Kit érdekel, hogy megdobálták Steve Ballmert?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy:
"Ezt az összeolvadást a népnek nem kell értenie, egyszerûen olyan felületek kerülnek majd eléjük, amit gyermeki egyszerûséggel tudnak majd kezelni anélkül, hogy átlátnák azt."
Tipikus MS, igen, legyen buta a nép, mi meg csak szedjük be a pénzt, nem kell érteniük.
"A mai informatika egyelõre bonyolult és körülményes."
Igen mert azzá teszik.
"A jelenleg ismert webes tartalom is elavulttá vált mára, ráadásul egy bénán tördelt, természetellenes elrendezésû weboldal sosem adja vissza..."
Tipikus mai gagyin megoldott de azért ötven megás flash alapú weblapok, de nem baj ez a trend.
"A papír viszont lassú, drága és "nehezen" frissíthetõ, ezért ki kell eszelni valami olyan elektronikus megoldást, ami a kettõ elõnyeit ötvözi."
Ez viszont okés.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
"Õ is tüntethetett volna a távollétével"
Majd SteveB pont nem szarja le, hogy ki nem ment el az elöadásra!
"szervezhetett volna tüntetést"
Ma? Magyarországon? Golyóálló mellény és gázálarc nélkül? Te hülye vagy?
"hogy minnél kevesebben menjenek erre"
Na jó, ez monjuk jó ötlet. Ha a közgáz kapuja elött kilöveted a szemed, akkor a mentöautó (ha jön egyáltalán) majd jól elálja a bejáratot, és üres marad az elöadó. Ha nem jön, akkor majd a hátadon térdelö rendöröktöl nem tud majd bemenni senki.
"egy felûnési viszketegségben szenvedõ primitív idióta"
A kommunista-nyilast lehagytad.
"anélkül is ki lehet állni a véleményünkért, hogy vadbarom módjára viselkedjünk"
Például a blogodon, ami a kutyát sem érdekel, majd írsz egy jó odamondós cikket, amit majd senki sem olvas el. Persze állnév mögül.
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A1274815 : bizony ám! amúgy egy érdekesség: az írek álltak valahol ott ahol mi most csak õk a 80-as évek elején. az oktatást kivéve mindent fizetõssé tettek. elgondolkodtató. (ezt most nem azért mondom, én a tandíj mellett szavaztam)
Cuchulainn: szerintem a Microsoftért viszonylag kevesen vannak oda 😄
Commandante: bárcsak arról lenne szó, hogy "Magyarországon mindenki otthon maradhat, kussolhat, bólogathat és fizetheti az adót" 😊
Blackmail the Universe
Õ is tüntethetett volna a távollétével, vagy ha az nem elég szervezhetett volna tüntetést, öszzeverbuválhatta volna a hasonló gondolkodásúakat és szervezhettek volna ugyanabban az idõben egy anti-microsoft elõadást, hogy minnél kevesebben menjenek erre, beülhettek volna az elõadásra transzpanensel, egyszerûen bedobhatták volna a kérdést a megfelelõ idõpontban.
Ehelyett õ azt cselekedte amit egy felûnési viszketegségben szenvedõ primitív idióta tesz ilyenkor. Nem tudok másként rátekinteni.
