5889
-
eurolacko #4634 Ezt nézd meg! - sztem ez még érdekesebb lesz mivel a kép szerint szinte ugyan annak kellene lennie - és mégse
Itt a minta hozzá -
#4633 Nem, még a rendelésig sem jutottam el. Írtam egy mailt amazon-ra, hogy akkor mennyi ennek a szállítási költsége de nem is válaszoltak még rá. Mindenesetre most nem sürgős, mert hirtelen likviditási gondjaim lettek. (Itt a jó idő és gyors vettem a fényképezőhöz egy új Rig-et :)) -
#4632 Érdekes EZ a korábban belinkelt Boney M - AT440mla felvétel, képileg:
CD:
LP:
A különbség látható is. -
#4631 Sziasztok!
Igen!
http://www.discogs.com/Elton-John-I-Dont-Wanna-Go-On-With-You-Like-That/master/95889
PÜ!!!!! -
Opus - Up and Down
ITT lehet meghallgatni. -
#4629 na, ez tényleg bazijó remix lett, az eredetiért soha nem voltam oda (lehet azért,mert anno rongygosra játszották), no meg amúgysem vagyok nagy EJ rajongó, de azért elismerem a munkásságát, de EZ így nagyon jó kis diszkó nóta lett! ez megvan jó minőségben vagy kijött valami értelmesben? -
#4628 Igen, ez nagyon jó zene és Tina néni milyen jól nézett ki! -
#4627 Sziasztok!
És is folytatnám az alábbi kiváló zenével:
-
#4626 Meglepő, hogy eddig nem esett szó itt Tina Turner-röl, pedig van "pár" zene amely igazán élvonalbeli előadóvá tette az elmúlt évtizedek során.
Egyik kedvencem tőle - meglehetősen jóra sikeredett darab véleményem szerint:
-
#4625 Időnként előfordul, hogy "kihal" - ez nem azt jelenti, hogy senki nem látogatja már, csakis azt, hogy nincs pillanatnyilag téma-, ill. megosztani való.
Megérkezett a hangszedő? -
#4624 No miért halt ki ennyire a forum? -
#4623 Sziasztok!
Itt is legyen ez a jóóó (!!!!) zene!:
-
#4622 Éva jó kislány! -
#4621 Bakter ki is ment a fejemből... Küldd a számlaszámod :D -
#4620 Sok pénzt! -
#4619 No a héten már jobban ráérek. Ígértem valakinek valamit? :) -
#4618 Akit érdekel, annak sem tudok küldeni Evahoz telefonszámot ! -
#4617 Szevasztok Tagok!
Kedvcsinálónak:
-
#4616 Sziasztok!
Kedvcsinálónak:
Akit érdekel, priviben küldök linket. (saját lemezről) -
#4615 -
#4614 Árulás történt. -
#4613 ...akkor ne is tedd, mert a legújabb kutatások szerint olyan felharmonikusokat is "kihoz" a lemezből, ami hosszabb távon károsítja az idegrendszert. -
#4612 Hát ezen gyárilag OM5E van ami 5g -
#4611 Minden!!! -
#4610 Hát, az mla 6.5 g. Létezik ugyan 4.1 g-os Ortofon is, viszont túlnyomó részük 7 g felett van. -
#4609 Hát majd élőben kiderül ha megjött az AT. A gyári súlyra egyébként azt mondja 6g-ig jó.... -
#4608 Nem tudom, hol nézed, de nehezemre esik elhinni - kétlem, hogy az AT lényegesen nehezebb volna mint egy átlag Ortofon.
Az én pick-up-omon a súly kb. 0.7-re van állítva, 2.5-re ha kihúzom, égnek áll a kar, mindenestől.
Egy szó mint száz; nézd meg különböző hangszedők karakterisztikáját és megtudod, mi az igazság. -
#4607 boldogságról eddig szó sem esett...az egy másik fejezet. -
#4606 Ha ennyi elég a boldogsághoz... -
#4605 Arról nem is beszélve, hogy elkölteni még jobb, mint gyűjteni. Annak több értelme van. -
#4604 csak jótanács akart lenni, mert ha van miből, akkor tudnál menni Bangkokba is! én elvagyok itt a tanyán is, csak optika legyen. -
#4603 Bangkokba most nagyobb kedvvel mennék, mint bankokba. A bankokba pont azok gyűjtik be, akikről beszéltem. -
#4602 állítólag a bankokban bőven van! ha sietsz, még marad is! -
#4601 Gyűjteném én is, de nem tudom, hol a lelőhely. Ez a baj. Meg vannak olyanok, akik elgyűjtik előlem, fene egye meg a fajtájukat! -
#4600 én nagy gyűjtő vagyok, a legjobban a pénzt szeretem gyűjteni, de annyi a lyuk a házban, hogy az mindig elfolyik valahová és most itt állok tök nullán.... -
#4599 Így jártam. És még mi mindenem nincs! -
#4598 ezért nem tudok rád haragudni!
viszont ha nincs egy sacd-éd sem,akkor ki vagy rúgva! -
#4597 Nagybaj :D -
#4596 Én nem gyűjtöm az SACD-ket, sőt asszem egy sincs... nem t'om baj-e? -
#4595 Igaz már rég hallgattam UB40-t, de én kedvelem, ezt a számukat is.