5889
11891949761344119704.png
  • Wescone
    Hello John!
    Én is meghallgattam, de nekem is idegen - bár én szeretem a vonós hangszereket a diszkóban, a fúvósokat már kevésbé.
    Mint pl. a "Love For Sale" (Boney M).

• johnlennon
    Csak meg akartam mutatni a "PHILADELPHIA SOUND" világát.

"A '70-es évek elejétõl Philadelphiában, a fekete homoszexuálisok klubjaiban a gospel, a soul, fúvósokkal és vonósokkal gazdagított hangzású zene sodró ritmusára táncoltak.
    Ez az érzelem-gazdag és fantáziadús tiszta zene, sajátos hangszereléssel és új felvételi technikával a philly sound.
    Ez a fajta zene New York klubjaira is óriási hatással volt, ahol a dj-k olyan soul- és funklemezeket forgattak, melyeknek állandó, erõs lüktetésük van; a jelszó itt is a strong, heavy groove, azaz a ritmus mindenekfelett. A discozene nem egy tiszta mûfaj, hanem keverék: nem "komponálják", hanem "keverik".

ezt találtam magyarázó szövegnek.

Mivel sokan ismerik VINCENT MONTANA Jnr.- Who Needs Enemies c. számát (a korábbi műveit kevésbé) de ő vezényelte a 70-es években a SALSOUL ORCHESTRA -t és a MFSB-t. Ide tartozik még a The Three Degrees is

Tény, hogy a fúvós-vonós-ritmus hangszerelés nagyzenekari előadásban
    a 70-es évek diszkó világának meghatározója volt.

Nekem tetszik...
  • bigivan
    Hogy hozzak is vmit, itt az egyik legnagyobb jelenlegi kedvencem. Ez egy igazi, hangkártyát és hangrendszert egyaránt próbáratévő dal, igen ütős !
    Il Divo - Adagio

Ez Tomaso Albinoni mindenki által ismert, gyönyörű dalának a feldolgozása.Érdemes meghallgatni !
  • Musachy
    Nálam semmi reklám, egyből a mirrorok vannak. Talán azért, mert regelve vagyok?
  • bigivan
    Szia!
    Köszi, de tegnap már leküzdöttem. Azt hiszem, hogy várni kell, vagy ráklikkelni vmelyik idióta reklámra, s akkor előadja a letöltőlinket.
    A zenédről: mindkettő tipikus 70-es évekből való klasszikus diszkófelvétel,ezzel a sok vonóssal főleg az USA-ban voltak népszerűek ezek a felvételek.Én a részemről nem kedvelem őket, a keményebb funky-vonal híve vagyok, szívesebben hallgatom a keményebb vonalat: Kool and tha Gang, Wild Cherry; Stretch stb. Lényeg, hogy kevesebb vonós legyen benne.A felvétel kifogástalan, nyilván jó minőségű forrásból való, akár én is feltehettem volna !
  • johnlennon
    Sziasztok!

Én csak a multi up-ot használtam feltöltéshez a 80-as fórumból.

Nincs ötletem, hogy mit kell tenni, hogy a reklám ne jöjjön be.

Ha kell, felrakom újra, ha tudtok mondani egy jó helyet.
  • Wescone
    'Estét Tagok!
    Ezt nem ismerem, de én is belehallgatok majd!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szia Johnny!

Én meghallgatnám a zenédet, de nem férek hozzá, mivel egy csomó szemetet ad elő, bárhonnan szeretném leszedni a számot! Vki megmondhatná, hogy ezt a sok szart ( pl: végezd el a butasági tésztet (sic); hagyd, hogy a tenyeredből olvassak; anasztázia ismer etc.) hogyan lehet elkerülni?! Előre is köszönöm .......
    Mire ezt befejeztem bejöttek a letöltési linkek ???!!!
  • johnlennon
    Sziasztok!

Igaz, a múltkor kerestem és megtaláltam egy CD-n.

Íme: MFSB - T.S.O.P. (The Sounds of Philadelphia) wav. lehet tesztelni!

Remix:Tom Moulton
  • Tyia
    Cső!

Ezek szerint eddig nem igazán éltél.

Jesszus, akkor Te egy élő halott vagy?
    Esetleg fordítva?
    Ráadásul nem vártál keveset a happységre...és még ez sem biztos...

viva la life
  • Musachy
    Grat! Sok boldogságot az ifjú párnak!
  • Zephyr Retiring
    hali. inkább úgy fogalmaznék:
    én most élek csak igazán
    furcsa ezt leírni, de talán életemben először: boldog vaok wazze
    jah, hogy méltó maradjak a totyikhoz is: mindezt természetesen hq-ban
  • Tyia
    Hi!

Te Jó Ég! Te még mindig élsz?
  • Zephyr Retiring
    még várok kicsit..
    van még egy-két buli, csaj, sör, hawerok..
    mi kell még wazze
    osztán nem bánom: lemászok megígérem
  • Musachy
    Mostanában készülsz "alászállani"?
  • Zephyr Retiring
    üdv. kolléga
    először is egy közös ismerősünk üdvözöl.
    másodszor is üdvözöl
    harmadszor pedig: a jövő elkerülhetetlen
    és ki tudja, mit hoz a jövő
    zárszóként pedig: fejlődhet akármeddig és bármerre is a technika (amit mellesleg rohadtul élvezek) ,de az a nagy büdös helyzet, hogy a síromba mellém temetik a jóöreg "dj-dual" vinylkoptató barázdabillegetőimet is
    szntem ezzel mindent elmondtam
  • kaposi1
    Nagyon nagy sláger !
    Grat az izléséhez!
  • Zephyr Retiring
    üzenem a fiadnak: jó ízlése van
    no mondjuk nem meglepő: apja fia
  • tgolyo
    Hi All!
    itt ülök a Fiammal a lemezek közt , s elővette egy torzonborz hajú énekesnő lemezét. felraktam neki , mire ő: ez a szám kell az mp4 lejátszómra. úgy gondoltam megosztom Veletek is:

• Zephyr Retiring
    no és a revans
    ..esetleg patt
  • MrSister
    A sakkot is csak a mattig játszák...
  • eurolacko
    Szia Zephyr!

"egyet értek" - szintén
    viszont az általad emlitett formátumok felé nem fejlesztek jelenleg, igy nem sok mindent tudnák mondani róluk
    ...biztosan jó, meg faxa ,meg állatul szól de egyelőre beérem a cd és vinyl adta minőséggel
    Azt nem mondom ,hogy nem vok rá kíváncsi ...de majd egyszer

Üdv
  • Zephyr Retiring
    bocsesz, hogy belepofátlankodok, de hagy kérdezzem már meg hogy akkor ez a totyik most miről is szól
    mi volt létrejöttének a célja
    kié hord messzebb netán
    jah, ezt egyszer odaát is leírtam, mert az igazság odaát van..
    avagy felesleges törölni, ha nem tudsz rá értelmesen válaszolni akkor annyira tartsd tiszteletben a munkámat hogy legalább békén hagyod.
    illetve ha már mégis kényszert érzel egy-egy deletére, akkor legalább annyi sütnivalód is lehetne, hogy azt is töröld, amire a válasz megy mert akkor nem érkezik válasz.
    gyengébbek kedvéért a sajátodat is töröld ki wazze és akkor nem válaszolgatnak rá ilyen és ehhez hasonlókat..

..és most akkó valóba vicca a téjmáhóz..

mai témánk egy törölt hsz. a mútkór óvastam, de móst nem látóm:
    "amilyen a hq, olyan az iq."
  • Zephyr Retiring
  • Zephyr Retiring
    egyet értek. mindössze annyi hozzáfűzni valóm van, hogy mamár 2010-et írunk, és a valaha igen csúcsminőségnek tartott vinyl felvételeken kívül létezik már dolby true hd, dts-hd master audio audyssey ds jelfeldolgozás is..
    ezekről csupán azért teszek megjegyzést, mert egy hq sound nevezetű totyikban járkálunk, és ahelyett hogy "eztmegeztazenétkeresem" témákról olvasnánk, talán ilyesmikről illene beszélgetnino persze meglehet, hogy csak én vaok begyöpösödött régi bútordarab, akit ez a téma érdekel
    nem kell félre érteni: továbbra is tisztelem és istenítem a vinyl lemezeket, de kezdem észre venni a bluray által hallható studio hangminőséget is..
    számomra a 192 khz-es 24 bites mintavételezés egyre jobban bejön az "átlagos" 44.1 khz \ 16 bit után..
    a tanítványom itt jegyezné meg, hogy felesleges ekkora mintavételezés, hisz ezek már úgysem hallható hangtartományt rögzítenek..
    csakhogy aki hallotta már az audio cd és a bluray közötti hangkülönbséget, az nem állígat ilyesmiket
  • Zephyr Retiring
    nem rossz a csekkoló progid öreg..
    no meg a zene se
  • Musachy
    Igen, én kerestem az eredeti változatot, időközben meglett. De meghallgatom ezt is, köszi.
  • hosszu72
    Sziasztok!
    Mintha valaki kereste volna régebben:
    Simon Harris - Bass (How Low Can You Go)(Bomb The House Mix)(Vinyl) 5:50
  • Biatomi
    köszönöm a zenét
  • Italo4ever
    kaphatnek egy passt?

thx
  • kaposi1
    Miért lenne????
    Nem értem!
  • tgolyo
    már megint képpel tettem fel. remélem nem lesz belőle vita.
  • kaposi1
    Imádom ezt a zenét még jó hogy ez megvan!
    Különben kérés következne!
  • tgolyo
    ha érdekel valakit holnap feltolom wévben
  • tgolyo
    egyenlőre a vitrinben pihennek , csak kiprószáltam őket.

• kaposi1
    Éljen sokéig az új tűd!!!!!!!
  • tgolyo
    fel is ért:
    http://rapidshare.com/files/408454494/Alphaville_-_Big_In_Japan_version_longue_.rar.html
  • kaposi1
    Thanks,Thanks,Thanks!
  • tgolyo
    megoldható
    mindjárt feltornászom.
  • kaposi1
    Hali!

Mivel HQ sound totyikban vagyunk kérhetném esetleg ebben a formában?