5889
-
#5284 :D
Kellett neked tekeregni.. -
#5283 Képtelenség ezen a buszon helyesen írni.
Amúgy meg éppen most szàllt el a kuplungunk.
Ha valaki a Bábolnai OMV - nél jàr felvehet.
-
#5282 Akkor vigyázz is rá.
Mint mondottam volt, ez egy 15 rongyos maxi...azt rebesgetik :P -
#5281 Most már nekem, is duplán hála a barátoknak. -
#5280 :D
Najugyehogy :) -
#5279 Jé, megvan ez a nóta lemezen!
-
#5278 Az alapoktól a profi szintig mindent a hangminőségről egy helyen:
school of E.T.
Ezt most ne reklámnak tekintsük
Csak láttunk már (itt is) annyi butuska és tanulatlan embert,
hogy gondoltam nekik is jól jöhet egy kis segítség. -
#5277 "..mindketten tudjuk...egyedül hagysz..egy koncerten voltunk..." :D -
#5276 A közepén sejtettem a végét. -
#5275 Nem tudom, közületek kinek volt szerencséje kipróbálni már egy Chevy Aveo gyári hifijét (alapfelszerelés) de én mindig padlót fogok a hangzásától :)
Jómúltkor is beülök (öcskösé a verda) és hallgatom sorban a jobbnál jobb eurodisco zenéket. Nem bírtam ki, a harmadik zenénél megkérdeztem: honnét vetted ezt a jó válogatás cd-t?
Mire az öcskös: b+ bratyó, ez egy mp3-as cd és tőled kaptam ide a kocsiba még tavaly, miután lekritizáltad a zenei ízlésemet!
Óooo...izéé.... :) -
#5274 Kocsiba elmegy kategória. -
#5273 Hargent Media kiadvány.
Ha százalékos arányban kellene meghatároznom a veszteséges kontra veszteségmentes alapanyagukat, kiadványonként úgy 15:3-at mondanék...kis túlzással..
A szándék jó: olcsón osszunk meg jó és ritka zenéket. Csak hanyagoljuk a "minőség" szót.
-
#5272 Ezt én is gyakran tapasztalom, hogy a kölkök mennek az utcán és a telefont kézben tartva és kihangosítva hallgatják a zenéjüket... -
#5271 Rengeteg silány-, sőt használhatatlan dolgot dobnak piacra mostanában - miért lenne kivétel a zene (hanghordozó)? ...Az a generáció amely kezében az utcán "üvölt" a telefon (ezt nevezvén zenehallgatásnak), ugyan mit tudhat erről? -
#5270 Lehet, örök talány marad számomra hogy merték kiadni megvételre ezeket így. -
#5269 Ez esetben nem szóltam semmit! -
#5268 Az még a legkevesebb ha felkonvertálták. -
#5267 Ismered az anyagot? -
#5266 Köszönöm szépen hogy foglalkoztál vele.
Már párszor leírtam a véleményem erről az izé mix dologról.
Ennél amatőrebb dologgal nem találkoztam még soha.
Se eleje se vége a számoknak. Össze van hányva az egész.
Ez nem mix, ez szégyen.
Mondom ezt annak ellenére hogy tudom kinek a műhelyéből került ki a keverés és a többi munkáját elismerem és nagyon is kedvelem.
Nem értem az egészet de majd megkérdem az illetékest a napokban hogy ezt mégis hogy képzelték.
-
#5265 Lám, lám..
Öreg barátunk H.G. felkonvertált remekművei ismét előkerültek? :D -
#5264 Ez szép ajándék, Kaposi kolléga - köszönöm Neked és Musachy mesternek is!
Sajnos nem tudok segíteni "Thembi" űgyben... közvetlenül, de talán katt ide. Próba - cseresznye! -
#5263 Remélhetőleg. Én rajta vagyok, amúgy is tartozom eggyel! -
#5262 Van egy mondás:
Minden ami van, megszerezhető..
S minden ami nincs az elfelejthető :)
Ezt már rég megtapasztaltam. -
#5261 "De talán más forrásból egyszer majd előkerül egy "nyilvános" vm verzió is :)"
Ha nem is lesz nyilvános ,de előkerül, ez miatt ne legyenek rossz álmaid. -
#5260 Ja. Amikor indultam hazafelé :)
Még meg is jegyeztem, hogy ezer éve nem hallottam...
