217
GreaseMonkey
-
nah folytassam a baromságaim? ^^
újra firefoxot használok, aztán ha van rá igény baromkodhatok még -
de én őt nem láttam itt az sgn :S -
hunsly. -
Ezt ki csinálta? -
MyVip scriptek (találtam, nem saját) -
blackgamer #172 nem? -
nemtom, már elfelejtettem :( -
valaki segítsen. sztem ez könnyű:D
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1144905180&no=1007 -
ezt is be tudod állitani hogy percenként frissitse a megadott oldalt, ha új szöveg jelent meg rajta akkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy ablak amire ha rákattintasz akkor bejön a frissitett oldal. Egy időben használtam. -
megnéztem, de nem jöttem rá a mikéntjére. nekem nem úgy tűnik, hogy azt tenné amit leírtam. Konkrétan nem csinál semmit. -
a Firefoxhoz van ilyen kiterjesztés is Update Scanner -
Sziasztok
Olyat tudna vki csinálni, hogy bizonyos oldalt percenként frissítsen és ha megjelenik rajta egy bizonyos szöveg, akkor hangjelzéssel jelezze?
Vagy hol nézzek szét ez ügyben? -
blackgamer #165 olyat szimplán nem lehet csinálni hogy adott stringet cseréljen a weblap forrásban egy másikra? -
nekem jack és benny topikjában is tökéletes firefox 3-mal. tiltsátok le a kiegészítőket, majd egyesével engedélyezve nézzétek hol kezd el laggolni. -
azzal nekem sem. -
nekem nem :P -
nekem is szaggat egy kicsit, amikor szkrollozok, de már a 2.0.0.14-essel is így volt :S -
az alap saját háttérrel nekem sincs bajom, de Jack topikjában is laggolok meg Benny topikjában is... :S -
nálam ff3-ban semmilyen speckó hátteres topiknál nem laggol be, sőt mitöbb én alapból saját hátteret használok és azzal sincs problematika. -
majd a FF 3.0.0.1-ben javitják remélem :) -
tudom. sokan panaszkodtak már ezért.
azért is szeretném tudni, h van e rá megoldás. -
nem csak neked van ilyen problémád.. -
ja és amúgy most látom, h minden olyan helyen laggol ahol több gif van, mintha nem bírná... -
haliak.
na, azlenne a kérdésem, h van e arra vmi módszer, h FF3 ne laggoljon be, mikor saját topikan, egyéni háttérrel találkozik. tudom h nem épp ez a legmegfelelőbb topik, de van erre megoldás, vagy rakjam vissza az előző verziót? -
help.
vót nekem egy fasza "derek" nevű szkriptem, ami egy bizonyos oldalon eltüntette a reklámot.
Firefox 3 alatt olyan mellékhatás következett be, hogy nem csak a reklámot, hanem egyéb dolgokat is eltüntetett.
// ==UserScript==
// @name derek
// @namespace http://bracsek.extra.hu
// @description nmag derek
// @include NMAGNMAGNMAG
// ==/UserScript==
function addGlobalStyle(css) {
var head, style;
head = document.getElementsByTagName('head')[0];
if (!head) { return; }
style = document.createElement('style');
style.type = 'text/css';
style.innerHTML = css;
head.appendChild(style);
}
addGlobalStyle('body {.forUsers_it{display:none; } background-attachment: scroll !important; } .recent-article2 {display:none;} .recent-links{display:none; } .recent-pic{display:none; }');
var divs= document.getElementsByClassName('fejlecbox')[1];
if (divs){
divs.className="forUsers_it";
divs.innerHTML="";
}
var divs= document.getElementsByClassName('UserBox')[1];
if (divs){
divs.className="forUsers_it";
divs.innerHTML="";
} -
Kell.:) -
ki exporháltaom azt ami eddig van nekem és feltölthetem. aztán neked csak be kell importálni és el vannak tünve a reklámok:D kell?:D
de csak zöldel tesztelve:D -
Tudnátok segíteni egy script elkészítésében? A myvip-et akarom "jobbá" tenni azáltal, hogy eltüntetm az idegesítő reklámokat. Hogyan kezdjem el? A <div>-es reklámokat kellene. pl: <div class="banner_250">
</div> -
lehetőség az van, csak idióták dolgoznak az iwiwnél és nem működik -
nekem mindent megjegyez, de a felhasználó nevet és jelszót nem, akármire megyek ott:S szóval mindig be kell lépnem, tök fos az egész tegnap reggel óta.
de myvipre jó lenne olyan tényleg, amibel nem is kéne bejelentkezni, hanem automatice a főoldalra tenne ki.
bár sztem firefoxoh van olyan kiterjesztés ami lementi mindig a sütiket, megmitomén miket, ha bezárod a böngészőt igy mikor ujból megnyitod, úgy viselkedig, mintha sose zártad volna be, ebből adódóan myvipre is megjegyezt hogy b voltál lépve.
csak sztem ez fos megoldás meg miegymás:D -
van olyan lehetőség az iviven, hogy jelszó meg ímél megjegyzése -.- -
aki ír nekem egy szkriptet az automatikus myvip beléptetésre az kap egy rekesz sört meg belgacsokit :) -
aki ír nekem egy szkriptet az automatikus iwiw beléptetésre az kap egy bambit :) -
bracsek #144 Azért, mert a firefox nem ismeri az if-et LoL de ennyire kezdetleges ez a böngésző
A kinézet meg tényleg szar, mint azok, akik blamálják, de az új banner se jobb semmivel... -
bracsek irta, sedó rakta :D -
és hogy amugy? egy modi rakta be, vagy bracsek?:D -
Bracsek csinálta, rám ne nézzetek :)
Én tudtom kívül lett alakítva -
amúgy nekem sem... xD -
nekem meg nem :C -
lol, nekem igen:D