5889
-
#3512 Nálam jó. -
#3511 Na, ez a formám, most meg jó. Inkább csendben maradok. -
#3510 Ja. De a kép továbbra sem jó. -
#3509 -
#3508 'Estét Tagok és látogatók!
Mai kínálat:
Dj Icon - Voco Me
Fragma - Toca Me (Radio Cut)
Mindkét darab a "Dream Dance" sorozatot színesíti, amely türelemmel és kitartással, innen szedhető:
Dream Dance Vol. 1...55 (60 GB - valóban veszteségmentes) - [nagy]torrent[/nagy]
Játék következik! -
#3507 Mostmár nem is tudjuk, mire válaszoltam. Ne viccelj kolléga! -
#3506 Remélem "maszterelve" van! -
#3505 Köszi! -
#3504 Elvittem köszönettel.
Egyben egy kedvencemet én is beajánlanám Nektek:
George Skaroulis - Fragile.wav -
#3503 #3502-re:
azt a filmet én is szerettem..
jó a fotó cimbi ;)
a zenéről per-pillanat nem tudok nyi(r)atkozni.. -
#3502 A Nílus gyöngye c. film betétdala is volt és persze egy kedvencem is 1986-ból.
A maxi B oldala:
Billy Ocean - When The Going Gets Tough, The Tough Get Going (Club Mix) flac -
#3501 Szedhető track-enként is, az "After The Rain" pedig tutkóra megéri a 614 Ft-ot, arról nem is beszélve, hogy azonnal megvan. -
#3500 Engem nem érdekel annyira ez a lemez.
Van bőven más lemez amire inkább ezt a pénzt költeném.
Ha sikerül leszednem jó , ha nem , meg így jártam. -
#3499 Akkor most megveheted mindössze 3300 Ft-ért. And no more waiting. -
#3498 Hónapok óta bent van a torrent letöltésemben, hátha egyszer elkezdi valaki seedelni. -
infracore #3497 nagyon tetszik -
-
#3495 Mostanában nem mindig egyértelmű, hogy vicc vagy nem... -
#3494 #3492-re:
valaha nevettél a vicceimen.
manapság csak rutinszerűen kijavítasz :) -
#3493 Mármint ami a 48-at illeti, afelett meg nem is akarnám, akkor sem, ha azért mondod...
Nem engedek a 48-ból... csak néha. -
#3492 Nem ezek után, hanem eddig is. Ha meghallgattad volna az utóbbi időkben vinylről mentett dolgaimat, akkor tudnád.
Másik: nem snooker, hanem snorkel. Nem ugyanaz. -
#3491 #3490-re:
nem is azért mondtam, hogy ezek után így ments el mindent :)
csak érdekességképpen dobtam fel a témát..
más. látom, még nem snookerezel :)
mi holnap délután indulunk kedvenc helyünkre: jagerstone-ra ;)
valszeg végigalszom majd a közel 4 órás utat.. -
#3490 Én is 48-ban szoktam egyébként. Amúgy világos a dolog, de nem fogom 192-ben menteni eztán sem, sőt 96-ban sem. -
#3489 #3486-ra:
természetesen értek én mindent..
csak nem mindíg érdekel minden :)
viszont lehet, hogy valamit nem jól magyaráztam el eme legutóbbi mintával kapcsolatban..
nekiveselkedek mégegyszer, hátha most érthetőbb leszek ;)
ez a legutóbbi minta egy teszt inkább. fogod a vinyledet, és bedigizel egy mintát. utána elmented 44.1-be. ezt már te is csináltad nem is egyszer.
vagy elmentheted 48-ba. ez tgolyó egyik kedvenc módja.
és így tovább 96-ig. eztán jönne a 192, ha lenne értelme. de annak már nincsen, mert olyan tűvel még nem találkoztam, aminek a frekisávja 45 khz felé menne.. ehhez pedig elég a 96-os mentés.
(aki nem értené, az audió cédé 22 khz-es hangját 44.1-be mentjük..tehát a 45 khz-et pedig 90-be mentenénk, de ehhez már a 96-os sávráta van a legközelebb..)
ez nem tutyika, inkább olyasmi, mint az, hogy ha van 4 deci vizünk, azt érdemes fél literes edénybe tölteni. de ha 8 deci vizünk van, azt már literes edénybe töltjük inkább, hogy mind beleférjen.
esetünkben az audio cd a fél literes edény. a vinyl pedig a literes..
ezért a nagyobb mintavételezés.
mellesleg nagyobb mintavételezéssel rögzítik a dvd audiókat és a bluray-eket is..egyáltalán nem véletlenül. -
#3488 ez mobilról nem sikerült. A "szexi videoklipek" topik #98-ban lévő vidre gondoltam. Van benne vinyl. -
#3487 Vinylmosás avagy így kell bánni a lemezekkel? -
#3486 Világos, nem is azért mondtam, csak nem akarok belekotnyeleskedni a "nagyok dógába" - vagyis nincs semmi ambícióm véleményezni pl. a legutóbbi mintát. Legalábbis most. Ez az egész "tutyikázás" amúgy is hidegen hagy. -
#3485 Ez a tópik amúgy nem kimondottan analizálgatással hivatott foglalkozni, az csak egy-, olykor szükséges művelet, nem maga a téma - nem az a lényeg. -
#3484 Zef természetesen érti miről vakerálok, csak kicsavarja. Ettől még nincs igaza. -
#3483 Igen, Diókának mániája ez a szövegértés dolog, szinte mindig előhozza amikor kegyeskedik leereszkedni közénk, megjegyzem legutóbb tök feleslegesen ugyanis én nem konkrétan a szóban forgó mintáról "beszéltem".
