2319
-
#959 Ha nemlenne az, adnák a kártya mellé? -
#958 Azért, megnézem mikorfog egyik ATI gyártó is 4!!! játékot mellékelni a gammához....
Tudom, régen volt a Shapp-nél, hogy 3 gammát mellékeltek, de abból gyak egyet lehetett aktiválni:L=szar -
#957 Lenne egy kérdésem:6pin to 6+2pin átalakítót használok a 280-hoz,ez biztonságos? -
#956 Újabb GTX 285 és GTX 295-ök -
#955 Általánosságban beszéltem. Ha van két egyforma árú kártya akkor azt veszem amelyik jobban teljesít és leszarom, hogy 2 magos.
-
#954 Ja,félre olvastam...Mostmár látom,hogy itt a 285-ról van szó. -
#953 azért szvsz sokmagos proci és sokmagos VGA nagyon más :) de mind1... -
#952 "ugyanakkora árért nagyobb teljesítményt kapok."
Mutass már egy oldalt ahol a GTX280 legolcsóbja és a 4850/4870x2 legolcsóbbja ugyanannyiba kerül. -
#951 Az 1 magos procik királya meg intel vonalon a 3,4es EE P4. És kit érdekel?:D -
#950 ÁÁ mindegy haggyuk egyből mindenki az egy magos procikkal apellál.
Leszarom ki mint mond az egymagosak királya a GTX 285 kész ennyi nincs mit ezen fényezni.Az hogy drága az már más tészta.Az hogy van ennél jobb olcsobban (2 magosban) az megint más! -
#949 Nem tökmindegy, hogy hány magos? A procid is 1 magos? -
#948 "A GTX 285 1 magos kártya ennyi ott nagyon szépen teljesít.Nem kell egyből jönni a 4850 meg 4870 x2-ökkel hogy jobbak naná még szép hogy jobbak mivel 2 magosak."
Nem tök mindegy, hogy hány magos? Ha jobb akkor jobb. Felőlem 16 magos is lehet, ha ugyanakkora árért nagyobb teljesítményt kapok.
De az tényleg igaz, hogy szép sebességgel futtatja a játékokat.
-
#947 Legjobb kártya..Akárki akármit mond...
Magasan veri a népet. -
#946 Igen magas az ára nagyon.GTX 280-asok végett magas az ára mert azokat akarják kifuttatni előbb. -
#945 hohoho ... vissza az agarakkal koma az csak egy hsz. volt es nem hiszem hogy emlitettem hogy rosszul teljesitene . Mert nem beszelsz az arrol is ???
Ket mag vagy ket kartya ide vagy oda igen 1 arban van a HD4850 CF vagy X2 kartyaval. -
#944 És?Mondott valaki itt mást meg hasonlítgatott valaki atihoz? Nem kell megint 2VGA meg 2 magos dolgokkal jönni.
A GTX 285 1 magos kártya ennyi ott nagyon szépen teljesít.Nem kell egyből jönni a 4850 meg 4870 x2-ökkel hogy jobbak naná még szép hogy jobbak mivel 2 magosak. -
#943 Nem szeretnek beleszolni a profik dolgaba de ennyit a HD4850 CF-ben produkal. A HD4850x2 valoszinu egy kicsit jobban is teljesit .......
-
#942 GTX 285 user teszt -
#941 PM-ben folytassátok ezt,ok?Kösz. -
#940 Utálom, de nemjelenti, hogy szar...
Naja, az több mint fél éve volt:]
Igazából, csak a 3 elvakult ATi-s nemkedvel..De valahogy fordÍtva is Ígyvan, hogy őket se sokan...Ez a három ember solten-te-zolee....
Ennyi.
Kultúráltan válaszolni? Ne nevettess már ki... -
strebacom #939 Most már hagyjátok abba egymás ba...tását, ez nem az topic, nem teljesen mindegy kinek milyen gépe van és hogy honnan van... -
#938 "Igen, megint."
Ja persze, egyszer már beszóltam, hogy ne fikázd az ATI-t. Érdekes, hogy utálod az ATI-t, mégis 2 kártyád van.
"Nem 14 vagyok gyÍkarc..."
Akkor 15. Pár hónapja még te írtad valamelyik topicba, hogy 14 vagy.
