78
-
#38 Ja aha, a teszteket meg hülyék csinálták, meg mindenki hülye aki tapasztalta, csak te nem :D -
Cruzifix #37 remélem egy nvidiat is javasolnak majd. -
who am I 7 #36 A hülyeségről mindig többet "cikkeznek" vagy írnak (pl. Blikk). -
#35 Persze nem jött be az én "összeesküvéselméletem" amire ha rákeresel guglin egy rakás cikket kiad, de azért az enyém mi? Azt te meg elhiszed amivel fedezik magukat, LOL -
dez #34 Hülyeség. -
who am I 7 #33 Az AC sima dx10-en is hibázott nem csak 10.1-en.Ez az összeesküvés elméleted most nem jött be.Majd lesz vmikor egy másik peccs amivel talán korigállják az algoritmust..Ha akarják. -
#32 Végy egy Intel Core 2 Duo procit... :D -
Csaba42 #31 Ilyet leírni, ráadásul itt! Szentségtörés. Javaslom, írd be valahova a PC D. fórumába is, majd jól leugatnak a tudálékos, nagy hardware szakértő vérebek. -
Csaba42 #30 LOL, bevertem a röhögéstől az ujjam mikor ezt a hsz-t olvastam. -
Csaba42 #29 Nekem még csak 3 éves az alaplapom (S754), és semmi problémám nincs vele. Szerintem is valami dzsunka, noname, boltban hegesztett alaplapot használt, azok mennek tönkre hamar (mint a tápegységek esetén). De persze nyilván erről is az AMD tehet, pfőőőj, micsoda gusztustalan egy cég. :) -
who am I 7 #28 Vmi balfax sárgalapös gyökér lehet...Ahogy a többi is, aki képes felmászni fórumokra és faxásgokat ugatni.Üljön le, és nyomkodja az ikszkörjét, minket meg hagyjon az alultáplált hülyeségeivel... -
kids #27 heh, a srác mindenhol ott van ahol egy kicsit is fikázhatja a pc-t. ha annyira jo a konzolod mé nem jáccol azzal a szarral, ahelyet hogy itt rinyálsz?
nem értem az ilyet, ember neked fizetnek hogy ennyire utáld a pc-t ha játékról van szó. Vagy van valami kellemetlen gyerekkori pc-s ügyed?:D kész.. -
who am I 7 #26 Hopp..az elcsökevényesedett tekken ikszkör agyacskáddal, nem nagyon fogod fel, h másféle játék is létezik igaZ?Ja még a GÉTÉ PROLÚG whahahahahahah azaza.... rpg rúlz..de még az fps-ek is GAGYIK konzolon hihihi
-
#25 Játékra pc? Na ne...
Fórumra ilyen idióta? Na neeee... -
#24 Érdekes, nekem is 5 évig ment az abit nf7-em, és most is megy :O
Talán mindig a legdzsunkább "vargáné és tsa" lapot vetted? :D -
#23 Azért [URL=http://www.tgdaily.com/content/view/37326/98/]ez az újabb kis furkálódás az nvidia "részirűl"[/URL] talán segít az amd-nek a videochip üzletágban :)
Rövid tartalom: Az nvidia nem képes directx 10.1-es chipet készíteni, de az ati tudott (hd3000 széria), a 10.1-ben 1 lépésre egyszerüsítették az élsimítást -> max 8% teljesítményveszteség, tehát ingyen AA.
Assasins Creedbe berakták egy patchel a 10.1 támogatást, és ez meg is látszott az AA-s eredményeken, ahol az ATI kártyák sokkal jobbak voltak az nvidianál. És mivel az nvidia támogatásával készült a játék (mint majdnem mind) ki is vetetik belőle, a következő patchel. Éljen a fejlődés!
Nvidia: "tuningoljunk pcie frekit sunyiban, hogy így gyorsabbak legyünk az atinál, húzzuk le a képminőséget tesztprogramokban, hogy jobb eredményt érjenek fps-ben a kártyáink, nem tudunk dx10.1 kártyát csinálni aki tud az se használja ki, közben ócsároljuk az atit mekkora fos" Egyre undorítóbb ez a cég. -
#22 érdekes nekem 4 éve működik semmi baj nélkül egy AMD sempron és egy ASUS lap teljesen használható. -
Scamp #21 Személy szerint Intel-Nvidia párosítást részesítem előnyben...(szellemben...gyakorlatban meg ami olcsóbb...), de ez egy kifejezetten jó fogás az AMD részéről.Nem kívánom hogy kiszoruljanak a piacról mert akkor az árak elszabadulnának elég rendesen...Ugyhogy sok sikert nekik... -
M0RN1NGST4R #20 köszönjük, hogy gazdagítottad tudásunkat a hozzászólásoddal... Egyébként minden oldalra beböfögöd ezt az elmés megjegyzést, ahol ezt a hírt lehozták? -
#19 azthittem az AMD - a vásárlást megkönnyítendó - kiszáll a piacról, így a vevőnek nem kell azon gondolkodnia mit válasszon, mert csak intelt lehet majd. :D -
#18 Nem, nyilván az AMD külön csinál alaplapgyilkos processzort az otthoni népnek, meg külön "jófiú" verziót Opteron néven a szerverekbe. Egyébként hány tönkrement alaplap után vontad le a #12-ben említett tanulságot?:) -
#17 Vagy megjelent valami nagy exkluzív játék, amiről nem tudok, és amiért érdemes erős gépet venni? -
#16 Játékra pc? Na ne... -
Akuma #15 Primitív vagy... -
opeca #14 Nem persze, jön az alaplapgyártó és közli, hogy AMD, hozzád csak szar alaplapokat fogunk gyártani.
