HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..na persze, meglehet, hogy már megint sületlenségeket beszélek<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
szerintem jelenleg ez a legjobb
Ez a maxi jelszavas? Belehallgatnék én is..<#eljen>#eljen>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Kárba már nem veszett.<#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
Ezúttal az East 17 elõadásában. <#vigyor2>#vigyor2>
...nézd már, pass nélkül. <#wow1>#wow1>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Y - A N
az ipszilon az eleje az eN a vége.<#nyes>#nyes>
FELADOM!!!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#guluszem1>#guluszem1> MI A JELSZÓ KOLLÉGA???
Privibe, vagy bárhogy, segíts már, ha már leszedtem.
...ne maradjon parlagon ha már idõt fektettem a feltöltésébe. <#pias>#pias>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Én ugyanis nagy linkgyûjtõ volnék, ha van hozzá jelszó is.<#falbav>#falbav>
annyi kiegészítést tennék a "jelszó a rar fájl neve" közleményedhez, hogy a fájl neve kiterjesztés nélkül értendõ és alsóvonás helyett helyközzel, ugyanis az rs a helyköz helyére mindig alsóvonást rak.
yello egyébként hozzám is közel áll...jó kis maxikat gyártottak...talán nálunk nem voltak oly népszerûek ez csak a celebszopkodó, ratyihajhász, többször áthelyezett mellbimbójú mûfarokcsatolgató produkció nélküli médiának tudható be...
In Lak\'ech Ala K\'in
nálam most épp ez érhetõ el tõlük:
természetesen losslessbe.
01 <06:13>06:13> Yello - Tied Up
02 <06:00>06:00> Yello - Of Course I'm Lying
03 <04:57>04:57> Yello - 3Rd Of June
04 <03:58>03:58> Yello - Blazing Saddles
05 <08:11>08:11> Yello - The Race
06 <03:30>03:30> Yello - Alhambra
07 <03:24>03:24> Yello - Otto Di Catania
08 <08:20>08:20> Yello - Tied Up In Red
09 <03:45>03:45> Yello - Tied Up In Gear
bonus tracks:
10 <06:30>06:30> Yello - The Race (Break Light Mix)
11 <03:07>03:07> Yello - Wall Street Bongo
12 <13:24>13:24> Yello - The Race (12'' Mix)
Vagy csak nem mernek egyesek passt kérni? <#nemtudom>#nemtudom>
Pass: rar file neve mindkettõnél... igy már jobb? <#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
katt ide cimbora a maxiért 😊
jelszó, még mindíg....
kellemes zenehallgatást kolléga<#integet2>#integet2>
de egy próbát megér, szerintem ha szépen megkéred elõkeríti neked wavba is<#nemtudom>#nemtudom>
majd jelezz már vissza, hogy jól emlékeztem-e, vagy inkább szedjek cavintont<#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes1>#nevetes1>
ezért hát ím hol vala: under my skin wav...stb...stb... jelszó a szokásos.
nagyon megtudnám köszönni<#worship>#worship>
Könnyen lehet, hogy az eredeti sem jobb, sõt, az sem biztos, hogy a te verziód hamisítvány. Túlvezérelt Jean-Michel Jarre (Drayfus) lemezzel is találkoztam már...<#pardon1>#pardon1>
In Lak\'ech Ala K\'in
munkámból kifolyólag, a szabadidõm a nullával egyenlõ, de kíváncsivá tettél, így a szabadidõmbõl lefaragtam egy negyed órácskát, hogy csekkoljam az általad elmondottakat.
õszinte leszek. ha tudok is segíteni bárkinek zeneügyben, sajna nem mindíg van idõm le is ellenõrizni a minõséget. alapból jó minõségre számítok, mert a legtöbb anyagom valóban lossless, nem úgy mint ez. az még csak hagyján hogy agyonnormalizált ez a felvétel, de még túl is van vezérelve elõtte, aztán elmentve, s ezen biza már a normalizálás sem segít semmit...
eredetinek hittem a lemezt, de már így hogy mindegyik számba belehallgattam látom, hogy egy újabb hamisítvánnyal van dolgom...
na igen...így jár az, aki nem csak az üzletben jut hozzá egy-egy albumhoz, vagy maxihoz, hanem a piacon, vagy egyéb megbízhatatlan forrásból<#rinya>#rinya>
köszi a visszajelzést<#worship>#worship> természetesen a cd megy a kukába.
pont így jártam nemrég mflex fórumában egy vinyllel is. bár ott nem a normalizálással voltak gondok, hanem a nyersanyag minõségével.
ahány kiadó (vinyles) annyi hangstúdió, annyi botfülû akit a semmiért fizetnek (tisztelet a kivételnek).
az ottani hibámat már helyrehoztam egy 6:01 clubmix verzióval.