De mint mondtam, rohantam :)
Április 10.-e után járok megint arrafelé..
Hozzak egy fotót a lemezről? :P -
#5259 Micsoda véletlen, pont hallgatta... -
#5258 Na b+ :D
Azt hallottam, hogy ez egy 15 rongyos maxi..
Vasárnap láttam az eredetit egy régebbi kollégánál :)
Ha jól értettem a sajátja.
Nem kértem el, mert pont hallgatta én meg rohanófélben voltam...
De fogadni mernék, hogy nem szívesen osztaná meg...
Egyszer régebben is volt egy hasonló esetünk: égre földre keresett valaki egy ritka maxit. Kollégánál persze meg volt :)
Elkértem, hogy megosszam..
Azt a választ kaptam, hogy csak nekem, privát használatra odaadja. De losslessként ne adjam már tovább..
Mindezek fényében maximum egy eredeti fotót tudnék csupán hozni nektek a lemezről sajna :(
De talán más forrásból egyszer majd előkerül egy "nyilvános" vm verzió is :) -
#5257 "Love me forever love me forever, Tell me you never ever let me go..."
Mekkora zene és mekkorákat buliztunk erre, természetesen vonatoztunk!
Ezt én is hajtom, mert csak kazin van meg sajnos. -
#5256 Most viszont én is keresnék valamit.
Ha valakinek meg lenne ez az örökbecsű "vonatozos" szám azt nagyon megköszönném ha megosztaná velem lossless-be.
Thembi - Love me forever
-
#5255 Mióta nagyobb lett a netem , belefér az album feltöltés is. -
#5254 Nos akkor én lemaradtam, bár csak a KÉRT számot hoztam. -
#5253 Fogadd megkésett szülinapi ajándékként az egész albumot Kolléga.
Természetesen nem én vagyok az eredeti feltöltő, mert ez nem az én világom.
Én csak ellenőriztem hogy tuti-e a dolog. Úgy néz ki hogy igen.
Letöltés
-
...Amennyiben megvolna valakinek, köszönettel fogadnám! -
#5251 Ez még számomra is a hallgatható kategória. -
#5250 Visszatérve Whitney-re, az "I Wanna Dance With Somebody"-t kimondottan szeretem, a videó is szuper:
Életteli volt... mi a fene történhetett Vele, hogy úgy végezte ahogy? -
#5249 Nekem csak Verbatim, de mintha valahol láttam volna Plextort is. Vagy keverem a szezont a fazonnal, mert egy időben akartam venni plextor írót és azért maradt meg bennem, mint minőségi cucc... nem érdekes. Lényeg az, hogy vannak megbízható és kevésbé megbízható cuccok a cd/dvd írás vonalán is. -
#5248 A Plextor nem csak író? Lemez is volt? :) -
#5247 Részemről Verbatim meg Plextor (volt) a lemez, ha jót akartam. -
#5246 Az alapvető szabály az, hogy a számítógépes cd lemez író minden cd cd-r cd-rw lemezt kezel. Természetesen a dvd írók még ennél is többet.
Az audio cd-r (vagy rw) csak annyit takar, hogy az asztali író inícializáló kiolvas egy audio cd írás engedély kódot a lemezről, ami jelzi a kompatibilitást. Egyes Philips írókkal ez a funkció becsapható. Beolvastatod az üres audio cd-t, kézzel kinyitod a tálcát és a lemezt kicseréled egy natúr cd-r-re.
Az egész kompatibilitásnak anyagi okai vannak: asztali cd íróhoz speciális lemezt vegyél.
Persze ez már a múlt, hiszen már sokunknak ezer éve asztali dvd írója van, ami meg alapból jobb hangminőségbe is tud rögzíteni mint a jó öreg 44.1 kHz/16 bit :) -
#5245 Tudom, miről beszélsz, én is találkoztam már a jelenséggel - occsó lemezeknél gyakori, de aki egy csöppet is ad magára-, no meg a zenére, az nem ilyen lemezekre ír, nemde?
Jut eszembe, van egy bontatlan cd-r audio-m (premium for music use), 700 ft. körül volt az ára ha jól emlékszem, valaki olyasmit mondott, hogy csakis asztali CD íróval írható... mit tudtok erről?