217
GreaseMonkey
  • REPS0L
    nah folytassam a baromságaim? ^^
    újra firefoxot használok, aztán ha van rá igény baromkodhatok még
  • N o N a m e
    de én őt nem láttam itt az sgn :S
  • Benny04
    hunsly.
  • N o N a m e
    Ezt ki csinálta?
  • totya24
    MyVip scriptek (találtam, nem saját)
  • blackgamer
    nem?
  • Énvagyokazapád
    nemtom, már elfelejtettem :(
  • akyyy
    valaki segítsen. sztem ez könnyű:D

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1144905180&no=1007
  • N o N a m e
    ezt is be tudod állitani hogy percenként frissitse a megadott oldalt, ha új szöveg jelent meg rajta akkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy ablak amire ha rákattintasz akkor bejön a frissitett oldal. Egy időben használtam.
  • eNiX
    megnéztem, de nem jöttem rá a mikéntjére. nekem nem úgy tűnik, hogy azt tenné amit leírtam. Konkrétan nem csinál semmit.
  • N o N a m e
    a Firefoxhoz van ilyen kiterjesztés is Update Scanner
  • eNiX
    Sziasztok
    Olyat tudna vki csinálni, hogy bizonyos oldalt percenként frissítsen és ha megjelenik rajta egy bizonyos szöveg, akkor hangjelzéssel jelezze?
    Vagy hol nézzek szét ez ügyben?
  • blackgamer
    olyat szimplán nem lehet csinálni hogy adott stringet cseréljen a weblap forrásban egy másikra?
  • BiG G
    nekem jack és benny topikjában is tökéletes firefox 3-mal. tiltsátok le a kiegészítőket, majd egyesével engedélyezve nézzétek hol kezd el laggolni.
  • PJack
    azzal nekem sem.
  • N o N a m e
    nekem nem :P
  • Benny04
    nekem is szaggat egy kicsit, amikor szkrollozok, de már a 2.0.0.14-essel is így volt :S
  • N o N a m e
    az alap saját háttérrel nekem sincs bajom, de Jack topikjában is laggolok meg Benny topikjában is... :S
  • BiG G
    nálam ff3-ban semmilyen speckó hátteres topiknál nem laggol be, sőt mitöbb én alapból saját hátteret használok és azzal sincs problematika.
  • N o N a m e
    majd a FF 3.0.0.1-ben javitják remélem :)
  • PJack
    tudom. sokan panaszkodtak már ezért.
    azért is szeretném tudni, h van e rá megoldás.
  • N o N a m e
    nem csak neked van ilyen problémád..
  • PJack
    ja és amúgy most látom, h minden olyan helyen laggol ahol több gif van, mintha nem bírná...
  • PJack
    haliak.
    na, azlenne a kérdésem, h van e arra vmi módszer, h FF3 ne laggoljon be, mikor saját topikan, egyéni háttérrel találkozik. tudom h nem épp ez a legmegfelelőbb topik, de van erre megoldás, vagy rakjam vissza az előző verziót?
  • akyyy
    help.

vót nekem egy fasza "derek" nevű szkriptem, ami egy bizonyos oldalon eltüntette a reklámot.

Firefox 3 alatt olyan mellékhatás következett be, hogy nem csak a reklámot, hanem egyéb dolgokat is eltüntetett.

// ==UserScript==
    // @name derek
    // @namespace http://bracsek.extra.hu
    // @description nmag derek
    // @include NMAGNMAGNMAG
    // ==/UserScript==

function addGlobalStyle(css) {
    var head, style;
    head = document.getElementsByTagName('head')[0];
    if (!head) { return; }
    style = document.createElement('style');
    style.type = 'text/css';
    style.innerHTML = css;
    head.appendChild(style);
    }

addGlobalStyle('body {.forUsers_it{display:none; } background-attachment: scroll !important; } .recent-article2 {display:none;} .recent-links{display:none; } .recent-pic{display:none; }');

var divs= document.getElementsByClassName('fejlecbox')[1];
    if (divs){
    divs.className="forUsers_it";
    divs.innerHTML="";
    }

var divs= document.getElementsByClassName('UserBox')[1];
    if (divs){
    divs.className="forUsers_it";
    divs.innerHTML="";
    }
  • daxan
    Kell.:)
  • akyyy
    ki exporháltaom azt ami eddig van nekem és feltölthetem. aztán neked csak be kell importálni és el vannak tünve a reklámok:D kell?:D

de csak zöldel tesztelve:D
  • daxan
    Tudnátok segíteni egy script elkészítésében? A myvip-et akarom "jobbá" tenni azáltal, hogy eltüntetm az idegesítő reklámokat. Hogyan kezdjem el? A <div>-es reklámokat kellene. pl: <div class="banner_250">

</div>
  • BiG G
    lehetőség az van, csak idióták dolgoznak az iwiwnél és nem működik
  • akyyy
    nekem mindent megjegyez, de a felhasználó nevet és jelszót nem, akármire megyek ott:S szóval mindig be kell lépnem, tök fos az egész tegnap reggel óta.

de myvipre jó lenne olyan tényleg, amibel nem is kéne bejelentkezni, hanem automatice a főoldalra tenne ki.

bár sztem firefoxoh van olyan kiterjesztés ami lementi mindig a sütiket, megmitomén miket, ha bezárod a böngészőt igy mikor ujból megnyitod, úgy viselkedig, mintha sose zártad volna be, ebből adódóan myvipre is megjegyezt hogy b voltál lépve.

csak sztem ez fos megoldás meg miegymás:D
  • Benny04
    van olyan lehetőség az iviven, hogy jelszó meg ímél megjegyzése -.-
  • akyyy
    aki ír nekem egy szkriptet az automatikus myvip beléptetésre az kap egy rekesz sört meg belgacsokit :)
  • BiG G
    aki ír nekem egy szkriptet az automatikus iwiw beléptetésre az kap egy bambit :)
  • bracsek #144
    Azért, mert a firefox nem ismeri az if-et LoL de ennyire kezdetleges ez a böngésző
    A kinézet meg tényleg szar, mint azok, akik blamálják, de az új banner se jobb semmivel...
  • Énvagyokazapád
    bracsek irta, sedó rakta :D
  • akyyy
    és hogy amugy? egy modi rakta be, vagy bracsek?:D
  • Énvagyokazapád
    Bracsek csinálta, rám ne nézzetek :)
    Én tudtom kívül lett alakítva
  • UoNokedli
    amúgy nekem sem... xD
  • Benny04
    nekem meg nem :C
  • Benc16