HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak a miheztartás végett. lássa már trendboy kollégánk, hogyan is kell ezt csinálni valójában<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
max. ha valaki letölti, majd lebutitja...ami késöbb körbejár...végül valaki vissza tutyizza...és a végén ugyis kiderül sántít-e...mint lejebb...<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval a SANYO szintén 30 év körüli igazi bajnok volt akkoriban...

What about the forests?
akkor mi is az olcsó?illetve mennyi idõre kellene tervezni egy terméket, hisz a technologia váltást is bele kell kalkulálni?vagy ne is törekedjenek maradandóra, mert mire kikerül a szalagról már nem csupán a tervezõasztalokon hanam a raktárakban felhalmozott áru is modernebb mint amit a boltokban árulnak...szóval dõljön a termék és mire használom már elavultá válik...
Ezért mûködnek sok esetben kifogástalanul napjainkban is. <#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in

What about the forests?
Bizony, remek készülékek voltak!
A sirás kerülget ha arra gondolok, mivé lett napjainkra az "AKAI"...<#szomoru1>#szomoru1>
In Lak\'ech Ala K\'in
"Mondanak" ezek nektek még valamit kollégák? Volt/van esetleg itt még valakinek orsós magnója?

In Lak\'ech Ala K\'in
a világ fórumaiból pánikszerüen átmásolt linkáradatában...a tutyikázásról nem is beszélnék...
<#nevetes1>#nevetes1>
<#worship>#worship>
márpedig abból minden kiderül<#hehe>#hehe>
The Firm - Star Trakkin'
Figyeljétek a szövegét! <#nezze>#nezze>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
de majd utánnanézek hamarosan, mi is van meg, és mi nincs<#awink>#awink><#integet2>#integet2>
jelszó akit érdekel, nálam privibe..<#banplz>#banplz>
legközelebb kolléga nézz jobban körül a polcodon, vagy a gépeden, hogy ne feleslegesen tötizzek már fel<#ejnye1>#ejnye1> ..akadna ám jobb dolgom is.
de már mindegy, mindjárt felér. akinek kell, jelszót adom privibe.
ja, 16 bit wav...
Jó éjt kollégák! <#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
hátha még nincs meg a gyûjteményembe...<#eplus2>#eplus2>
sajna a losslesshez nem árt legalább a 20 khz (az se gond, ha 22)<#nevetes1>#nevetes1>
elindult az upload a rapidra. egy órácska és felér, ha nem szakad meg..
megvárod? ez megy:
én nem is ismeerem ezt az elõadót...új?régi?
mit hoztál ma nekünk?<#nevetes1>#nevetes1>
Valamikor (jó régen) tudatlanságombol adodóan biza én is képes voltam efféle undormány gyártásra...<#pardon1>#pardon1>
In Lak\'ech Ala K\'in
nem úgy, mint ez a "wav", amit trendboy kollégánk passzolt át:
VYCK VYO-ANGELINA (EXTENDED)
WAV 5:12
ha valakinek nem lenne világos mit is látunk, megkérném wescone kollégát is, aki szaktekintély ezen a területen, hogy elemezze, mi is a hiba ennél a zenénél<#wilting>#wilting>
épp ma kaptam egy albumot, amirõl az ötödik és a hatodik számra hívnám fel a figyelmedet. a kérdésem egyszerû: mivel az én albumom is vinylripp, érdeklõdnék hogy ebbõl ollóztad ki, vagy saját ripp lenne<#nemtudom>#nemtudom>
csak azért kérdem, mert ha ilyen király anyagaid vannak, sûrûbben is jöhetnél errefelé<#nevetes1>#nevetes1>
Robin Gibb - Juliet wav
pass : Proshot
lemezbarátokat találni...de állíthatom nem lehetetlen!!!
dj. pulykatollat én sem láttam ma, legutolsó infóm szerint digizésbe fogott ami nála nem két perc ha kinyitja a lemezesszekrényt...<#nevetes1>#nevetes1>
aki pedig mp3-ból puffassza wav-vá az hallgassa úgy <#nevetes1>#nevetes1>
aki jelezte és aktív ( nem csak akkor találja meg a zsoltfordot ha megtetszik valami ) annak a jelszó prezentálva ( korrekt kollégákkal korrekten kommunikálunk, ha valaki sántít úgyis kiderül és a kommunikáció befejezve...
szép estét kollégák!
Nem hinném hogy érdekelné mert akinek akkora listája van annak egy ilyen alapmû biztosan megvan,de ha mégsem akkor sincs gond mivel mindenre van megoldás.(mp3-ban biztosan megvan valahol)<#nevetes1>#nevetes1>no meg lossless-ben is csak-csak) Az említett kolléga nem szokott ilyesmit feltolni fõleg nem jelszavasan így valószínû nem is fog érte tarhálni.
Lehet hogy tévedek vagy én is sületlenségeket beszélek..vagy talán mindketten??<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wave>#wave>