"Örülj, mÍg csak messziről: C"
Mondom hanyagold, mert 1. nem vagyok ijedős, 2. távolról keménykedni csak a birkák szoktak, 3 egyszer már írtad és unalmas
Elég csak beleolvasni a Radeon topicba a pár hónapos hozzászólásaidba és látható, hogy mindenki utál.
Az értelmi szintedet tükrözi, hogy csak kurva anyázva tudsz írni, ellenben én kulturáltan válaszoltam minden hsz-re.
-
#937 Te kis EMO-s: D -
#936 és részemről ennyi ^^ pííííííísz!! -
#935 Én azért annyira nagyon lownak nem tartom magam... és igenis sokat számít az az icipici plusz FPS... persze, kell egy alapskill, de nem egy embert láttam hogy tehetség megvan benne, csak FPS hiányzik és ezért szív mindig... 75 átlag helyett lett 75 minimum 100 átlag FPSem, és mostmár "geci csaló" vagyok :) szal számít...
én azért a 40-nél kitartok singlenél is :\ de 60 mindenképp hogy ne szakadjon a kép... -
#934 Igen, megint.
Örülj, mÍg csak messziről: C
Nem 14 vagyok gyÍkarc... -
#933 Ajánlom elolvasni az első hsz-emet:
"20-25 FPS körül bőven ellehet játszogatni single-ben."
Multiban jó elfogadom, egy kicsit előny, hogy ha nagyobb az FPS, de nem feltétlen szükséges. Láthatod, hogy úgy is lehet valaki első, hogy 30-40 FPS-el játszik. Sokkal többet számít az ügyesség, mint az FPS. Hiába van 200 FPS-ed, ha béna vagy.
2 napja másik fórumon olvastam, hogy az egyik gyerek azt kérdezte, hogy milyen gépet vegyen a COD 2 1000 FPS-hez. lol
Másik hülye kérdés: "Tudnátok egy jó kis cs 1.6 os konfigot adni ahol nagyon lehet fejeseket adni?" Gyakorolni kell és az is lehet jó játékos, akinek gyengébb gépe van. -
#932 Ez egy érthető leírás volt.
-
#931 30 FPSt folyamatosnak látja, amíg nem rántod el az egeret, mert akkor már látszik hogy nem folyamatos... meg úgy általában gyors mozgásoknál... film 25-30FPS, csak azért nem tűnnek fel az ilyen "szaggatások" a gyors mozgásnál, mert ott van olyan hogy blur... am volt róla anno cikk is sztem...
másrészt (CSből kiindulva) azért is jó ha van 60FPS mert akkor ki tudod küldeni a szervernek a 60 csomagot másodpercenként, amiből az számolja a hitet, meg mindent.... szal hiába látod 24FPSnél folyamatosnak, ha az csak 24 packet, és a lövések felét nem érzékeli...
CoD-ból (2-ből) kiindulva meg... ha van 200FPSed, a fegyver gyorsabban lő, kevésbé szór, pontosabb... van olyan ablak ahova csak bizonyos FPSsel tudsz felmászni, és hasonlók... végülis jah, nem kell sok FPS...
-
Abu85 #930 Ez nem teljesen ilyen triviális a játékmotoroknál. Nyilván az emberi agynak információfeldolgozásának a 25 FPS az ideális, kb. 40 ms-os képfeldolgozási idővel rendelkezik az emberi látóközpont ... ettől van az, hogy a lassú képkockaváltás akadozottnak érzékeljük, a gyorsat pedig összemosottnak.
Ennek megfelelően a fejlesztők is megpróbálják a megírt motort egy 40 ms-os képszámítási késleltetéssel működtetni. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy függetlenül a kiírt nagyobb FPS értékektől a legtöbb program állandó 25 FPS-sel fut. Persze lehet galiba a fejlesztés során, ami túl lassúvá teszi a játékmenetet 25 FPS mellett. Ugyan ez nagyon ritka, de ilyenkor újra kell szerkeszteni a motor sebességre vonatkozó paramétereit. Nyilván ez egy jól felépített rendszer esetében nem nagy gond, de előfordulhat, hogy a fejlesztésnél nem gondoltak erre és a megjelenési idő sürget. Ilyen esetben csökkentik a képszámítási késleltetést, így a rendszer több FPS-sel fut. Bár megjegyzem, hogy az ilyen eset tényleg nagyon ritka, azért egy hozzáértő fejlesztőcsapat jól paraméterezhető rendszert hoz létre.
