2319
-
#1279 Sosem szólt arról szerintem :D többnyire mindenki azt hypeolta amije van :D és sztem csak abból a célból hogy megnyugtassa magát... hisz milyen lenne már hogy "hát igen... jobban jártam volna azt az olcsóbb kártyát veszem meg, mert jobban mennek rajta a játékok, de én ragaszkodtam ehhez a gyártóhoz" ... áááááh :D meg kell győzni magukat, hogy jól választottak... és ez a legegyszerűbb ha először mást győznek meg ^^ vagy próbálnak meggyőzni... vagy csak harcoskodnak a saját kártyájuk mellett... -
#1278 Pontosan... nem írtam eddig semmit ide, csak olvastam, de ebben igazad van.
Azért megy a flame, hogy az egyik fél meggyőzze a másikat, hogy olyan kártyát vegyenek, mint ők? Mert ez itt már rég nem arról szól. -
#1277 Már meg sem próbálom leállítani a flamet úgy sem megy... de az már rég rossz ha egymás kinézetét oltjátok látatlanba... honnan tudod hogy vékony? és 15 évesen miért ne lehetne 192 centi? :\ ritkaság, de láttam már nem egyet... És egyik sem volt vékony mellé...
aztán jön a gyerekes "de anno az volt a jobb; igen, de még régebben meg ez"... Most az ATi jobb... bár én inkább azt mondanám fejlettebb... Megy az nVidia szarozása, miközben csak jelenleg van lemaradva kissé... érdekes mikor a 8as széria elverte elég durván az ATit, akkor nem ment annak a szarozása :) Miért nem? :) Lehet nem is nVidia oldalán vannak a vérfanok? Egyébként anno volt egy FX5200asom és senki nem mondta nekem hogy szar, így valahogy észre sem vettem... lazán vitte HL2t... ami meg extra érdekesség hogy ismerős a Radeon 9600ával szenvedett hogy a víz tök sima, nem hullámos, nálam meg tökéletes volt. (Aztán lehet hogy a 9600 sokkal gyengébb kártya volt, nem tudom... rég volt, nem néztem utána, akkor meg nem is nagyon érdekelt)
Kicsi mag jobb. Erről hülyeség vitázni :D Kicsi hűtő viszont gáz. :S
Megint csak a 8as szériát lehetne felhozni... ott is szar volt a 8800GTn a hűtés, és oltotta mindenki, hogy mekkora fos meg melegszik... ATinál elnézzük a szar hűtést, ott nem zavar, ugye? :) Jó, persze, embere válogatja... Én speciel nem örülnék ha 75°C fölé menne... Mert hosszú távon nem tesz jót neki :) És MÉG nem égett szét a kártyája :D
Ohhó! És itt is vagyunk amit előbb említettem :D
De azért ha megnézed azóta nem raknak semmire olyan hűtést... míg én MINTHA több új Ati-kártyán is láttam volna ugyanazt a lapos cuccot :)
Egyébként nem értem mi a gecit zavar bárkit is hogy ki mit vesz :D EZ a gyerekes...
-
#1276 Nem akartam beleszólni az óvodások vitájába de, hogy meglegyen a napi flém így muszáj.
Ha tényleg 192cm vagy akkor valami ritka undorító lehetsz. Gondolom még vékony is vagy. Mondjuk 15 évesen kétlem, hogy ilyen magas vagy.
"Bezzeg, mikor az Nv nek 2006 őszén kinn volt a 8 as széria, az atinak meg fél évre rá se volt semmi értékelhető, bezzeg milyen kussban volt."
Mikor elkente az FX széria száját az ATI akkor meg az Nvidia volt kussban
"Ha azt vesszük NV a nyers erő. 240 shader egységgel odakeni a szaros 800 shaderes radeonokat."
Értelmetlen a hasonlítgatás, mert csak a nevük egyezik de mindkét oldal más felépítésű shadereket használ.
"MInek olyan pici mag mint ami a radeonban van? Nem is lehet normálisan hűteni."
Pff. Pont azért lehet hűteni jól, mert pici a mag. Nvidia is ennek örülne, ha ilyen pici lenne a mag, mert akkor fele annyiba kerülne legyártani és kevésbé is melegedne.
"Az összes gyári ati hűtés egy nagy rakás szar.Ezért ez a sok túlragozott nevű tuninghűtős vacak..."
Szétégetett már a kártyád? Nem? Hát akkor meg mit törődsz vele, hogy hány fokos?
"Nv nél ez hogy van megoldva? Van egy halk, erős, megbÍzható hűtő .ezt rápakolják minden karira..Nincs is baj a hőmérséklettel..."
Azért ott is volt kártya szar 1 slotos hűtéssel. pl 8800 GT
-
#1275 192-3 centi az majdnem 2 méter.
