5889
11891949761344119704.png
  • Wescone
    Szóval úgy gondolod, hogy rászedett???
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szia Wescone !

Patricia Kaas dala 87-ben igen nagy kedvencem volt, olyannyira, hogy csak ezért a dalért vettem egy Pioneer metal kazit, hogy vinylről a lehető legjobb mnőségben tudjuk átmásolni! Azóta már teljesen elfelejtettem, de most itt a lehetőség, le is vettem, már csak egy pass kéne hozzája !
    Nagy örömet okoztál vele, köszönettel ...
  • kaposi1
    Ugye nem gondolod komolyan hogy Tgolyo kollega ezt ne tudna?
    Csak gonoszkodik!
  • Wescone
    Azért "vonalas" a spektrum kép mert az erősebb-gyengébb periódusok sokszor váltják egymást, sőt szünetek is vannak a számban.
    Ahol nincs-, vagy nagyon gyenge a jel ott "hézagos" a kép.
  • tgolyo
    csak tudnám mit jelent-e sok függőleges vonal
    jah,biztos vonalkód
  • Wescone
    Szép estét Tagok!
    B. Toth László mondta volt a '87-es Pop-Tari Top felvételén, hogy "Engedjék meg, hogy a következő felvételt kicsit a magam szórakoztatására jelentsem be!"...
    Nos, mivel nem tudom, szereti-e valaki az itt előfordúló tagok közül a "chanson"-t, a következő két nótát én is kicsit inkább a magam szórakoztatására prezentálom:

Edith Piaf - Milord

Patricia Kaas - Mademoiselle Chante Le Blues

Érdekességként megemlítem: mind amellett, hogy a felvétel (Milord) '59-ben készült, mint ahogy az ábrákon is látható meglepően jól sikerült digitalizálásrol (restaurálásrol) van itt szó.
    A felvétel korát figyelembe véve "bámulatosan" szól - tényleg.

• Wescone
    Sajna most nem megy - ünnepek utáni leéégés.
    Éjszaka sikerült azért a Righeira-t lekapnom.
  • Musachy
    Szánj rá néhány ajrót, az idegeid is kímélve lesznek...
  • Wescone
    ...elképesztő, hogy dél óta nem tudok evel a Rapiddal zöld ágra vergődni.
    Majd igyekszem megtartani a rendet kolléga, de végülis mindenkin múlik, mivé lessz a topik.
  • vinylbakker
    Szerintem nincs min meglepődni.A szigetországban is sokan szerették ezt a stílust habár nem éppen őshonosnak számított arrafelé.A japcsik a gyüjtők nagy szerencséjére párhuzamban az olaszokkal és a németekkel egy-két kivétellel szinte mindent kiadtak vinylen vagy compilation cd-n illetve maxi és mini cd-n.A csizmaországi lemezdömping közepette azért néha (még szerencsére)apróbb hibák is csúsztak a gépezetbe amit a felkelőnap országában igyekeztek is korrigálni.No persze ha észrevették
  • zsoltford
    ezt kiadták a japperok is avagy nekik adták ki,itteni nyershúszabáló :-)figura lemeze járt nálam...meglepődtem egyébként,hogy járt erre ez a stílus valahogy nem gondoltam róluk...de szerencsére igen...
  • vinylbakker
    Nem is ide címeztem Wescone kolléga!
    Csak úgy általánosságban az érdekesség kedvéért,hogy az ember gyakran találkozik sok negatívummal is.Remélem errefelé ez nem fog előfordulni és kivágod innen mint a macskát sz..rni,ha valaki nem bír magával.
  • vinylbakker
    Ami nálam ma este vitte a pálmát az egy 1988-as italo muzsika (eurobeat).Sokféle műfajt kedvelek,de ma az olaszok nyertek.Különösen ez

katt

Egyébként cimbora jó ízlésed van hogy kell az életet színesebbé tenni(mármint a zenehallgatás területére értettem)
  • Wescone
    Ez a topik sem kimondottan a "linkeskedésröl" szól, az eszme csere mindennapi dolog itt - vagyis mindennapi dologgá válhatna.
  • vinylbakker
    Ezzel a rapiddal ahogy látom mostanság baj van.Nekem sincs premiumom,illetve feltölteni is a c.zone-ba szoktam.Mivel kizárólag eddig egy külfüldi 8spanyol) fórumba töltöttem fel dolgokat és arrafelé a rapid az elfogadott.
    Csak az érdekesség kedvéért arrafelé az a divat ha valaki beregisztrál akkor 10dolgot hitelesen feltornázik oda és utánna láthaja mi is van ott.A történethez hozzátartozik hogy ott kellemes ismerettségek is köttetnek és nem a linken van a fő hangsúly hanem valami egészen máson.
    (segítenek egymásnak lemezbeszerzésben ritka keresett dolgok felkutatásában stb..stb)
  • zsoltford
    szeretem ezeket a muzsikákat...igazi örökzöldek számomra...készült néhány remix de szerintem ezeken minden verzió jó...ami azért ritka...
    sajna egy-egy oldalra csak helytöltőket tesznek fel...

ma ezeket döngettem,megunhatatlanok számomra:

• Wescone
    Hello bakker! Persze, hogy érdekel valakit -engem- töltöm is amint lehet, sajnos a rapiddal igencsak meggyűlt a bajom a mai nap folyamán.
  • vinylbakker
    Köszönöm kérdésedet
    44-es a kicsike (a gázpedál nyomásához legalább ekkora lábra van szükség (különösen ha kamionozik az ember)Ezért is neveznek minket nagytalpúnak az állampolgárok.

Jól látod illetve szerintem is ez a három alapműve volt Bruce & Bongo-nak.Volt több muzsikájuk is de ezek maradtak meg az emberek emlékezetében elsődlegesen.Egy gyüjtőnek viszont legalább ezek kötelező darabok ha másként nem veszteségmentes másolatban.
  • zsoltford
    üdv bazsi bakker! hanyas a lábad ?

talán még egy lemez és a formáció sikeresebb munkássága kivégezve...
    bár számos remix maxi...de ez a 3 alapművük...( szerintem )

• vinylbakker
    Szia!
    Én ezeket találtam így elsőre.
  • vinylbakker
    Hello Everybody!
    Én is találtam egy verziót az pedig az instrumental,hogy teljes legyen a kínálat.(hátha valakit érdekel ez is)

Street Dance (instrumenta) 5:05

És itt sincs jelszó
  • zsoltford
    én értelek ,és te is értesz ha akarsz...

• Wescone
    Szeva' Zsolt!
    Csak fúrcsálltam a "cserélek"-et mivel inkább megosztani szoktunk.
  • zsoltford
    üdv,igen ezt írtam...mi a kérdőjel benne?
  • Wescone
    Egy dallamos "gangsta rap" '97-böl...

The Rapsody feat. Warren G & Sissel - Prince Igor

Cool
  • Wescone
    Namá, hogy jó!
    Köszönjük - Isten hozott!
  • Musachy
    Köszi, már le is kaptam!
  • johnlennon
    Sziasztok!

Nekem ez van egy válogatás CD-n:

BREAK MACHINE - Street Dance 6.30 (WAV)

nincs jelszó
  • Wescone
    A Deck VU méterét állandóan használom mivel a hangkártya kimenetét is figyelem (a mechanika mindössze 100 órát működött talán 9 év alatt) ezért ideális hely a monitornak.
  • Wescone
    Megnéztem - jól mutatna (a Decken) - de egyelőre nem fér bele a költségvetésbe.
  • kaposi1
    Nem is tudom.
    Szokatlan, még sosem láttam ilyet.
    Max a HI-FI egy másik egységét tudom elképzelni hogy rátenném a deck-re.
    De ez persze csak magánvélemény.
  • mflex #1789
    Nekem van egy sansumg 305T, talán 2 hónapot használtam, azóta visszaraktam a dobozába, kb 8-9 hónapja ott van, ha kell valakinek, akkor 250k-ért viheti, én még 360-ért vettem. Apple 30-as monitorját használom a macpro-hoz jelenleg, illetve csak néha, mert inkább a laptop megy egész nap :DDD
  • Wescone
    Hamarosan eljön az idő amikor megvehetem a forgalomban lévő legnagyobb monitort - addig még kibirom az "izé"-vel.
    Mit kifogásolsz egyébként azon, hogy a Deck tetején van?
  • kaposi1
    Nekem annyira nem volt régen PC-m hogy mindjárt egy 19'-os LCD volt az első monitorom.
    Én az ilyen finomságokból kimaradtam.
  • Wescone
    Igazad van Kaposi kolléga, az már csak izé!
  • Wescone
    Hmmm... vajon miért emlékeztetnek ezek a "csókák" Mike Mareen-ra?
  • kaposi1
    Ne má hogy a deck tetején van a Monitor vagy mi az izé?
  • Musachy
    A free az nem jó...
  • Wescone
    ...a "free júzereket" nem komálja és az vagyok jelenleg.
    Egyébként valaki mintha említette volna korábban, hogy megvan neki a "Street Dance", de már nem tudom ki volt az illető...
  • Musachy