Hivatásos katonaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
de most hogy mondod, közkatona esetén tényleg vihetnek ki fél évre.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mennyi az esélye, h pont CoDoztál mielõtt megnyitottad a topikot? ELÕRE LÁTTAM! Basszus, miért nem jelentkeztem a Kiválasztottba? Már túl késõ =(
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Jó tudnom, hogy a külszolgálaton részt vevôk kiválasztásakor
az önként jelentkezôket elônyben részesítik. Az is
fontos, hogy a beleegyezésem nélkül is vezényelhetnek
külföldi katonai szolgálatra, ha annak idôtartama az egy
évet nem haladja meg.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Bár úgyis szeretném megmûttetni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amúgy asszem egy hete beszéltem egy csapattáesammal, itt Kecskeméten repölõgépszerelõ; na azokból például hiány van; szal nem vagy túl idõs, érdemes lenne beiratkozni ilyen szakiskolába
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
most tudtommal csak a NFTC-t nyomatják, más posztra nem nagyon keresnek katonákat
(leszámítva a mûszaki szakiskolásokat)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Engem is érdekel a téma, lehet kinövöm, de nem tudom :-) Na a fizuról olyat hallottam hogy 120-160 ezer között mozog, de nemtumhiszem hogy ennyit kapsz.. A sorkatonaság tényleg lehetne ujra.. Rámférne
Szerintem tényleg nem érzitek át azt amirõl beszéltek.
Szerintem nagy hiba volt megszüntetni a sorkatonaságot. Legalább megtanultuk volna használni a fegyvert, és tartást is adott volna a fiataloknak.
Ja és...
"Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre!!!"
V9ykn8_TZL0
Na ezt a téveszmét felejtsd el sürgõsen. A külföldi missziókra igaz, de a magyar pilóta szó szerint szarért-hugyért (nem)repül. Nevetséges pénzt kapnak és még repóra sincs neki. Csak az igazi fanatikusok csinálták végig az egészet. Elsõ körben mikor elindult a pilótatoborzás és megejelentek a kiváló kondiban levõ két nyelvvizsgás diplomás emberek és meglátták, hogy mi a szitu, 80%-uk villámsebesen lelépett. Kettõt találhatsz miért..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A maradék 20% meg megy harcolni külföldre (vagy repülõzik), és õket ennek megfelelõen jól meg is fizetik.
Az ilyen külföldi missziók teljesen önkéntesek, aki nem akar az nem megy. Csak emiatt nem mondhatod, hogy ne legyen senki katona.
Itthon is el lehet katonának lenni, más kérdés, hogy milyen poszton, és mennyi pénzért...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végülis ez a végsõ lehetõség közé soroltam.
Ha nem találok vmi olyan munkát amit szeretek is csinálni megyek védeni a hazát,és akkor rettegjetek😄
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Egy kérdésem lenne erre nem találtam választ.
Ha én szemüveges vok akkor nem lehetek katona?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A kihívás és az anyagi része érdekel😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"