5889
-
italograbber #2263 Akkor nézzük az első remekművet amit a legtöbben szedtek le.
-
italograbber #2262 Nekem + mindig az jut eszembe az öregről:
Állva pisálok,ülve kakálok,tisztességből szarul állok.
Valahogy így,de csak emlékezetből.Nem biztos hogy pontosan így van. -
#2261 Ahogy a jó öreg Hofi mondta: "Először jött az aszály, aztán meg a muszáj." -
italograbber #2260 Végre egy szabad hétvége nekem is.Előveszem már én is a csekkolóimat hamarosan,habár nem értek hozzá,de legalább próbálkozom és megsasolom az általad prezentált két remekművet. -
italograbber #2259 nagy bukta!
Miért??? -
italograbber #2258 ha feltételezm, hogy ez egy bakelitről van,
majdnem úgy hívják.
17700hz-től már csak némi zajszerűség,
wazze hogy te is mindig azt hallod amit más nem illetve amit nem volna feltétlenül muszály.
szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.
Bizonyos nézőpontból akár lehetne az is.Meghallgatnék szívesen kb 2percet abból a jóbol is.
-
italograbber #2257 -
#2256 hát igen, a tőle megszokott papucsos képekről most "véletlen" megfeledkezett.... nagy bukta!
de legalább már nem gagyi nokia mobillal fotóz, hanem az új Nikon-jával.
-
#2255 ha feltételezm, hogy ez egy bakelitről van, akkor alapvetően nem igazán jelent ovációt, ha a fekete korongon lévő anyag papíron 17700hz-től már csak némi zajszerűség, de mondjuk ez talán nem a te hibád, csak akkor, ha valami gagyin és laptoppal kezdtél el digitalizálni....
"egyébként jól szól", bár így szólna legalább mindegyik, de ez a jelzés értékű kifejezés "egyébként" még akár sok mp3-ra is tök jól megállja a helyét. szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.
a kitartóaknak azért az utolsó két percet is felrakhatnád!
-
#2254 Csá Zef, rá ne lépj a lemezre! -
italograbber #2253 szerintem OKés
Szerintem is.
Habár majd a szakértők eldöntik. -
musichunter #2252 Éppen akartam szólni!
Köszi a linket!
Már töltöm is le!
Hátha, még jó minőség is lenne ...szerintem OKés
-
italograbber #2251 Majdnem elfelejtettem.
lehet csekkolni
OFF!
Bigivan kolléga küldtem egy privit! -
italograbber #2250 Hátha, még jó minőség is lenne ...
Igyekszem kolléga...Igyekszem.
-
#2249 Üdv. a Tagoknak!
-
#2248 Szevasztok Tagok !
Az Aliens 2 engem is roppant módon érdekel. Hátha, még jó minőség is lenne ... -
#2247 Szép estét Tagok!
Engem nem is a szám frekvenciaképe aggaszt (bár 17 kHz fölött a csúcsok gyanúsan kiegyenesednek), hanem az, hogy nincs "tere" a hangoknak - "lapos" az egész zene. -
#2246 Hali! Persze, hogy érdekel - jöhet! -
italograbber #2245 bíztam benne, hogy nem lesz képük kiadni egy "kétségeset".
Én is cimbora..Én is. -
italograbber #2244 amire a gazdi oly büszke volt, aztán mégiscsak keserű volt a méz.
Remélem azért egy kockacukrot bekaptál rá? -
italograbber #2243 pont kétszer annyian szedték le a SZART, mint a jót, vélhetően csak azért,mert benne volt, hogy lossless
Biztos vagy benne hogy csak azért?
Most látom milyen érdekes verziók vannak feltüntetve.Gondolom nem véletlenül reklámozod ennyire?
Ki vele mi nyomja a bögyödet?Vélemény netán csekkolás vagy csupán csak lehetőség és értelem szerinti helyreállításra vágysz? -
italograbber #2242 Hali!
Wescone Mester!
Éppen az előbb olvastam hogy a nyolcvanasban az egyik feltöltésben valmi hibát találtál.Amennyiben érdekel a dolog szívesen megosztom veled hogyan is kellene valójában szólnia ennek az Aliens 2-nek.
