2319
banner.jpg\"
  • kifli
    lehet alázza az 5xxx szériát majd (bár én ezt még nem könyvelem ezt így el, mert még senki nem láta a vga-ket működés közben, és semmilyen lényeges adat nincs róla) de mire megjelenik addigra az 5xxx széria már egy féléves vga lesz :D. Nv megint bukni fog ezzel a sorozattal, mert ati sok 5-ös vga-t elpasszolt, simán lejebb tudja vinni az árakat (ráadásul olcsóbb előállítani a gpu-t)
    Nv megjelenik, azt vagy olcsón adja és bukik rajta, vagy csak egy szűk rétegnek lesz rá pénze (és akk azt mondják hogy ez proffeszionális felhasználásra van)
    Az alsó és közép kategóriába meg majd átnevez 1-2 gtx200-as karit azt lehet baszni a dx11-et nv oldalról (lehet megkapjuk a 8800gts-t is valami alsókategóriásnak XD)
    kb még félév és jön a 6xxx széria. És akkor megint alázás lesz ati oldalról mint most...
    Ja meg februárban is jön valalmi új ati kártya, aztán lehet megint lehet nagyot nézni. De inkább nem tippelgetek :)
    Most tökmindegy hogy 30 dx11-es game van kint vagy csak 5-6. Ugysem játszol egyszerre 30 játékkal, másrészt meg abból a 30-ból 25-öt végigjátszol előtte akkor dx10-ben és megint csak 5 dx11-es játék marad.
  • grebber
    Most már biztos vagyok benne 100%-ig itt alázás lesz DX9 éd DX10-es game-ek alatt tuti biztos.
    DX11-et meg majd addigra megtanulja NV amikor az szükséges lesz mondjuk olyan 30 dx11-es game kint lesz már!
  • kifli
    sha nem lesz ebből semmmi
  • Desiderata #1676
    és ez? ez jobban bejön?
  • grebber
    Na csak 2 dll-t kellett leszednem hozzá.Elég fos volt pixeles baromság!
  • grebber
    Win 7-en nekem nem megy!
  • Desiderata #1673
    egy erőmű izzasztó demoscene demo: Fairlight - Frameranger /// letöltés itt

szoktatok demokat nézni vagy csak játszotok?
  • strebacom
    Lol látom teshow irtál, ja keressed a pénzet a .......kormányodnak-kormányunknak...szükségelesz rá ahogy hogy el puccoljon ebböl afasza országból.....
  • kemencebalázs
    Bocsi,dolgoztam kinn hollandia, strebacom mondta nvidia legjobb most várjam fermi, vagy vegyek 5850 romania most adja olcsón 58000 ft de lehet kamu várjak strebacom öt is merem, bocsánat te mind vagy itt olvas ezt
  • solo
    Szar...
  • Dobronski
  • grebber
    Ez ugyanolyan mint a dx10.1 minek sieesen hova a pár kamu dx11-es gameért!
  • pxxl
    mostmár kaparjanak össze valamit bazzeg, mert nem lesz ez így jó, h nincs ellenfele az 5xxx szériának. mire vennék egyet, az egekben lesz az ára, mert az nv elsz_rta magát
  • kifli
    és itt itt is van amit vártunk: "DirectX 11 a történelem leggyorsabban elterjedő API-ja lesz."
  • grebber
    Extrém sebességre kapcsolt az NVIDIA
  • grebber
    Ne ebben az utolsó részben teljesen egyetértek veled a Stalker képi világa nekem egyáltalán nem tetszik :(
  • kifli
    stalkerbe is elég kevés a dx11, multkor voltak ilyen modelhálós képek róla, de elég kevés volt a tesztelláció, meg nekem az alapból nem tetszik, főleg a textúrák, pl a fegyver az konkrétan hányadék már az első stalker óta :(
  • grebber
    Stalker is ilyen kb ott se nagy nonplusszultra.
  • kifli
    de most miért a dirt2-ről beszélünk, egy 5 éves engine nem fogja megizzasztani a mai vga-kat, ez várható volt, meg ugye dirt2 csak reklámfogásból lett dx11-es game nem kell minden ilyennek bedőlni. Úgy nézem rád hatnak ezek a marketingfogások...
  • grebber
    Az egy dolog de ha a dirt 2 is hasit dx9-be fullon egy fos több évs 8800GT-n akkor minek dx11. És ez itt a nagy lényeg!
    Bár akinek van fölös 100ezre nyugodtan vegyen 2-öt is egyből!
  • kifli
    dx11-be tesztelláció nélkül gyorsabbak a játékok mint a többi dx verzióban...
  • grebber
    Ez így nagy lóturó ezt ők is nagyon jól tudják.
    Ne fehér csikokba mutogassák a tesszalációs szarságot.Dx9 vas dx11 egymás melletti videót mutassanak.
    Volt annyi gameplay videó már ebből is semmi dx11-es egetrengető cucc nincs ebben sem.Szal egynlőre arra jó ez hogy no dx11-is van ám ja van de minek még :D
  • kifli
    dirt2-be olyan igazi dx11 effekt nincs még, avp-t kell megnézni, na abban már tényleg lesz minden :)
  • grebber
    Ott írja az árakat is lehet nézni ati árakat dollárba azt nézni nálunk mennyi és kiszámolni mennyi lesz a Geforce.

