5889
11891949761344119704.png
  • Wescone
    Szeva' Bigivan, örülök, hogy "látlak"!
    Nem tűnt el mindenki - legalábbis én nem, de nem áll szándékomban feltétlen pörgetni a tópikot. Amint "mondtam" korábban, nem a magam szórakoztatására nyitottam így ha másnak nem jelent semmit a téma - mehet a sülyesztőbe.
    Az "Il Divo"-t viszont köszönöm!;)
  • bigivan
    Azért hoztam is vmit mutatóba. Ezt a cd-t még Karácsonyra kaptam, s azóta is nagy kedvencem! Prezentálom a legjobban tetsző dalt róla. Ez a világ egyik legismertebb dallama, sicher, hogy mindenki ismeri. A gugli a keresésemre 12 millió linket dobott ki ezzel kapcsolatban. Ide rakom, mivel valóban megérdemli a High Quality minősítést.

Il Divo - Amazing grace
    Wav
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !

Mindenki eltűnt, mint a kámfor, a topicot már a béka segge alól kellett előkotorásznom !
  • Wescone
    Hello musichunter!

Nos, ez töretlen PCM all right, viszont úgy tűnik valaki megemelte utólag a 20 kHz feletti tartományt (nehezemre esne elhinnem, hogy eredetileg ilyen) - értelmetlen művelet szerintem.
  • musichunter
    Azért mostmár jöhetne valami visszajelzés!
  • Wescone
    24 óra elött... ...vagyis éjfél elött!
  • musichunter
    annyira nem sürgős a dolog....
  • Wescone
    Megcsekkolom musichunter mester amint lehet... sajnos 24 óra elött nem bírok a rapiddal.
  • Wescone
    Dehogy lógsz ki, szivesen látott vagy - legfeljebb majd jól rászoktatunk a lossless-re!
  • upet
    Innen pedig ezért lógok ki. Nem vagyok nagy minőség párti, nekem jó a jó mp3, 99%-ban autóban hallgatom, gyenge technikán. (100 szám tovább tart mint 10, két lemezcsere közt)
    The Von Bondies - Tell Me What You See kis garage FLAC
  • musichunter
    Szép napot mindenkinek!

Vola itten 1 kis múzik .....1 Nagy kedvencem.
    Boytronic- You flac-ban.
    A hozzáértő kollégákat megkérem vessenek már rá 1 értékelés erejéig ...
    megüti a mércét a topikban vagy sem ha igen akkor feltöltöm az egész albumot.
    Fáradozást előre is köszönöm.

Boytronic
  • Wescone
    Hi! Lebutíthatod, bár nem érdemes.
  • upet
    És valóban érdemes, Scooter - Fire pass-t kérek.
    Nem is értem hogy maradt ki az mp3 listámból ez az alapmű.
    Lebutítom engedelmeddel, csak jó alapanyagból lehet viszonylag jót konvertálni.
    John Mellencamp - Paper in Fire FLAC Egy másik tüzes dal viszonzásul.
  • kaposi1
    Orion HS 280
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szevasz Flexi!
    Nem akarnék beleszólni a dolgodba, de ehhez a minőséghez az általad említett nagy Orion legfeljebb szutyok lehet.
    Ha megfogadsz némi tanácsot, a következő sugárzókat keresd ebből a korból:
    Orion HS 280
    Preludium első generáció (ViFa sugárzókkal)
    Heybrook HB 1
    Ezek voltak a 80-as évek legjobb, Mo-n is megvehető sugárzói.
    Az erősítőd megérdemli vmelyiket ezek közül !!
  • Wescone
    Köszönet az ABBA-ért John (elnézést, hogy nem írom ki a teljes "neved" - mindig túl hosszúnak tűnik, azonban jelezd ha ez zavar), és Neked is Musachy!
  • johnlennon
    Sziasztok!

Saját lemezről:

ABBA - If It Wasn't For The Night wav
  • Musachy
    Sajnos most egy kis ideig nem leszek, de ha addig nem lesz, akkor előkerítem.
  • Wescone
    Szép estét Tagok!
    Mi van, nem ír ide senki semmit ha nem vagyok? Tudjátok, nem kell rá engedélyt kérni tőlem, vagy talán elment a kedvetek a minőségtöl?
    Na mindegy...
    Keresem ABBA "If It Wasn't For The Night" cimű számát, vagyis:

Valamikor réges-régen a kedvencem volt de mára szinte kitörlődött az emlékezetemből...
    Ma viszont lejátszotta a Star FM felelevenítve a régi szép időket.
    Love this song!
  • mflex #1881
    Holnap szétkapom az enyémet is wazze, remélem így néz ki! :D
  • tgolyo
    Üdv.Mindenkinek!

