5889
-
#2550 Hi all!
ismét hoztam egy nagyszerű muzsikát , de most nem linkelek hozzá képet. nem szeretnék felvágni vele.
Alphaville - Big In Japan(version longue)
így van írva a lemezre.
-
#2549 Sziasztok!
Ide is leírom.
KERESEM EZT A ZENÉT lehetőleg veszteségmentesen. -
#2548 Üdv. Mindenkinek!
Akik csak a ''csekkolás'' miatt szedik le , ne fáradjanak semmihez nem nyúltam hozzá!!!
http://rapidshare.com/files/408238919/RockyM_-_Fly_With_Me_To_Wonderland.rar.html -
#2546 Jaj persze hogy emlékszem, nagyon jó az a zene!
Bocsi hogy kifelejtettelek az Indian zenét szeretők köréből!
03. Amernan - Mayampi.wav -
#2545 "Menjen a pecsába!" ez nem célzás akart lenni, csak pont kapóra jött. -
#2544 Ott a pont!
OFF
Egyébként meg az van, hogy unalmas, hogy mindig ide lyukadunk ki. Természetesen én is az eredetit tartom a jó megoldásnak, de vegyük már tudomásul, hogy nem mindenki krőzus. A netben pont ez is jó.
Attól áll fel a szőr a hátamon, hogy néha arra veri magát pár emberke, hogy tele van eredeti lemezritkaságokkal, de nem osztja meg persze, mert miért is tenné, hiszen sokban van az neki (meg amúgy sem szabadna). Csak csendben kérdem: akkor mi a F...t keres itt? Menjen a pecsába!
Nem vitaindítónak szántam, nem kell kommentár (aki meg emiatt hülyének tart, tartson) - ez magánvélemény.
ON -
vinylbakker #2543 OFF!
Már elnézést Házigazda Uramtól jól tetszik lenni? -
vinylbakker #2542 "Ugye ezt csak poenbol kerded?"
Természetesen nem ismerem illetve a hozzá hasonló technikai dolgokat sem.Régebben már sok emberrel beszélgettem ezekről és nem kívánnék visszatérni ezekre.Talán máskor és más helyen.
-
#2541 Vissza a témához uraim - ha pedig nem tetszik el lehet takarodni innen -
vinylbakker #2540 "Manapság egy jól sikerült mptré-ből olyan wavot gyártanak amilyet akarsz"
Még annál is jobbat.
"vagy ez téged nem zavar? "
ha figyelmesen követted volna az eseményeket akkor már kiderült hogy az a lényeg hogy szól valami.Amennyiben jól szól az már lehet akár veszteségmentes is.Jól szóljon ez a lényeg.Az mp3 is jól tud szólni ha valós.Az hogy a csekkoló mit mutat szerintem a ló brokit sem érdekli. -
#2539 Szia Laci!
Nem egeszen igy van!
Nem erdekel a spektrumkep amennyiben az a fulemnek nem felel meg!
Viszont rengeteg olyan ketes helyrol (viszont jo helyrol) valo zenem van amiben hallas utan
semmi okom ketelkedni hogy valos vagy sem!
Amenyiben megis at vagyok verve viszont a fulemnek megfelel a zene minosege akkor am legyen. Nyertek!
Engem kulonosen nem erdekel ezek utan hogy honnan mikep szarmazik.
Nincs annyi idom es kedvem se ahhoz hogy minden egyes lemez eredetet hetekig kutassam hogy de biztos az ami!
Nem vagyok nagy "gyujto" sose allitottam magamrol.
Amim van nekem megfelel.
Tobbszor kiderult mar (itt is ) hogy nem minden az aminek latszik!
Ez van,a bekat le kell nyelni "ajandek lonak ne nezd a fogat"!
Vinyibakker!
"Egyébként mi a lószar az a DC??? "
Ugye ezt csak poenbol kerded?
Csak mert semmi trefas jelet nem latok a kerdesed mogott!
-
vinylbakker #2538 "Ha mindenképpen azt akarod, hogy itt díszelegjen az ostobaságod (kétszeri törlés után) - ám legyen! "
Ezt nem értem kolléga?Mióta ostobaság az ha valaki kulturáltan véleményt nyílvánít?Esetleg barom módjára kell ezt tenni és akkor marad a hsz vagy esetleg a cimboráknak mindent a többieknek meg a nagy ló bránert? -
vinylbakker #2537 "Néha feltűnik 1-1 fura alak... "
Tényleg... -
vinylbakker #2536 "nem mintha kellene tőled bármi is"
Jó annak aki még válogathat is a mai világban.Én kevés embertől fogadok el valamit,de ő szerintem közéjük tartozna. -
vinylbakker #2535 Hello Everybody!
Ritkaságot én is szoktam találni,ha éppen vadászok rá.Valószínűleg nem egyforma a lőfegyverümk.
Egyébként mi a lószar az a DC??? -
eurolacko #2534 Hali euroman kolléga!