Van egy olyan érzésem hogy dx9-be és dx10-be jobb lesz a fermi,de dx11-be esélye sem lesz!
    De a Dirt 2 dx11-e láttán ez nem is baj!
  • rumkola
    ha ez igaz, kibaszott drága lesz
  • kifli
    még mindig sehol semmi konkrét infó :(
  • grebber
    GTX 360 és GTX 380 infok

"GeForce GTX 380 will be 15% faster than dual GPU Radeon HD 5970."
    "In terms of performance GTX 360 will sit between HD 5870 and dual GPU HD 5970."

Hát azért ez nem kis arcozás.Bár igaz lenne. Csak nehogy égés legyen a vége!
  • rumkola
    persze ezt tudom, de a nyák dögugyanaz, ebből gondolom hogy a fesz is

mondjuk nem nézegettem utána az is igaz :D
  • kifli
    azért ez nem teljesen így megy :)
    nem ugyanakkora az energiaveszteség, minél kisebb a csíkszélesség, annál kevesebb az elvesző energia, így nem melegszik annyira, és szerintem 55nm-nek kevesebb fesz is elég az ugyanazon az órajelen való stabil működéshez, az a plusz felület meg nem jelent olyan sokat
  • rumkola
    nagyobb felületet meg könnyebb hűteni
  • rumkola
    tudom, de ha ugyanannyi feszt kap akkor szerintem ugyanúgy melegszik
    mindegy, nem lényeg :)
  • kifli
    kisebb csíkszélesség nem melegszik annyira
  • pxxl
    looool

"A tegnapi napon már írtunk az új generációs GeForce széria első képviselőjéről, ám ma a hivatalos bejelentés is megtörtént. Sejteni lehetett, hogy a GeForce 310 a 210-es modell felturbózott változata, de a tényleges adatok birtokában kijelenthető, hogy a változások gyakorlatilag elmaradtak. A két kártya a referenciamodell alapján paraméterről paraméterre megegyezik, így egy szimpla névváltás történt.
    Öröm az ürömben, hogy a változás csak az OEM piacot érinti, de nem lepődnénk meg, ha jövőre az asztali vonalon is megtörténne az átnevezés."

link
  • rumkola
    Gigabyte OC, nekem tök mindegy hogy 55 vagy 65.
    Sőt nagyobb felületet könnyebb hűteni, és sztem ugyanannyi feszt kapnak.
  • grebber
    Továbbra is januárra várható a Fermi-alapú GeForce-ok piacra kerülése
  • Szasza20
    de milyen gyártó hogy 65 nm? mert az enyém 55ös!
  • Szasza20
    Én is azt választottam
  • rumkola
    Na soksok teszt átnyálazása után az 5770 helyett végül GTX260 OC lett, 65nm, 216sp, 650/1400/2000 alapból.
    Faxom fogja várni majd a csodadrivert. :D
  • Szasza20
    Sapphire Toxicot néztem 970enre volt húzva gyárilag
  • kifli
    mennyire volt húzva az a 4890? csak mert 4890 már megy 1ghz-n is :)