5889
11891949761344119704.png
  • italograbber
    Off!
    Nálam meg az sg működik furcsám.Elküldök egy üzit és nem látom sehol.
  • eurolacko
    jöhet - hátha van benne ami engem érdekel
  • Wescone
    ...de ha már ennyire "témánál vagy" - üzletet ajánlok.
    Ha érdekel a dolog, részleteket küldök priviben - meglátjuk majd elegendő e a pénzünk ahhoz, hogy beszerezzünk valamit "jóban".
  • Wescone
    Az, hogy szétcseszték, elkomplikálták az egészet. Tele van minden ketyerével, szinte már el sem lehet igazodni rajta.
  • Wescone
    Ej, ej, nem figyelsz - egyetlen olyan szám sem jut eszembe amelyet ilyen áron lehetne csak beszerezni - a maxikat és különféle remixeket, érdekes verziókat (általában azoknak borsos az áruk) nem hogy nem kedvelem, de legtöbb esetben kimondottan rühellem - azokat nyugodt lélekkel hagyom meg gyűjtőknek.
  • kaposi1
    Engem utóbbi hozzászólásokból még mindig csak az érdekelne hogy mi a gond a rapiddal????
  • zsoltford
    üdv,érdemes volna alkalmazni a törlést...legfőképp az őskötekedőknél,akik évek óta bomlasztással és a nagyarcú kötekedéssel igyekszenek mindenhol rombolni...valamit csak egymás seggében érzik jól magukat,ők ketten-hárman...ha pedig megnézed a fórumukat kiderül már alig lézeng...max. néhány farokság található...meg a nagy arc...talán legközelebb egy joghurtos pohár lesz a téma...persze fotozva...
  • eurolacko
    hát igen...az 1 dolláros lemezeket már rég le arhiváltuk most már jöhetne az a "szar" 50 dolláros kategória is de az valahogy sehonnan nem kerül elő
  • Wescone
    Talán elkerülte a figyelmed, hogy licit alatt áll a lemez - az nem valós ár amit ott látsz.
  • italograbber
    Az én szememben nem létezik 1-, sem 50 dolláros kategória,

Az enyémben igen.Van amit ennyiért van amit többért sikerül +szereznem.

Tudom a ruszkiknál egy töredékéért beszerezhetőek.
  • Wescone
    Most már aztán elég legyen a "félre harangozásból" - zenével foglalkozik a tópik (arra az esetre ha elfelejtettétek volna) nem egymás lejáratásával.
    Eddig toleráns voltam, de mostantól törléseket helyezek kilátásba - szóltam!
  • italograbber
    Igen, vannak itt még jófej tagok akik azért osztják meg "javaikat",

Ezt én is szívesen megosztanám,talán ennyiért.Egy kifli árát nekem is megérne.

Mellesleg a lemez 4000 forintba került...

Érdemes lett volna 10éved várnod.

• Wescone
    Az én szememben nem létezik 1-, sem 50 dolláros kategória, nálam csakis jó vagy rossz zenék (kategóriák) léteznek és általában sikerül (nem utolsó sorban ennek a tópiknak köszönhetően) megtalálnom amit keresek.
    Aki viszont csak azért keres valamit mert az ritka (és azért értékes esetleg mert ritka)... azt csak sajnálni tudom.
  • italograbber
    de én én vaok, italograbber meg fingom sincs ki

Bemutatkoznék italograbber vagyok.Egyébként kedves és aranyos srác és természetesen jószívű is.Ezek voltak a rossz tulajdonságaim.
    Folytatnám a jókkal:
    Rühellem az olyan embereket akik többnek akarnak látszani mint amire képesek.Értem ez alatt a mostani témákhoz kapcsolódóan.Nem az a gond ha valaki lúzer és egész nap ráér 6szerveren 12prémiummal tötikézni.A problémám az hogy az ilyenek osztják azt észt mi a minőség illetve eredetiség és mi hogyan is tud szólni és hogyan is kellene.Az ilyenek beszélnek az eredeti korongokról a cd-t prág gramm műanyagnak nevezik a vinyl-t + bakelitnek.
  • eurolacko
    Azt hiszem mrsister kolléga valami ilyesmikre gondolt:

Rix-Thyna - Another Illusion (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=671035&ev=rb

Messina - I Believe In Tomorrow (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=777450&ev=rb

Dog, The - Without You (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=990854&ev=rb

Joe Trend - Without "U" (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=1149410&ev=rb

...és nem az 1 dolláros kategóriára amit lassan már senki sem keres

• musichunter
    Mi gond vele?
  • italograbber

utolsó mondatodban rejlik az igazság

Az igazság mindig odaát van és ott is lesz.
  • kaposi1
    De mi volt az előzmény?
  • Wescone
    Nem tudom, hogy vagytok Ti vele, de előttem nagyot bukott ma a RapidShare - többé oda fel nem töltök az hét szentség, előfizetés pedig szóba sem jöhet ezentúl.
  • Wescone
    Sajnos nem támaszthatom alá állításod kedves Twisted Sister... ejnye no, megint félre nyomtam - MrSister.
    Íme egy példa eredeti lemezről:

Eric Serra - Virgin Islands (The Big Blue soundtrack)

Igen, vannak itt még jófej tagok akik azért osztják meg "javaikat", hogy mások is élvezhessék azokat és persze nem utolsó sorban a tópik meg az általános eszmecsere kedvéért - ha jók lesztek Tagok, jön majd valamikor az egész lemez.

Mellesleg a lemez 4000 forintba került... kb. 10 évvel ezelőtt - szóval; miért is volnék hátrányos helyzetű?
  • MrSister
    Drága hátrányos helyzetű gyűjtő barátaim!
    Szerintem a discogs a megoldás a ruszki fórumokról összelopkodott "veszteségmentes" anyagok beazonosítására. A csekkolás pofonegyszerű...
    Rákerestek a letöltött anyag előadójára, szám/album címére.
    Amennyiben 30-40 EUR-nál drágábban kínálják eladásra az eredeti példányt, akkor valószínűleg mehet a shift+del. Ha nincs eladó példány, de 15-nél többen keresik, akkor ismételten szoppantyú gyanús a dolog.
    A módszer igen megbízható, mert nincs a világon az a barom, aki a drága lemezeit virtuális sörök és egyéb *óbaszás fejébe megosztaná számára totál ismeretlen egyénekkel.
    Jó csekkolást kívánok!
  • musichunter
    Nem!

Csak sima zene de van a lemezen test anyag is ..(alig akart lejönni)
  • Dióka
    szia zefbá!

ritkán könyörgöm, de a kedvedért megteszem!
    KÖNYÖRGÖM! el ne kezd reflektálni!!

egyébként én nem haragszom senkire sem, csak nem szeretem a félre-mellébeszélést. lehet, sok minden félreértés, így ami nem neked van direktben címezve, az nem is rólad vagy neked szól.
  • Zephyr Retiring
    na, meg is van. mármint a hsz. amire respektálok..
    dióka, dióka: te folyton dícsérsz engem
    a végén még elpirulok..
    de azért az nem szép tőled, hogy letagadod egymás iránti ismerettségünket
    tudom rég volt, de azért annyira rég tán mégsem..
    együtt sétáltunk kézenfogva a mólón
    szép idők voltak azok..
    te a fülemet nyalogattad..
    no mindegy. ha letagadsz, hát letagadsz..
    de aztán nekem ne gyere újra azzal, hogy:
    mesterem: taníts engem
  • Zephyr Retiring
    1. örülök, hogy minden ok.
    2. nem töltöttem le. (mivel megvan eredetiben is)
    3. költői kérdésedre ez a költői válasz
    4. úgy vélem akad pár lelkes követőm és "tanítványom" errefelé is, akik nélkülem is el tudják dönteni eme felvétel eredetiségét
    5. ám, ha ezúttal tévednék szóljatok: leszedem a felvételt, ízeire xedem és közlöm a szomorú, avagy épp vidám tényeket
    6. látom téged is megtévesztett új kollégánk (aki mellesleg régebbi tag a fórumon mint én) jelenlegi álláspontja a témákhoz kapcsolódóan.
    ezért közlöm veled is, hogy italograbber (sem) én vaok, ahogy sem trendboy, sem tötikemester (aki mellesleg szokás xerint nyaral) sem zsoltford - ha jól hallom az új pletykákat és sem senki más itt a fórumon..
    ismerhetnétek már annyira, hogy ha valamit közölni akarok azt közlöm is, nem fogok álregek mögé bújkálni
    úgy gondolom hogy belőlem egy is épp elég
    no akko egyelőre: csácsumicső
  • Zephyr Retiring
    diótörusz okoszkodosz deminekisz kollégám
    nem naon vágom, hogy én meg hogy kerültem a látómeződbe, és hogy velem megint mi a gondod, de ha jól esik, csak tessék
    zephyrusz fingilingisznek is szólíthatsz, de csak akkor, ha rám haraxol. ha másra, akkor inkább amazt becézgesd
    tudom, nehéz ezt számodra felfogni, de én én vaok, italograbber meg fingom sincs ki
    nem is érdekel. ha bizonyos dolgokban egyetért velem, arról nem én tehetek..
    látod, látod: ilyen az, ha az ember az igazát bizonygatja..
    előbb utóbb követői akadnak

..mindjárt olvasok tovább visszafelé (időrendi sorrendben) és reflektálok a többi hsz-edre is..
    mintha nekem is zörögtél volna valamit nemrég
  • Zephyr Retiring
    utolsó mondatodban rejlik az igazság
  • Zephyr Retiring
    kikérem magamnak
  • Zephyr Retiring
    gyakorlat teszi a mestert

avagy:
  • Dióka
    dolby surround teszt???

• musichunter
    na jó a képbeszúrás még megy!

link http://www.multiupload.com/13WEHEJQ9F
  • musichunter
    Jó reggelt kívánok!

1 kis múzik!

Moroder

ahonan való!

• Dióka
    egyetlenegy dolgot nem értek.ezt az üzit miért nekem címezted? miért nem a "tag"-nak, és kérdéseid miért nem TB-nek teszed fel?!

amit a "tag" meg leírt,az kb. másfél éve már sokszor át lett rágva, ki lett csontozva és prezentálva is lett. ergo írhatnánk minden nap róla, attól még nem lesz szebb.

a többinek örülök, mit is mondhatnék még?

ahogy IG is mondta,amíg nem minden forrás 100%-ban kézből kézbe nem az eredetiről van,addig mindig felmerülhet bármi, még akkor is, ha az embert a jószándék és a bizalom vezérli, sőt sokszor akkor is,ha eredeti a lemez,mert ugye pár éve már ezekre is van (rossz) példa.

én úgy gondolom, a saját háza táján vagy bizonyos keretek közt mindenki azt "baszogat",amit akar vagy jólesik neki. ha nem ütközik törvénybe vagy valamilyen szabályba,akkor ez alkotmányos jog.
    ugyanilyen alapon széles skálán mozog az is, hogy mi értelmetlen,mi nem.nyilván mindekinek más.azt hiszem a világon ebben sohasem születhetne egyezség, de van rá lehetőség, hogy megvitassuk vagy közelítsünk.

szólj, ha rosszul emlékszem, de mondjuk 3 éve még a breki és néhány tag volt a szószólója, hogy minek a 320mp3 meg wav, mert jó kisebben is, aztán később már szinte csak flac meg a minőség.
    ezzel csak azt akartam mondani, hogy sok dolgoban van úgy, hogy ma még így gondolja valaki, de holnaptól megvilágosodik.
  • zsoltford
    üdv,bár most biztosan azt gondolod és is zephyr vagyok...( zephyr majd kikéri magának :-) )azonban a tag csak leírta...bár jómagam sosem foglalkoztam effélével,de mindannyian tudjuk a szar attól még szar ha nem is bűzlik...

igazából azt nem értem mi a pöcsnek ez az átbaszósdi?amennyiben ezek szerint trend,aki nem én vagyok azonban szintén zsolt ezt tette,akkor MIÉRT ? illetve MIÉRT foglalkoznak ezzel a kollégák? ha mp3 akkor mp3 ennyi... sajnos ezek az arc nélküli fórumos illetve net kapcsolatok, hűen tükrözik napjaink életfelfogását...átbaszni a másikat,fellengzősen pocskondiázni,akár bármiféle ok nélkül is...ez van kérem általában!

azonban ezekben a fórumokban van mód az oly ritka és akár személyes ismeretség nélküli korrekt eszmecserére,ezt bizton állíthatom...mindenféle csekkoló nélkül...sőt a gyanúja sem merülhet fel...

szükségtelen a görbék baszogatása...efféle módon és szándékkal...meggyőző a kolléga görbe-görbögetése :-) bár ha értelmetlen is ...

jó éjt tagok!
  • italograbber
    k is ott van vagyis vaok.
  • italograbber
    majdnem mondtam valamit.

Kiwi vagyo mindenre.
  • Musachy
    Mindegy is.
  • italograbber
    Nyugtassatok meg, hogy azért vannak széles e hazában

Én szívesen megnyugtatlak hogy vannak széles e hazában olyan emberek is akik eredeti dolgokat gyüjtenek és leszarják hogy mások min elmélkednek akár világosodástól sötétedésig és akár éjszakába nyúlóan is és talán még hajnal környékén amikor még nem pitymallik.

Ismert a téma mindenki olyannal foglalkozik ami az ő igényeit kielégíti,de ne mások akarják +mondani senkinek hogy neki mi a frankó.

Érthetőbben a dolgot az is fasza gyerek és talán igényes is a gyüjteményére aki eredetiről lerippel mondjuk egy cd-t saját részre és esetleg még + is osztja a nagyvilággal teljes szinte eredeti méretében..Szép gesztus és talán amikor van rá lehetőség talán illene is neki +köszönni.Miért is tenne ilyet?Biztosan vannak ilyenek is ezt nem is kétlem,de az esetek zömében 320-ban és 256-ban teszik fel és talán még kissebb bitrátával.Amennyiben az említett értékek körül mozog és valóban eredetiről is származik az anyag az +szólalásig hasonlítani fog az eredetire mivel digitális.Viszont ha kisebb bitrátából próbálják feltekerni a nagyobb felé akkor az +szólalás után már alig-alig.Amint az látható tegnap este óta hogy teljesen mindegy mi hogyan szól a spektruma és a frekije tökéletesen beállítható minden más híreszteléssel ellentétben és amennyiben nem láttuk az eredeti jellemzőit akkor az nem is képezheti vita tárgyát sem.
    Mint látható így is lehet lossless valami ha a fülre jól szól tényező adott,de nem biztos hogy nagy hanghűségű is,pedig jól szól.

"vannak széles e hazában olyan hangmérnökök is, akik tényleg tudnak valamit a keverés-kavaráson kívül, aminek értelme is van."

Erre is van gyógyír.Tesztelni kell a hazai kiadású lemezeket a linkekkel ellentétben és a választ megkapod akkor is ha pozítiv és akkor is ha negatív.

"Vagy ez az egész egy vicc"
    Néha nagyon úgy tünik.

• Musachy
    ......majdnem mondtam valamit.
  • italograbber
    Tényleg, mi lehet "

Na ugyan mi?