Észre kéne venni, hogy anélkül is ki lehet állni a véleményünkért, hogy vadbarom módjára viselkedjünk. Már leírtam korábban: nem tilos a kultúra az országban - éljünk vele.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Magyarországon mindenki otthon maradhat, kussolhat, bólogathat és fizetheti az adót. Akinek ez nem tetszik, az terrorista, balos, jobbos, kommunista, náci, kulturálatlan vagy überkulturált liberális (értsd: homokos zsidó), és ezért közmegelégedésre jelvénytelenített rendörök kilövik a szemét. Mi ez, ha nem szolgalelküség? Ez nem demokrácia, hanem .........., abból is a rosszab fajta. (pontozott rész vérmérséklet szerint kitöltendö)
Illusztrálásul, hogy mirõl is szól körülbelül, idézek belõle egy rövid részt: "A pártom hatalomra jutott a városban, és számos közberuházást akar eszközölni. Nos, õk szólnak nekem, hékás, itt és itt egy új parkot akarnak létesíteni. Én pedig meglátom a lehetõséget és élek vele. Kimegyek arra a helyre, és felvásárolom az összes területet a környéken. Aztán valamilyen bizottság nyilvánosságra hozza a tervezetet, és megkezdõdik a hajtás az én földemért, ami addig senkit sem érdekelt. Talán nem tisztességes dolog jó árat kéni érte, és profitálni a befektetésembõl és az elõrelátásomból? Persze, hogy az. Íme a tisztes korrupció."
De egyébként a jogászok is hasonlóan járnak el. Mivel a jogszabályokat hamar megismerik és mivel hamar találják a kiskapukat is, így hamar jutnak olyan pénzhez, amit más nem lát akkor még. (Mikor meg már nagyon sokan látják értelemszerûen be is csukják.) Úgyhogy a magam részérõl ajánlom mindenkinek a törvények böngészését, gyakran lehet benne észrevenni kiskapukat, amibõl aztán pénzt lehet csinálni.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Amúgy ez a Live mesh dolog szerintem elég jó ötlet.. de legalábbis valami olyasmi dolog, amivel nem kéne mindig noti-asztaligép-külsõvinyó1...-külsõvinyó14 adatszinkronizálásokkal xarakodni kicsit feldobná a munkavégzést. igaz, ehhez kéne egy normális sebességû net, mert pl itt felénk a 4Mb/sec bizony csak ritkán éri el a 300kb/sec-et... (BP agglomerációja, 30 kmnyire). Meg persze azért volna még mit gyorsítani a Winen, bár ez a pl APPLE-tõl eltérõ szemlélet miatt (nem fix platform) eléggé nehéz.
Blackmail the Universe
"greg971: jaja tandíj 😊 meg a sok kis elmegyek egyetemre 1 év múlva kibukok te talán összek*ratom magam egy gazdagabb sráccal csajok miatt is jól jönne (hozzáteszem nekem különösebb gondom nincs velük 😛 csak azért mégse közpénzem kéne csinálni)"
Az az igazság, hogy 100%-ig igazságosan nem lehet megcsinálni a rendszert, illetve lehet közelíteni, aki a bizonyos szûrõ tárgyakat nem teljesíti mehet át fiztõsbe. Ha meg kritikus tárgyakat se, akkor viszlát. KB. ez van, illetve volt egy jó darabig, csak aztán a szûrõ rendszerbõl paródiát csináltak (, hogy nyerjenek vele.)
/OFF
De ha te is oldal nélküli és reménykedõ sorstárs, akkor üdv a klubban.
A magyarokról szóló gondolatod meg eléggé rátapintott a lényegre.
Elég ennyi politika ebbe a topikba 😊
Dzson: passz... én SP1-rõl még csak jót hallottam, tapasztaltam.
Blackmail the Universe
a cikk író meg...
tudtam, csak elõkerül, kire verem a nyálam, nyílván pár hsz-ból pontosan le tudod modellezni, de elárulom, sajnos tévedsz, semmilyen komcsira nem verem a nyálam (de fidesznácira sem ám!). nem tudom, ez hogy jön ide, milyen logikával következtettél erre.
de nem érdekel, további jó (ön)sárdobálást, meg persze tojásdobálást.
atomkrumpli: ez jellemzõ.. ha elfogynak az amúgy ingatag lábakon álló álérveitek, akkor már ti is hajlotok az impotens viták abbahagyására..
