2319
-
#1639 Most néztem egy csomó tezstet és az ugyanígy húzott 4890 kb egyszinten vannak! De aztán lehet szarok a tesztek! -
#1638 és akkor most jöhet az hogy 4890 órajelét sem nagy kunszt kicsit feljebb tolni, akkora hatalmas fejlődést nem lehet elérni órajelemeléssel, hogy rögtön egy kategóriával feljebb ugorjon. Másrészt a 3tré márk nem mérvadó álltalában. -
#1637 ennél a fajta BFG-nél sokkal nem jobb sőt....
-
#1636 Én amondo vagyok ha 42 ezer az a gtx 260 akkor inkább HD 4890 ami ugye nem kicsit jobb. -
#1635 Meg persze hogy van jobb kártya, megvenném én a HD 5970-et Crossfire-be is csak pénz kérdés minden! -
#1634 Ja 5öt hát hogy fizetnék rá 5öt amikor az a BFG kártya 42, ami most van a 9800 GT az meg újonnan 25 és olyan 17 ért vennék be! Akkor sztem nem 5öt kéne ráfizetnem! -
#1633 Hello, attól függ mennyi lóvéért cseréled le.max 5 öt ér meg +ba.
Amúgy vannak ennél sokkal jobb-gyorsabb kártyák. -
#1632 Holnap lecserélem a 9800 GT-met egy BFG GTX 260 MAXcore 216 OC2-esre Sztetek jó választás az a kártya? És majd az E8400es proci kihajtja rendesen? -
#1631 Magenta -zöld akart lenni. :) -
#1630 szerintem állítható egyébként. de piros kékre tippelnék, az a legelterjedtebb szerintem. -
#1629 piros kék... vagy magenta cián... piros magenta az elég gáz lenne :D -
#1628 A stereoscopic 3D -het piros kék szemüveg kell, vagy piros magenta? -
#1627 ez a limited edition jol hangzik, ugyhogy tuti ráharapnak akiknek szánják, mert így ritkaság lesz a vga-juk. Ami igazából csak azért jó, mert ha gond van nagyon kevés fórumon tudnak majd segíteni :D -
#1626 De akkor ne ilyen megfizethetetlen limitált szarokat csinálnának legalább!
No mindegy. Türelmesen várjuk a januárt elvileg akkor már csak lesznek teszteredmények mit tud a fermi hamár az unigine-t mutogatják! -
#1625 jön a karácsony és az nvidia partnerek rájöttek, hogy lófaszt nem keresnek, he nem rukkolnak elő gyorsan valamivel, ha már az nvidia nem tudott -
#1624 Speciális Geforce készül a galaxy műhelyében! -
#1623 Nvidia GF100 Fermi Geforce graphics cards running Unigine Heaven DirectX-11 Benchmark -
#1622 -
#1621 NVIDIA to show Fermi at SC09 -
BBazsi #1620 Ok!
Köszi -
#1619 az 1GD3 az 1gb gddr3-om, a másik meg 894mb gddr3, külömbség erőben van, de gtx160-at szerintem nem éri meg, inkább hd5770 1gb gddr5, és dx11, gts250 helyett 5750 bár az drágább gts250-nél egy kicsit de az is gddr5 és dx11 -
BBazsi #1618 Köszi. Szóval akkor megéri az árát, még egy kérdés: sok különbség van ENGTX260/2DI/896MD3 és a ENGTS250/DI/1GD3 között? Megéri ráfizetni a GTX260ért? És mit takar pontosan a 1GD3 ram, jobb mint az 512ddr3? -
readswift #1617 nekem most ez az evga gts250-em van a tönkrement zalmanos 4850 helyett. Gyorsabb halkabb masszivabb hűvösebb, röviden . -
BBazsi #1616 Hali!
Eddig geforce 8600GT (512mb rammal)-m volt, de a héten tönkrement. Most tervezem hogy újat vegyek. ASUS ENGTS250/DI/1GD3 ebben gondolkodtam. Megéri egy ilyet megvenni 33000-ért? Mi a különbség e között és a 9800GT között? Vagy milyen kártyát ajánlotok 30000 körül? -
readswift #1615 na akkor a következő kérdésem. Szerintetek egy anti alias nélküli 5860*1080 -as felbontás összevethető pl azzal hogy 1024*768 *16 AA ?
Teljesitmény szempontjából...