Azthiszem te sÍrnád el magad, ha én lebasznén neked egy embereset.
Átjárok, mert nembÍrom, ahogy a magadfajták nyalják soltan kicsi pozsgás hátsóját...:/
NembÍrom, mikor solten össze-vissza ugat, fölöslegesen, alaptalnul.
Azt se bÍrom, hogy selten egy ilyen 30 as éveiben járó elfogult kis gyökér...Csak az van amit ő mond..Sok kis "seggnyaló"(KÖszi milk4, ez a legjobb szó, vagy talán a csőcselék, de fenetudja: D)szóval a sok kis seggnyaló meg ott felesel a kis ati logóért..Szánalom...
Bezzeg, mikor az Nv nek 2006 őszén kinn volt a 8 as széria, az atinak meg fél évre rá se volt semmi értékelhető, bezzeg milyen kussban volt.
Jelenleg az ati a jobb.Bár, mivel már az NV is bemutatta a dx 10.1 es lapkáit, nemjobb.
Ha azt vesszük NV a nyers erő. 240 shader egységgel odakeni a szaros 800 shaderes radeonokat.
MInek olyan pici mag mint ami a radeonban van? Nem is lehet normálisan hűteni.
Az összes gyári ati hűtés egy nagy rakás szar.Ezért ez a sok túlragozott nevű tuninghűtős vacak...
Nv nél ez hogy van megoldva? Van egy halk, erős, megbÍzható hűtő .ezt rápakolják minden karira..Nincs is baj a hőmérséklettel...
Szóval, kicsikukac, húzogassad még magad kicsit, hátha nem leszel ilyen impotens ebben a témában. Bár, eddÍg se a témába vágó dolgokat mondtál, hanem csak "oltogattál" itt össze-vissza...
KÍváncsi vagyok, melyik fasszopó alregje vagy:]
De csináljad csak, legyél még szánalmasabb..nemmered vállalni az igazi nick ed...Gratulálok:]
-
#1274 Sok a solten seggnyaló.
Mellesleg solten:ha jól emléxem 30+ a "gyerek" és kajra olyan kapcsolatba van az at(t)i(lá)val mint virág a cumival. -
longdick #1273 Ha odajutnánk, nem 170 centi nézne rád, de nem is hinném, hogy 2 méter lennél, amivel különben sokra nem mennél, ha ott lennél kettétörve, ahol a legvastagabb vagy. De egy ilyen tizen párévesnek hiába is mondom, azt hiszed most még hogy te vagy a valaki, aztán kapnál két embereset, és elsírnád magad. Ismerős a fajtád!
Ha már anyucinál tartasz megint, akkor mehetsz is az esti tejadagodért, kell még a fejlődésedhez, úgy látom.
Mondjuk ahogy látom, te is szeretsz átmenni az Ati topikba, szóval miért osztod itt az észt? Ugyanúgy átjársz, és ráadásul ha el is ismered, hogy jobb az Ati, akkor ott miért kell bohóckodni, azt állítva, hogy a vidia előnyben van. De pofázol? Neked kéne a legnagyobb kussban lenni! -
#1272 Aztán, nehogy odajussunk, hogy a kis 170 centiddel nézel fel 2 méterre :]
MI ez a gyerekes beszólás, hogy több füled lesz mint fogad?
Nagyon jól tudom, hogy az ati most jobb....De én akk is NV-s vagyok..Ennek ellenére mégis ATI-m van most..
Nah, takaroggyál aludni, anyuci hÍv a pizsidért..Nah, szija..
Nah, off vége, atifanok vissza topikjukba :]
1269: Hát figy....Nem mi vagyunk akik össze-vissza flémelnek : D
Ha megnézted az utolsó 20-30 hsz-t ezt látod is. -
longdick #1271 És ki mondta, hogy én a "másik táborhoz" tartozom? -
longdick #1270 Nagyon nagy a mellényed, kis taknyos. Látom ilyen billentyűzet fighter lehetsz. Csak vigyázz, nehogy elfeledkezz magadról, mikor nem vagy a gép előtt, mert több füled lesz mint fogad.
Arre is mérget vettem volna hogy ezt írod, errefelé ez a jól bevált okosmondás. Nem is várnék el tőled mást.
Ha valaki úgy hisz abban, amit itt az Ati-nvidia dologról hiszel, akkor nem is lehetsz teljesen rendben. -
#1269 Off: Mér kell mindig egymász szidni? Ezért utálja egymást a 2 tábor emrt iylan taknyok bepofáznka a másik toikba. Nekem msot ATI m van de a legjobb karim eddig a 6600Gt volt:D -
#1268 Kisfiam, takarodj innen!!!Ilyen viselkedéssel max 12 éves lehetsz. -
longdick #1267 Tudtam kis buzi, hogy ezzel jössz. Nem biztos hidd el, hogy te vagy az idősebb.
Amúgy meg tudod ki a szarházi! Aki kipottyantott. -
#1266 Nah, itt ugat a nevemsenki gyerek: C
Te még oda se Írod, szóval takaroggyál a francba.Kis szarházi.
-
longdick #1265 Mondja ezt egy takony 14-18 éves. -
#1264 Na jól van. Ti verjétek az Nvidiára én meg addig dugom KATi-t. -
#1263 Kedves kis ATi huszárok, takarodóvan, lövik a pizsit : |Lehet menni alukálni a KATi topikba. -
#1262 "01:23 [gregothefirst] _@_/"
01:24 [Petrácska22] vidd innen a ronda csigádat
01:24 [gregothefirst] "\_@_ " -
#1261 "<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcsög" -
#1260 :) -
longdick #1259 Na, itt a másik balf@sz. Ha idézel, legalább idézz pontosan, szerencsétlen! Menj, kösd inkább sorba a zorróbarátoddal a kártyádat, akkor talán elértek valami épkézláb eredményt is, aztán lehet irkálni a másik tábornak. -
#1258 "Balfasz" :) neked sincs mit szégyellned :) ja, de! -
longdick #1257 Hogy valakinek ennyi idősen csak ennyi esze legyen, szerintem még nem volt példa. Tagadj le vagy 20-25 évet, mert ez így elég gáz rád nézve. Balf@sz! -
#1256 Maxon mennek ezek pont arról van szó.Jó nekem csak 1280*1024 a max felbontás de a többi beállítás maxon és mennek. -
#1255 Csúcson járatva is mennek. Nem tudom mi nem érthető ezen. Nincs nagy gépigényük.
-
#1254 Azt én is tudom hogy mennek, még a régi 7950GT vagy a 8800GTS kártyámon is! Azt mondtam hogy CSÚCSON járatva... -
#1253 LOL te hol élsz???
"De ezeknél sem hiszem, hogy csúcs grafikán Te élvezhetőn tudsz játszani: Lock-On; BlackShark; Prototype; Quake4; GhostReconAW2; DIRT; FarCry2; ASSASIN; NecroVision; NFSCarbon; TDU; HAWX; EndWar; WhirlwindOverVietnam; Vegas2; GRID; DarkSector;"
Nem tudom milyen VGA-ra írtad ezt ,de Dirt,TDU,GRID,Dark Sector,End WAR mennek simán 8800GT-vel is.
-
#1252 de 90%-t a 8800GT is :)
ArmAII-be meg pont az a jó hogy nagy a terep... de egyrészt ott a rengeteg jármű, másrészt
editor -
#1251 "De ezeknél sem hiszem, hogy csúcs grafikán Te élvezhetőn tudsz játszani: Lock-On; BlackShark; Prototype; Quake4; GhostReconAW2; DIRT; FarCry2; ASSASIN; NecroVision; NFSCarbon; TDU; HAWX; EndWar; WhirlwindOverVietnam; Vegas2; GRID; DarkSector;"
Na most pont felsoroltál olyanokat amiknek a gépigénye egy zsebszámológép. :)
Nagyon nem vagy képbe a dolgokkal. Ezeket mind viszi maxon a HD4870.
ARMA 2-t meg ki sem próbáltam. Engem zavar, hogy hatalmas a tér és több órát kell sétálni, hogy találkozz egy ellenséggel.
2 játék van jelenleg amihez kell egy nagyobb kártya de ahhoz sem azért, mert annyira gyönyörű hanem mert el van cseszve az optimizálás. -
#1250 Amúgy meg egyetlen játék kedvéért sem vettem meg a kártyát! "Ajándék" volt egy üzleti ügyben. Sosem vennék csak a játékért kártyát! De ha már van, akkor legyen a legjobb!!! Persze, végig lett tolva az összes említett játék vele (meg még egy jó pár) és meg kell hogy mondjam, meg vagyok elégedve a teljesítménnyel! Gyors és csendes, nincs semmi baj sem vele!
Ha már az ARMA2-őt emlegeted, nem létezik hogy EXTRAFULL grafikán, 1920-as felbontásban mondjuk Nálad 10-15FPS fölé megy a mutató amikor egy hatalmas háborúban vagy!!! Ki van zárva!
De ezeknél sem hiszem, hogy csúcs grafikán Te élvezhetőn tudsz játszani: Lock-On; BlackShark; Prototype; Quake4; GhostReconAW2; DIRT; FarCry2; ASSASIN; NecroVision; NFSCarbon; TDU; HAWX; EndWar; WhirlwindOverVietnam; Vegas2; GRID; DarkSector; -
#1249 Fogadni mernék, hogy sosem játszottál a Crysis-al csak a magad megnyugtatására mondogatod, hogy megérte megvenni a kártyát a Crysishoz. Vagy ha játszol is vele akkor sem csak azzal játszol napi 24 órát ergo értelmetlen a kártya.
