5889
11891949761344119704.png
  • narumon
    Szerintem rosszat akarsz tölteni, nem tudom mi az a Speedyshare de ha elmondod akkor áttehetem oda is (remélem nem kell regisztrálni meg semmi)
  • narumon
    Köszi a dícséretet, igazából nem volt dolgom vele, felraktam elindítottam az Auditiont és ez lett a végeredmény.
  • Wescone
    Új játékszer(ek) ...

• eurolacko
    Én az életemben nem használtam ilyen torrent valamit, még csak nem is érdekelt
    Mindegy nem érdekes - már meg lett állapítva úgy is, hogy jó - hiszek a kollégáknak
  • kaposi1
    Laci azért mert nem jóra nyomsz.
    De szerintem amúgy se szednéd innen le, mert ez bizony torrentre került.
  • Wescone
    Helytelen elhatározás a mi esetünkben, nem emlékszem ugyanis, hogy bárki bírálta volna itt a felvételeidet. Ha mégis kedvezőtlen-, esetleg kellemetlen megjegyzést kapsz, "ereszd el a füled mellett". Tudjuk páran, hogy jól csinálod amit csinálsz, a többi nem számít.

Amint látom, kezd felengedni a szilárd elhatározás - ez jó!
  • eurolacko
    Meghallgatnám én is de nem tudom letölteni - állandóan valami exe fájl akar lejönni
    Áttenné valaki a speedyshare-re?
  • Wescone
    Az oldalon amit linkeltél, találtam egy Ice MC "Megamix"-et, elvittem - köszönöm!
    ...Annak idején katonáéknál Ice MC-re merültünk esténként álomba - unforgettable nights!
  • Wescone
    Ez a digizés bizony olyan amilyennek lennie kell - good work!
  • Musachy
    Kellemes a füleknek.
  • narumon
    No itten el lehet érni elvileg;

Toto - Rosanna 96khz 24bit
  • narumon
    Mivel éppen Toto van a lemezjátszón, így Toto-t digizek :)
  • narumon
    Elmaradt, de pár perc és pótolom :)
    Hova rakjam fel.... mit digizzek? :D
  • Dióka
    Én örülnék a legjobban, ha mindent vagy bármit be tudnék szerezni vagy 10-25 évvel korábban be tudtam volna szerezni a netről, de ez -mint megintcsak másoknál sem- messze nem így van. Bizony, nem kevés pénzt, üzemanyagot, időt stb. is áldoztam sok-sok számért, albumért, sőt lehet megáll benned az ütő, de még élőben is volt a kezemben, birtokomban cd vagy 'bakelit', nem csak a neten láttam fotón, hogy az milyen. Emiatt volt a 'kimerítő' válasz, de látod, hiába írtam kimerítően, Neked csak egy részlete jött le belőle.
    A többire asszem felesleges is lenne bármit írnom...Rád bzom.
  • Wescone
    Én meg a "Silent Partners"-vel vagyok úgy mint Te a "The Fashion Show"-val... talán hallottam valamikor, nagyon régen, de nem esküdnék rá.
    ...Amúgy valóban hasonló szinten digizünk - szép munka!
  • Wescone
    No, meghallgathatjuk mi is azt a felvételt, vagy elmaradt végül a digizés?
  • eurolacko
    Nem hinném ,hogy holnap lesz a napja ,hogy veszek tőle albumot de megeshet a jövőben
  • eurolacko
    Szevasz Dióka!

Asszem kimerítő választ kaptam a "nemtom honnan szedted"-re - de elég lett volna ha azt írod h valahonnan a netről oszt kész
    Q.M. - na ezt meg nyugodtan letörölheted úgyis előbb vagy utóbb lesz a "piacon" neked való minőségben
    A treklista része meg gondolom ezután fog majd a "piac"-ról behullani?