Piscator ajánlom figyelmedbe Cuchulainn #58 hsz-ét.. A lázadás meg egy másik tészta (amúgy ahhoz végképp hülyelusta nép vagyunk.. kár, hogy a rendszerváltás nem volt véres, akkor talán jobban értékelnénk
greg971: jaja tandíj 😊 meg a sok kis elmegyek egyetemre 1 év múlva kibukok te talán összek*ratom magam egy gazdagabb sráccal csajok miatt is jól jönne (hozzáteszem nekem különösebb gondom nincs velük 😛 csak azért mégse közpénzem kéne csinálni) illetve #63: lehet rondán röhögtünk volna pár évvel ezelõtt a szlovákokon, hogy 2008ban nekünk még csak idõpontunk sem lesz, ott meg 2009-es euró bevezetés..
Amergin: xD
Blackmail the Universe
na jó, a Bombagyár állítása szerint oda reggelt csávó volt, de ennek semmi köze, náci-e vagy sem.
Nem magyar mentalitás, birka proli mentalitás.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
http://index.hu/tech/uzlet/ballmer08051/ ott a videó. sehol nem nyomnak le senkit, semmilyen maszkos emberek.
1, leszarják, mit csinált egy magyar, nem egy rendkívüli esemény.
2, van még rengeteg nép, hasonló gondokkal, devianciákkal, nem vagyunk extra rosszak, szánalmasak, kivéve a Stockholm-szindrómás szemléletben, önutálatban. Elárulom, saját magunkon kívül senkit nem érdekel, milyenek a magyarok, másutt is vannak jók/rosszak, Te magad tehetsz, hogy jobb legyen az itteni élet, meg kintrõl is pozitívan ítéljenek meg.
Mindegy, messzire mutat, van egy tippem, kik írnak ide: nagyvárosi 12-24 éves férfiak.
Kérem a minõsítésem mellõzését, nem érdekel, mennyire milyen vagyok, tessék a fentieken gondolkozni, igazam van, vagy tévedek, üdv!
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Mintha USaban nem lenne szokás idõnként látványosan megdobálni egy két híresebb embert.
Jó, talán nem elõadáson, de Bill Gatest is találták arcon tortával.
Az meg nagyon nem ettõl függ, mennyi cég települ ide.
Jaj, szegény Ballmer. Ijesztõ, mennyire rendpárti, szervilisek itt páran, semmi. Ezért tart itt az ország. Semmi lázadás, semmi formabontás, különben törlés, kirugás.
Ti magyarok tényleg szolganép vagytok, tisztelet a kivételnek.
A máskéntgondolkodók másságát meg szeretni kell, mert a másság "szép".<#hehe>#hehe>
iSS!
A románok a fejünkre fognak szarni ... elõre látom 😄
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Fent volt sp1 rc is, de munkára nem tudtam / mertem használni. Pókerezni meg picit magas a hw igénye. 😊
Bár szerintem neked a rundll leállása sem a vista üzemszerû mûködéséhez tartozik. 😊
Most van egy dualboot xp/ubuntu (ez utóbbi inkább érdekességnek és tanulmányozni, de most is ez fut). 😊
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Persze vannak olyan helyek, ahol az artikulálatlan rikoltozás meg egymás hajigálása dolgokkal a vélemény kifejezésének társadalmilag elfogadott formája, de az Afrikában van a legközelebbi csimpánzcsapatban...
Dzson #53: szerintem pl tök jó a Vista. nálam nem volt még semmi baja, pedig volt olyan pillanat, amikor olyan dolgok álltak le, hogy elkékültem... XP már rég alulról szagolta volna az ibolyát pl rundll32 leállásánál.. de Pista bá vigyorogva futott sebességcsökkenés nélkül tovább, 80 gigát még végigmásoltam, pokereztem, majd 2-3 óra múlva kikapcs és vígan mûködik.. fehér ablak, ilyenek ááh rossz emlékek.
mondom ezt 2GB rammal, elég gyengus, 1,66 GHz-es procival Hd2600 videokarival. (értsd: elavult)
APPLE Mac OS X-et jobban szeretem, de a Vista is elég jó lett és 1-2 speckó szoftvert leszámítva (Mac-es) egyre inkább a Windowst helyezem elõtérbe.