Ezek szerint te amit a netről letöltesz és a csekkolód azt mutatja ,hogy 100% cdda akkor azt elfogadod mint hiteles anyag?
Manapság egy jól sikerült mptré-ből olyan wavot gyártanak amilyet akarsz
vagy ez téged nem zavar? -
#2533 En sem ertem mi a gond amig marad a kb 80-20 % arany a lossless javara abbol amit leszedek netrol addig tovabbra sem veszem meg a lemezt.
Foleg nem hogy lemezjattszom sincs hozza!
Amugy meg mutasson nekem valaki Elen Cora , Vagy Fresh Fox lemezt a Pecsa-bol, es lehet hogy meggondolom magam! -
eurolacko #2532 Sajnálom ,hogy nem érted
....azt meg jól teszed ha ott hagyod - thx -
#2531 Néha feltűnik 1-1 fura alak... -
#2530 Gőzöm nincs, hogy mi baxa a csőröd, de nekem nincs időm a hülyeségeidre. Ha mindenképpen azt akarod, hogy itt díszelegjen az ostobaságod (kétszeri törlés után) - ám legyen! -
eurolacko #2529 ugy látom, hogy ez a dolog amit irtam nagyon felkavart téged
minőségmániás létedre inkább egyetérteni kéne vele ,és nem xarolni rajta -
#2528 Még egy "jó" tanács?! Úgy látom tele vagy velük - egyebet eddig nem is kaptunk tőled. ...nem mintha kellene tőled bármi is. -
#2527 Ez a "majd én elmagyarázom a hülyéknek" rész? -
eurolacko #2526 Alapjába véve jól érzem itt magam
Jó tanáccsal tudnék én is szolgálni neked... -
#2525 Olyan érzésem van, hogy nem érzed jól magad itt.
Ha így van adhatok egy jó tanácsot... -
eurolacko #2524 Jobban járnátok ha a Pecsá-ba járnátok lemezbörzére,- vagy akár külföldi börzékre ...vagy a Discogs-ra és Ebay-re eredeti lemezekért
...de említhetném a Vaterát is - ott is vannak jó dolgok - igaz ritkán
igy talán tényleg eredeti anyagokhoz jutnátok és nem a netes gagyit hurcolásznátok ide-oda
-
Biatomi #2523 Sziasztok!
DC letünt korszak????????
Nagyon sűrűn találok jó zenéket illetve kicserélgetem a gyengébb minőségű mp3 zenéket netán veszteségmentesre,vagy jobb mp3 minőségre.Nagyon is jól kiegészíti egymást ez a két dolog:TOPIC,DC!!!
Na meg a külföldi dc-sek.Meg az eredeti anyagok -
#2522 Én is szét szoktam arrafelé nézni nagy ritkán...
Ha ritkaságokra vadászok. És szoktam találni.
Lószart letűnt! -
#2521 Már szólok is!
Holnap tudom már csak adni mert megyek melózni.
Nagyon jó minőségnek tűnik így ránézésre !
Ő lesz az!
10.Kathy Joe Daylor - Little Witch (Magic Maxi Version).wav 72MB 6:49
És még Breki azt mondta hogy a DC letűnt korszak,hát lószart az!
-
#2520 Szerintem kiderült már korábban, hogy én is kedvelem az efféle zenét, ha emlékszel (Amerñan). -
#2519 Szólj, ha megvan, pls. -
#2518 Sziasztok!
Kathy Joe Daylor - Little Witch
Ezt keresném csak veszteségmentesben! -
#2517 Onnan fogod tudni mikor dolgozom hogy ilyenkor nincsenek ekezetek! -
#2516 és hová lettek az ékezetes billentyűid?? -
#2515 Elhiheted az eloadokkal en sem vagyok tisztaban!
De egyebkent nalam pont ez a zene amit autoban nem tudnak hallgatni!
Nekem ehhez a zenehez teljes nyugalomra van szuksegem.
Semmi hatterzaj ami elvonhatna a zenerol a figyelmemet.
Es alltalaban ezeket a lemezeket fulesen szoktam hallgatni! -
#2514 Munkám végett sokat utazgatok és az egyik kolléga szokta betolni a válogatás lenezét az autó hi-fi rendszerébe és ő kedveltette meg velem.
Rákérdezek tőle hogy ő ismeri e az albumot.Sajnos ebben a műfajban az előadókkal nem igazán vagyok képbe,de mint ahogy említettem egészen jól emészthetőek ezek a muzsikák. -
eurolacko #2513 Igen - pont erre gondoltam én is -
#2512 Holnaputan meg fel is nyomhatod oket ide! -
#2511 Szevasz!
"Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)"
Szereted az Indian zeneket?
Es neked sincs meg joban a keresett ket Amawas album?
-
eurolacko #2510 Halihoooo!
Na wazze! - ennyi indián zene fan-t
Asszem holnap veszek is pár cd-ét a közeli shop-ban