5889
11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    A HQ legyen veletek
  • Musachy
    A kajához jó étvágyat! Utálom a vendégséget!
  • Zephyr Retiring
    PÜ. nincs elfelejtve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak megy a sonka és tojásfőzés, nagylány készíti a marcipános tortát (valakinek szülinapja is ma van) sül a sajtospogi már a 4. tepsivel és én meg ugye mint hg. kóstolgatom a hp-t :) Nehogy má' löttyöt kapjanak a kedves vendégek..eddig 27-en jelezték vissza, hogy velünk töltik a mai ünnepet. Mingyá' dobom azt a privit is...az első vendégek meg kb. délre érnek ide..
  • sanyo71
    Nem volt szép tőlekiváltságos volt
  • Zephyr Retiring
    Leroy csalt! Ő kettőt választott
  • sanyo71
    Szép idők voltak, csak kár hogy jó formán én maradtam meg a boss[
  • Musachy
  • Musachy
    Nem érted te ezt...
  • sanyo71
    Csak mindenki választott egy számot,,tutyika nem volt
  • sanyo71
    Most baxtak le ott hogy nem jó a letöltő linkemááá
    amúgy nagyon jó választás volt a 4-ik szám
  • Zephyr Retiring
    Albert One - Mandy az mitől maxhim verzió?
    Beletutyika?
  • Musachy
    Ezen én is rajta vagyok, nem csak te.
    Régen elég aktív voltam, manapság nem szólok bele a dolgokba.

• sanyo71
    Hát már sokszor nem tudom ki-kicsoda
  • Musachy
    Lehet, én szoktalak "látni", mármint az alteregom...
  • sanyo71
    Akkor lehet kerüljük egymást....ja, és igazán örülök ha tetszik
  • Musachy
    Amúgy tényleg jó kis muzik, köszi még egyszer.
  • Musachy
    Néha benézek.
  • Zephyr Retiring
  • sanyo71
    Ha lennél szíves néha beugrani maxhimitalo-ra, már régebben lekaphattad volna
  • Musachy
    Már le is kaptam, köszi, megsas...
  • Zephyr Retiring
    Kiwi leszek Wescone véleményére.
    Asszem ezt ő is csipázza
  • sanyo71
    Sziasztok!!Hoztam egy kis zenét,az egyik személyes nagy kedvencem, talán ebben a verzióban nem sűrűn található
    saját cd ripp

http://www.4shared.com/rar/TIkqUbg3/Oliver_Maass_-_Magic_Violin__e.html
    Oliver Maass - Magic Violin (englische Fassung)FLAC
    ami még kell:biasanyo71
  • Musachy
    Rád vártam, barátom, mostmár tudom, hogy megnézted!

(De te hogyan szerencsétlenkedted a mondanivalódba a topik fejléc url-jét?)
  • Zephyr Retiring
    Belerejtettem egy HQ SOUND logót a mondandómba. Bocsesz
  • Zephyr Retiring
    Mit szerencsétlenkedsz már?

imho:)
  • Zephyr Retiring
    "..Vili, Te nagyon hülye.."
    Látszik, hogy mennyire nem vagy képben a hanghordozók és a frekvenciakapacitás közti összefüggésekben...
    De szerencsére van neked itt egy Zephyred, aki majd segít

Ahoghttp://www.sg.hu/galeria/1189194976/11891949761344119704.pngy idővel a hanghordozók "fejlődtek" pontosabban nőtt a tárkapacitásuk,
    lehetőség nyílt az egyre magasabb frekvenciaskálát kihasználni.Természetesen nem a céziumatom frekvenciájáról és nem is az atomórák által használt frekikről beszélünk. Ezek a frekik közelebb állnak ahhoz, amire a koncertek előtt is hangolnak a zenészek..vagyis a 440 Hz..
    Tehát a centekről van szó. De nem az amerikai és kanadai centekről
    Egy oktáv 1200 centből áll, a kiegyenlített hangolásban pedig 100 cent ad ki egy temperált félhangot (innen a cent elnevezés).
    A bakelit lemezen nagyon ügyesen ki van használva a teljes emberi hallás által érzékelhető hang és félhang és persze a rejtélyes lebegés is..
    Erről is tettem már említést (amit helytelenül többen is denevérhangok skálába helyez) Képzeld, volt aki egyenesen idiótának titulált, mert volt merszem egy ekkora képtelenséggel előállni..pedig ez nem más, mint egy sima egyszerű hangtan :)
    A bakelit lemezek voltak az elsők a történelemben, akik jól ki is használták ezt a lehetőséget. Innen van ugyebár az embernek azaz érzése, mintha a lemez élne. Mintha lelke volna. Érzel olyan hangokat is, amiket nem is hallasz. És sokan nem értik miért..

A hanghordozók tárkapacitásának növelésével lehetőség nyílt a frekitartomány kitolására nem ritkán ultra mély és ultra magas szintekre is.
    a 96 kHz 24 bitet már régóta ismerjük és használjuk is de a DVD lemezek térhódításakor már el is tudtuk menteni. (Itt csendben jegyzem meg, hogy a legaudiofilebb fekete korong sem tudja maximálisan kihasználni ezt a frekitartományt. Sajnos.)
    Szóval a bakelit szé és jó és igen (mondom ezredszer: a lebegés miatt a nem hallható hangokra is!) de a kifejlesztése óta lassan eltelt már száz év és azóta az "ő tudásán" már rég túl is léptünk...
  • Musachy
    Na mindegy nézd meg az url alapján, a kép nem beilleszthető...
  • Musachy
    Na mi van...
    [IMG]http://www.nyirseghir.hu/pictures/hirek/image/nyirseghir-feles-02-300[2].jpg[/IMG]
  • Musachy
    Inkább ilyen feles legyen:

[img]http://www.nyirseghir.hu/pictures/hirek/image/nyirseghir-feles-02-300[2].jpg[/img]

...a többi felesleges.
  • Zephyr Retiring
  • narumon
    Pofont nekik, szemetek! megölték Kennyt! :)
  • Musachy
    Dehát vannak itt olyanok, akik az USÁba járnak vásárolni.
  • narumon
    "A bakelit jó. De többet tud?"

Jajj de nehéz fejű fiú vagy néha :)
    Igen többet tud, mert ha átmásolod az már soha nem lesz olyan jó mint az eredeti. Az összes többi digitális amit felsoroltál az viszont lemásolva a vinyóra is pont ugyanolyan lesz mint lemezről, ezért szerintem ezeknek a médiumoknak már semmi értelmük.
  • Musachy
    De ez most van és nem is ritkán fordul elő velünk (kis túlzással néha az az érzésem hazajárunk oda). Az a feles meg már tényleg uncsi.
  • Zephyr Retiring
    Hagyjuk már ezt a Londont...
  • Musachy
    Szundi? Már? Nem ismerek rád. Még ha én mondanám. De én még fenn leszek egy kicsit, az asszonykám hamarosan indul Londonba.
  • Musachy
    Nem az, csak uncsi. Már mindenki tudja, az is, aki sosem jár ide. A privit azért küldd csak el.
  • Zephyr Retiring
    Még mindig szkeptikus vagy? :)
    Holnap dobok egy privit. Csak hogy lásd kivel van dolgod :P
    Most szundi. Cső!
  • Musachy
    Hagyjuk már ezt a fél évet kint...
  • Zephyr Retiring
    Én fél évet kint éltem. Rohadtul meg lehet szokni :)