2319
-
#1599 Ezt már bese mertem rakni!
A 3D-s engine-ek katasztrófája ez a Cryengine 2. -
#1598 Majdnem!!
1680*1050 Nem full HD
De még milyen jó valóban
Siralmas
Lehet ott gyors ha egy helyben állsz nincs ellenfél és a vizet bámulod :D -
#1597 #1592
szerintem elég jól fut maxon 5870-en... -
#1596 Nvidiát sem fogom megvenni lehet ha nem fut maxon a Crysis.Bár szerintem ez erős kijelentés mert akkor még 3 évig 8800GT-m lenne.
Sokban függ mennyi dx11-es game lesz mertha 1 éven belül csak 3-4 darab akkor télleg marad a 8800GT! -
#1595 sw annyira nem szar, nekem 5770-el meg e8400-al megvan a folyamat 30fps 1920x1080-ba... -
#1594 ATIval Counter-Strike Sourceban de_westwood játszhatatlan, de_nuke csak szimplán gázos egy helyen :D És ha már ott gondok vannak máshol nem lehetnek? ... én speciel ezért ódzkodom az ATItól... meg mert nVidia kényelmesebb... azt szoktam meg :) -
#1593 mostani csúcskonfigok (de tényleg csúcs) nem viszik még Crysist? :D nemár... hisz már van annál is komolyabb... gépigény téren... szarkonzolport SW meg GTA, vagy azoknak nem akkora az igényük? -
#1592 crysis meg:
HD5870 Crysis Benchmark Score
CPU: AMD Phenom II X4 955BE
Win 7 RTM
VGA: HD5870 1GB
Crysis 1900x1200 4AA +16 AF DX10 Very High
min: 30 .**
avg: 43 .**
max: 54 .** -
#1591 aha, értem, szal ha az új nv egálba lesz atikkal, akkor azt megveszed bár crysist az sem tudja futtatni, ha gyengébb lesz akkor nem veszed azt sem meg atit sem. logikus... -
#1590 Hát pedig amiatt.
Teszem azt ha az új nv cucc egálban lesz az új atikkal akkor egyértelmű NV hiszen az a Physx-el több akkor minek venném azt ami nem tudja.
Most is vannak PhysX-es game-ek jövőre is lesz pár db szal megéri ez a kevés + pláne egál teljesítményben (ami ugye nem egál hanem az nv "jobb" a physx végett)
Veszek majd Atit hidd el ha csak nem ezt a szériát ez sajna kevés a Crysishoz.Bár nemtudom mikor lesz olyan ami bírja majd maxon futtatni -
#1589 "Nem tudom milyen lesz az Nvidia ,mert ha netalán jobb akkor szoptam volna."
ez az érv úgy hangzik hogy te megvárod az nv-t, hátha jobb lesz, és majd azt veszed ami a jobb
"Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni "
de ezek szerint amit te előtte írtál, az fölösleges volt, mert te inkább nem veszel videókarit, minthogy atit vegyél.
Amit leírtál, az nem az hogy miért nem veszel atit perpill, hanem az hogy mivel nyugtatod magad :D
És mégcsak nem is a kérdésre válaszoltál, nem az volt a kérdés hogy most miért nem veszel atit, hanem csak úgy általánosságban miért ragaszkodsz pont az nvidiához. (ha aztmondod hogy physx miatt mentőt kell majd hívni mert halálra röhögöm magam) -
#1588 Perpill azért nem mert:
1 Nincs DX11-es game ami érdekelne
2 Rettentő drága
3 Nem tudom milyen lesz az Nvidia ,mert ha netalán jobb akkor szoptam volna.
Ha meg hozza teszem azt az 585070-es szinjét kb azonos áron akkor PhysX végett NV!
Majd meglátjuk mit tud Nvidia.De azt is csak akkor veszem majd ha 65 k környékén lesz nekem ez a lélektani határ ennél egy fillérrel sem többet nem adok ki alkatrészért!
Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni
Várni tudok abban jó vagyok. -
#1587 szerintem, ne csak észnélkül vedd meg ha megjelenik, azért nézzél teljesítményadatokat is majd :D -
#1586 Én is pont így vagyok vele :) Dirt2t leszámítva :D
Egyébként te miért nem veszel ATIt? Miért ragaszkodsz az nVidiához? -
#1585 Felőlem csúszhat ebben az évben csak a Dirt 2 lesz ami érdekel DX11-ben.De mivel lehet tolni más módban is így nem életbevágó egy dx11-es VGA.