#1614 "szerintem egy harmadik kártya 5-6 ezer ft-ba kerülne nekem."
igen egy harmadik, de ehez kell lennie 2 karidnak, ami fogyasztásban sem túl jó -
readswift #1613 "így olcsóbb mint az eddigi megoldások (triple head2go)"
szerintem egy harmadik kártya 5-6 ezer ft-ba kerülne nekem. -
readswift #1612 de akár el is várhatom, mert(!!) ha ez az SLI focus az aminek irják, akkor nem kényszerit rá 5860*1080 -as felbontást a kártyára, mig ha egy darab ATI5850-et használnál akkor az szerintem kikényszeriti!
-Ki fogja ezt nekünk megmondani hogy hogy működik valójában azt nem tudom.
-
#1611 így olcsóbb mint az eddigi megoldások (triple head2go)
Hát ha 5850 nem tud értelmes fps-t produkálni, akkor a gts250-ektől se várd. -
readswift #1610 Ha a véleményemre vagytok kiváncsiak amúgy, ez az eyefinity egy borzasztó nagy marketing húzás. Szerintem olyanok részére készül akiknek feneketlen a zsebe. És kétlem hogy 1 5850 értelmes frameratet produkálna egymagában.
-
readswift #1609 namost kérdés az, hogy ettől ebbe a 3monitoros horizontális felbontásba ( 5800 ) , belepusztul -e az 512memós kártya, ez az egyetlen vitatható dolog, de szerintem ki van találva. -
readswift #1608 -én ezeket eleve olcsón vettem, számszerint 42ezerért, 2 hete .
1.Mivel szerintem még jó egy évig egy játéknak bőven elég kell legyen gtx280 szintü teljesitmény ezért nekem is elég kell legyen, főleg ha AA sincs.
2. a krájsis engem nem érdekel, az 4x8x16xAA sem.
-
#1607 szerintem inkább add el a gts250-eket amíg kapsz értük valamit, márha nagyon kell a 3 monitor, és vegyél egy 5850-et, az otthagya teljesítményben a 2 gts250-et, és gond nélkül rá lehet dugni a 3 monitort, vagy vársz amég lesz belőle eyefinity változat, arra 6-ot tudsz rákötni -
readswift #1606 ez se semmi , nV FAQ:
"What is the SLI focus display and what does it do?
The SLI focus display allows you to select which monitor will receive the maximum SLI 3D acceleration for full screen 3D applications. In SLI multi-monitor mode, all monitors have 3D acceleration but only one monitor has maximum SLI 3D acceleration." -
readswift #1605 Eyefinity .... Béláim, tegyük fel hogy 3 monitort akarok használni valamikor a nem oly távoli jövőben. (Nem COD4-ezni, hanem szimulátorozni).
Van 2db GTS250-em amihez még nincs SLI-m mivel hackelni kell a drivert (crossfires amd alaplap). Nem játszok épp semmivel ezért nem sürgős
Valaki ténykedik ilyesmit?
Elvileg vennem kell egy szimpla PCI slotos 9400 -akármit és kész. Ti mit tennétek? Tripla SLI úgylátom nem pálya, mivel az alaplapom nem tudja és úgylátom a 3. monitort is buknám vele. -
#1604 Nekem Batmanben tetszett a legjobban...
Borderlandsben csak azért mert a cel-shading miatt más... nem az a 12 egy tucat... viszont látszik rajta hogy "butább" -
#1603 Unreal Engine 3-al nincs semmi baj.Nagyon jól fut gyengébb gépeken is és jól skálázható.Ezt a skálázhatóságot meglehet nézni a sok játékon.De legjobban a saját cég használja ki ahogy eddig néztem.
És vannak olyanok is akiknek sikerül az ocsmány szart kihozni belőle sajnos,amiről épphogy csak látni hogy UE3.
Én bizom a Cryengine 3-ba hogy gyorsabb lesz és jól fog menni meg ugye dx11. -
Abu85 #1602 Azt már bemutatták az ATI Eyefinity rendezvényen. Elsőre tuti cucc, szépen is fut. -
Abu85 #1601 Talán nem kellett volna hagynia a Crytec-nak, hogy a TWIMTBP csoport mondja meg a megfelelő irányokat a jövőre nézve. -
#1600 Kíváncsi leszek CryEngine3-ra... azt már a konzolok is tudják vinni, akkor rondább lesz? :\ de legalább PCn is jobban fut? Vagy hogy lesz az?
És bírom a CryEngine2-t. Szerintem jobb mint az agyonhasznált UnrealEngine3... de lehet hogy csak azért mert még csak 2 játékban láttam (2 crysis), UE3 meg minden második játékban ott van, és már herótom van tőle... tök ugyanúgy néz ki minden miatta...