• eurolacko
    Köszi a segítséget! - most már okés
  • Wescone
    Beállításokban állítsd "-100"-ra a köv. tételeket:

- Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése
    - Ennyi pontszám alatti felhasználó elrejtése

...így elkerülheted a "füleket".
  • Dióka
    mármint az érdekel, hogy megvan neked vagy az, hogy 7 db van meg? köszönöm, amit szeretek tőle (az a kevés), az megvan.
  • narumon
    Akkor jó :)
    Egyébként nekem 7 lemez megvan tőle ha érdekel.
  • Dióka
    hát ha jól olvasom,akkor ez pont az.
  • narumon
    Allan Taylorank tőlem is egy plusz jel, én nagyon szeretem a csókát, itt nem tudom melyik szám volt, de a kedvencem a Colour to the Moon, ezt minden hifi tesztelésre magammal viszem.
  • Dióka
    összevontál dolgokat, így ömlesztve kicsit sok, de röviden:

A.T.
    nem tudom lényeges-e mi honnan van (én szeretem a minőséget és a zenét is, ha ez a kettő együttáll és még zeneileg közell áll hozzám, akkor bekerül a gyűjteményembe, ennyire egyszerű), sajnos nem vezetek olyan nyilvántartást, hogy mit mikor miért mennyiért hogyan vagy kitől mitől stb....de ez a rész nem is érdekel, csak hogy megvan nekem (is vagy csak), ez számít! Amim van, az mint másnál is, sokszor évek, évtizedek gyümölcse....A.T. is egyszer bekerült az archivumba és ott maradt.van ilyen még pár xxxxx. (egyébként az albumjáról való, milyen meglepő ...)

Q.M. nem audiofil címszó alatti, a hangzásért én nem adtam minőségi garanciát. Sajnos olyan amilyen, de még a jobbik példány a 'piacon'.

A tracklista részed már a mostani válogatás albumhoz kapcsolódik, annyit tudok,amennyi az albumhoz volt, azt prezentáltam, ugyanabban a formában, sok számot ismerek, de erről nem csináltam magamnak külön tételes címlistát.
    üdv.
  • eurolacko
    Miért nem látom a hsz-ket ? - mindig le kell nyitnom a fület
  • eurolacko
    Szevasz Dióka!

Hallgattam az Allan Taylor-t és megmondom őszintén nagyon teccett...nemtom honnan szedted de ez teljesen okés
    Egyébként nem ismertem előtte, úgy ahogy a Wescone által feltett Grace Jones - The Fashion Show zenét sem (és még mennyit nem?)
    Levettem még a Queen Michit de ott valami nem kóser - furán szól...bár nemrég felvettem a maxit de az sem volt valami faxa
    A tracklistában találtam pár címet amit ha lehet elkérném tesztre
    Man at work....Black Denim...1000ohm...16bit...Brian Ice...Brand Image - melyik zenéjük?
  • Dióka
    csak akit érdekel

• tgolyo
    Szép estét mindenkinek!
    Ken Laszlo - Fantasy

http://data.hu/get/4785793/Ken_Laszlo_-_Fantasyvinyl-special_Dj.edit.rar

pass:pm. (ha éppen benézek)
  • narumon
    "Ez attól függ ki hogyan értelmezi,Az én értelmezésemben az a vérbeli akinek vannak eredeti lemezei és amiket nem tud megszerezni vaagy éppen nem akar megvásárolni azokat hitelesen élethűen digitális formátumban elmenti magának amire az a fő jellemző ha számítógépen tárolja azt 44,1-ben."

Tehát aki ugyanígy áll, csak amit eltárol az mondjuk SACD vagy egyébb HD audio formátum, ő már nem vérbeli gyűjtő? És ha 44.1-ben tárolja a lemezeit de nem wav-ban hanem FLAC-ban az sem vérbeli gyűjtő már?
  • narumon
    "Ez így mese habbal.Ami igaz a kevesebb lemezterület és az hogy veszteségmentes formátum."

Akkor melyik része mese habbal?

"Én nem azt írtam hogy nem jó a flac és nem kértem hozzá útmutatást sem.Abban igazad van ha a készleted zöme abban van akkor érdemes a többit is abban tárolni.Az általam leírtak arra utaltak hogy miért célszerű az eredeti két csatornás cd-t vagy vinylt 44,1-ben tárolni,"

Ez, hogy jön megint a FLAC-hoz? FLAC-ban is tárolhatsz 16bit 44.1khz zenét, a mintavételi frekvencia és a fájl kiterjesztése ebben az esetben két külön dolog. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy minél jobb minőségben van meg a zene annál jobb, nem fogom a 24bit 96khz zenéimet lekonvertálni azért, hogy az is egy gyenge CD minőség legyen.

"mivel így célszerű rögzíteni is illetve vinyl esetében néha még magasabb is célszerű habár erről lehetne vitatkozni a kissebb és nagyobb méreteket illetően."

Vinyl esetén szerintem kizárólag magasabb mintavételnek van csak értelme, mint már korábban írtam CD minőségre butításkor az is elveszik ami miatt digitalizáltam azt a lemezt.

"Erre csak röviden annyit tudnék mondani hogy szerinted a 320mp3 és mondjuk bármelyik veszteségmentes formátum között hallásban mennyi a különbség ha tartalmi és formai követelményeknek egyébként megfelelnek?"

Ezt is írtam már. Iszonyatosan sok. Az mp3 egy veszteséges tömörítés így is úgy is, és ez bizony hallatszik rajta, akár mennyire csűrik és csavarják.
  • narumon
    "A fárasztó az lehet, ha az,ami rajta van, fárasztóan borzalmas hangzással van maszterelve...de ennek semmi köze a cd-hez, pontosabban sokkal kevesebb,mint magának a szar anyagnak,amit tárol."

Nos nálunk baráti körben ezt mi pedig csak így szoktuk hívni. Nincs rá jobb szó, a mi kis analóghoz szokott fülünk, nem nagyon tud 2-3CD-t egymás után végighallgatni mert nincs rá jobb szó a CD hangja karcol. Egy idő után fárasztja a fület, sőt diszkomfort érzés alakul ki. Ez jól megfigyelhető olyanoknál is akik szerint ez nem tudatos, de egy idő után már nem tud figyelni a zenére, távirányítóért nyúl, számok végighallgatása nélkül nyomja a nextet. No ezt nevezem én fárasztó hangnak, ezek a tünetek vinyl lemeznél nem fordulnak elő.
    És most nem PC speakerről meg háttérzenéről beszélek, hanem zenehallgatásról.
  • Musachy
    O.K. megvan. Nem értek én ehhez a letöltő izéhez, na!
  • Musachy
    ...és aszongya: FLAC FORMAT pcm 16 bit 44,1 kHz...
  • vinylbakker
    mondjuk egy vinylbakkertől azért elvárnám, hogy ha odaírom, hogy 111,akkor meg sem kérdezi, hogy az kompakt-e?

Csak az éberségedet teszteltem mert pár perce az ágyat emlegetted..

P.Pál Úr szerint ráérsz még azzal.Állítólag ahogy hallottam aki figyelmes az még nem álmos.Persze tudom azt is hogy az ágyba nem feltétlenül csak aludni jár az ember.
  • vinylbakker
    Wazze megint lemaradt valami.
  • vinylbakker
    "zért annyira lehetnél már türelmes, h. megvárod míg kirakom a lényeget és akkor nem kell sok aprósággal fárasztanod."

A hang része engem hidegen hagy így ebből kifolyólag türelmes típus vagyok.A kép és a lista ami borzasztóan lázba hoz az egészből.Azért majd kibírom valahogy.
  • eurolacko
    ...és akkor jöjjön a ma esti részemről utolsó felvétel

B. Laura Branigan - Silent Partners Wav (4:02)

Jó pihenést kollégák!

• Dióka
    mondjuk egy vinylbakkertől azért elvárnám, hogy ha odaírom, hogy 111,akkor meg sem kérdezi, hogy az kompakt-e?!
  • Dióka
    a lényeg
    -hang
    -a lista meg majd leolvasható a borítóról, de waazze holnap majd kirakom, hogy olvasgasd...nekem nincs külön txt-ben és nem is volt hozzá, de te majd összeírhatod amit tudsz és akkor meglesz.
    -azért annyira lehetnél már türelmes, h. megvárod míg kirakom a lényeget és akkor nem kell sok aprósággal fárasztanod.