Lady Violet - Inside to outside
  • Dióka
    és ami a lényeg, a 2x50Watt mögött egy 490W-os táp húzódik!Na az nem fog kifulladni vagy megijedni egy nagyobb hangfaltól sem! Nagyon jó kis cucc!

• musichunter
    Gratulálok a cucchoz!

legyen benne sok örömöd!

Ui.sokáig működjön !
  • Wescone
    Elegáns darab.
  • mflex #1876
    Ebben a színben még szebb!
  • mflex #1875
    Igen és felülről megvan világítva.
  • mflex #1874
    De ezért a pénzért egy makulátlan hifi-t kaptam, szinte hibátlan. :-)
  • Dióka

• kaposi1
    Én is így láttam.
  • Dióka
    húwazze,nem volt olcsó (a korához képest),de drága sem....viszont tényleg ott van a szeren!a jobb videót rakd fel a youtubera, hagy élvezkedjen majd a retro hifi klub is egy picit.
  • Dióka
    ebben nem tudok kételkedni, mivel nem tudtam meghallgatni.
  • Wescone
    Jól látom, hogy a kazetta "fekszik" a deck-ben?
  • mflex #1868
    Köszi, Wescone cimbi, holnap összedobok egy jobb minőségű vidit, akkor már a saját mobilról vagy fényképezőgépről. Kaposi kolléga, tegyük hozzá, hogy már régebb óta szerettem volna egy régebbi jó állapotú hifi-t, hát most megtaláltam. Az ára 450 ojró volt cakumpakk...
  • Wescone
    Hello Mike!
    Jól "mondod", több fém - szebb hangzás. Akkoriban még építették a készülékeket nem futószalagon hányták össze őket.
    Mind amellett, hogy nem túl jó a kép/hang minőség az analóg VU méterek jól mutatnak a sötétben és hallani, inda-tol függetlenül, hogy szép hangja van a gépnek.
  • kaposi1
    Gyönyörű darab!
    Milyen jó hogy neked csak ennyi."kénytelen voltam megvenni"
  • mflex #1865
    Hali! Wescone kolléga biztos értékelni fogja...
    Szóval voltam a németeknél és ott egy retro hifi boltban láttam ezt a gyönyörűséget, a hangja eszméletlen, kénytelen voltam megvenni :D
    A tuner, deck és az erősítő szinte hibátlan állapotban és a "pájo" phono is, úgy látszik akkoriban nem spóroltak a fémmel, mert rettenetes súlyuk van, mondjuk ezt a hangzáson is hallani, több fém szebb hangzás. Találtam itthon egy régi 80-as hifi álványt, egyelőre arra raktam rá és ideiglenesen kötöttem rá a kis jamo hangfalakat, ehhez a legnagyobb orion hangszórókat tudom elképzelni, ha találok valahol kifogástalan állapotban, akkor veszek hozzá. Felvettem a párom mobiljával, szóval annyira nem lett jó, (villanyt kellett volna kapcsolni) meg az inda is rontott a minőségen, nézzétek meg, mert hamarosan törlöm. (kiadási dátum: 1977, azok a VUUUUUK) :DDD

vidi
  • kaposi1
    Te vagy a szakértő ebben.
    Én csak annyit mondanék hogy nekem nagyon tetszik ahogy szól itthon.
    És ez nekem bőven elég.
  • Dióka
    Végülis jó irányba akarod érteni a képet és a dolgokat, bár picit pontosítanék (mivel már rég tettem ).
    Nem akarok semmilyen spektrumkép rajongót elkeseríteni, de ezen képeknek a legcsekélyebb köze van a hangminőséghez (=amit visszahallunk=kimagaslóan jól szól avagy nem), mert ezek csak egy valamit erősíthetnek meg és azt is csak elméletben (mivel a gyakorlat a visszahallgatáson dől el), hogy az anyag tartalom formátumában mennyire van közel a veszteségmenteshez vagy attól mennyire áll távol....az égvilágon semmi többet....
  • Wescone
    Hello Tgolyó!
    Kérek ehez én es egy jelszót!
  • Wescone
    Szeva' upet!
    Régen "láttalak". Amint látod, feltűnnek itt érdekes dolgok is néha, talán érdemes lessz a későbbiekben is benézned.