Amúgy az elfogadott álláspont az az, hogy a Vista a Service Pack 1 óta zupaaaaa!
Blackmail the Universe
abban egyetertunk, h egy kezigranat egy 5 parti egyeztetesen mokasabb lett volna
Forza.
kbupdate @49: <#nevetes1>#nevetes1> ez is jó és igaz is<#nevetes1>#nevetes1>
"Döbbenetes budapesti merényletkísérlet Mr. Microsoft ellen". azért ez ftényleg komoly lenne holnap reggel Blikk újság címlapján (Webisztánról)
amúgy pl a beszeljukmac.com-on egész korrekt kommentek születtek.. igaz, van 1-2 tájékozatlan hülyegyerek, de hát mindenhol akad
Bubbax @44: azt kifelejtetted, hogy 0. pontként rovásírással titkosítja szövegét!
Blackmail the Universe
HP+
Tojás ügyben: az általuk is fosnak szarnak elismert - de mindenkire ráerõltetett vista után van képe idejönni és okoskodni? 3 tojásGRÁNÁT kéne neki.
"... elõadásai mennyi hasznos vagy hasznosnak tûnõ tippet adhatott a jelenleg informatikusnak tanuló vagy éppen a tojáshéjat (sic!) a hátsójukról lehámozó frissdiplomás IT illetve gazdasági szakembernek"
Ja:
Vegyetek vindózt, a linux rossz. Ééértem?
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Praetor @40:
"Az adófizetõk pénzét is "kutlúrált keretek között" sikkasztják el. Sokra megy ezzel a nép... Azt mondom, hogy inkább ne kultúrált keretek között menjen, de vonják felelõsségre a gazembereket."
"A májkrémszaft csak hab a tortán. Ott vana a sorban a Siemens, Strabag, és még vagy 10 tucat nagyvállalat."
Ezekkel egyetértek, a többivel nem. Ha mindenki mondaná a maga igazát kötetlen formában, akkor jönne a zanarchia... (igaz, itthon lehet még az is jobb lenne 😊 )
A Siemens Strabag nagyon jó példa. Fõleg, hogy pont két külön oldalról van szó, Strabag bácsi nagy Fideszes sikkasztógép, csak az ilyeneket sokan elfelejtik, a Siemens székháza meg nem véletlenül van 500 méterre az SZDSZ-étõl😊 <és nem véletlenül vettük a kombájnokat (Combino) légkondi nélkül, hadd szereljék csak be az plusz pénzecske😊 hiába, itthon csak azt nem lehet megcsinálni, ami fizikailag lehetetlen..>és nem véletlenül vettük a kombájnokat (Combino) légkondi nélkül, hadd szereljék csak be az plusz pénzecske😊 hiába, itthon csak azt nem lehet megcsinálni, ami fizikailag lehetetlen..>
A1274815 @39:
nekem elegem van a tüntetésekbõl. fõleg, hogy messze nem tudunk kultúráltan tüntetni. mondom ezt pl nem csak a jobbos/balos tüntetésekre, hanem az egyetemistákéira is (én is az vagyok)
Sir Quno Jedi @37 : <#eljen>#eljen>
A1274815 @34 : <#eplus2>#eplus2><#nezze>#nezze>
Sir Quno Jedi @31 : hú, látod ezért megérdemelnél egy nagy kézfogást. visszatért a hitem <#vigyor2>#vigyor2> Ez tényleg egy olyan megoldás lenne, ami pff keresem a szavakat, n1 <#worship>#worship><#taps>#taps> (igaz, ha elfogadná a srác, akkor simán fizetésképtelenségre hivatkoznék)
Csaba42 @30: "sajna EZ Magyarország, a tojások hazája"
na öregem, elõre mondom, ezt qrva sokat fogom idézni kb lefordultam a székrõl, nekem nagyon tetszik!<#taps>#taps>
(hacsak nincs kopirájt? 😊)
Bubbax @29: totálisan egyetértek.<#eljen>#eljen>
<#violent>#violent>
JayDee @20: emmeg mi? 😊
Humanember41st @22: jó kérdés. mondjuk mert pl élvezem azt, hogy magyar karkötõ/magyarzászlóval (maci helyett) való alvás/56os lyukas zászló kitûzõ/Orbán Viktor kertvégi kápolna nélkül is mégiscsak lehet magyar az ember és ilyenkor jót röhögök pl az "aki nem szavaz igenre az nem magyar" kijelentéseken?
