közölték velem, hogy nincs egy értelmes hozzászólásom, és húzzak el)
belinkeltem, idéztem a guru3d-ről
szerintetek születtek érdemi rekciók? nem -
Vanmég valahol a polcon egy :)
De nemsokára megint lesz....
Akarok fullon gétélya nétyezni xD -
strebacom #875 Köszi, te vagy a legjobb haver..és bocsánat ha néha lehurrogtalak...anno...tényleg bocsánatot kérek, de akkor rossz napom volt...........ja nincs is Nv-d mi a ló.....fa..szt keresel itt. te ati b..u..zi.
csak vicc...srry.. -
Nyehehe .....
Aki nemolvas guru3d-t az low: D
Egyik legjobb tesztelők. -
az átlag itt nem olvas guru3d-t
a prohardver a menő :) -
Minden tisztelet az NV-é.
A kis masina legyaláz mindent:) -
strebacom #871 Ha játszani akarsz csak is Nvidiát vegyél bakker!!!
A nyugodt, stabil játék csakis Nvidiával lehetséges, válaszd ezt és boldog leszel....gyors,stabil játék csakis nvidia.....
"egy pár régi(és új) reklám az Nv-töl"
Nvidia Forever
-
strebacom #870 Az új 181 drivert fel ne tegye senki mert iszonyat szar.... -
mondjuk úgysincs pénzem semmire, ha lenne is max egy 9600-ast vennék, de nem most, amikor 30k, szal szerencsére kimaradok a jaj mit vegyek, van egy kis zsém, el kell költsem vmi hülye hardverre probléémakörből :)
volt idő amikor minden pénzemet a PC-mbe öltem, ma már nem én vagyok Őérte :D -
ezt kifejtenéd? mert én csak azt írom amit hallok innen onnan... amúgy 8800GT-m van XD -
de igen
miket szívtál vele?
anno nekem is volt ATI-m azóta utálom -
strebacom #866 Ja képeket nézegetni jó...de játszani csak is NV...nekem volt 4870 és x2 is...nem hasból dumálok hanem hátból...még annyi szivást ami volt ...vitát nem nyitok és választ sem várok eme szösszenetre... -
Ja csak egy elavult fos :D DX10/GDDR3, zabagép, 65nm-s, gyenge shaderben stb.. -
azért érdekes hogy elvakult nvidia ismerősök is ilyen szutyok 4850-70-t vettek GTX260 helyett... szal lehet hogy van benne valami hogy azok jobbak...
nameg nem véletlen kezdenek el az only nvidia gyátók atiamd-t is gyártani szerintem.... -
mennyire ATI mentes ez a topik?
ugyanis elegem van már a 4830, 50, 70-ből, meg auz AMD/ATI seggének nyalásából
a tesztek szerint egy 260-as semmivel sem rosszabb mint a 4870, de az elvakult ATI rajongókat ez nem igazán zavarja -
RivaTunerrel -
VTomi75 #861 Hmmm... nem tudja valaki, hogy lehet megcsinálni Vista alatt, hogy a videokártya a 300/100 MHz-re visszavett órajeleit ne tolja azonnal fel, amint megnyitok egy ablakot? Ja és nem arra gondoltam, hogy kapcsoljuk ki az Aero-t :) Borzasztó pazarlás, hogy sima netezés közben is vissza-visszakapcsol. Valószínűleg 300 MHz-es procival is ki bírna rakni egy-két áttetsző ablakkeretet :) -
GTA IV -
Jaj de jó lenne amerikába élni.
4870 1GB-os és a GTX 260 is 38000FT odakint nálunk meg mindkettő 55 ezer fölött van :( -
VTomi75 #858 Pl. a Need For Speed Undercover. Ocsmány és optimalizálatlan grafika, az én konfigomon is le tud menni 30 fps alá még élsimítás nélkül is. Pedig a Crysis Vista alatt 1280x800-ban, Very High-on is jól megy vele. -
zsotee #857 felbontásfüggő, de igen van. -
Szia! Van olyan játék ami megakasztja a GTX260-adat? -
Egyetértek. -
Az 55nm miatt jó lehet, de még mindig DX10 és ratyi GDDR3. A kétmagos nv nem kétmagos lesz hanem két kártya összeillesztve . Befejezhetnék már ezt a szánalmat és kezdjenek el FEJLESZTENI...
-
Hát ja az a 10% teljesítmény tuningol is előcsalható szerintem! -
Szánalom -
A kétmagos GTX 295 után itt az új nvidia:
GTX 285 -
GTA4 el lett baszva ^^ Rockstaréknál nem tudnak programozni vagy mi a fasz? :D Bully is olyan fos lett PCre XD nem értem minek adják ki és még kérnek is pénzt érte ha hülyék hozzá -.- aztán meg sírnak hogy warez... -
GTA4ben nincs élsimítás, se driverből se játékból se másmilyen progiból hackelve.. -
Abu85 #848 A GTA 4 nem támogatja az SLI-t. -
Mivan? Miről beszélsz? Milyen élsimÍtás nincs?: C
NVhack nevű progival nagyon szép simÍtást lehet hergelni. -
ja csak élsimítás nincsen lol:D Amúgy x2 karin ugyanannyi memót lát mint a simán (4870x2-t 1gigásnak ismeri fel és ugyanez a helyzet az 1gigás 9800gx2-kel is hogy 512esnek látja a játék) -
Nemizs!: D
highon, amihez 1,5 giga vram kell, ott már szép :) Ott télleg gagylázza a fosboxosokat :P
Ezen meg helyből sztem 1, 1,5 giga ram lesz :P -
Azt miét érünk vele amikor ocsmány a grafja! -
Nah, megvan mivel fog emberi sebességgel futni a GTA 4 ...:P -
GTX 295 (Dupla GTX 260 216 shaderrel) -
Szinte semmi brutális frankó übergrafos meg főleg nem jó időre előre nézve.Szóval VGA-t nem kell fejleszteni az biztos! -
Szerintem már nem jön semmi, csak a GTA 4, meg a Prince és kész.
Pedig dec. elején több szokott lenni.
De az tény, hogy most ősszel sok cucc kijött.
Ha tud valaki még valamit, egészítsen ki!