2319
-
#919 Sok láma biztos veszi majd. 8800GT is bőven elég mindenre. 35k körül lehet kapni. Semmi értelme a drága kártyáknak. De inkább ATI az ami jobban megéri. HD4850 és a játékok maxon mennek.
Egyesek gondolkodás nélkül veszik a drágábbnál drágább kártyákat. A GTX 295 és 4-szer drágább, mint a 8800GT pedig nem 4-szer gyorsabb.
-
#918 Hát az a GTX 280 nem jó ár egyátalán mivel a GTA 280 76k csupán és 20ezer forinttal biztos nem jobb a 285 teljesítményben! -
strebacom #917 Jóóó árak.....
Nvidia Forever!!!!! -
#916 Ez kamu is lehet ilyenkor nagyon szoktak túlozni!Várjuk meg a hivatalos teszteket! -
#915 Nem semmi! -
SzocsA #914 az új 280 és 260 GTXek kijönnek 55 nanométeren azt írják hogy 183 Watt lesz a max fogyasztásuk?
és a régi 65 nanométereseknek mennyi?
-
#913 hogy ne legyen olyan kurva drága :\ GDDR5+256bit = GDDR3+512bit ... -
#912 Mi a reteknek 512bit amikor végre normális memóriákat kezdenek alkalmazni és ugyanakkora sávszélt kap mint GDDR3 512bittel... -
strebacom #911
256bit mi a fax van már megint vissza fejlödik valami.... -
#910 2009 közepén jöhet az nvidia újabb nagy dobása
-
#909 Akinek GTX 260-a van az milyen órajelek mellett hajtja?
Alap órajelek: Üresjárat:
Core Clock (GPU) 576 MHz 300 Mhz
Shader Domain (ALU) 1242 MHz 600 Mhz
Memory: 999 MHz 100 Mhz
Én most adtam neki +10%-ot, ram-nak 15%-ot:
Core Clock (GPU) 635 MHz
Shader Domain (ALU) 1370 MHz
Memory: 1150 MHz
Gondolom ez még nem lehet gond.
A játékok (GTA) szépen fut, nem hibázik, viszont az ugyanolyan 40%-os venti kihasználás mellett HIDEGEBB 5 fokkal! :D -
#908 Jaja, az a másik amin gondolkoztam, de most nemtaláltam 3,8 környékén menő q9450 est PH-n, de sima 9300 ast :(
Szóval nemtudom még. -
Abu85 #907 Én is érdekes stratégiának látom ezt. De van alapja az egésznek ... gondolj bele. Kijönnek mindenféle hírverés nélkül a DX10.1-es címek. A játékosok majd úgy fogják érezni, hogy a jövőhéten megjelenő "Malacka kalandjainak" is lehet majd DX10.1 támogatása. Kiszámíthatatlanság az egész alapja. -
#906 Nvidiát megértem. AMD-t nem.Nem értem mire jó ez.
Nvidia legalább rámutat aki "Még jobb fizikát" akar az nvidiát fog venni mert tudja xy számú game jön ki ami támogatja.
AMD-t meg nemértem hiszen ha most kinyögné jövőre mondjuk 30 dx10.1-es game jön akkor eleve többen vennének szerintem atit.
De ezt ők tudják jobban.Én így látom ahogy leírtam. -
Abu85 #905 Hát igen ... ezek a nem titkoltak. Persze hírverés ezekről sem megy ... és nem is fog, mert az AMD azt akarja elérni, hogy az emberek azt érezzék, hogy bármikor jöhet egy DX10.1 játék. Érdekes stratégia ez is. Az NV például bejelentette előre a Physx címeket. -
Abu85 #904 A GTA4-hez négymagos procit vegyél. Persze vehetsz új kártyát is, csak ebben a játékban nem fog érni semmit. -
#903 Így nem titkoltan ezt a 3-at lehet tudni!
BattleForge (RTS-CCG hybrid), Stormrise (RTS) és Cloud 9. -
Abu85 #902 Ez nem gáz tavasszal váltanak majd vissza. :)
A hét elején kaptam meg a jövő évben megjelenő DX10.1 játékok listáját. Sajna nem lehet még róla beszámolni, mert bejelentés lesz róla, de nem gyenge a felhozatal. -
#901 GTA 4: DDDDD
Meg a cs is tiszta bug vele: C -
#900 Most nem bántásból de mire nem elég neked a 4850? -
#899 januárba, mikor visszajövök olaszból szándékozom egy 260 as GTX et vanni a 4850 helyre. -
strebacom #898 Egyre többen váltanak ATI-ról...GTX-re..
