HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
"egyet értek" - szintén <#integet2>#integet2>
viszont az általad emlitett formátumok felé nem fejlesztek jelenleg, igy nem sok mindent tudnák mondani róluk
...biztosan jó, meg faxa ,meg állatul szól de egyelõre beérem a cd és vinyl adta minõséggel
Azt nem mondom ,hogy nem vok rá kíváncsi ...de majd egyszer
Üdv
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
mi volt létrejöttének a célja<#kerdes>#kerdes>
kié hord messzebb netán<#fejvakaras>#fejvakaras>
jah, ezt egyszer odaát is leírtam, mert az igazság odaát van..
avagy felesleges törölni, ha nem tudsz rá értelmesen válaszolni akkor annyira tartsd tiszteletben a munkámat hogy legalább békén hagyod.
illetve ha már mégis kényszert érzel egy-egy deletére, akkor legalább annyi sütnivalód is lehetne, hogy azt is töröld, amire a válasz megy mert akkor nem érkezik válasz.
gyengébbek kedvéért a sajátodat is töröld ki wazze és akkor nem válaszolgatnak rá ilyen és ehhez hasonlókat..<#hehe>#hehe>
..és most akkó valóba vicca a téjmáhóz..
mai témánk egy törölt hsz. a mútkór óvastam, de móst nem látóm:
"amilyen a hq, olyan az iq."
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ezekrõl csupán azért teszek megjegyzést, mert egy hq sound nevezetû totyikban járkálunk, és ahelyett hogy "eztmegeztazenétkeresem" témákról olvasnánk, talán ilyesmikrõl illene beszélgetni<#whatever>#whatever>no persze meglehet, hogy csak én vaok begyöpösödött régi bútordarab, akit ez a téma érdekel<#vigyor>#vigyor>
nem kell félre érteni: továbbra is tisztelem és istenítem a vinyl lemezeket, de kezdem észre venni a bluray által hallható studio hangminõséget is..
számomra a 192 khz-es 24 bites mintavételezés egyre jobban bejön az "átlagos" 44.1 khz \ 16 bit után..
a tanítványom itt jegyezné meg, hogy felesleges ekkora mintavételezés, hisz ezek már úgysem hallható hangtartományt rögzítenek..
csakhogy aki hallotta már az audio cd és a bluray közötti hangkülönbséget, az nem állígat ilyesmiket<#nyes>#nyes>
no meg a zene se<#whatever>#whatever>
imo :) science fiction is science fact
Mintha valaki kereste volna régebben:
Simon Harris - Bass (How Low Can You Go)(Bomb The House Mix)(Vinyl) 5:50
thx
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Nem értem!<#guluszem1>#guluszem1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Különben kérés következne!<#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink>
http://rapidshare.com/files/408454494/Alphaville_-_Big_In_Japan_version_longue_.rar.html
mindjárt feltornászom.
Mivel HQ sound totyikban vagyunk kérhetném esetleg ebben a formában?<#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
ismét hoztam egy nagyszerû muzsikát , de most nem linkelek hozzá képet. nem szeretnék felvágni vele.
Alphaville - Big In Japan(version longue)
így van írva a lemezre.
Akik csak a ''csekkolás'' miatt szedik le , ne fáradjanak<#vigyor2>#vigyor2> semmihez nem nyúltam hozzá!!!
http://rapidshare.com/files/408238919/RockyM_-_Fly_With_Me_To_Wonderland.rar.html
Bocsi hogy kifelejtettelek az Indian zenét szeretõk körébõl!<#nevetes1>#nevetes1>
03. Amernan - Mayampi.wav<#szeret>#szeret>
OFF
Egyébként meg az van, hogy unalmas, hogy mindig ide lyukadunk ki. Természetesen én is az eredetit tartom a jó megoldásnak, de vegyük már tudomásul, hogy nem mindenki krõzus. A netben pont ez is jó.
Attól áll fel a szõr a hátamon, hogy néha arra veri magát pár emberke, hogy tele van eredeti lemezritkaságokkal, de nem osztja meg persze, mert miért is tenné, hiszen sokban van az neki (meg amúgy sem szabadna). Csak csendben kérdem: akkor mi a F...t keres itt? Menjen a pecsába!<#hehe>#hehe>
Nem vitaindítónak szántam, nem kell kommentár (aki meg emiatt hülyének tart, tartson) - ez magánvélemény.
ON
Már elnézést Házigazda Uramtól jól tetszik lenni?
Természetesen nem ismerem illetve a hozzá hasonló technikai dolgokat sem.Régebben már sok emberrel beszélgettem ezekrõl és nem kívánnék visszatérni ezekre.Talán máskor és más helyen.
In Lak\'ech Ala K\'in
Még annál is jobbat.<#nevetes1>#nevetes1>
"vagy ez téged nem zavar? "
ha figyelmesen követted volna az eseményeket akkor már kiderült hogy az a lényeg hogy szól valami.Amennyiben jól szól az már lehet akár veszteségmentes is.Jól szóljon ez a lényeg.Az mp3 is jól tud szólni ha valós.Az hogy a csekkoló mit mutat szerintem a ló brokit sem érdekli.
Nem egeszen igy van!
Nem erdekel a spektrumkep amennyiben az a fulemnek nem felel meg!
Viszont rengeteg olyan ketes helyrol (viszont jo helyrol) valo zenem van amiben hallas utan
semmi okom ketelkedni hogy valos vagy sem!
Amenyiben megis at vagyok verve viszont a fulemnek megfelel a zene minosege akkor am legyen. Nyertek!
Engem kulonosen nem erdekel ezek utan hogy honnan mikep szarmazik.
Nincs annyi idom es kedvem se ahhoz hogy minden egyes lemez eredetet hetekig kutassam hogy de biztos az ami!
Nem vagyok nagy "gyujto" sose allitottam magamrol.
Amim van nekem megfelel.
Tobbszor kiderult mar (itt is ) hogy nem minden az aminek latszik!
Ez van,a bekat le kell nyelni "ajandek lonak ne nezd a fogat"!
Vinyibakker!
"Egyébként mi a lószar az a DC??? "
Ugye ezt csak poenbol kerded?
Csak mert semmi trefas jelet nem latok a kerdesed mogott!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt nem értem kolléga?Mióta ostobaság az ha valaki kulturáltan véleményt nyílvánít?Esetleg barom módjára kell ezt tenni és akkor marad a hsz vagy esetleg a cimboráknak mindent a többieknek meg a nagy ló bránert?<#nemtudom>#nemtudom>
Tényleg...<#hehe>#hehe>
Jó annak aki még válogathat is a mai világban.Én kevés embertõl fogadok el valamit,de õ szerintem közéjük tartozna.<#wink>#wink>
Ritkaságot én is szoktam találni,ha éppen vadászok rá.Valószínûleg nem egyforma a lõfegyverümk.
Egyébként mi a lószar az a DC???
Ezek szerint te amit a netrõl letöltesz és a csekkolód azt mutatja ,hogy 100% cdda akkor azt elfogadod mint hiteles anyag?
Manapság egy jól sikerült mptré-bõl olyan wavot gyártanak amilyet akarsz
vagy ez téged nem zavar?
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Foleg nem hogy lemezjattszom sincs hozza!
Amugy meg mutasson nekem valaki Elen Cora , Vagy Fresh Fox lemezt a Pecsa-bol, es lehet hogy meggondolom magam!
....azt meg jól teszed ha ott hagyod - thx
In Lak\'ech Ala K\'in
minõségmániás létedre inkább egyetérteni kéne vele ,és nem xarolni rajta<#hehe>#hehe>
In Lak\'ech Ala K\'in
Jó tanáccsal tudnék én is szolgálni neked...
Ha így van adhatok egy jó tanácsot...
In Lak\'ech Ala K\'in
...de említhetném a Vaterát is - ott is vannak jó dolgok - igaz ritkán
igy talán tényleg eredeti anyagokhoz jutnátok és nem a netes gagyit hurcolásznátok ide-oda
DC letünt korszak????????<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Nagyon sûrûn találok jó zenéket illetve kicserélgetem a gyengébb minõségû mp3 zenéket netán veszteségmentesre,vagy jobb mp3 minõségre.Nagyon is jól kiegészíti egymást ez a két dolog:TOPIC,DC!!!
Na meg a külföldi dc-sek.Meg az eredeti anyagok<#wink>#wink>
Ha ritkaságokra vadászok. És szoktam találni.
Lószart letûnt!<#hehe>#hehe>
Holnap tudom már csak adni mert megyek melózni.
Nagyon jó minõségnek tûnik így ránézésre !
Õ lesz az!
10.Kathy Joe Daylor - Little Witch (Magic Maxi Version).wav 72MB 6:49
És még Breki azt mondta hogy a DC letûnt korszak,hát lószart az!<#nevetes2>#nevetes2>