5889
-
#3832 erre most mit is mondhatnék
talán legjobb, ha egy kedves csabai kollégánkat idézem, de
egy "picit" módosítva..
mert tudom ámén, hogy nem a vigyorom a legnagyobb baj
a lényege még ma is aktuális:
" És lőn, az ismeretlenség homályából egyszer csak felbukkan a KÖZELÁLLÓ, aki szerényen megjegyzi, hogy ő bizony közel áll a tűzhöz, és jól megmondja az itteni tudatlanoknak. Hiszen magától értetődő, hogy a proli sg-s fórumosok, akik kritikusabb hangot voltak merészek megütni (hogy sülne le a képükről a bőr!), még soha nem hallottak nagyszabású zenei hangminőséget, sőt az ízlésük is minden bizonnyal a béka feneke alatt van. De legalábbis valahol a folyékony magma magasságában, bizonyára.
A csökevényes agyukkal, szerény értelmi képességeikkel egyszerűen képtelenek felfogni ezek a balgák, hogy a hangminőség 'A HANGMINŐSÉG', amit nem lehet egy nemecsek ernős kisbetűzéssel elintézni, sőt még kiejteni is csak kellő áhítattal, remegő fátyolos hanggal lehet!
De ezek a mérhetetlenül buta kommentelők nem tudnak kussban maradni, pedig ugye minek koptatja a billentyűzetét az sg-s fogyatékos, mikor nyilvánvalóan úgysincs igaza.
Persze ha esetleg elhangzik a kommentben a 'csodálatos', 'leírhatatlan', 'hiperszupermegagiga' vagy ezek tetszőleges variációja (közvetlenül A HANGMINŐSÉG előtagjaként!), akkor még van némi halvány esély a gyógyulásra, talán még ki lehet törni az intellektuális rabszolgaság béklyójából!
Az sg-s kommentelő annyira S.Ö.T.É.T. (Selejtes Ökrök Tapló Észnélküliek Társasága), hogy nem képes a borsónyi agyával a zenét, a hangzást és A HANGMINŐSÉG feelingjét egybehangolni. Bár ebben semmilyen meglepő nincs, hiszen ezt már Newton is feljegyezte, amikor a fejbedobta egy sg-s egy almával. Az már csak hab volt a tortán, amikor a 19. században, egyiptomi ásatásoknál a Kheopsz piramis egyik sírkamrájában megtalálták az erre vonatkozó hieroglifákat! Bizony-bizony, már akkor feltünt az egyiptomi főpapoknak, hogy komoly értelembeli problémák vannak ezekkel az sg-sekkel. Jól rájuk is küldték az egyiptomi 10 csapást.
De ezek a világ barmai sg-sek még azt is képtelenek felfogni, hogy egy FÓRUMON csak egy vélemény lehet! Ez már aztán igazán pofátlanság a részükről, amire még az sem mentség, hogy bugyuták szegények.
Hová lett a világ dicsősége!? "
eddig az idézet. talán ez most az én reakcióm is
-
#3831 Ez ám a gyors linkelés!
Így már ok! -
#3830 Heat Of The Moment wav - pw ua. -
#3829 Lehet, hogy "túl van titkosítva"... pill. -
#3828 Letöltöttem többször, több helyről, ugyanaz a helyzet; nem lehet megnyitni. -
#3827 Ha nem lesz ok, akkor lesz másik link. -
#3826 Kipróbáltam, nekem megy... -
#3825 Valami nem stimmel itt - nem tudom megnyitni.
---------------------------------------------------------------------------
! D:\Temp\HtfThMmnt.zip: Unknown method in Asia - Heat Of The Moment.flac
! D:\Temp\HtfThMmnt.zip: No files to extract
--------------------------------------------------------------------------- -
#3824 Egy pass kellene az Asia-hoz, Musachy mester! A "másik legendás nóta"-hoz (kedvenc amúgy) csak azért nem kérek, mert megvan.
Köszönöm! -
#3823 Másik legendás nóta: The Art Company - Suzanna flac/pw in pm -
#3822 Unom már ezt a vigyort, már egy hete ezt látom, ha ide kattintok...
Inkább lapozzunk... egy kedvenc. Egy jó kis '82-es válogatáslemezről: Asia - Heat of the Moment flac
Vigyázat! Password required. Ask for it in p.m. -
#3821 #3820-ra:
..hát a legtöbb, az nem a legkevesebb..
(fokjelzőt elvesszük, és reciprok :)
a kevesebb néha több ..
(fokjelző és reciprok vissza :)
a legtöbb, néha a legkevesebb ;)
mekkora ász vaok wazze :p -
#3820 Igen, kissé az is.
Végigolvastam a kommenteket, hát a legtöbb... -
#3819 már elnézést,
de inkább ez :)
ugyehogyugye -
#3818 Ha már Zorán... hozzám ez illik. -
#3817 Ha már magyaróra van...
-
#3816 Hm... ja, ez sokat mondó szám. Sajnos igaz is. -
#3815 és persze ami végképp aktuális ma,
az ez a vasárnap délután :)
mindkettő jöhet hq-ba, ha megvan.. -
#3814 inkább ez a szövege miatt. rohadtul mintha rólam írták volna.. -
#3813 Meg ez is: Zorán - Édes évek -
#3812 Ez is egy remek zeneszám: Omega - Ismertem egy lányt -
#3811 érdekes spektrumkép. nem a megszokott, az biztos:
-
#3810 nem bánom
megmutatom a zephyr birodalom kapuját
aztán csak saját felelősségre
belépés -
#3809 Na ez egy jó zene. -
#3808 Szevasztok Tagok!
Kicsit vissza a zenékhez:
Voltam ma is Ausztriában, s ha már arra jártam, hoztam néhány lemezt is. Egyet feltolok a világhálóra, amire 1989-ben, az elektronikus zenék hajnalán jó sokat buliztunk. Csak 14 vagy 16 éven felülieknek való, de, ok!, legyen 2011-ben csak 12 év felettieknek.
Lil Louis - French kiss (maxi version)
-
#3807 Jaaaa... de azért én csak azt írtam, hogy [i]látnánk[i/]. -
#3806 #3805-re:
honnét szeded, hogy nincsenek tutyikamentes vinyl vagy maxicd feltöltéseim?
attól, hogy ezt nem verjük páran nagy dobra.. -
#3805 Ja, csak látnánk már részedről is azokat a tutyikamentes vinyl feltöltéseket... -
#3804 A véleményezést meghagyom másoknak, akik éreznek hozzá affinitást és van hozzá hiperszuper rendszerük is. Meg fülük. -
#3803 #3801-re:
egye fene, a kedvedért kivételt teszek:
tutyikamentes vinyl feltöltés véleményezést rád bízhatok?
mert ha nem, akkor inkább nem is vesződnék vele..
előbb-utóbb sztakibá úgyis kilinkel minden zenét a retró és jelen korszakból is :) -
#3802 #3798-ra:
hát, köszönöm a véleményezést neked is.
és még ha nem is volt túl pozitív mflex-nek és diónak is..(bár ő az utolsóra már belefáradhatott :)
meg persze beva kollégának is..
ők legalább vették a fáradtságot és őszintén elmondták a véleményüket, legyen az bármi is..
ezért cserébe, ezentúl jelezni fogom, ha én, vagy szerintem bárki más belenyúl(ha)t(ott) az általam feltöltött zenékbe..
ez asszem így fair ;) -
#3801 Nem hát, persze. -
#3800 #3797-re:
nem is tudnád ;) -
#3799 #3796-ra:
nincs nekem komolyabb gondom a sherwood ketyerékkel,
mindössze arra gondoltam, hogy azért még nem kell hasra esni tőlük..
a fisher..
igazából nem sok terméküket ismerem..ezért sajna nem is tudom (de elhiszem neked) hogy vannak termékei, amik a breki segge alá valók :)
engem "ezek" közül, csak egy széria érdekel, az a bizonyos studio standard.
az erősítőjét régebben volt alkalmam kipróbálni.
elégedett voltam vele.
a barázdabillegetőjével személyes ismeretségem még nincs..
de sikerült a kétkazettás deckjét, és az egylemezes cd lejátszóját beszereznem. (ezeket kaptam a sherwood kétkazettásomért)
mit mondjak?
szerintem egy átlagos unitra, vagy aiwa hi-fi ketyeréktől azért jobbak is, meg több szolgáltatást is nyújtanak.. -
#3798 Üdv, Tagok, ezen a forró október 1-én!
Hogy én is hozzászóljak a "Track03"-hoz:
Nagyon ellentmondásos "kotyvalék" ez; egy része tömörítésmentes, más része(i) viszont, tömörítés jeleit mutatják megszólalás szerint. Igazat kell adnom Mike-nak; nem kellemes a fülnek.
...A "Track01" viszont rendben van, az valóban veszteségmentes.
Mivel úgy tűnik, kitartó nyárban van részünk, hoztam egy klasszikus darabot (a szó szoros értelmében) - igencsak kézenfekvő.
-
#3797 Remélem hallottad a koppanást (nagy kő), mikor megtudtam, hogy nem kell véleményeznem. Nem is akartam. -
#3796 Megjegyzem, Kolléga úr, a Fishert(sic!!) az audiovilágban pont ott jegyzik, mint a Sherwoodot. Vagyis a mélyponton! -
#3795 #3794-re:
nem kell kiforgatni a szavaimat :)
inkább töltsd le te is azt a bizonyos 3. track-et ..
a duett férfi tagja ugyanis svájci és angolul énekel ..
a végére már a csajszi is :p
nem bánom: neked nem kell véleményezned..
belátom, számodra ez lehetetlen feladat :) -
#3794 "Dióhéjban"... -
#3793 #3791-re:
egyetértek.
a mai zenéket én sem csipázom.
szerencse, hogy ezek már nem mai zenék :)
továbbá..
miért nem?
elmondtam már párszor..
sőt mások is egyetértettek:
"ezeknek? minek?"
ebben így dióhéjban mindent elmondtam..