Az összes többi játékban meg észre sem lehet venni a különbséget mivel azok maxxal mennek egy 50k-s ATI-val is.
De komolyan győzzetek meg, hogy érdemes ilyet venni. Ész érveket akarok hallani. -
#1248 Meg az ÖSSZES játékra!!! Na pá-pá innen... -
#1247 Ja és ez az ARMA2-re is igaz Öcsém... -
#1246 Kit érdekel hogy mi az ár-érték, ha 1x meg van a rávaló?
Akkor is szarrá veri a kis édesem az összes piros ratyit...
Azért megnéznék pl egy CRYSIS-t mondjuk a kis 50e kártyádon ultra grafikán, meg 1920x1200 felbontásban egy 24"-os monitoron?
Sztem lenne vagy 10FPS... -
#1245 Am meg, ha télleg aztvesszük hogy féltégla hűtés ide, oda akkor is az NV a nyerő....
Igaz, hogy mindan karira szinte ugyan azt a hűtést rakja, de miért is? Bert beválik, és még jól is néz ki? Akkor meg minek másik?
Talán, ha ativacak utánn megejtene egy win reinstallt, mert az ai driver rettnetesen öszebarmol mindent:S Anyni szart tesz fel, hogy én is csak néztem elsőre, hogy mikor lesz vége.
Ennyi. -
#1244 nem kell :) opcionális... kértél játékot, mondtam játékot, és én vagyok a hülye hogy meg mertem őket említeni? :D -
#1243 "most szerzett valaki a közelembe egy ati kártyát és eddig csak a szívás volt vele"
Ismerősöm is most vett egy 9800 GT-t és minden játék szaggat még minimumon is, a nagy részük kilépked. Csak a szívás van vele.
Ez nem flame hanem mindenki leírja a véleményét.
Amúgy meg eddig 1 játékkal dobálóztatok a Crysis-al. Most kijött az ARMA 2 most már azzal is lehet dobálózni. Ez azért grat, hogy több év alatt kijött két olyan elbaszott játék amihez 150k-s VGA kell. Ezért aztán tényleg megéri ilyen kártyát venni.
solo: csak hogy megnyugodj, a 4870X2-t sem tartom jó vételnek. -
#1242 ArmAII, Crysis FullHD, tess mondtam 2-t is, pápá, viszlát, nVidia topic, nem ATI topic... itt nvidiát kell fényezni ott atira lehet verni...
GECIÉRT KELL IDEJÖNNI FASZKODNI FLAMEKEDNI? Ha meg solo megy át "hozzátok" akkor le van ugatva, grat, tényleg... ATisok majdnem annyira el vannak már szállva maguktól mint a konzolos fórumhuszárok... tisztára mint az óvoda... teljes mértékben egyetértek... és most vissza is térhetsz a kiscsoportba
(félreértés ne essék, perpill egyetértek hogy ATI húde hi-end übertech megashit, az nvidia meg féltégla atomerős gőzgép, és valszeg ATIt vennék HA vennék, de ugye befigyel a Gainward 8800GT ami simán jó mindenre, ha nem is maxon :) szal egy ideig elvagyok... mire meg rászorulok addigra nvidia visszajön és megint kidob egy 8800gt szintű bestbuy kártyát, és akkor bizony nem atit veszek... most szerzett valaki a közelembe egy ati kártyát és eddig csak a szívás volt vele :) kapó vagyok az újra, de ha tehetem kitartok a megszokott JÓL BEVÁLT mellett :)
A lényeg: NEM KELL FLAME SZIA VISZLÁT! -
#1241 Milyen féltégla kártya te segg?!: DDD
4870 x2 és gtx 295 rev 2 majdnem egyforma hosszúak..
És ezeken a kis féltégla karikon 2x jobb hűtés van mint az ati kon: C -
#1240 Kis up a topicnak.
Nem az a baj, hogy Nvidia fan vagy hanem az, hogy keci buta vagy. Ez solonak is szól.
"Életkor: 30-35 között"
Inkább a fele a valós. Tisztára mint az óvoda. ATI már rég leverte az Nv-t minden tekintetben. Az ilyen féltégla kártyákat meg a kutya sem veszi csak egy két láma. Árban/teljesítményben ATI a nyerő és itt le is van zárva a verseny.
De akkor nyugodtan írd le, hogy mihez kell ekkora kártya bár tudom, hogy értelmes válaszod úgy sem lesz. 50 ezer Ft-os kártyával is maxon megy minden.