Kain @25: na ez valamelyik politikai beálítottságra jellemzõ, erre próbáltam célozni elõzõ hszben.
kár, hogy ilyenkor bezzeg nem kerül elõ a biztonsági õrök ökle/talpa/viperája..
most meg gondolom otthon recskázik, miközben olvassa önnön hírtettét és annak kommentálásait a neten, hogy õ mekkora magyar.. persze ha valaki nem értékeli hazamentõ cselekedetét az meg már õshúgykomunista.. illetve magyarirtó?
Szomorú, hogy ilyen megtörténhet/valakinek van rá indíttatása. És tényleg, inkább Gyurcsány papit/Orbán Gyõzikét/a többi korrupt tolvajt kéne több tonna sajtos-sonkás omlettel dobálni, pont nem Ballmert. Lehet õk is sokminden elítélendõt csinálnak, de azért a történethez az is hozzátartozik, hogy õk legalább termeltek is valamit (gyk mai számtech hol tartana (és ne írjon be egyik tetraéder fejû pingvin sem, hogy jóval elõrébb) vindóz nélkül), míg a magyar politikusok nem sokat.
Blackmail the Universe
Ugye nem felnõtt fejjel írsz ekkora hülyeséget?😊
HP+
Aha, szerintem is.
A haditerv:
1. Bemagolom az angol szöveget. (1 forint hány dollár?)
2. Egyetemistának álcázom magam. (szemüveg!!!)
3. Becsempészem a tojást. (síkosító!)
4. Telibe találom Bill Gates fejét.(bruhhahha)
5. Bátran elfutok.
6. Ha elkapnak kivágom magam.(antimagyar, Trianon)
7. Mostantól nagy betûvel írhatom a nevem!!!
<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#mf2>#mf2>
Formai hiba lett volna szerinted az is, hogy ha mondjuk valami agresszívebb módszerrel támad és hiredeti az "Igazat?
"Nem a terméküket szidom, hanem a korrupt tolvaj viselkedésüket."
Milyen a korrupt tolvaj? Mert én csak a korrupt hivatalnokokat (értsd bele a polgármestereket, minisztereket, kormányt, kormány tagokat) ismerem. Különben is a korruptcióhoz két oldal kell és ha az egyik (nyílván való melyik), ha megvesztegethetelen a másik meg sem próbálja.
"Miért kell egy ilyen apróságért leugatni egy kis embert, miközben az igazságot mondja?"
Mert azt úgy teszi, mint egy ideguhamot kapott pszichopata: "Õ most jól megmutatja, hogy Õ milyen igaz ügyet képvisel és ehez NEKI minden joga meg van." Miközben inkább csak valamilyen célja/vágya érdekében cselekszik.
Nem lehetett túlzottan hozzászokva az ilyenhez az utóbbi idõben, bár ha emlékeim nem csalnak akkor gatest-t is szokás volt egykoron tortával dobálni.
Egyébként szerintem a microsoft és ballmer sem lopta el a pénzünket, ugyanis az nem lopás ha önként odaadjuk nekik. Inkább azok kezét vágnám le, akik aláirták állami oldalról, de nem csak ebben az esetben hanem minden másban is (lásd pl autópályatenderek, bkv "közbeszerzés", vagy postásbicikli...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.