HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a szókincsed lenyûgözõ<#eljen>#eljen>
irígylem tgolyót, hogy ilyen jó fej barátnõi vannak, mint pl.te..
hawer<#fejvakaras>#fejvakaras>
ezt utoljára 18 éves koromban mondta nekem csaj<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
mond: HOVA TÛNTÉL?
szombat óta próbállak elérni telefonon,de valami német nõ dumálgat velem.pedig jó számot hívok. Kellene egy jelszó!!!!!!! vagy talán elmenjek hozzátok szigetközbe?
Jelentkezz!
Helló.
koszi
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
a régi pass nem mûxik. megváltoztattad<#kerdes>#kerdes>
rendelnék egy újat..<#papakacsint>#papakacsint>
mivel lossi, nincs is vele semmi gond, ezért csupán érdeklõdnék: miért ez a nagy flac xeretet<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
netán egy régi xép emlék<#whatever>#whatever>
szívesen digiznék én is már valamit, de holnap sûrû napom lesz:
reggel fõzés,(valszeg valamit sütök is) délutánra is volt valami fontos progim úgy 1 óra körül, de már fingom sincs mi is lenne az<#hehe>#hehe>
no mindegy, majd eszembe jut ha valóban fontos..
3 óra felé egy új számcsit kell összeraknom, mert egy haweromnak vhs-eket kell hamarosan bedigiznem<#falbav>#falbav>..mintha nem lenne így is épp elég tennivalóm.
5 óra körül meg át kell tiplizzek tótkomlósra, mert kezd a josh és jutta. az asszony meg van veszve ezért a két idiótáért<#nevetes1>#nevetes1>
este 9-tõl meg fiesta. na viszont tibikének nincs rossz hangja (igaz, volt mivel gyakorolnia még a rock korszakában)
ha utánna még a kocsmázást is beszámítom (hazafelé úgysem én leszek a sofõr) jó ha éjfélre beesek az ágyikómba..
márpedig velõscsontot rágó kiskutya legyek, ha ekkor még digizni is nekiállok<#hehe>#hehe>
remélem egyre több italo figura jelentkezik újra...
láthatóan manapság is él a vinyl!!!
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
jó lenne már wavban hallgatni<#miaz>#miaz><#nevetes1>#nevetes1>
nicsak<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>hogy én mit találtam a lemezjátszómon<#fejvakaras>#fejvakaras>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
fogalmazzunk úgy: ez nem az én világom<#papakacsint>#papakacsint>
pedig a nevük olyan sokatmondónak tûnik<#miaz>#miaz>
én csak prezentálom, az igazi köszönet lervi kollégát illeti, aki volt szíves begrabbelni nekem<#worship>#worship> az egész albumát:
dj yano - telefonálj (slow version) wav
ha nem ismered még, hallgasd meg. nem fogsz benne csalódni<#integet2>#integet2>
véletlenül nincs meg valakinek? ha már itt is megkérdeztem,akkor természetesen cd minõségben...
a többi albumát nagyjából már beszereztem empéjben a kollégának, de ez kimaradt, s pont ez a kedvence...
Play it loud!!
akkor elég sokan jól járnának rajtam kívül is<#papakacsint>#papakacsint>
köszke a pass-t is<#worship>#worship>
Pontosabban a "Don't Make Me Wait" és "Megablast (Hip Hop On Precinct 13)" bármilyen maxiját, mert csak a rövid album verziójuk vannak meg. <#worship>#worship>
Bomb The Bass - Bug Powder Dust (Kruder & Dorfmeister Session) 7:26 wav
..vagy a régi klasszikus: 1 kívánságodat teljesítem...
de nem azt amire most gondolsz, hanem egy másikat<#eplus2>#eplus2>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Szemeztem egy idõben evel a lemezzel, de sajnos nem került sor a megvásárlására.
Egy dalukra fáj még nagyon a fogam, amely sajnos nem került fel erre a lemezre, az pedig az "Önarckép". Ha esetleg megvan valakinek, legyen szives ossza meg velem!
In Lak\'ech Ala K\'in
Azt már én is észrevettem, hogy (nem erröl a topikrol "beszélek") inkább részesítik az érdeklödõk elönyben az olyan linkeket amely "alatt" több szám található mint azokat amely csupán egy számot rejt még akkor is amikor tudják, hogy az a bizonyos egy szám lényegesen jobb minûségü mint a tucat linkben találhatók.
Ilyen az emberek többsége sajnos. Inkább esznek meg egy kalap sz...t mint egy kanál cukrot, de nincs mit tenni - ilyen az emberi természet.
Na de, hogy ne legyek oly negativ; örülök, hogy léteznek még olyan emberkék akik nem úgy gondolkodnak mint a nagy átlag. <#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
nehanapjan bekukkantok es atfutom, sajna mostansag csak erre telik.
Play it loud!!
szerinted hogy hangzana:
ma akció a hq soundban!! minden link ma éjfélig jelszó nélkül letölthetõ!
kiváló minõség teljesen ingyen! ezt ne hagyja ki senki..
extra bónusz mára: kívánságzenékkel egybekötött kérések teljesítésa hq-ban.
al házigazda csak ma: dj. zsoltford<#hehe>#hehe>
uff<#felkialtas>#felkialtas>
01 AMERIKA 1984 3'42"
02 TÁNCOSNO 1985 5'24"
03 ÉDES ÉVEK 1985 4'42"
04 VANNAK DOLGOK 1984 3'34"
05 NÉZELODÜNK 1984 3'50"
06 MADAME POMPADUR 1986 3'59"
07 DADOGÓS BREAK 1984 2'43"
08 ANGYALI VALLOMÁS 1986 3'42"
09 ÁLLJ, VAGY LÖVÖK! 1986 3'19"
10 IDEGENEK A VÁROSBAN 1985 3'04"
11 CSAKAZÉRTIS SZERELEM 1987 3'38"
12 SUBIDUMA 1989 2'43"
13 KIS GENERÁCIÓ 1990 4'29"
14 DRAKULA TÁNCOL 1988 4'28"
15 KÖZÉPKORI HÁZIBULI 1984 4'06"
16 A FILM FOROG TOVÁBB 1985 4'02"
17 ÓVATOSAN LÉPKEDJ 1997 REMIX 1984 4'02"
Best Of Elsõ Emelet
off-olok egy kicsit...<#nevetes1>#nevetes1>
a napokban jártam egy sportboltban ahol jelentõs leárazás volt...rengeteg ruha töredék áron, mozdulni alig lehetett a vásárlóktól, az emberek úgy bántak a termékekkel mint a szarral...szanaszét dobálva...holott csupán néhány napra vitték le az árakat, az akció végeztével visszaállnak az elõzõre...
ugyan ennek az áruházláncnak egy másik boltjában változatlan árak, vevõ alig, termékek nem szarként kezelve, a vevõk álltal visszatéve tisztességesen próba után a helyükre...
eme kitérõ után úgy érzem, kicsit nálunk is ez a helyzet...
ahol nincs feneketlen linkáradat, bárhonnét összeollózva legyen bármilyen minõségû is ( valaki majd úgy is jól megtutyikázza... )
ott nagyon beszélgetés és információ csere sincs...pedig bizony egy-egy infó( most rugaszkodjunk el az azonnali linkektõl )hol vannak boltok jelenleg is müködõ kiadók,elérhetõségek ( itt sem a linkekre gondolok )akkor már nincs is kommunikáció??? vagy bármely témában link nélkül lehetetlen a gyüjtõk közti kommunikáció?tehát visszatérve irományom elsõ feléhez ha a termék rendes áron van...nincs tolongás...azonban ha szinte semmibe se kerûl akkor szinte minden jó még ha kicsit szar is? <#nevetes1>#nevetes1> nem konkrétan az elmúlt napok fóruméletére gondolok és nem csupán ennek a topicnak a forgalmára.hanem úgy álltalában...
máskor is, ha tudok<#integet2>#integet2>
Egyébként meg üdv, rég nem láttalak a fórumon <#integet2>#integet2>
Azért köszi, mert eddig valóban ez a legjobb minõség <#nyes>#nyes> <#wave>#wave>
próbáljuk ki: told fel a rapidra mondjuk a snow informer maxidat<#nevetes1>#nevetes1>
..és utánna másold be ide a linket<#vigyor>#vigyor>
meglásd: senki sem fog haragudni érte<#nyes>#nyes>
én legalábbis biztos nem<#nevetes1>#nevetes1>
Ilyenkor majdnem mindenki szabadságon van kolléga.Szerintem semmi ok az aggodalomra.(lesz még itt máshonnan származó link bõven <#hehe>#hehe>)