2319
banner.jpg\"
  • solo
    Nemsűrűn:]
  • kifli
    már azelőtt jártál át flamelni ati topikba, minthogy megnylt ez a toik
  • DonZorro
    Ez tényleg egy csipasz kis F@SZ...
  • solo
    Csak ebből tudsz viccet csinálni, hogy egy t kimeradt?
    Télleg szánalmas vagy:/
  • davidka003
    "Szánalmas kis szardarabok vagyok mint a konzolosok:/"

Szép dolog, hogy ezt beismerted. FAIL.
  • solo
    Ehemm.....Nem én kezdtem fikázni az atit, hanem a kis vezéretek..Én meg mondtam az ellenpéldát.
    Szánalmas kis szardarabok vagyok mint a konzolosok:/
  • solo
    Te kis szarházi, másik topikba még nagyba ugattad, hogy hol lakok, mert megakarsz verni.Nem látlak sehol? Csak nem lekezeltek a cigóg a környéken?

Hááh...szarjankó: C
  • armageddon666
    "...nem ismerik be, hogy ATI az isten."

hmm... jelenleg egész jó :) túlzásokba nem kell esni...

nVidia topicban meg hagy fikázza már az ATit :) ATIsok meg fikázhatják saját topicjukban... nem kell átjárás...
  • davidka003
    Egyébként azért van flém, mert solo elkezdte fikázni az ATI-t. Ez sokaknak nem tetszik.
    Amúgy nekem nincs bajom az Nvidiásokkal csak a Nvidiásokkal akiknek a szemén zöld hályog van, nem látják a fától az erdőt és nem ismerik be, hogy ATI az isten.
  • milk4
    Szánalmas amit csinálsz...
  • armageddon666
    btw megint nem az nvidiás vérpistikék járnak át a másik topicba flémelni, szal hogy is van ez? :) mondjuk nem zavar, mert "vérpistikéket semmibe nézem"... fétistől függetlenül :)
  • armageddon666
    :(
  • Dobronski
    Nem úgy értem...teljesítmény te farok.
  • armageddon666
    már az 5200 is több mint a 4890 vagy nem így kell nézni a számokat?
  • Dobronski
    Engem nem érdekel ha szidják az atit pedig nagy fan vagyok:)nvidiásokat semmibe nézemGyerekek....a számok nem hazudnak.
  • milk4
    Szerintem kéne egy szabályzat,hogy ati topikban tilos atit és a rá utaló szavakat szidni,nvidia topikban tilos nvidiát és a rá utaló szavakat szidni.Aki megszegi 3 büntipont.
  • Dobronski
    Annyira vicces hogy solo próbál valamit érvelni,erre kifli úgy leoltjahajrá
  • kifli
    "Tele volt vele az ATi topik, most meg nem keresem."
    te valamit nagyon félreértettél :/

"1299#: De mivel senki se gpu caps viewerrel játszik, Így nem lesz 80c°os se a levegő, max a gpu."
    hol írták ezt hogy gpu caps viewer alatt lesz ilyen meleg? nemond már hogy 1 program miatt rakták rá a figyelmeztető matricát
  • solo
    Tele volt vele az ATi topik, most meg nem keresem.

1299#: De mivel senki se gpu caps viewerrel játszik, Így nem lesz 80c°os se a levegő, max a gpu.
  • kifli
    mármint melyik topikba olvasol ilyet? linkeld pls, én eddig csak olyanról halottam hogy azért kezdett szarakodni a kari mert a gyártó nemrakott süniket a ram-ra és az túlmelegedett (nem referencia kari->nem ati hiba)
  • kifli
    gondolkodj már egy kicsit, 80 fok amit kifúj, akkor a gpu hányfokos? ha a hűtés hatásfoka 100%-lenne akkor is 80 fok, és azért egy léghűtés hatásfoka nem 100%, szóval akkor miröl beszélümk, nembeszélve arrol hogy lapot is megolvaszthatja.

#1297: pont ezaz, minél kisebb a csíkszélesség anál kevesebb áram kell neki, annál kevesebbet fogyaszt, annál kevésbé melegszik
  • solo
    Hát, az lehet, hogy 80c°os a levegő, de lehűti a karit!
  • rvn
    a 4770 et azért hüti le egy "játékhütő" mert jobb a gyártsátevhnológia igy kevesebb áramot vesz fel és kevesebb áram=kevesebb hőleadás.
  • solo
    Gecccccc, nenézz már hülyének..Szotam olvasni a topikot..Van jópár néhe-hóba betévedő ember akinek lelövi a gépét anynira túlmelegszik:/
  • kifli
    ati is hűthető, én nemhalottam még senkit arra panaszkodni hogy lekapcsolt a gép mert túlmelegedett, egyáltalán kitérdekel hány fokos a gpu? Zavar az a +10 fok téged? Mivel lesz jobb ha hűvösebb? (ráadásul 4770-re egy "játékhűtőt" raktak és az is elboldogul vele) De megint felhozhatnánk 9800gx2-t meg a tojásokat, és a matricát amit ráraktak a kiáramló 80 fokos levegő miatt
  • solo
    Nem a gyártás technologiával van baj, hanem, hogy olyan rohadt sok tranzisztort akarnak alig 1-3 négyzetcentiméterre bezsúfolni..Lehűthetetlen:S

Nv nek nagyobb a chip je, sokkal több a tranyó, és mégis hűthető.
  • kifli
    pici mag? hmm énsem értem hogy hogy lehetnek ilyen hülyék azok a tervezők, szerintem már nm-es magokat fölös volt gyártani, jó volt a nagyobb is, és most már nv is meghülyült mert ő is 28nm-es magokat fog gyártani :/
  • kifli
    ja nv bemutatta a dx 10.1-es lapkáit ati meg a dx11-est fail :D
  • RAMyMamy
    ez kérlekszépen saját :D
  • armageddon666
    ennyi? és ezt találtad valahol, vagy saját?
  • RAMyMamy
  • armageddon666
    de :D tökre bejön :D azért akarom tudni hogy csinálta :D
  • RAMyMamy
    Nem tetszik a 6szög?
  • strebacom
    A banner kész, köszönet illeti RAMyMamy fórumtársat, a képen szereplö vga-k csak illusztrációk, a valóságban eltérhetnek...
  • armageddon666
    jó banner :) szép zöld :D háttér mintázottsága hogy? mármint a kis...6szögek?
  • milk4
    EVGA-nak tűnnek,de könnyen lehet hogy XFX.
  • belapeter
    Ohh basszus millyen karik ezek:|
    Drágák az illyenek amik a bannerba vannak?
  • solo
    Okkes :] Várjuk.
  • strebacom
    A banner készül !!
  • solo
    Verjem a füledbe, ha nem vagyok 192 centi:|

Háááááááh, ezen jót nevettem xD

Azért, az árakkal ugye tisztába voltál?: D Egy fx5800 ultra volt 140k, egy 9800 as radeon meg 158 ...Pff..Még, hogy az ati nyert:C

És akkoriban meg lehetett volna arról pofázni, hogy az nv már rég 130 nanos tachnológiával gyártotta a lépkákat, mÍgy a fos ati csak 150-.-"

Igen, ott volt a 88gt meg később a legelső szériás 96gt-t egy ilyen elfuserált hűtéssel..De nem erőltették 3 sorozatin keresztül azt a szar hűtést.....

Lehet befejezni: C