5889
-
italograbber #2426 "amennyiben ezt nem érted,ne is válaszolj."
A címzett lehet hogy nem érti,de én annál inkább.
Hirtelen rossz ember lettél mert szövetségest keresett a tag benned,de ehelyett az igazság hatalmas tortájával találta magát szembe.Szerintem találóan fogalmaztál.csak én azért kicsit bővebb levet adtam volna neki.Nem is értem az ilyenek mit éreznek amikor egy zenei fórum közelébe érnek.Semmi más céljuk nincs csak bizonygatni saját igazukat és azt hogy bizony nekik mekkora lóg a gatyába és mennyivel hatékonyabb mint másé.Aki másutt is alázatosan beszél velük és a kedvükre jár illetve egyet ért velük azok cimborák akik nem azokba bárhol és bármikor egy névelő kiejtése után is akad már téma.Amikor látják hogy nincs remény mert jó a partner akkor valamilyen ürüggyel hátrálnak akár eltűnnek napokig is erőt gyüjtögetni az újabb témához.
Nem is mélyednék bele mert nincs is értelme az egésznek.Baromarcúak és ennyi.
Egy régebbi megállapításodra azért még reagálnék.
szükségtelen a görbék baszogatása...efféle módon és szándékkal...meggyőző a kolléga görbe-görbögetése :-) bár ha értelmetlen is ...
HOPPÁ!Kiugrott a nyúl a bokorból.
Egyébként lövésem nincs hogyan is kell ezt csinálni és egyáltalán mi értelme is van az egésznek.Egyszerűen kitettem TB feltöltésének a csekkoló képét és két remek eredeti dologhoz társítottam a címet.Ez úgy látszott mintha az első ami szart mutatott javításon esett át.Erről szó nincs egyszerűen a jóknak ugyanezt a címet adtam.
Hát erről kb ennyit.Valaki fellázadt azonnal ellene nem is emlékszem már ki volt talán egy 5 betűs tag a neve "a-val végződik és d-vel kezdődik.Ráadásul az általad leírt módon,pedig nem is neki lett címezve és igazán azt sem értem én sem hogy miért neked címezte miért nem nekem?Talán nem merte mert rajtam nem volt már fogás..stb..stb..
Részemről ennyi befejeztem,hacsak valaki nem próbál a témának nyomni egy f5-öt.
-
#2425 ezzel lényegében mindenben egyetértek. ennyiért szinte ingyen van egy ilyen tudású konzolgép. -
#2424 Elnézést a gazditól az erős off-ért! -
#2423 Hidd el én volta a legnagyobb ellenzője az ötletnek!
Mert ugye a megjelenítő ez esetben a hálóban lévő 50"-os Plazma!
De azért megoldottam azzal hogy kapott egy kisebbet a gyerekszobába.
Az úgy nevezett lövöldözős játékokokat tényleg nehéz megszokni mert bill+egérrel valóban egyszerűbb szerintem.
De ezt csak idő kérdése megszokni!
Viszont a a látvány ,gyorsaság, lag és grafikában kompromisszum nélküli látvány elfelejteti ezt a dolgot.
Tényleg nagyon nem bántam meg ezt a vásárlást.
Erre már nagyon érdemes beruházni szerintem.
Hiszen még a jobb videókari árának a felében sincs szerintem és évekre le van a gond játék terén!
-
#2422 ez az XBoX nem hülyeség, amit én láttam edig rajta az tényleg elég meggyőző volt látványban, főleg egy 55 collos LED tévén.
bár irányítani 1-2 játékban jóval nehezebb, mint bill+egér kombóval pécén.
-
#2421 nem széledt szét itt senki sem, csak jóval kevesebb időt tölt olyanokkal, akikkel merőben más a véleménye dolgokról, azért mert nem szól hozzá, szerinted még nem is olvashatja? ha neked továbbra is csak a linkhalmaz, sok-sok tőtike és a megtévesztő jelzések korlátlan használata a lényeg, akkor nem is tudom, miért ebbe a topikba írtál?!
én még sohasem kerekedtem senkin sem felül és még fogást sem kerestem rajta, HA bármit is megosztott,amit annak is jelzett ami valójában, pl. egy wav-et,ami valóban veszteségmentes volt, vagy mondjuk úgy, kifejezetten nem mp3 volt. ha ez téged zavart valaha is,akkor azt sem értem,miért nem lapoztál, hisz nem veled folytattam dizskurzust.
nem találsz a neten elég tőtike oldalt vagy szeretnéd, hogy tonnára hánnyam ide "nektek" amire csak rá kell klikkelned, még gondolkodnod sem kell és telik a vinyód??! megtehetem,ha ez az általános igény!
Zsoltford bácsi, mi is a nagy problémád egy HQ témás topikban?? én nem a topikra vagy az eddigi eszmecserékre, példákkal mutatott véleményütköztetésre értettem, hogy showműsor, hanem RÁD,amit most kavarsz éppen. De látom ez szintén nem esett le és gondolom nem is fog, éép ezért javaslom, ha konkrétumról akarsz beszélgetni, konkrétan írj valamit és támaszd alá konkrét példával is, és mondjuk köze legyen a zenéhez vagy a minőséghez. ne csak általánosan, felületesen szubjektv személyeskedő véleményhalmazt ömlessz ide.
-
#2420 Nézegettem jobbról balról de a végül kénytelen voltam rákeresni a netem hogy mi az ördög ez!
Most már legalább tudom.
Hiába na, nálam sajna nem pörögnek a lemezek!
Kérdésedre válaszolva.
Biztos hogy megyünk idén is de még nem dőlt el véglegesen hogy hová is az északi parton!Ugyanis ahol tavaly voltunk "kissé" drágultak az árak!
Majd még kiderül a jövő hónapig hogy hová merre!
Számítógép fejlesztéssel kapcsolatban annyit hogy idén tavaszig én is ebben a cipőben jártam.
Ugye gyermek 10 éves grafikával kapcsolatban kompromisszumokat nem ismerek a minőség javára, ezért ugye a fejlesztés marad ami bizony nem kis pénz ha azt akarod hogy élvezetesen fussanak a game-k!
Nos Májusban kapott a gyerek egy XBOX 360-at és azóta le van tudva minden ilyen irányú gondom.
A játékok napra frissen beszerezhetők max grafikával játszhatók és nem mellesleg leszállt a fiam a gépemről! -
#2419 én is léptem!üdv -
#2418 http://www.music123.com/Ortofon-MF6-Single-Cartridge-801729-i1395813.Music123 -
#2417 majd megtudom, ha ideért. pénteken adták fel , amerikából jön. a hálót böngészve egész jó áron sikerült megszerezni a tesójával együtt.
most pedig megyek durmolni. -
#2416 mennyivel másabb a hangzása mint az arkiv-nak vagy a dj's night club-nak? -
#2415 ez az!!!már nagyon rég óta!!!egy fos show!ezért is döglődnek a topic-ok...mert a felülkerekedés és a fogástalálás az első ha valaki betéved...
nem is nagyon téved senki,illetve pontosan ezért széledt szét a társaság...de ezt neked is tudnod kell...
amennyiben ezt nem érted,ne is válaszolj... -
italograbber #2414 Egyszer ha lesz időd rá és találunk azonos kiadványt én szívesen megsasolnám mit is tud ez a kicsike.?
Jó éjt mindenkinek! -
#2413 de még milyen jó. ahogy nézegetem a következő probléma a memória lesz és az XP. ha jól tudom az xp 3 gigát tud kezelni. lassan jöhet a vin7 -
#2412 látom előkerült az Ebay aukciós portál is. pont a héten vásároltam onnan két terméket:
-
#2411 az tényleg jó játék. hawer is ezt csinálja kb. 10 éve. pl. mindig a legújabb videokari,különben csúnyán néz rá a kisfia.
occsó időtöltés. -
#2410 remélem.főleg a Fiam miatt vagyok prémiumos. mindig az újabbnál-újabb játékokat keresi. nem győzöm fél évente bővíteni a gépét. -
#2409 Szewa!
nincs mit.
ha már nem csak a zenékről dumcsizunk , bátorkodom megkérdezni Tőled: idén nem mentek a balcsira? mi megyünk , s majdnem abban a szállodában kötöttünk ki , hol Ti is pihentetek annó. -
#2408 hát nem vagyok prémumos, így nem létok bele, de még csiszolhatnak rajta,valszeg meg is teszik, hisz sok visszajelzés lesz.. -
#2407 nem vagyok amnéziás.
Te pedig nézd vissza, hogy mikortól és miért úgy, minek a hatására,minek a folyamodványaként kommunikáltam és akkor talán összeáll a kép! de csak talán,mert látszik, hogy nem a lényeg érdekel, csak a ház teteje. azért a folyónak is két oldala van. sétálj át a másik oldalára is és mazsolázgass. gondolom nem csak egymagamban beszélgettem. vagy zokogjak itt összevissza, hogy miért kell ilyen-olyan csúnyán kezelni dolgokat, miért kell teljesen másról beszélni,mint azt a kiinduló téma indukálta volna?! áhh, ez már showműsor. -
#2406 üdv,igyekszem ahogy időm engedi...rég láttalak fent...
kicsit pattog,kicsit serceg,de pörög -
#2405 Hali!
Köszönöm szépen a zenét!