Persze, emellett elsiklott ...a tömérdek kontextusával egyetemben. -
#3482 Valaki nemrég errefelé emlegette a szövegértést. Abból, amit írtam világos, hogy nem rólam van szó. Azt a fajta búvárkodást meghagyom neked, én a jól bevált helyre megyek, ha nem is kifejezetten búvárkodni, hanem snorkelezni inkább. Nemsokára. -
#3481 manapság egyáltalán nem átlagos, ha valaki barázdabillegetőt hallgat fekete korongokkal..
sajnos nem..ez csak nekünk hi-fi bubusoknak természetes :)
ma az a természetes, ha empéjtrét hallgatsz empéjtrépléjeren :p
mi a mai fiatalok szemében a "bakelitunkkal" a hónunk alatt afféle frédi-bénik vagyunk a kőkorszakból :)
a ferdehajlamú vágyaid kiélésével kapcsolatban errefelé rossz ajtókat zörgetsz barátom ;)
ha ilyesmi vágyaid vannak, úgy hallottam léteznek efféle filmek is, hogy a hozzád hasonlók kíváncsiságát is kielégítsék..
asszem ott is búvárkodnak :) -
#3480 Nekem amatőr zenekedvelőnek bőven elég, hogy felteszem az átlagos hi-fim lemezjátszójára a korongot és hallgatom. Az analizálást meg a spektrumkép búvárkodást meghagyom az analizátoroknak (akár análisan is analizálhatják egymást). Apropó búvárkodás: inkább lassacskán én is lepattanok és kipihenem a hétköznapok fáradalmait... -
#3479 #3478-ra:
annak idején, mikor diókát tanítványommá fogadtam, és megalkodtuk a mi is a hq valójábant... :p
..tett egy okos megállapítást dió..asszem emiatt is figyeltem fel rá annó..
szóval a lényege az volt, hogy a cd minőség határai az emberi hallástartományba esnek. erre addig oda sem figyeltem, számomra ez annyira természetes, mint aludni, vagy enni..
de hogy evvel rajtam kívül bárki is foglalkozzon..
nagyon meglepett..
a srác igen jól lát néhány - másoknak talán érdektelen - apróságot is..
de ebben a megállapításában tényleg benne van minden, amit a hi-fi hangzásról tudni kell. minden más, csak üres fecsegés. szórakoztató, de üres ;) -
#3478 Egyre inkább rájövök, hogy nem izgat ez az egész vita, hogy mi hi-fi meg hákú meg audiophil-vájtfül stb... Én csak zenét szeretek hallgatni a saját szerény körülményeim között, nem izgat, hogy a hangszedőm nem 50 vagy százezer forintos és netán kevesebb ultrahang jut az éterbe a denevérek számára (úgysincsenek itthon mostanában). Ilyen mélységben nem tudok és nem is akarok belemenni a témába (nem is érdekel).
-
#3477 Hát ez az... inkább kimaradok ebből (is). -
#3476 néha hallom, néha csak vallom
néha tisztán, néha zavartan
felvágni pedig végképp nem szoktam
régebben talán..apró darabokra egyeseket
remélem azért a "vidit" is megkuksiztad..
nem tudom mennyire kivehető, de csak az alap dolgok vannak jelen:
(hanghordozó, barázdabillegető, riaa phono erőlködő, és analóg inputos hd soundcard)
a 96-os frekisáv meg korántsem véletlen.
ez a határ. 196-nál is csak ugyanannyi marad a sávtartomány (45 khz).
de analóg források közül természetesen csak a vinylnél
a dual deckből (ma már nincs meg) sikerült 26 khz-et is kipréselni..
a cdda természetesen "csak" 22 khz (ezt még te is tudod)
volt egy hi-fi akai gx 4000d-m is annó. kisfiacskám lerántotta a polcról. hamutartóként végezte..
mármint a magnó. a srác meg munkakerülőként
szóval az akai orsós csúcsa 24 khz. ez lehetett akár szalag, vagy fejkopás miatt is..
a dvd audió meg egy érdekes dolog.
én leginkább csak 48/16-al találkoztam a gyári lemezeken.igaz azok még régebbiek..
azt a 384/48-at meg hagyd már a picsba..
még ez az ezer éves fos is amim most van 64 bitet tud már régóta -
#3475 neked, mint "szakértőnek" mi a véleményed a legutóbbi sample-ről
azt ugyan még nem döntöttem el, hogy miben is vagy szakember,
de..hátha.. -
#3474 #3473-ra:
végül is zeneileg ugyanaz :)
-
#3473 Az "enyém" meg a netről származik, de ilyenek vannak rajta: