5889
-
#4714 -
#4713 Zoli én is dobjak egy privit? -
#4712 "Vagy már aki nyomta a lemezt annak így volt meg oszt úgy volt vele, hogy jól szól ez nem köt bele senki? "
Szerintem közel jársz az igazsághoz. -
#4711 "egyébként a nyakamat tenném rá hogy ezt a büdös életben ki nem adták ezüst lemezen"
Hát tisztázzuk le mit jelent a "kiadás". Mert ugye én a déli régión élve, főleg régen nap mint nap találkoztam jugó lemezekkel amiket onnan hoztak a piacról. Nyomott lemez volt semmi kétség, csak a körítés silány meg néha (sokszor) a hangminőség. Azok sem hivatalos kiadások voltak, node mégis gyártott lemezen figyeltek.
"Nézz már ráá - úgy néz ez ki mint egy eredeti kiadvány?"
láttam én már sokmindent, túl sokat utaztam a világban :D
"Pár kattintás és az mp3-ból lossless (lossyless) lesz - borítót meg mindenki tud csinálni"
Persze, mondom nekem csak az a furcsa, hogy két számot mp3-ból nyomott át a többi meg tényleg lossless vagy mi? Vagy már aki nyomta a lemezt annak így volt meg oszt úgy volt vele, hogy jól szól ez nem köt bele senki? Számtalan variáció lehet azt hiszem. :) -
#4710 Szia!
dobj egy privit légyszi , hogy mi volt az. hidd el soxor azt sem tudom , hogy fiú vagyok-e vagy leány. -
#4709 Már az is csúszik! Köszke! -
#4708 Sajnos nekem is csak ez a rövid radio verzió van meg belőle a That's Eurobeat 38-ról.
Radiorama - Alien 2 (The Nightmare) (Radio Edit).wav
-
eurolacko #4707 Meg volt valami macskás kép is ha jól emlékszem -
#4706 Ez még a zefíres-papucsos időkből van. -
#4705 Te is elfeledkeztél valamiről, de mindegy már. -
#4704 Italograbber mesternek megvan az LP, "terítette" is korábban, de a link már halott... talán újra megteszi, ha szépen kéred rá - ha nem is mutatkozik gyakran, tudom; itt van a "közelben". -
#4703 Vajh miért? Asszem nem a legjobb lemezem. -
eurolacko #4702 Hiszed vagy sem én is kíváncsi lennék rá! -
eurolacko #4701 Szevasz Kolléga!
Bőven elég lett volna 1 perc is -
eurolacko #4700 Ez a CD nincs meg nekem és az internetről sem töltöttem le...egyébként a nyakamat tenném rá hogy ezt a büdös életben ki nem adták ezüst lemezen
Nézz már ráá - úgy néz ez ki mint egy eredeti kiadvány?
Ilyet bárki csinál főleg a nagy orosz lúzer tesvéreknél
Pár kattintás és az mp3-ból lossless (lossyless) lesz - borítót meg mindenki tud csinálni -
eurolacko #4699 Így van Laci - ezt a felvételt magam készítettem vinylről és persze a képet róla -
#4698 Halihó!
kapunk egy mintát belőle? -
#4697 Hali!
én csak összehasonlítás miatt raktam fel a mintát. akik ismernek tudják , hogy állandóan elvagyok hawazva! -
#4696 Viszont az Aliens-t nem, hiába melóztam vele. Törlésre kerül, mert aztán... -
#4695 Jelentem letöltöttem, de most család itt ugrabugrál, úgyhogy a hifin holnap délelőtt fog történni a meghallgatás és összehasonlítás :)
Egyébként meg fukar vagy :D -
#4694 ne a 4shared lejátszójában levő zenét halózd meg , hanem tőtikézd le. -
#4693 Halihó!
nékem nincs meg ez a lemez , de Mode One vinyl itt figyel a polcomon ill. lbarázdaolvasómon. felrakok egy két perces részletet a lemezről. kivi lennék rá , hogyan szól a cd.
http://www.4shared.com/music/jW271JMP/modesample.html? -
#4692 Hát akkor viszont ugyanott vagyunk ahol a part szakad :) -
#4691 9-es számról egy kép!
Persze ez nem az orosz válogatás CD-ről származik, mint ahogy Eurolaci által prezentált Mode-One-ről készített kép sem. -
#4690 9-esről is tudnál feltenni egy képet? Ez ugyanaz a CD nálad csak eredeti CD? -
#4689 ""Egyébként szerintem ez gyárilag ilyen felvétel." - már a múltkor is azon vigyorogtam mikor a Gyuri régi rippjére is ezt írtad"
A tinypic valamiért most nem jön be, addig is válaszolok :)
Szóval ez alatt azt értettem, - nem megbántva senkit - hogy ha időm nagyobb részében italo discot hallgatnék akkor eladhatnám az egész hifi rendszeremet és negyed árból vehetnék egy olyat amin valószínűleg még jobban is szólnának ezek a lemezek. Mert lássuk be őszintén azért ezek nem high-end felvételek, az eredetik olyan szintik hangmintájából állnak ahol nagy trükközés nincs. Ennél az említett lemeznél sem vagyok biztos benne, hogy hallanék különbséget az eredeti és egy 320-as vagy akár 256k-s mp3 között, egyszerűen azért mert nincs benne mit kihallani. (LP az egy másik dolog azt most nem keverném ide hirtelen).
Vélemény? -
#4688 Kb ilyesmit írtam én is előző hozzászólásomban. -
#4687 Mármint arra gondoltam, hogy gyárilag ilyen felvétel, hogy így van rajta az orosz CD-n is (már ha egyáltalán tényleg egy legális kiadásról beszélünk egyáltalán). Azt, hogy ők honnan szerezték azt nem tudom, mindenesetre az furcsa volna, ha valaki külön összeválogatta volna ugyanazokat a zenéket, bár nem tudom. Egyébként számtalan eredeti CD van a birtokomban ahol 1-2 szám audiochecker szerint mpeg, egyszerűen mert olyan hangmintákat használtak benne ami nem üti meg a mércét, vagy mert szándékosan. -
#4686 -
#4685 Apropó: miért "new"? Ha már italo, akkor nuovo. Nem? -
#4684 Bocs, "nyú" italo. -
eurolacko #4683 "russkitalo" -
eurolacko #4682 Az előtt elfelejtettem írni ,hogy tényleg jó zenék kivétel nélkül -
eurolacko #4681 Na akkor ezt meg is beszéltük - sajnos előrébb nem jutottunk
Azért ha megtalálod a tuti MC hangszedőt remélem teszel fel valami ütős rippet hátha még meg is tetszik és átváltok
Üdv kolléga! -
eurolacko #4680 "Egyébként szerintem ez gyárilag ilyen felvétel." - már a múltkor is azon vigyorogtam mikor a Gyuri régi rippjére is ezt írtad - vagy valami hasonlót
Azt nem tudom ,hogy ezen a netes gagyin, hogy néz ki de nálam a 6-os így:
mode-one
-
#4679 Kaposi úrral egyetértve elmosolyodtam azon a kijelentéseden, hogy szerinted ez gyárilag ilyen!
Most komolyan, Te mint nagy hifista, ezt mi a fenéből gondolod vagy következtetted ki?! Ez tényleg érdekelne.
K. ügynök véleményéhez meg csak annyit, hogy nincs itt semmi különös. Szergej Jekatyeringból SP kiadóként (mikkmakk bt) gondolt egyet és pénzt fektetett egy más zenei kiadóktól 'licenszelt' zenékből összeválogatott album 'gyári' kiadásába. Ki is írhatta volna cd-r-be , de úgy kevésbé hiteles egy 'hivatalos' kiadvány. Ezek mind kis példányszámos megjelenések, 300-700db, tehát viszonylag kevés lóvéból lebonyolítható. Hogy mennyit adott el,azt csak ő tudja, az oroszoknál ez a kutyát sem érdekli, így a licenszdíjakkal sincs sok gond, tehát több marad a kasszában. Hogy a kópiákat honnan szedte, az is tökmindegy, szerencsés esetben megkapta a szart az eredeti kiadótól, másik esetben meg lekopizta valahonnan,akár YT-ról.
Mivel AndyR ezt akár mp3 alapon is kikeverhette, így a hanyag kiadó részéről az is simán elképzelhető, hogy ezt egy az egyben rányomták a vinylre, semmi utómunka csak gyorsan-hamar alapon, hisz sok kisebb kiadó a hangminőséggel már régóta nem úgy foglalkozik,ahogy ezt mi elvárnánk.
Nekem mondjuk ez a szám (is) szépben van meg, mert sok dolcsi volt MCMM csodakütyü hangszedővel... Bár a hangzása nem fényévekkel jobb, csak néhány évvel, de mindenesetre az eredeti maszter egy szar.
-
#4678 "Egyébként szerintem ez gyárilag ilyen felvétel."
Ez nem így van!!!!!!
Kifejtettem már a véleményem erről a kiadványról. -
#4677 6. és 9. trackre egyébként audiochecker is rinyál. Egyébként szerintem ez gyárilag ilyen felvétel. -
#4676 Jó szar :) -
#4675 Parancsolj: