5889
-
#4594 nagy kő esett le a hálózatomról
semmi bajom a ub40-el, csak ez a szám, nekem nem gyerebe...ennyi.
-
#4593 Nos SA-CD.net szerint nincs UB40 SACD-n megnyugodhatsz :D -
#4592 No azt nem tudom, meg undorodok a jubifortitól de még az is lehet :D -
#4591 No most really confused vagyok, mert az egyik sráctól ezt a választ kaptam a kérdésemre:
"Can't with the stock counter weight. If you look at the counter weight in the video, you can see the silver flat washer glued on for added weight.
If you take your counter weight to the hardware store and look for (I think 5/8") flat washer, then just use some rubber glue or something easy to remove if need to change back."
Azaz szerinte kell rá a nagyobb súly, mert az AT440MLa nehezebb mint a gyári ortofon. -
#4590 már miért lenne baj? írtam én ilyet? Nekem egy ideje már csak SACD-éim vannak. Bár mondjuk biztos berosálok, ha egy ilyen UB-it kiadtak sacd-ben!
-
#4589 Gyere most skype-ra, ott megbeszéljük az ftp-ét, meg a torrent megosztást is és ilyenneket, jött pár újdonság is!
Laci csak segítőkész és önzetlen (no nem mindenben), nem olyan önző,mint Te vagy én (jó, mondjuk én csak lusta vagyok mindent felrakni), pedig nekünk már réééég megvan minden. -
#4588 Mhm, én például gyűjtöm az SACD-ket, van már vagy 50. Ez is baj? :o (Hozzá sem merem tenni, hogy jobban is szólnak bárminél amihez hozzá lehet jutni. - igen még egy LP-nél is.) -
#4587 jól néz ki! és mennyiből is jön ki?! -
#4586 -
#4585 minegy=mindegy -
#4584 Idézőjelben volt, de minegy, értettem. Csak szeretek ilyenre lecsapni, főleg, ha még a megszólítás is mindig "Zolika". -
#4583 Laci ki se bírná, hogy ne ő legyen az első, aki teljesíteni tudja valaki kívánságát, továbbá szereti tudatni mindenkivel, hogy nekik milyen itálo újdonságok vannak már meg (birom ezt a nyilvános skype meg ftp felhívásokat). Jó fej vagy, Laci! -
#4582 Köszi az infót.
Jó lenne tudni mi a max letöltési sebesség free-ben. -
musichunter #4581 Köszi a feltöltést!!
Lefele jön nálam 296 Kb/ sec(max sebesség) -
#4580 megjött az új album? azért a cmét elárulhatod. -
#4579 Már túl vagyok rajta, és nagy az öröm. -
#4578 na, a mű publikusan megszületett, lehet hurrázni vagy kukázni.
most már foglalkozhatsz azokkal a fontosabb letöltésekkel!
én is tesztelek egy helyet, de 4MB/s-nél nem megy gyorsabban felfelé. -
#4577 Tudod épp egy számomra ismeretlen tárhelyet próbáltam ki feltöltésileg.
(http://sprend.com/)
Holott nekem már más , fontosabb letöltésekkel kellett volna foglalkoznom amik garantáltan nem torrentes, de még csak nem is netes dolgok.
Amúgy meg döntse el mindenki maga hogy megfelel az általa támasztott követelménynek ez a felvétel vagy sem, ha nem, kukázza.
01. ROBERT PALMER and UB 40 - I'll Be Your Baby Tonight (extended version).flac 327MB!!!
http://sprend.com/download.htm?FileId=LBQrCd8dFSrptFQS9Z4M -
#4576 ne vicceskedj már, ezért nem kell elnézést kérni, ezt az önzetleneséget várja a vezetés! milyen feltöltés lett időlimites? nem számoltam meg hány helyen lehet a neten megosztani, de legkevesebb is pártucat, egyébként én tudok neked kölcsönadni 300 Mb-ot a korlátlan sávszélességemből és korlátlan forgalmamból, ha gondolod.
dehogy számít itt a torrent csúnyának, az máshol van.
a felvétel képe egyébként meg borzalmas, na az ilyenek miatt van az, hogy hülyeségeket csinálnak néhányan.
a kép szarrá sávosodása tökéletes iskolapéldája annak, hogy ez mennyire van feleslegesen túlmintavételezve.
van a zene, aztán jön sok felharmónikus, aztán a mechanikai és egyéb zaj,ami bekerül a rögzítésbe, aztán meg ezen felső frekik felharmónikusai.
a zaj erősíti a zajt, ami újabb denevér zajt generál.
ez a felvétel vinyl-ről digizve bőven kielégítő lenne legleglegfeljebb 96KHz-én , de akkor is csak úgy, ha legalább 2-3 millás szett van alatta.
a többi olyan harry potter-es.
-
#4575 Azért megy először neki mert mint írtam is nagyon úgy néz ki hogy a feltöltés vagy időlimites lett, vagy korlátozott számban lehet leszedni.
És akkor már nehogy az maradjon le róla aki éppen kérte.
"Ha valakinek megvolna min. wav-ban,.."
Nos ezért próbáltam a legjobb elérhető minőségben feltenni.
mert hogy olyat én még nem is nagyon láttam amilyen ennek a felvételnek a képe.
Igen torrentes, és tudom hogy ez a szó itt istenkáromlásnak számít.
Én kérek elnézést hogy sávszélességemet nem sajnálva feltöltöttem több mint 300MB-ot.
Sőt előtte még lekínlódtam a torrentről is, csak hogy valakinek örömet szerezzek.
-
eurolacko #4574 -
#4573 szerintem egyből SACD-ben kéne felrakni.
miért csak neki megy priviben? ez olyan különlegesség, hogy nem fér ki ide a linkje meg az az 50-100mega valahová? csak ez vót meg torrenten?
engem nem izgat, UB40 nem az én világom, ez a szám meg egyenesen nem, de ez a szuperextrémhighendaudiophile feleslegesen túlmintavételezett minőség elég viccesen hangzik ennél a számnál.
-
#4572 Először neked megy priviben 24-192-esben !
Mert úgy látom hogy a letöltés limitált lesz. -
#4571 Úgy látszik még így zárójelben is félreérthető ezek szerint?
Természetesen átvitt értelemben , virtuálisan, és zeneileg, na meg barátilag.
-
#4570 Szevasztok Tagok!
Keresem ezt a zenét, mivel hatalamas sajnálatomra még nincsen meg, pedig .....
Ha valakinek megvolna min. wav-ban, akkor nekem feltolhatná ide, én meg szépen megköszönöm, előre is. Mivel amúgy optimista vagyok .
Köszönettel, én ....
-
#4569 Említettem korábban, hogy felszerelhető - ezek sztenderd méretek, az pedig marhaság, hogy plusz súly kell a kar végére, az illető aki ezt állítja minden valószínűség szerint félrebeszél.
Az Amazon egyébként postáz Magyarországra, onnan rendeltem nemrégiben a fejhallgatóm. Javaslom a UPS-t - pár nap alatt kézhez kapod és nem kell a vámhivatalt sem látogatnod, ők intéznek mindent. -
#4568 -
#4567 Zolika holnap"randizunk"? -
eurolacko #4566 Hoppá... a Szia lemaradt -
eurolacko #4565 A neten találtam róla képeket és úgy néz ki felszerelhető...utána majd lesz valahogy -
#4564 Szia!
de régen láttalak -
eurolacko #4563 Ez a beszéd kolléga! -
#4562 üdv, kiegyensúlyozod a kart beállítgatod, hangszedő feltesz...beállítod a gyártó által javasolt tűnyomást és kész...ha a hangkarodra felszerelhető ez a pick-up... -
#4561 Na mindegy rendelek egyet oszt majd lesz valami :) -
#4560 Vegyél egyet és kísérletezz. A megoldást előbb-utóbb megleled. -
eurolacko #4559 Hát ez tényleg nem nagy segítség így - szerencsére nekem nincs ilyen problémám
Ha itt laknál a szomszédban tudnák segíteni mert nekem 2 ilyen hangszedőm van és meg lehetne próbálni -
#4558 http://www.stevehoffman.tv/forums/archive/index.php/t-146100.html
Itt nézegettem, de az egyik azt írja kell a hátára nehezebb súly, a másik meg aszondja, hogy plusz súly nélkül használja teljesen jól... áááárghh :) -
eurolacko #4557 Szia! Igen,van az amazonon is, de úgy tudom nem postázták magyarba ezért lett választva a Williamthakker
Itt nézelődjél csak képek -
#4556 Amazonon 159$-ért megy. Azt kéne kitalálni, hogy egy Pro-ject debutIII-ra, hogy lehet rárakni. Kell-e hozzá új kar, súly vagy valami.... -
#4555 Köszönöm Zoli!Szépen muzsikál.....
Látom pörgött a topik az este, a kemény mag beindult rendesen.
Engem is elkapott ez a fránya influenza.