5889
-
#4554 Hehhe, nem vagytok normálisak! :D :D -
#4553 Egyik kedvencem ...
-
#4552 bizony, és ezzel zárom is a topikot!
(részemről a mai napra ) -
#4551 Mármint ez a jó zene. És azért kár lenne. -
#4550 Akárhogy is volt ez már nem számít, lényeg, hogy volt. Különben nem lett volna. -
#4549 szerintem ezt összekevered az akkori zoxigén szinttel, amit te mondasz,az már sokkal korábban volt, csak kevesebbszer. -
#4548 Egész pontosan keletnyugatra. -
#4547 Az ő dalait vertyogásnak nevezni... arra inkább napjainkban akad példa - bőven, sajnos. -
#4546 Al-Hudaydah-tól északabbra vagy inkább délebbre? -
#4545 A YT-on nem, csak a jemeni levegőt rezegtette, ahonnan az a zsidó törzs származik. -
#4544 Ja, Péter Gabriel hazaugrott megdöngölni a fejét a siratófalnál, és lám csodát a kricsniben ott vertyogott Ofra. A vicc szerint 2 iztaelita ha találkozik mi lesz belőle (üzlet) -
#4543 biztos, csak még korábban nem Ofra Haza-tól, de a fő kérdés inkább az, mikori a legerdetibb eredeti és az akkor fent volt-e már a YT-on? -
#4542 szerintem ezt még 88-ban is csak az izraeliták ismerték, de 10 évvel később jó érzékkel nyúltak hozzá, hogy bevigyék a popzenébe -
#4541 Ez se rossz. Ez még nyilván jobban hasonlít a "még koraibb verzióra", ami a népdal. -
#4540 Ismeritek ezt a korai verziót?
...Istenem, mennyire sajnálom, hogy nincs már köztünk! -
#4539 ez még nem volt, ez a kedvencem -
#4538 átmentetek pantominba. -
#4537 -
#4536 -
#4535 -
#4534 -
#4533 Ja kérem aki VIP, és szerkeszteni tudja a hozzászólását.
De már elkéstél vele.
Láttam amit láttam. -
#4532 én már mindent 1 MHz-en és 1 Mbiten csinálok, úgy egy darabig belefér minden igénybe. -
#4531 enyém 16-ra sikerült. remélem OK
-
#4530 Ez is egy alternatíva bizony. -
#4529 Mit meg nem ragozzátok ezt a 16 vagy 24 bites mintavételt. normális felvételt kell készíteni és kész. aztán kinek melyik tetszik majd hallgatja azt. -
#4528 De, ha fejjel lefelé olvasom. -
#4527 tükörreflexes géppel fotóztam -
#4526 akkor nem tudnád elolvasni a lényeget.. -
#4525 annyit nem ér az erősítő, bár a zero dacban valóban az egyik legjobb AD csipkészlet van. hogy mekkora lenne a különbség, azt én is szívesen meghallgatnám ugyanazon rendszeren, de csak simán megvenni, lutri. -
#4524 azok a Tannoy-ok eleve nem 'pop-diszkó' stb-re valók... és itt elsősorban azok mennek. Önmagában meg ugye lehet bármilyen a hangfal, minden környezetben eltérően fog jobban vagy rosszabban szólni, de mondjuk csak egy dac váltástól én csodát vagy jelentős javulást nem várnék ebben az összeállításban. -
#4523 Zolikám mi ez a formabontás?
Mindig a jobb oldalon szokott kilógni a vinyl a fotóidon. -
#4522 ...Majd elfelejtettem - köszönöm a zenéket! -
#4521 Egy olcsó Zero DAC? -
eurolacko #4520 A bögre tartja meg a borítót? -
#4519 Emlékeim szerint azok a Tannoyok nem szólnak olyan rosszul, de hát nagyon rég láttam / hallottam közelről olyat. -
#4518 Szia Gyuri!
találtam egy 1987-es megzenésített leírást a -JULIA- hangkártyádhoz
ami kell hozzá a nevem mind,mind nagybetücskével
http://www.4shared.com/rar/4QpmedUE/KBCaps_-_Julia_funky-B-mix_.html
wavika -
#4517 egyébként mi neked a 'jobb'? -
#4516 szerintem ennél a kombinációnál 'felesleges' egy ún. jó dac-ra költeni. -
#4515 És nem gondolkodtál egy jobb DAC-on?