Hivatásos katonaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
(esetleg nem bírják megcsinálni a min pontot vagy rosszul csinálják a feladatot és az elég gáz mert azt olvastam ha nem úgy csinálom pl: a felülést ahogy le van írva akkor megállítanak és kész annyi a pont amennyit jól megcsináltam stb.)
igen, érthetõ volt a válaszod most már értem hogy mi is ez valójában...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Az alkalmassági vizsgálat 3 elembôl áll.
a) Egészségügyi vizsgálat:
– laborvizsgálatok (kiemelten a drogteszt,
az AIDS-vizsgálat, és nôknél a terhességi teszt);
– belgyógyászat;
– sebészet;
– szemészet;
– ideggyógyászat;
– fül-orr-gége;
– fogászat.
b) Pszichológiai vizsgálat:
– teszt;
– MÛSZERES VIZSGÁLAT;
– pszichológussal történô beszélgetés.
c) Fizikai vizsgálat:
– 3200 m futás;
– karhajlítás (fekvôtámasz) vagy húzódzkodás
(2 perc alatt);
– hanyatt fekvésbôl felülés hajlított térddel (2 perc alatt).
ez a pszichológiai mûszeres vizsgálat mit takar?? tudja vki?
Forrás: magyar honvédség kiadványa-http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzodeses_katona.pdf)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
homlok..., kicsit korán volt még 😄, de a lényeg ugyan az kb 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azt akarom kérdezni lehet hülyeség de akinek van egy kis tetkója a vállán az lehet katona vagy??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A lap alján találod meg a választ---->kell
"A szakra alapfokú C típusú államilag elismert angol vagy francia nyelvvizsgával rendelkezõk jelentkezhetnek."
Azt tudjátok hogy melyik hónapban van az erõnléti felmérés?
anno 1987
Lenne 1 kérdésem. Én már betöltöttem a 23at mert most jelenleg a gyõri szif re járok építõmérnök szakra de az nem nekem való. A Zrínyi szabályzatában meg ezt találtam (2007-es dok.):
A
tisztképzést folytató szakok teljesidejû munkarend szerinti képzésére történõ jelentkezés esetén további feltétel – a jelentkezés évében – a betöltött 18., de be nem töltött 23. életév (ettõl a
beiskolázó írásos javaslatára kivételes esetben az intézményünk eltekinthet),...
Én a katonai vezetõ szakra szeretnék jelentkezni. Ez most engem érint?
A felvi-n ilyet nem írnak.
( http://www.felvi.hu/ft9/szervezet.ofi?mfa_id=1&szer_id=311 )
Lehet már késõn irok de még azért van idõm a jelentkezésre és a felvin azt irták hogy a zrínyi re kell alapfokú nyelvvizsga. Ezt ti hogy tudjátok?

a füves cigi kb 1 hónap alatt ürül ki, de jobb megvárni a másfelet. hajból egyébként 3 hónap múlva eltûnik, ha nem vágod le, akkor is, de ha gyorsan kell, fokhagymával mosd meg sokszor.
egyébként ne ítéljétek el egyszerre, a sereg azért van, hogy embert faragjon belõle, és ha olyan beosztásba kerül, ahol futni kell, majd rájön, hogy nem jó dolog a cigi.
ha jól rémlik 5 év vagy ilyesmi
a füves cigirõl meg annyit hogy az ürül ki legkésõbb a szervezetbõl, hajból pl addig kimutatható amig le nem nõ teljesn..., szóval pl a szintetikus drogok jóval hamarabb lesznek "kimutathatatlanok"
ez csak az információ része a dologhoz, a morális/erkölcsi részéhez a dolognak nem szolnék hozzá, semmi közöm hozzá 😊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A lehetõség adott, akár tiszt (ZMNE), akár tiszthelyettes (Szentendre) leszel.
Sokmindenre nyitott vagyok, de hogy az alkoholnak, meg a kábszernek (bármilyen, még mielõtt elkezded nyomatni a "fû az lightos" dumát...) semmi keresnivalója nincs egy bakánál, se munkában, se szabadidõben, az biztos.
elhiszem h. te még sose szivtál vicces cigit. épp ezért fingod sincs milyen, ha nem tudsz értelmesen válaszolni arra amit kérdeztem...akko ne irj
én nem azt mondom h. jó, vagy hülye aki még nem...de ne alkosson rola véleményt. azzal szerintem semmi gáz nincs, h. vki havonta egyx mondjuk füvet sziv....a pia gázabb fiam
de azt kérdeztem...tudna e vki segíteni h. mennyire szigoru vagy hogy megy, vagy talákozott már esetleg ilyennel...
Ez így igaz, szerinted!
Ha a Zrínyit elvégzem utána megpályázhatok egy ilyet szted?
Vagy esetleg más helyet nem pont ciprust.
(messze van ez még de jó elõre tervezni)
2, tanulnak e ott ien matekot meg iesmiket vagy csak történelem féleséget?
2+1 mekkora az iskola?<#mf1>#mf1>
Kijutás a lövészdandárokból egyszerûbb, hisz ott általában komplett kötelékeket vezényelnek, máshonnan meg a pályázat alapján.
Irakban minimális a jelenlét )fõként tisztek, magasabb rendfokozatõ tiszthelyettesek), míg Afganisztánba egyszerûbb a kijutás minden állománykategóriából.
Ha érdekel, böngészd nyugodtan például ezt: Pályázati kiírás
Persze papírt kapsz, hogy katonai sulit végeztél, meg beosztást is ajánlanak fel, ahol éppen lesz üres egy végzõsnek.