HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ez mennyire igaz (mármint hogy tényleg minden) ,de azért van sok minden is ami nem változik.
7 év alatt nem változott a gyűjtési mániám (hifi, aludoboz, bakelit (vinyl) lemez, satöbbi..) ,viszont lényegesen kevesebbet lógok már fórumokon és a neten.
Helyette többet barkácsolok, szívesebben lógok számomra kellemes személyekkel, akikkel megvitatjuk a számunkra fontos csip-csup ügyeket: (mint például, hogy mi is a hq valójában? <#hehe>#hehe> ) ..vagy hogy ki milyen barázdabillegetőt nyüstöl manapság..<#awink>#awink>
Meglepődtem, hogy akad még aki 7 évre is képes visszaolvasni a zagyvaságaimat<#law>#law>
Voltak azért kellemes és vidám percek is itt (a teljesség igénye nélkül) Morcosqtya, Musachy, vinylbakker, tgolyó, musichunter, kaposi1, zsoltford, bigivan, Tyia, Trendboy vagy épp örök barátom, Wescone társaságában..
üdvözlettel: Zephyr Retiring a hájgend térdszalagrend büszke tulajdonosa<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
gondoltam jobb, ha megtudjátok ti is és most már még többen,mert ez egy fontos és hasznos infó, igaz nem annyira,mint a tietek.<#hehe>#hehe>
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Utoljára szerkesztette: Aenar, 2015.01.04. 21:34:33
Kusss legyen mert repülsz címszóval<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.01.04. 16:59:46
imo :) science fiction is science fact
Kaposi Laci nemrég a (volt) topikjában kijelentette, hogy valószínűleg lemond a hg-ságról... Aztán jött ez az okkupáció. Érdekes, hogy valahol ez az "mflex zenék" miatti vitatkozás következménye is. Akik most szinte kizárólag látogatják a new italo topikot, azok az mflex-hívők, akiknek nem volt elég terük az ISD-topikban. Ha már nem tudtak létrehozni maguknak egy újat illetve nem volt jó az mflex és dióka által elhagyott ISD topik, kinézték maguknak a nagy ellenség topikját és sikeresen elfoglalták.
Ami azt illeti furcsa mód az "Ágica" is roppant mód aktívvá vált azóta. Neki nagyon szúrta a szemét K. László, szerintem az mflex-konfliktusa miatt. Nem tudom miért nem volt elég az ISD topikban népszerűsíteni a kedvenc zenéiket, minden áron be akarták erőltetni oda, ahol a többség nem erre volt vevő.
És végül, mielőtt megvádolnának, régebben is leírtam: nem vagyok MFLEX ellenes, sőt! Ha visszaolvastok a régi topikjában, én voltam az elsők között, aki mindig gratulált neki az új dallamokhoz. Velem szemben mindig normális, rendes volt - éppen ezért nem is akarok semmi rosszat írni róla. Ha volt ellenvélemény, azt is elfogadta, sőt szívesen vette, mert építő jellegűnek fogadta (igaz volt olyan ember, aki zenész volt talán, de akitől meg nem). Viszont, ha véletlen manapság elejtettem egy kritikát, akkor a "hívek" azonnal kiosztottak, mondván nekem nincs hallásom. Hát ez a különbség közte és emezek közt.
Akik az "orosz módszert" követik, azok lehetnek sikeresek, de a lelkiismeretük egyenlő a nullával. Ez az én magánvéleményem. Le lehet ugatni ezért engem is, de akik ugatnak azok nem mások, mint kutyák.
Sajnos, ez a világ ma.

...Igen, bizonyos esetekben nemcsak a vélemény nyilvánítás mikéntje-, de maga a vélemény nyilvánítás is büntetendő.
Tulajdonképpen az efféle észrevételek miatt hanyagolom az SG-t egy ideje.
In Lak\'ech Ala K\'in
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ezen a gyors kinevezésen én is csodálkoztam.....
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Roppant érdekes viszont, hogy olyan tagot tettek meg házigazdának, meglepő gyorsasággal hozzáteszem, aki az SG szabályzata alapján nem lehetne házigazda, főleg nem két büntetőponttal a "neve" mellett...
In Lak\'ech Ala K\'in
Szeretek erre az sg-re időnként feljönni, mivel mindig meglepetések érnek ! Valóban Kaposi kolléga ellen folytatott hadjárat rezüméjét vontam meg, rögtön kaptam kettő ilyet a megfelelő helyről. Ritkán jövök, az a jóféle élet, ami itt annak idején volt, mikor regeltem 2006 nyarán, már a múlté. Időnként még a Zephyr kolléga is hiányzik, meg még jó páran ! A régi idők zenéit, amiket akartam, már összegyűjtöttem, az feltörekvőkkel pedig sok dolgom nincsen. A régiek, az iszapszeműek nagyjából eltűntek. Érdekes, hogy Mflex kolléga sokra vitte zenei téren, ezt sem hittem volna 2006-ban ! (Természetesen a hsz-et azonnal törölték is .)
Utoljára szerkesztette: bigivan, 2015.01.03. 17:44:32
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
...Az új felületen ez látható:
"Wescone-ként be vagy jelentkezve oldalunkra.
Hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni."
Ezek alapján, értelmezésem szerint, több névvel is jelen lehet lenni az SG-n - egyesek, minden bizonnyal, élnek is e lehetőséggel...
In Lak\'ech Ala K\'in
Mivel érdemelted ki a piros pontokat?
In Lak\'ech Ala K\'in
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
"Marina &... - Primadonna" - mindkét verzió érdekel.
(...Vazze, régen csináltam ezt!)
In Lak\'ech Ala K\'in
Különleges, 3 estés High End bemutató élménykoncert a Klebelsberg Kulturkúriában.
A belépés ingyenes! Részletek => http://erdekel.hu/koncertelmeny
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A téma a régi: sztereó vagy többcsatornás hang?
De most egy zenész szemszögébõl nézve...
"... másként is lehet zenélni, és másként is elõ lehet adni, de legfõképpen másként is megszólalhat a muzsika, fõleg, ha a technika ezt már jó ideje lehetõvé teszi, csupán az emberek tompultsága és érdektelensége nem engedi kibontakozni ezt az irányt. "
Légy teljesen már övé
Minden perced után zárkózz
S maradj is hozzá nõve örökké
S ha majd ráeszmél õkelme, veled mit tett
Késõ lesz majd siránkozni
Mert lelked, s fénye övé lett
Félõ késõ imádkozni.
Ha tudná, mire használja egy szabad percét
Nem tétovázna, nyomban
Eldobva leláncoló internetjét
Emberekhez inkább élõ szavakkal szólna..
Neked persze mint "hivatásos fõlustinak" ezt nehéz megértened.
Gyakorlatilag aktuális lett megint a szöveg, amit régebben megjegyeztem valami kapcsán egyszer:
"Mindenkinek arra jut ideje, amire szán idõt."