5889
-
#2871 Szia Atiapuka!
Nem direkt maradt le, ha akarod küldhetem a többi után. -
#2870 BUÉK! -
musichunter #2869 Csatlakozom az előttem szólóhoz!
-
#2868 HQ ZENÉKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMLÁTOGATÓNAK. -
#2867 B.U.É.K.
minden SG tagnak és alkalmi látogatónak! -
#2866 Mindenkinek Kellemes Ünnepeket! -
musichunter #2865 1 kia apróság!
[Morten Harket] Send Me An Angel.zip (24.56 MB)
-
musichunter #2864 Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
"A szenteste! Karácsony! Micsoda édes zengésű szavak! Hogy megtelik a szív a rájuk való visszaemlékezésben!
Gyermekkoromra gondolok s arra a sok szép karácsonyestre, amit családom körében eltöltöttem, a viaszgyertyák fényére, a kis csilingelő csengőre, a fenyő pompás illatára, boldog, gyermeki örömömre.
De más karácsonyesték emléke sem mosódhatik el emlékeimben, olyanoké, melyekből hiányzott minden vígság, boldogság, de amelyek mégis - mindennek dacára is, megtartották varázslatos szépségüket." -
musichunter #2863 Köszönet a válogatásért!
-
#2862 üdvözlet wescone kolléga (és egyéb szakértők)
hoztam egy sample-t, mert nemrégiben téma volt errefelé is..
sample (azért hogy megcáfoljak egy megalapozatlan állítást) - katt..katt..
annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a minta a telómról származik..
hajrá csekkolók
hátha valaki tudja végre...
hogy a hq szól. de mivégre
ez a nagy kérdés erre az évre -
szatti42 #2861 Köszi az ABBA-t,
Sajnos nem tudom kicsomagolni, kódot kér
...vagy elsiklottam valami felett?... -
atiapuka #2860 Sziasztok!
Az Arrival direkt maradt le? -
#2859 Csak egy ötlet volt...
-
#2858 Valóban. Kellene esetleg, vagy csak ötlet volt? -
#2857 Én magam részéről a "The Visitors (Crackin' Up)" című dalt ajánlanám bonus tracknek...
/ Van egy kis Új Hullámos beütése....:) / -
#2856 Hi Neked is! ...itt is.
Thx! -
#2855 Hi Cimbi (itt is)!
Én ugyan nem vittem el, de az ilyen egyéni, gondos tracklista összeállítás elött mindenképpen megemelem a kalpagom!
-
#2854 Még egy apróság
Amennyiben CD-re óhajtjátok írni az anyagot, ajánlott számok közti szünetek nélkül megírni a lemezeket. -
#2853 Sziasztok - szívesen Mindenkinek!
A második "CD"-re úgy nézem biztosan felfér még egy szám és ha úgy gondolja valaki, hogy hiányzik "valami" a listáról, jelezze azt - amennyiben lehetséges, "intézem" a bónusz track-et. -
musichunter #2852 Köszönöm a válogatást! -
#2851 Én is megköszönném a munkádat!!!!!!!! -
#2850 Részemről köszönöm szépen Kolléga!!! -
#2849 köszönettel .... -
#2848 'Estét... este van egyáltalán? ...sötét mindenesetre, na mindegy...
Üdv Tagok!
Terveztem egy ideje, hogy beszerzek egy jó kis "ABBA - Best Of"-t, de egyiken sem volt meg minden általam kedvelt szám, ha meg több lemezről válogattam össze a számokat mindenik másként szólalt meg (jórészt megint a remasterelés és normalizálás miatt - hogy az a...), mivel azonban rajtam nem fognak ki az egymástól eltérő kiadványok, előállítottam nem kevés időt fektetve bele, a magam dupla lemezes "Best Of"-ját amit ezúttal megosztok Veletek, első sorban mert jófej vagyok , másrészt mert közeleg a karácsony és ez a két "lemez" bizonyára emeli majd azok ünnepi hangulatát akik letöltik.
Tracklist:
Part 1
Angeleyes
Bang-A-Boomerang
Chiquitita
Dancing Queen
Does Your Mother Know
Eagle
Fernando
Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
Happy New Year
Head Over Heels
Honey Honey
I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
I Have A Dream
If It Wasn't For The Nights
Knowing Me, Knowing You
Lay All Your Love On Me
Part 2
Mamma Mia
Money, Money, Money
On And On And On
One Of Us
Ring Ring
S.O.S.
Summer Night City
Super Trouper
Take A Chance On Me
Thank You For The Music
The Name Of The Game
The Winner Takes It All
Tiger
Voulez-vous
Waterloo
When I Kissed The Teacher
-
atiapuka #2847 Jaja, ez bizony Cowley zene. De tán még Paul Parker is részt vett benne. -
#2846 Üdv Néked!
Szóba kerültél korábban ...emlékeztünk "John Lennon"-ra. -
#2845 Sziasztok!
Régen jártam itt de hoztam egy igazán ütős RITKASÁGOT:
TANTRA - The Hills Of Katmandu flac 16:22
Úgy rémlik, hogy a jó öreg Patrick Cowley keze is benne van.
Lehet döngetni! (ja, és saját eredeti lemezről van)
-
#2844 Szerintem is! -
#2843 EZ szerintem jó... -
#2842 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1167560785&no=19863]Vangelis - End Titles From "Blade Runner"[/url]
-
#2841 Megvan esetleg valakinek "jóban"?...
-
#2840 :)
nem baj, majd elmúlik. -
#2839 Így már nem leszel annyira érdekes neki... De sebaj, ha nem dícséred, akkor majd dícséri magát helyetted is. -
#2838 Rá se ránts Zephyr cimboránkra - ő már csak így nyilvánul meg. -
#2837 megnyugtató
:) -
#2836 -
'most folyamatosan szórakoztatod magad, vagy ez cinizmus, vagy úgy egyáltalán micsoda'
hát pontosan ez, a sorrend meg tökmindegy!
a mi szellentős megapukimukink már csak ilyen. -
#2834 Dicséret?
Nem tudom eldönteni, hogy most folyamatosan szórakoztatod magad, vagy ez cinizmus, vagy úgy egyáltalán micsoda..
Amennyiben a szakkifejezéseken szórakozol akkor nézz utána, nem halandzsa, létező kifejezések, témák.
Hangminőség szeretete: miután nem vagyok sem zenész, sem hangtechnikus, sem tesztelő a szaksajtóban, így amatőr szinten "pörög".
Ha esetleg azon szórakozol, hogy fellengzősnek tűntem, akkor mea culpa.
Semmivel nem vagyok több vagy jobb mint akárki más, csak van akinek a hangminőségre nincs nagy igénye, van akinek van, van aki nem is hallgat zenét, nincs semmilyen hifije, csak azt hallja ami a munkahelyi rádióból, vagy otthon a TV-ből szól stb. Ettől nem kevesebbek, csak más az érdeklődési körük.
Engem sem érdekelnek az autók, motorok, hidegen hagy a foci, vagy a golf, nem szeretek úszni, stb stb..
Természetes dolog.
Metal már nem köt le, változik az ember.
Legutóbb Liquid Tension-t hallgattam, év elején meg Iron Maiden klasszikus albumait és maxikat. Kb ennyi.
Régebbi rock-ok jobban tetszenek, de azok se hifin, csak úgy gép előtt vagy munkahelyen.
Hifin Jazz a főszereplő nálam.
-
#2833 nahát, te szószátyár
én itt agyba főbe dícsérlek, + elintézed 1 indián köszönéssel
ahelyett, hogy végre megvitatnánk a morfondícionális equalirencia tonetrális fázisait szubatomális szinten, nem elhanyagolva a dominanciát
a hangfrekvenciás kvalitások high quality sound-ok berkeiben..
..egész izgalomba jöttem a témától
kicsit uncsi, hogy rajtam kívül eddig senki sem értette eddig miről is vakerolok
kis tanítványom néha (nagyritkán) tett okos(nak tűnő) megállapításokat eme témakört illetően, de hamar feladta. pediglen így nem avanzsálhatom
a mesteri fokozatra egyelőre
jut eszembe. a "hangminőség" szeretete nálad amatőr, vagy szakmai szinten pörög
csak mert a mondandódból leszűrve, lehet akár ez is, akár az is..
és ha már szóba került death metal-os múltad,
van tulajdonomban egy ritkaság. természetesen eredeti angol nyomású cd-n
konkrétan erről van szó :) ez már mint látod nem az eredeti 1989-es, hanem az újramasterelt
2002-es verzió. azt már + sem említem mennyiért jutottam hozzá
azt viszont igen, hogy a banda főmotorjának jim whitley-nek a napalm
death-es időkből származó limitált vinyljét még ma is lehet kapni a csabai media markt-ban..
5 számjegyű összegért.
elgondolkodok rajta, ha arrafelé van dolgom, hogy bekeretezve a nappalimban milyen jól mutatna -
#2832 Sántít bizony, utólag ugyanis kiderült, hogy az xrecode mp3 kódolás esetében ugyan ok., acc esetén viszont totál béna. Megismételve a tesztet CD-DA Extractor segítségével a végeredmény nem változott - legjobb minőséget a wma kódolás eredményezi, de hanyagolható mértékben az aac-vel szemben.