Persze ha érdekel a dolog. -
#2241 bíztam benne, hogy nem lesz képük kiadni egy "kétségeset". -
#2240 És amikor a keserű méz mégis kiédesedik! -
#2239 persze az előző hsz apropója szorosan kapcsolódott ehhez a témához, amire a gazdi oly büszke volt, aztán mégiscsak keserű volt a méz. -
#2238 milyen érdekes, hogy ebből a 2 mintából, pont kétszer annyian szedték le a SZART, mint a jót, vélhetően csak azért,mert benne volt, hogy lossless. pedig ha végigolvasták volna a szöveget is,akkor abból tükröződik, hogy nem minden arany,ami fénylik. és pontosan így szokott a dzsuva bekerülni a gépezetbe,ami aztán világkörüli turnéra indul. -
#2237 Wescone bá!
emiatt nem kell aggódni, a veszteségmentesek fele hasonló, sőt vannak egyéb extra jellemzők is. ebben sem csak 16 nál vannak "határvonalak", hanem 10nél és 6 nál is.....de ettől még lehet veszetségmentes pl. ez csak rögzítéstechnikai jellemzők miatt ilyen. a végeredmény szempontjából még néhány jellemző alapján lehet megerősíteni vagy megcáfolni valamit. pont emiatt van pár "érdekes" mintám, ami kifejezetten beccsapós, mégsem az,aminek látszódik. -
italograbber #2236 hisz a lényeget már úgyis tudja minden óvodás is.
Ők igen.
Vajon a fórumok minőségellenőrei,hangmérnökei vagy csekkoló művészei is?
Sajnos én nem értek ezekhez az analizálásokhoz.Kérlek benneteket Mesterek tanítsátok meg velem hogy mitől is döglik a légy. -
#2235 vélhetően igen, de konkrét példákkal még jobban látszódna. persze én nem teszem meg azt a szívességet, hogy illusztráljam, hisz a lényeget már úgyis tudja minden óvodás is. -
italograbber #2234 Van a hálón elég sok minta darab ehhez.Gondolom most is mint mindig egyetértünk? -
#2233 Na igen - felettébb érdekes képet eredményezett az eljárás. -
#2232 Majd esetleg ha adódik konkrét téma és hangulat a leendő meséhez.
Szép estét Tagok!
OFF
Lényeges, hogy a beszerzendő monitornak HDMI csatlakozója legyen? -
#2231 jól értékeled. a többit meg várjuk. -
italograbber #2230
Ez tetszett.
Személy szerint ezt a remekművet én a fiatal bepróbálkozók meséjének értékelem.
Mi a helyzet a profikkal?
Ő róluk is elolvasnék egy hasonló történetet szívesen.
Mégegyszer köszi az értékes,de tanulságos kis mesét. -
#2229 érdekes teória volt, akár(mikor) igaz is lehetne, de jelenleg úgy látszik sokkal prózaibb és egyszerűbb volt az ok (cd-minidisc-pc-wav) -
blitzkrieger #2228 Köszi!Nagy örömet okoztál. -
#2227 Szia!
Mivel megmondtad az együttes nevét ezt meg én köszönöm!
Javaslom hogy olvass kicsit vissza.
Ebben a topikban igazán remek Indián albumokat találsz CD minőségben Tgolyó barátomnak köszönhetően!
Herencias - Spirit Song Part 1.
Herencias - Spirit song Part 2.
Pass: PPSP_Music -
musichunter #2226 Jó kis írás !
"Ha a történet tárgya idő közben újra wav-ra nem nőtt volna - az én mesém is tovább tartott volna!"
Ez nagyon JÓ!!! -
blitzkrieger #2225 Halli!
Herencias együttes/indián/zenéjét keresem letöltésre.segítsetek!!! -
Biatomi #2224 Nem tudom megérteni az ilyen embereket,az ilyenről azt hiszi hogy gyártott egy igazi veszteségmentes tracket???????????
Ekkora nagy öröm hogy egy picit nem figyelő emberkét átver?
Persze meg saját magát is mert tutti hogy hallgatja is ezeket a szarságait és közbe elégedetten mondja basszus ez kurva jól szól!De legalább ne másokat próbáljon hülyíteni ezzel!