Persze. -
#13 Igen, az AMD tehet arról, hogy tönkrement az alaplap, tiszta sor. -
opeca #12 Az AMD-hez viszont nem lehet normális alaplapot kapni. Az utolsó 2 évig bírta. Azóta kívánom, hogy menjen tönkre az egész AMD. -
#11 "Igazából azonos órajelen már most is gyorsabb egy Core2 Duo-nál.
A Core2 Quad is csak bizonyos programok esetén tud sokkal gyorsabb lenni a Duo-nál."
Csak ahol a C2D-nál gyorsabb a Phenom, ott általában gyorsabb nála a C2Q, "True Multi-Core Design" ide vagy oda, s mégcsak nem is drágább annál...
Phenomon szerintem egy jelentősebb árcsökkentés segítene leginkább, persze a 'natív négymagos' felépítése miatt eleve nem lehet olyan olcsón gyártani, mint a konkurens Quadokat... Ennek ellenére X3 árát mindenképp módosítani kéne, röhej, hogy pár dolláral kerül csak kevesebbe, mint az ugyanakkora órajelű teljesértékű példány...
-
JTBM #10 Igazából azonos órajelen már most is gyorsabb egy Core2 Duo-nál.
A Core2 Quad is csak bizonyos programok esetén tud sokkal gyorsabb lenni a Duo-nál.
Az intel azonban nem tette bele egy chipbe a 4 magot, hanem 2x2 magot használ egyenlőre. Ezért a mai Quad-ok lassabbak, mint lehetnének.
Az AMD mindenesetre most elég nehéz helyzetben van, ezért jó lenne, ha bejönne ez a marketing és sokan vennének Phenom gépet... -
#9 "De lehet, hogy nemsokára egy Phenom X4 gyorsabb lesz egy Core2 Duo-nál..."
Lehet, csak kár, hogy a Core2 Quadokkal kéne konkurálnia...:) Persze egy jó árazással versenyképessé lenne tehető, de az meg nem feltétlenül segítene a cégen. -
Su0my #8 te tényleg ennyire sötét vagy? :(((
ha magadtól nem tudod, hogy az AMD tulajdonában van az Ati is, az még egy dolog, de ha megnéznéd a logót rájöhetnél midnerre.. ha meg jártál volna általános suliba, a cikk elolvasása után rájöhetnél, hogy a két fő összetevő, grafikus kártya és processzor kombók osztályozásáról lesz szó.
butaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
JTBM #7 Szép a logó. Ha néhány AMD procival többet adnak el, az csak jót tesz mindenkinek.
A Phenom még nem mutatta ki a foga fehérjét, mert a játékok nem igazán használják ki a 4 magot. De lehet, hogy nemsokára egy Phenom X4 gyorsabb lesz egy Core2 Duo-nál... -
wednes #6 Végre rájött az AMD is, hogy tömegek meggyőzéséhez marketing kell. -
#5 Azért ha a minél alacsonyabb ár a cél, akkor még bőven van létjogosultsága az AMD prociknak (főleg, hogy Intelhez normális alaplapok drágábbak). -
barii #4 én drukkolok... egy ötlet, ami nem kerül semmibe, rosszat nem fog okozni, talán jót igen, és lesz megint fasza AMD proci ha lesz pénzük -
M0RN1NGST4R #3 valahogy nekem is egyből az ugrott be, mint ami az utolsó bekezdésben le van irva. -
Anomaly #2 Hát azért nem mindeggy, hogy milyen procit mire szeretnél használni. Példaként AMD Athlon 64 3000+-al ATI 9600XT-vel a HL2 süvített még a COD4-is meg a Domm3-is pedig nem azokra szabták mégis nagyon jó volt. ABBAN A KATEGÓRIÁBAN pedig nem volt olyan ami ezt megcsinálta volna. -
Akuma #1 Béna reklámfogás. Egy proci nem minden. És még az én procimmal is lehet játszani, ennyi erővel minden procira ráírhatnánk, hogy game... Közben biztosan van olyan játék, ami megfogja a fent említett procikat is.