A kiírt FPS szám az csak egy egyszerű számítás eredménye. Mivel a számítógépek sebessége különbözik, így a 40 ms-os képszámítási késleltetés mellett a képkockaszámítás sebessége változó lehet. A motorok diagnosztikai szempontból fel vannak készítve a képkockák számítási idejének mérésére. A kiírt FPS érték csupán azt jelzi, hogy milyen sebességgel lenne képes a rendszerünk futtatni a játékot, ha nem lenne a késleltetési limit. A számítás is rohadt egyszerű egy másodpercig méri egyenként a motor a 25 képkockához szükséges időt. A kapott 25 értéket átlagolja, majd az eredmény reciprok értékét megszorozza 1000-rel. Meg is van a kiírt FPS. -
#929 Leszarom kinek milyen gépe van. Nekem is minden maxon megy 1280-ban.
Ennyit arról, hogy COD-hoz kell 1000FPS.
30 FPS-t már a szem folyamatosnak látja. -
#928 "Te már megint mi az ....at ugatsz?!"
Megint?
"Amúgy, nem fater veszi, nem is mutter..Hanem még mindÍg én, úgyhogy rohadt gyorsan fogjad be a fölösbe ugatós pofád, mielőtt egyszer megnem unom, és megnem kereslek te sz@rházi!"
Várlak szeretettel. Nem kéne keménykedni így távolról, mert csak magadat égeted.
"És ha dolgozok nyáron, és van pénzem, és megtehetem, hogy megveszem amit akarok, akkor emg is veszem..Semmi közöd nincsen hozzá!"
14 éves vagy. 14 évest sehol nem alkalmaznak. Erről ennyit.
Talán ha nem ilyen irritáló módon írtad volna akkor én se kötözködtem volna. Ha azt írtad volna, hogy "Szerintem 60 FPS ajánlott, hogy élvezhető legyen egy játék" akkor nem lenne semmi gond, de amit írtál úgy hangzott, mint valami 10 éves apuci kedvence, 60 fps alatt minden szar.
-
Abu85 #927 És azt hiszed, hogy a játékok 60 FPS-sel futnak? -
#926 Mennyire irigyek tudnak lenni az emberek... jobb gépe van mint neked, aztán egyből le kell ugatni hogy apuci, anyuci veszi... 60FPS alatt pedig elég gázok tudnak lenni a játékok... képernyőszakadás (VSynckel szaggatások), belassult játék, etc... hát úgy aztán kurvára élvezetes... multihoz minimum kell a 60, single már elmegy 30-40-nél...
-
#925 Te már megint mi az ....at ugatsz?!
Mi közöd van, hogy miből veszem a gépemet?
Amúgy, nem fater veszi, nem is mutter..Hanem még mindÍg én, úgyhogy rohadt gyorsan fogjad be a fölösbe ugatós pofád, mielőtt egyszer megnem unom, és megnem kereslek te sz@rházi!
Milyen jogon jössz te ehhez?!Kivagyte?!
Azért, gondolkodjál már el b+!
És ha dolgozok nyáron, és van pénzem, és megtehetem, hogy megveszem amit akarok, akkor emg is veszem..Semmi közöd nincsen hozzá! -
#924 Látom te is okosan vásárolsz. 2db 4850 mi a f*sznak? Azon kívül, hogy sokat zabál értelme semmi.
20-25 FPS körül bőven ellehet játszogatni single-ben. Ha nem apuci venné a géped akkor 20 FPS-nek is örülnél és nem mondanál ilyeneket, hogy 60 FPS alatt minden szar. -
#923 60 fps alatt minden szar.. -
#922 Fogadjunk hogy te is így érzel:D
Amúgy nekem az FPS/szimulátor 40FPS-ig játszható,a többi pedig 8-10FPS-ig játszható. -
#921 Én csak akkor veszek újat, ha valami (olyan játék, ami nagyon tetszik) szaggat max közeli grafikán. Tudom, tudom, de sajnos ilyen vagyok, egyszerűen idegbeteg tudok lenni tőle. Befészkeli magát az agyamba, és nem tudok szabadulni tőle. -
#920 Jó nézd ez emberfüggő.Van akit nem érdekel hogy elbassza a pénzt mindig a legújabb VGA-ra holott nem kéne de ő leszarja mert neki nem elég a 30-50 fps neki 100 fölötti kell.
Ha az ember ésszel vásárol akkor egy gép bőven elég 2 évig.