És hányan vannak akik nem vallják be a hibákat...Csak bizonygasság hogy nem igy van föleg maguknak...de bizony nálam is igy volt...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek...Béke Veletek....
-
#897 Megköttetett a THQ és az Nvidia PhysX kooperációja!
Megköttetett a THQ és az Nvidia PhysX kooperációja
Az Nvidia kártyáit mostanában elég szépen temetik, több helyen is csak az Ati kártyák után loholóknak nevezik őket, pedig ez az állítás úgy gondolom enyhén szólva is erős. Az Nvidia nevét még korai lenne temetni, sőt szerintem határolódjunk is el a két cég közötti versenytől és koncentráljunk ez Nvidia felzárkózási programjára, ami komoly propagandát jelent, hiszen a THQ, ami nem éppen apró név a szakmában is csatlakozott az Nvidia PhysX technológiájához és nem elképzelhetetlen, hogy már a Dawn Of War második részében is alkalmazni fogják, bár erről még egyenlőre semmi pontos információ nem érkezett...
A THQ illetékese elmondta, hogy hatalmas lehetőséget lát az Nvidia PhysX technológiájában, ami egy olyan újabb lépcsőfokra emelheti játékaikat, hogy csak a minőség rovására mehet, természetesen pozitív értelemben. A PhysX technológia megítélése mindenkinek magánügye, sokan ellenzik vagy feleslegesnek tartják, sokan viszont odáig vannak érte, a THQ eddig is minőségi játékokat gyártott, a PhysX-nek hála pedig ezt a minőséget fokozni tudják.
info: Gamechannel -
#896 Akkor nemszótam :)
Akkor 10 réngy értékő gamma. -
#895 Én meg írni nemtudok 1790FT. -
#894 Akkor meg számolni nem tudsz mert az meg csak 1970FT
Jól van nem kukacoskodok többet!!!
Jó lenne egy ilyen kari az a lényeg. -
#893 Igen?! Én azt tomb raider anniversary nek láttam: D
Bár, tudom, hogy vak vagyok: D -
#892 Pont ez benne a szar.Mi a rohadásért tesznek mellég gameket.Nem a játék kell hanem a VGA.
De mi is a sok game ami szerinted 20 ezer forint? Mert amit látok a dobozán az a FC2 ami 6300ft és a Warmonger ami ingyenes. -
#891 Nem is drága, ha azt vesszük, hogy OC, és 20 000 ft értékű játék van mellette :) -
High end PC #890 az nem jön be.
Olyan kell ami a GPU használtságát méri valós időben.. -
#889 PL felteszed az Everest Ultimate programot és beállítod hogy real time naplózza a dolgokat ez nagyon sok minden mér. -
High end PC #888 FTX = GTX :DD -
High end PC #887 Segítséget kérnék, szevasztok!
A GPU kihasználtságot hol tudom ellenőrizni? Úgy mint ahogy a Windows Feladatkezelőben a Teljesítmény lapfül alatt grafikusan a CPU-t. Egy FTX 280-ról lenne szó.
Kössz -
#886 xD
Lehet :) -
#885 7 évesen? :o azta
szerintem pályázhatsz a legfiatalabb 2001-es címre :) -
#884 Főleg, hogy ebben mégtöbb tartalék lesz, mint a 9800 gx2 ben: D
Az tuningolva el is verte az ellelónfelet :)
HUH...Tegnap este valami láma megszólelt ATI-topikba, hogy ez a gtx295 ez már az új széria...És ennek nem a 4870x2, hanem az 5870 x2 lesz az ellenfele xD -
#883 Miért, mi a gond vele? -
#882 7^^
Suliba regeltem még xD
Azt most a mail cÍmen megtaláltam ezt az accot soksok száz levél közt.:] -
#881 Aztarohadt a kis súnyik eddig úgy volt hogy 2 db 216-os gtx 260ból fog állni!
Ez üt eléggé!!!! -
#880 te hány évesen ezdted az sg-zést? :o