és amint "eredeti" normális, és elõre csekkolt forrásból hozzájutok a gasoline-hoz, elsõ dolgom lesz feltolni a rapidra neked. egyúttal a régit is törlöm, így ne is szedegesse le senki.
remélem, megérted hogy nem ugrok azonnal, sõt kis idõbe is beletellhet, de rajta leszek<#eplus2>#eplus2>
In Lak\'ech Ala K\'in
azért breki úr, mert õ mindent elõ tud varázsolni mp3-ba...
prezentáció=bemutató mit nem értesz ezen<#conf>#conf><#wilting>#wilting>
<#fejvakaras>#fejvakaras>...miért pont "breki úr"...és miért prezentálná? <#confused>#confused>
In Lak\'ech Ala K\'in
két hírt hoztam neked. egy jót, és egy kevésbé jót.
a jó hír, hogy hoztam a kérésedet magammal, ahogy vártad: losslessbe, azon belül wavba, és a kedvenc tárhelyedre feltöltve<#eljen>#eljen>
...ha már mások nem nagyon törték ki a nyakukat miatta. de figyeld csak meg, letölteni már többen fognak igyekezni<#hehe>#hehe>
dieter bohlen - gasoline (wav, 44.1 khz, 16 bit)
a kevésbé jó hírem, pedig a következõ:
mivel csak ezt az egy számot kérted tõle, így a következõkrõl maradtál le: (kénytelen leszel megvárni, míg breki úr prezentálja a 80-ason faxa kis mp3-ba, talán 320-ba<#ravasz1>#ravasz1>)
Elõre is köszönöm!
In Lak\'ech Ala K\'in
itt a második (immár jelszavasan) szinén wavba<#felkialtas>#felkialtas>
..most pedig ide katt,
és csak utána ide 😊
ha az elõzõnél nem találtál hibát, akkor ebben sem fogsz<#nevetes1>#nevetes1>
ja, a jelszó ment pü-be, másnak aki kéri pedig egy pp-ért adom<#ravasz1>#ravasz1>
tudsz te ha akarsz kolléga<#hehe>#hehe> a kérdés már csak az, hogy én akarok-e tenni bármit is ez ügyben<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
természetesen akad belõle egy 3:39 es változat valamerre.
rengeteg tennivalóm akad mostanság, de ha nem elõz meg senki, és azt is megmondod milyen formátumba kéred (a losslessen belül) ,valamint az idõm is lehetõvé teszi, akkor majd feltolom valahová. sõt (kivételesen) még azt is lehetõvé teszem számodra, hogy válassz a 4shared, a data és a rapidshare szerverek közt.
ámbátor, annyit már most elárulhatok, hogy azért ebbõl nem lesz rendszer<#ejnye1>#ejnye1>
..nem mintha nem adnám szívesen, csak eléggé be van osztva az idõm, s az ilyesféle mókákra nemigen jut belõle<#eplus2>#eplus2>
Végülis részben helytálló volna a kérdés. Megvan ugyan, de csak empétré-ben... szóval "esetleg tudnád-e prezentálni nekem a gasoline-t dieter cimboránktól, ugyanis elég régóta keresem..." lossless-ben?!
Igy már jó??? <#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
De van még sok progi, ha bajod van a néróval<#fejvakaras>#fejvakaras>
Éa a 2000 km-ert hogyan kell érteni? Nyaralsz, vagy mi?
Ha igen, jó neked. Ha nem, cseszheted<#mf1>#mf1><#wave>#wave>
(a nero felett nem tudok napirendre térni<#nevetes1>#nevetes1> rohamosabban öregszem mint gondoltam, mostanáig koromnak megfelelõ állagnak gondoltam hát nem, meszesedem már biztosan <#nevetes1>#nevetes1>)
helyesen így kell: "esetleg tudnád-e prezentálni nekem a gasoline-t dieter cimboránktól, ugyanis elég régóta keresem, de mindeddig hiába"<#hehe>#hehe>