Hivatásos katonaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
mondjuk pilóta nem lehetsz😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
remélem tudjátok xD
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
mindent vissza. kiskorodban megerõszakolt egy román kamionsofõr, akkor megesküdtél, hogy megölöd az összeset.
fétis. szereted a fenekedbe dugdosni a karabély hideg csövét.
stb.
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a toborzó irodában ha megkérdezik, hogy miért akarok katona lenni, akkor milyen válaszokat szeretnek hallani?
olvasd el, ha úgy gondolod, hogy meg tudnál belõle tanulni valamit, vágj bele, hátha....😊))
Azt szeretném megkérdezni, hogy a fórumozók között van e Zrínyis vagy volt Zrínyis.
Lenne pár kérdésem:
-Milyen követelmények vannak az órákon, vizsgákon.
-Mennyi tárgy van egy félévben
-A nyári gyakorlat az minden évben van vagy csak egyszer az egyetem alatt
-Nagyon magolós tárgyak vannak vagy inkább gyakorlatias
-A vizsgaidõszak mennyire zsúfolt (4-5 hét) PL:egy héten van 4-5 vizsga
-Van UV hét
Milyen fizikai felmérõk vannak, és ott bent mik a pogramok?
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vissza olvastam és minden ki a kinizsit írogatta én erre értettem hogy nem akarok tanulni
Egyébként az rossz hozzáállás, hogy nem akarsz tanulni. Ha hivatásos katona leszel alapból tanulnod kell. Milyen rendfokozatok vannak, mik az alakiság szabályai, mik a hadsereg rád vonatkozó szabályai, stb.
A mesterlövészek is sokat tanulnak, például az átlag katonánál is jobban tisztában kell legyél a ballisztika dolgaival...
Noha nem akarlak eltántorítani a katonaságtól, de õszintén szólva ha komolyan gondolod a mesterlövész karriert, akkor én a helyedben mindenképpen ott kezdeném, hogy sportlövészet, és megállapítani, hogy van-e hozzá érzékem. A hadseregben elég szûkös a mesterlövészek száma, pusztán annyi, hogy most éppen a mesterlövészet fogott meg, édeskevés, hogy bekerülj közéjük. Ha fél év lõtérre járás után még mindig nincs eleged abból, hogy napi 100 darab .22LR lõszert puffogtas el, méghozzá úgy, hogy minden egyes lövésnél tiszta szívedbõl, minden idegszáladdal azon vagy, hogy a 10-es kör közepét találd el, akkor talán van esélyed e téren...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem te döntöd el, mi leszel, hanem a feletteseid, hogy mire vagy jó.
az iskolát meg inkább végezd el, mert ha esetleg nem tetszene a sereg, ott a papír a kezedben.
gyõrben pedig légvédelmisek vannak, szóval alapból nem lehetnél.....mesterlövész ( 😄 ).
Köszi!!
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
hoy ehh
hoy ehh
szóval, ha a szemed jó, más tuti nem lesz az😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
hoy ehh
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW