5889
-
#2509 Halihoo!
Éppen itt az ideje.Remek kis muzsikák az indián zenék.Én is szeretem őket.A kemény kilencvenes kanhang és Farina mester munkássága közé befér kb napi 1órában. -
#2508 En is csak tavaly nyar ota kedveltem meg ! -
#2507 Uh!!!! Bocsesz!!!
Tenyleg toled nagyon nagyon jo kis indian zeneket kaptam!
Az utolso muhikan atdolgozas meg mindig nagy kedvencem ! -
#2506 Rólam megfeledkeztél Kaposi kolléga? -
eurolacko #2505 Bocsesz - én ilyennel nem foglalkozom
-
eurolacko #2504 Szia!Két, 2 perces wav jobb lenne összehasonlításnak - persze ha van időd -
#2503 Na mi az itt senki se szereti Rajtam es Tgolyo kollegan kivul a jo Indian zeneket? -
eurolacko #2502 Hi Zephyr!
Áááá - dehogy vót! -
#2501 Sziasztok!
Ezt a két lemezt keresném minél jobb minőségben!
-
ez azé durva vót -
upet #2499 Uh, 7.27', belefér .
-
upet #2498 Köszi, ez már karcolja a határaim, de még belefér. F6
-
#2497 nagyon érdekes a tűk kialakítása. a srác , ki küldte őket azt írja: próbáljam meg olyan vinyl-en lejátszani , hol a másik fajta tű ugrik. láss csodát ez nem ugrott meg. persze,csak apróbb hibákra igaz. a gázosabb lemezzel ugrik. -
musichunter #2496 Én megpróbáltam letölteni....3.-ra sikeülúgy néz ki!
Köszönet érte! -
#2495 Üdv. Mindenkinek!
ma érkeztek meg az ortofon tűk.
320-as -
#2494 Ennyire nem érdekel senkit a "Miss Broadway" vagy csak túlságosan "rejtödzködő" a link?! -
musichunter #2493 1 rövid videó! van aki ennyire vigyázik a bakelit lemezére...ennye bennye!
A zene nem is rossz!
bakelit -
imre07 #2492 Nem vettem kötekedésnek.Az egy megrovás behúzva.
Akkor itt van elvileg "APE" formátumban a szám:
[Santa Esmeralda] The House Of the Rising Sun-Quasimodo Suite
Egy megjegyzés: "Aki leszedi majd kideríti, hogy érdemes megtartani vagy sem." -
#2491 Aki leszedi majd kideríti, hogy érdemes megtartani vagy sem. -
#2490 ...Amúgy ne hidd, hogy kötekszem Imrével, régóta "ismerjük" egymást, csak megróttam kissé a link miatt - eszem ágában sincs neheztelni rá. -
eurolacko #2489 Az egy átlinkelt dolog, semmit nem tudsz róla, nem láttad a lemezt amiről készült - szerinted megbízható? -
#2488 A Gazebo-ra gondolsz ami APE - veszteségmentes formátum, miért tekinted lim-lom-nak? -
eurolacko #2487 semmi gond...tényleg nem fontos -
#2486 Nem értem, de nem is fontos. -
eurolacko #2485 Szia Kolléga!
Először DjPro-t használtam majd váltottam az Arkiv-ra
...hát van különbség a kettő közt
-
#2484 üdv,én is azt használok előtte djs night club,az is frankón szólt de az arkív finomabb jószág,szerintem szépen szól... -
eurolacko #2483 Kicsit lejjebb nézel és látni fogod (pass:itox)(mp3 320) -
eurolacko #2482 Szia!
Kiváncsian várom mit tud a kicsike - jelenleg Arkiv-ot használok de ha ez jobb váltok
-
#2481 Lim-lom formátum, nyesett cuccok - kifejtenéd bővebben? -
eurolacko #2480 Ez a fórum nem az eredeti lemezekről készült anyagoknak jött létre? - hanem a nyesett cuccoknak lim-lom formátumban? -
#2479 Jól döntöttél! -
#2478 Hali!
gondolkodtam melyik verziót tegyem fel. van egy 'live' is , csak ott Balázs Klári énekli a Szigetközfesztiválon. -
#2477 Ejnye-bejnye - mit keres az "mpeg" itt?! -
#2476 Szia Imi!
Az a verzió éppen Flac-ban van meg! -
#2475 Akkor a kedvedért és talán mások kedvéért is...
Belle Epoque - Miss Broadway
-
imre07 #2474 Sziasztok!
Az én kedvenc változatom:Santa Esmeralda:House Of The Rising Sun + Quasimodo Suite
mp3, 320, közönet Bigiván fórumtársnak!
Ha érdekel valakit, felhajítom APE-ban is. -
#2473 Kedves barátom!
Nagyon köszi ezt a muzsikát(is)!
A Titanic téma amúgy is a gyengém! -
#2472 Hello upet - örülök, hogy tetszenek a zenék!
Szó sincs arról, hogy jobb volna, sőt valójában valamicskével gyengébb is. Én tulajdonképpen az mp3 player-em miatt kódolom a zenéimet, ezen kívül pedig abban az esetben kódolok ha csak mp3-ban sikerül megszereznem egy adott számot. Mivel engem nagyon zavar ha a számaim különböző hangerőn szólalnak meg, alapból minden számot azonos volumenre állítok. Sajnos e művelet újrakódolást von maga után és mivel azt sem csípem, hogy minden egyes számom különböző bitrátán kódolt ezért választottam a VBR-t személyes "standard"-nak - végülis lossless kódolásánál is egész jó minőséget eredményez és ez a lényeg. Az, hogy ilyenformán pl. az eredetileg 192 kBit/s-ról kódolt zene több helyet foglal egyáltalán nem zavar. Természetesen ezekből a file-okból soha nem kerül egy sem nyilvános megosztásra. -
upet #2471 HI!
Engem pedig mind a ketten.
Wescone, dobhatnál föl pár ilyen nem agyonistenített, de kurvajó zenét. Kicsit The 3 Degrees-es hangulata van, kezd kibillenti a zenecsömörből.
Bár lehet, csak nekem voltak ismeretlenek.
Szakmai kérdés:
Empéharmonizáltam Dolly-t, mert csak. 320-ban 9.1mb, hi vbr-ben 6.9mb.
Én egyébként nem hallok különbséget (ezért csak:). Szerinted miért jobb mégis a hi vbr? -
musichunter #2470
Sello: Baby Records
Catalogo: BR 54028
Formato: Vinilo 12" - MaxiSingle
Pais: Italia
Año: 1983
Estilo: Italo-Disco, Synth-pop
Calidad: Formato APE
Tracklist:
A Lunatic 6:24
B Lunatic (Instrumental) 6:24
Pass: itox1964