2319
banner.jpg\"
  • solo
    Mi baja lett?Betetted egy hűtés nélküli házba? ATi is meg fog halni:]
  • mddevil
    Nem:S azé többet várnék ennyi pénzé. Veszek én is 4890et tesómnak is az van neki bevált. Nv-nél a 8as széria óta nagyon nagy mélyzuhanás tapasztalható. Am nem értem mé kell ennyit vitázni rosszabbak vagytok mint a politikusok.
  • milk4
    Mentők sem tudtak rajta segíteni?
  • mddevil
    na ennyi volt meghalt a gtx-275öm 2nap után (kurva hangos volt,melegedett) pedig eddig nV-s voltam de most veszek megint 1 Ati-t
  • Shep
    Kösz, tehát akkor nyugodt szívvel válthatok, nem lesz gond?
  • Ari18
    Azt hiszem, egy 3,6ra húzott QX9650, 4GB ram, stb.
    Tuti elég lesz a 400-as.
  • armageddon666
    ezek teljes rendszerre vannak? és milyen konfigra? O.o 400W még gtx295re is elég? :DDD
  • Ari18
    Elég lesz.
  • Shep
    FSP 400-asom van, lenne még a gépben mellé 2 satas 160-as vinyó meg egy 80-as IDE + 1 DVD író, 1 sb audigy 2 value, + 1 háló kártya, 1 12-es venti, meg egy 8-as. Külföldi fórumokon mindenhol 500 wattról beszélnek, viszont ha ez igaz akkor inkább nem váltok, mert tápot meg nem akarok cserélni az már túl sok lenne.
  • Ari18
    Igen. Azért írd le mit tartasz minőséginek.
  • Shep
    Ok, köszi. gtx260-nak elég 400-as minőségi táp?
  • Ari18
    Megy, csak a PCI-E 2.0 150W-ot tud leadni és kétszer akkora a sávszélessége. De semmivel nem megy rosszabbul az 1.0-ban.
  • solo
    Persze.
  • Shep
    Ha PCI-E 2.0-s a kártya és 1.0-s lapba teszem bele attól még megy a cucc?
  • kifli
    a hordó az egy object nem textúra
  • grebber
    Nemcsoda hogy ott nemtünik fel minimumon alig van textúra szal ott nemsokminden tünne fel még +ba
  • kifli
    nekem még nem tűnt fel, pedig sima crysissal is meg warheadel is játszottam minimumon ati 9600-al :D
  • armageddon666
    Videó alapján mondta... bár még nem végleges az engine... szal a bugokat valszeg javítják... ellenben sok dolgot valszeg nem fognak tudni :) és bizony nagy eséllyel csúnyább lesz mint a CE2 Mediumon... amihez pedig elég egy 75 ezres PC is sztem... mire kijön addigra biztos.
  • armageddon666
    jójó, tudom, szarul írtam le...
    a lásd CryEngine3 az lett volna, hogy most már nem csak visszatartják a fejlődést, hanem visszafejlődésre van szükség :\
  • grebber
    Pedig van ilyen főleg a Warhedben
  • kifli
    nameg hogy egyes konzolokban 256mb a videókari memóriája, crysisbana textúra 1024x1024-es és 3mb, szal az a 256 elég kevés oda
  • kifli
    nézd meg a videót!
    én olyat még régi gépemmel min grafon sem láttam hogy egy hordó 10 méterrel előttem tűnik fel
  • grebber
    Ja bocs nemtudtam hogy neked már megvan a Crysis Xbox-ra vagy ps3-ra hogy ezt leszűrted!
  • kifli
    konzolon még csúnyább mint mediumon, mediumhoz meg elég egy 3850 amd 5200 kombó :)
    az bőven megvan 95e-ből márkás alkatrészekkel havernál mediumon 30-35 fps hd3850 amd x2 5200+ valami abit lap 4gb 800-as ram ebböl az xp csak 3-at vagy 3,5 lát nemtom már
  • grebber
    De legalább 50-75ezres konzolon normálisan fog menni PC-s szép és folyamatos látványhoz meg 150 alatt nem úszod meg.
  • kifli
    neem cryenginnél pont fordítva van, ott a pc-s engint portolták konzolra, a cryengi 3 egy butított cryengine 2,

cikk
  • armageddon666
    nVidiára most morcos vagyok... a 8xxx széria után (annak is a 800-as része) hatalmas mélyrepülésbe kezdett... ezzel hogy nem akarnak (vagy nem tudnak?) fejlődni nagy hibát követnek el...

Szar az, hogy megveszik a programozókat, hogy nekik kedvezzen...
    Szar az, hogy meg lehet venni a programozókat (mondjuk ezért van még PCs játék sztem :S játékot nem veszik, legalább a hardveresek tejeléséből van pénz)
    Szar az hogy konzolok kicsit le vannak maradva -.- és ugye többnyire arra készülnek a játékok :\ PCre csak port kerül... (lásd: CryEngine3)

de ez van :(
  • strebacom
    Keresni kell szét kell nézni rendesen én, böven 60..alatt vettem a vapor-x-et!!
  • strebacom
    No ezt most és örökre igy érzem...nem kell a duma csak a tények, ez igaz!!!
  • armageddon666
    megválaszoltad...
    ha úgy alakulna hogy vennék 4890t vennék :) 60ért árulják kb? annyiért vettem 8800GTmet is...
  • kifli
    ezt már itt is leírtad egy oldalon belül, azért nem linkeltem :)
    ERRE gondolok

az igazábol lényegtelen mire gondoltál, érdekes hogy bármi is jobban fut ezen a karin mint egy nagyságrendekkel "erősebben" vagy sokkal inkább drágábbon
  • armageddon666
    így már más :) így már hihető... és milyen atit vettél?
  • strebacom
    Ja és azt elszeretném mondani hogy nem kell itt szítani miattam a "tüzet" most ki fogom próbálni ezt is...és mindig olvassatok utánna hogy mit irok, le fogom tesztelni a 4890-et és ha sok lesz a kau azt is megirom, de ha jó lesz azt is megirom....nem kell itt a sok felesleges duma...
  • strebacom
    Tényleg ne a coj2-re gondoltam..hát fax vagyok....
    sorry...
  • strebacom
    Mondjuk ezt tényleg én baxtam el, mert nem a Coj2-re gondoltam, hanem a Ghostbusters-re( az rendesen szarul futott a 295-n, aki mást mond hazudik)...sorry, de látom már itt van "besúgó", na dolog egy, mikor millió van ebben az országban, de a másik hsz-t persze nem linkelte:
    ezt-e!!!
  • kifli
    ja valszeg elbaszott valamit -.-"
    szerintem azért eléggé ért a videókarikhoz, elég gyakran cserélgeti...
  • milk4
    "no tolom a Coj2-t rajta és valahogy hááát naaa...nehéz kimondani, de megszünt a laggolás vagy mi,a 295-el voltak laggolási gondjaim(és bammeg igaza lesz a PH-s Beo-nak"

Ezen jót röhögtem
  • armageddon666
    rossz topicban vagy megint :)
    btw, 8800GTvel sem "laggol" maxon, meg úgy alapvetően nem nagy a gépigénye, szal no comment :) ő baszhatott el valamit...
  • kifli
    Egy elégedett ATI-s :)
  • grebber
    G210 AND GT220 ANNOUNCEMENT DATE

DATE:2009-07-05

We recently reported the technical characteristics of 40 nm G210 and GT220 video chip from NVIDIA. It was assumed that the announcement of these video chips will take place during October in the same time with Windows7.

Associate reports that the announcement of G210 and GT220 chips is planned for the period from 30 September through 2 October (during GTC). Which is characteristic, at this conference NVIDIA will speak about DirectX 11, although G210 and GT220 will support only directX 10.1. In any event, NVIDIA only plans to present these video chips on GTC 2009, changes can be introduced in these plans.