Jó éjt mindenkinek! -
#2404 Szewa Kolléga!
pörögnek még a fekete korongok? -
#2403 nékem eddig demmi gondom nem volt vele , de most egy mezei 'manyusnak'(magamra gondolok) fejtörést okoz. -
#2402 nézz vissza néhány napot,akkor nem így kommunikáltál...de nem egyszer és nem kétszer...és nem csak ebben a topicban...
látod tudsz másként is írni...
most nincsenek a sértő és felülrőlnéző kifejezések,talán ezért ismertél magadra... -
#2401 nekem már bő egy éve tele lett a tököm a rapiddal,pedig majd 2 évig fizettem is nekik, de nem igazán voltak szimpatikusak már az akkori változtatások sem.
azóta szabad vagyok,mint a madár, spóroltam is és mégis megoldódik mind a letöltés, mind a korlátlan tárhely. -
#2400 Hali!
én is így vagyok vele. -
#2399 nem kell a szatíra.
a vajon miértre nem az a válasz,mert a felsorolásoddal egyet értek és emiatt magamra ismertem,hanem mert ugye pl. azt neked is nehéz félre értened, bármilyen árnyaltan írom azt (mint ahogyan te is tetted), van egy gyerek,akinek itteni becenevének zs a kezdőbetűje, d a vége, 8 betű, és pár perce írogatott ebben a fórumban. valószínűleg önmagadra gondolnál. vajon miért?! -
#2398 Üdv.Mindenkinek!
visszaolvasgatás előtt egy kis muzsika. garantáltan nem mpeg.echte original vinyl-ről varázsoltam ide. illetve pontosítok:a tömörített wav jelszó nélkül.
http://rapidshare.com/files/405367409/Clueless_-_My_Heart_Will_Go_On_vinyl_.rar -
italograbber #2397 habár ez a free-ből konvertált premium nem saját kérésre. -
italograbber #2396
Én például törölni nem tudok pedig mindent szabályosan csinálok a lakat kinyitásától a delete-ig. -
#2395 túlbonyolították... -
#2394 ha nem inged ne vedd magadra...magadra vetted...vajon miért?majd a gazda úgy is töröl ezt említette :-) -
eurolacko #2393 Én több mint 3 éve használom a rapidot prémiumosként és soha semmi gondom nem volt vele
igaz mást nem is igen teszteltem, mivel nem volt miért
sztem a legjobb szerver
viszont a mostani formája nekem sem jön be
-
#2392 Zsoltford!
ahelyett, hogy körülírod, nyugodtan nevezd nevén a gyerekeket. mert van nevük. aztán ebből, amit úgy érzed velem kapcsolatos nyugodtan oszd meg velem is, akár privátban, de azt persze már nem tennéd, mert nem lenne ekkora publicitása, mint egy mindenkinek nyílt fórumban másokat egymás seggébe rakni, hogy szavaidat idézzem.
megkérlek, hogy az általános "mondjak már én is valami keményet" dumád helyett nyugodtan idézz ide valamit,amit mondjuk "azok" őskötekedésből tettek, de lehetőleg az érintett téma legelső hsz-ben látszódjon ez a "romboló" szándék. hogy bárkinek a fóruma épp mit csinál - ami egyébként nekem nincs, csak tag vagyok 4-5 helyen -, annak meg áruld már el barátom,mi köze bármihez is? és mondjuk azt sem értem drága fórumozó, hogy te mást, bárkit, miért "farokságozol" le a háta mögött. mert ugye ezt tetted. valószínű azért, mert te olyan király csávónak véled magad?!
elnézést kérek, legfőképp Tőled, bár nem kéne, legfőképp Tőled, de nekem ez sem ciki..., hogy bármikor szóvá tettem egyvalamit (mert a legtöbb, hívjuk úgy "rombolás" ebből indult ki), mégpedig abban az esetben, amikor indokolatlan jelzővel illettek egy olyan feltöltést,aminek köze nem volt a szövegben foglalt minőség jelzőhöz (mint pl.wav,flac, veszteségmentes,lossless, mp3 320kbps). hogy ezen egyesek felháborodtak vagy zavarta őket, esetleg be akarták bizonyítani ennek ellenkezőjét, vagy teljesen más irányból kezdtek el bármilyen témát feszegetni, az már ne az én szegénységi bizonyítványom legyen.
úgy gondolom, néha el kéne gondolkodnod pár dolgon,legfőképp, ha nem teljes rálátással merültél bele valamibe vagy csak foszlányokra alapozva alkotsz véleményt.
-
italograbber #2391 Erről egy picit bővebben is írhatnál valamit. -
italograbber #2390 What? -
italograbber #2389 Ej, ej, nem figyelsz
Látom cimbora te sem.Három zsemléért boldog tulajdonosa lehetnél a lemeznek.Én ezért lemondanék szívesen egy reggeliről. -
#2388 Talán mert nem témához kapcsolódó a tartalma?! -
italograbber #2387 Látom mostmár jó.