Jővőre meg AvsP jön addigra remélem már lesz NV.Azt be is ruházok rá feltéve ha nem lesz olyan drága ha igen akkor kitolódik a 8800GT-m élettartama mindaddig amíg számomra elfogadható nem lesz az nv ára! -
#1584 nem meglepő... -
#1583 Nvidia to Ramp Up Production of Fermi Graphics Cards Only in 2010. -
#1582 Lehet ebben az évben már lószart sem kapznk :(
[Rumour] Nvidia Fermi to be demonstrated in January? -
#1581 még jó hogy DX11ről beszéltem nem PhysXről :) -
#1580 már majdnem annyi mint amennyi dx10es van :D -
#1579 Jővőre kemény kettőről lehet tudni eddig: Dark Void, Metro 2033 -
#1578 nemvalószínű hogy túl sok physx játék lesz a j9vőben, most lett "kész" opencl sdk, ami ugyanazt tudja mint physx csak nincs a gyártóhoz kötve -
#1577 Abban bízom hogy legalább az 5850 teljesítményét hozza majd és DX11-ben sem lesz lemaradva nagyon! -
#1576 jah nagyzolni lehet. lesz majd egy házam, lesz elötte egy póse, meg lesz egy helikopterem is. esély van rá csak elég kicsi... -
#1575 De ha esetleg lesz, akkor jó lenne ha úgy menne ahogy azt kitalálták... és valószínűleg lesz :)
btw... egy még meg sem jelent kártyánál a lesz többet számít mint a van szvsz szerint... -
rumkola #1574 mert dx 11-es sok van ám
:D -
#1573 na ennek az oldalnak lehet hinni :D
soha nem úgy mennek a dolgok mint ahogy itt írják, inkább valami értelmes oldalról kell infot szerezni... -
#1572 jah értem 3 hónap alatt összegyűlt pár értékelhető aztán piacra dobják annak a pár embernek aki megveszi -
#1571 -.^ Az a legelső próba volt augusztus elején, azóta eltelt majdnem 3 hónap, és már jöttek hírek arról, hogy már normális mennyiséget le tudnak gyártani. -
#1570 Azért még egyáltalán nem biztos... CUDA meg brute force meg ilyesmiben tuti erős, de DX11? meg van az a tesszelláció cucc vagy micsoda, azt tudja? ... meg mit hoz majd játékokban? ...
örülnék ha odacsapta az ATInak... jó áron... -
#1569 100ból 8 jó lesz megint? :) -
#1568 Nah, csak összeszedik magukat: D -
#1567 Fermi GF100 to launch by early December -
#1566 ez így marhaság ... nincs annyi physxes játék, hogy ez olyan érdekes legyen... szal megint parasztvakítás :\ már ha az lesz amit mondtak.
jöhetne már az a Fermi... kíváncsi vagyok mit tud... -
#1565 "A 300 szerencsés meghívott a hírek szerint egy egynyákos, dupla GPU-s kártyát tekinthet meg, ez azonban nem elegendő a meglepetésekből. További érdekesség, hogy a kártyán lévő GPU-k nem egyformák, hanem egy GTS 250 és egy GTX 275-ből áll, vagyis G92 és GT206/GT200b kombinációról van szó. Ez a megoldás világelsővé teszi a kártyát a két GPU-s megoldások között, de nem a teljesítmény miatt, hanem azért, mert ez lesz az első eltérő GPU-kat egy nyákon tartalmazó megoldás.A hírek szerint a G92-es mag feladata nem lesz más, mint a PhysX hatások erősítése, így az a normál Windows-os elhasználás alatt készenléti állapotban fog ücsörögni a kártyán. Az árat a GTX 285 1- és 2 GB-os változatának ára közé várják, vagyis valahol 349 és 419 dollár között lesz megvásárolható."
Info: Hoc.hu
De akkor ez a második maf csakis physx-re lesz tehát + fps-ben nem hoz semmit ahol van esetleg sli támogataás vagy akármi?
-
#1564 Nagy dobásra készül az NVIDIA és az EVGA
Erre kíváncsi leszek mi lesz ez.
-
#1563 Nvidia már cáfolta ezt a hírt hogy befejeződne a gyártásuk! -
SzocsA #1562 de úgy volt azt mondták hogy kedd de hogy melyik az már rejtély
"hígfos sebességű GT210-220 szériát.Ki fog ilyen venni" ilyet az vesz aki csak mozizni akar nem???
"aki még gtx 260 275 285 vagy 295-öt akar vásárolni az siessen!"
erre nem tudok mit mondani mert úgy akartam venni karit hogy megjelenés után fél évvel mikor normálisan lemegy az áruk de ezt szépen kivédi ezzel a nvidia
azt megmondaná nekem valaki hogy tegyük fel hogy egy kari 100 000 ft kezdik el árusítani eleinte sok a haszon rajta mert új, jobb gyorsabb stb bár nem biztos hisz lehet nem költséghatékony a gyártása.
no de ha fél év múlva lemegy az ára 50 000 re mert kijön jobb nála és ezután még lehet kapni gyártanak ilyet akkor ezen nincs haszon? úgy biztos nem gyártanak karikat hogy veszteséges legyen!
most a GTX 260 nem tudom hogy mikor megjelent mennyibe került de nem sokat változott az ára!
-
miniszterke #1561 hehe csak 2010-ben jön a kártya ha jól értelmeztem? addigra már késő lesz...
amugy nem ugy volt hogy most novemberben adják ki??? -
#1560 Nvidia's mainstream Fermi arrives in late Q1
Nvidia partners order huge quantities of Fermi chips