5889
-
eurolacko #4634 Ezt nézd meg! - sztem ez még érdekesebb lesz mivel a kép szerint szinte ugyan annak kellene lennie - és mégse
Itt a minta hozzá -
Nem, még a rendelésig sem jutottam el. Írtam egy mailt amazon-ra, hogy akkor mennyi ennek a szállítási költsége de nem is válaszoltak még rá. Mindenesetre most nem sürgős, mert hirtelen likviditási gondjaim lettek. (Itt a jó idő és gyors vettem a fényképezőhöz egy új Rig-et :)) -
Érdekes EZ a korábban belinkelt Boney M - AT440mla felvétel, képileg:
CD:
LP:
A különbség látható is. -
Sziasztok! 
Igen!
http://www.discogs.com/Elton-John-I-Dont-Wanna-Go-On-With-You-Like-That/master/95889
PÜ!!!!! -
Opus - Up and Down
ITT lehet meghallgatni. -
na, ez tényleg bazijó remix lett, az eredetiért soha nem voltam oda (lehet azért,mert anno rongygosra játszották), no meg amúgysem vagyok nagy EJ rajongó, de azért elismerem a munkásságát, de EZ így nagyon jó kis diszkó nóta lett! 
ez megvan jó minőségben vagy kijött valami értelmesben?
-
Igen, ez nagyon jó zene és Tina néni milyen jól nézett ki! -
Sziasztok! 
És is folytatnám az alábbi kiváló zenével:
-
Meglepő, hogy eddig nem esett szó itt Tina Turner-röl, pedig van "pár" zene amely igazán élvonalbeli előadóvá tette az elmúlt évtizedek során.
Egyik kedvencem tőle - meglehetősen jóra sikeredett darab véleményem szerint:
-
Időnként előfordul, hogy "kihal" - ez nem azt jelenti, hogy senki nem látogatja már, csakis azt, hogy nincs pillanatnyilag téma-, ill. megosztani való.
Megérkezett a hangszedő? -
No miért halt ki ennyire a forum? -
Sziasztok! 
Itt is legyen ez a jóóó (!!!!) zene!:
-
Éva jó kislány!
-
Bakter ki is ment a fejemből... Küldd a számlaszámod :D -
Sok pénzt!
-
No a héten már jobban ráérek. Ígértem valakinek valamit? :) -
Akit érdekel, annak sem tudok küldeni Evahoz telefonszámot ! 
-
Szevasztok Tagok!
Kedvcsinálónak:

-
Sziasztok! 
Kedvcsinálónak:
Akit érdekel, priviben küldök linket. (saját lemezről) -
-
Árulás történt.
-
...akkor ne is tedd, mert a legújabb kutatások szerint olyan felharmonikusokat is "kihoz" a lemezből, ami hosszabb távon károsítja az idegrendszert. 
-
Hát ezen gyárilag OM5E van ami 5g -
Minden!!!
-
Hát, az mla 6.5 g. Létezik ugyan 4.1 g-os Ortofon is, viszont túlnyomó részük 7 g felett van. -
Hát majd élőben kiderül ha megjött az AT. A gyári súlyra egyébként azt mondja 6g-ig jó.... -
Nem tudom, hol nézed, de nehezemre esik elhinni - kétlem, hogy az AT lényegesen nehezebb volna mint egy átlag Ortofon.
Az én pick-up-omon a súly kb. 0.7-re van állítva, 2.5-re ha kihúzom, égnek áll a kar, mindenestől.
Egy szó mint száz; nézd meg különböző hangszedők karakterisztikáját és megtudod, mi az igazság. -
boldogságról eddig szó sem esett...az egy másik fejezet. -
Ha ennyi elég a boldogsághoz... -
Arról nem is beszélve, hogy elkölteni még jobb, mint gyűjteni. Annak több értelme van. -
csak jótanács akart lenni, mert ha van miből, akkor tudnál menni Bangkokba is!
én elvagyok itt a tanyán is, csak optika legyen.
-
Bangkokba most nagyobb kedvvel mennék, mint bankokba. A bankokba pont azok gyűjtik be, akikről beszéltem. -
állítólag a bankokban bőven van! ha sietsz, még marad is!
-
Gyűjteném én is, de nem tudom, hol a lelőhely. Ez a baj. Meg vannak olyanok, akik elgyűjtik előlem, fene egye meg a fajtájukat! -
én nagy gyűjtő vagyok, a legjobban a pénzt szeretem gyűjteni, de annyi a lyuk a házban, hogy az mindig elfolyik valahová és most itt állok tök nullán....
-
Így jártam. És még mi mindenem nincs! -
ezért nem tudok rád haragudni! 
viszont ha nincs egy sacd-éd sem,akkor ki vagy rúgva! -
Nagybaj :D -
Én nem gyűjtöm az SACD-ket, sőt asszem egy sincs... nem t'om baj-e?
-
Igaz már rég hallgattam UB40-t, de én kedvelem, ezt a számukat is.