Hivatásos katonaság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, a rezidens állapotot kõnyû megszerezni úgy hogy még zöldkártyája sincs, igen 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ben007
nem tudtok katonai középiskolát fejérmegye közelében?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

SgtChris
Tekintve, hogy majd 100%-ban megegyezik a tiszthelyettes képzõ felvételi követelménye (orvosi, fizikai része), meg a ZMNE-é, úgyhogy ha az egyetemre nem jutsz be az allergia végett, akkor sanszos, hogy Szentendre is ugrik...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

degenerator
ezeket a kérdéseket inkább egy toborzótisztnek tedd fel, de ha nem érzel fájdalmat, valószínûleg nem baj. a katonák is néha összetörik magukat.

mondjuk pilóta nem lehetsz😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

és az h el wolt törwe a kezem és was wolt benne, de kiwették, az se baj? tudok mindent csinálni wele
degenerator
nem feltétlenül, elég megkapnia a rezidens állapotot, és már lehet tengerészgyalogosnak jelentkezni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

nem egészen, ha nincs zöldkártyája szóba se állnak vele 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Apum rendõr wolt jó pár éwig és azt mondta h nem baj az allergia, ha testileg megwan minden akkor ok, ki is néztem 1 tiszthelyettesképzõt ha nem jön össze az egyetem
nem ájulgatok én, max hapcizok XD
degenerator
ha kimész a mezõre, és elájulsz, akkor az probléma. ha errõl van zárójelentés, az még nagyobb probléma.

hát gyógyszert is szedek az allergiámra nyáron, és akkor minden rendben, télen nem kell szedni
degenerator
bemész a nagykövetségre, elmondod mit szeretnél, és ha az öltönyös ember megfelelõnek tart, elmagyarázza a többit.

igen, zöldkrátyával

Tudnátok segíteni! Magyar állampolgár egyáltalán lehet amerikai katona?? Jelentkezhet az Egyesült Államokba katonai kiképzésre??
remélem tudjátok xD

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

degenerator
mennyire?

zrínyi miklós nemzetvédelmi egyetemre jelentkeznék Bsc esgyik szakára, és az kizáró ok ha allergiás wagyok??? kérlek írjatok minél gyorsabban
sziasztok lehet 1 kérdésem??
ennek nagyon jó az állóképesége, már vagy 60 perce csinálja a fekvõket megállás nélkül. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

köszönöm! NOs ha jól látom akkor vállszéleségben, és a felkar vizsintes 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

veszelka

sziasztok! én azt szeretném megkérdezni hogya fizikai felmérésen, a fekvõtámaszt hogy kell csinálni? (ugy értem hogy a mellemnek hozzá kell érnie a padlohoz, vagy elég ha a felkarom vizszintes?

😊
veszelka
gyilkolásért. órákon át szereted hallani a vér csöpögését.

mindent vissza. kiskorodban megerõszakolt egy román kamionsofõr, akkor megesküdtél, hogy megölöd az összeset.

fétis. szereted a fenekedbe dugdosni a karabély hideg csövét.

stb.

Sziasztok!

Én azt szeretném megkérdezni, hogy a toborzó irodában ha megkérdezik, hogy miért akarok katona lenni, akkor milyen válaszokat szeretnek hallani?
veszelka
itt van pár dolog

olvasd el, ha úgy gondolod, hogy meg tudnál belõle tanulni valamit, vágj bele, hátha....😊))

ha vki már olvasta a bejegyzésemet bocsi, csak azért írom le még1szer hátha nem olvas vissza mindenki a kommenteket...

Azt szeretném megkérdezni, hogy a fórumozók között van e Zrínyis vagy volt Zrínyis.
Lenne pár kérdésem:

-Milyen követelmények vannak az órákon, vizsgákon.
-Mennyi tárgy van egy félévben
-A nyári gyakorlat az minden évben van vagy csak egyszer az egyetem alatt
-Nagyon magolós tárgyak vannak vagy inkább gyakorlatias
-A vizsgaidõszak mennyire zsúfolt (4-5 hét) PL:egy héten van 4-5 vizsga
-Van UV hét
nem

Na akkor mégegyszer megkérdezem lehetek a katonáságnál mesterlövész vagy nem??

Don Norbertó
Valaki mondjon nekem infót Kinizsi tiszthelyettesirõl légyszíves!
Milyen fizikai felmérõk vannak, és ott bent mik a pogramok?

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

[NST]Cifu
Akkor pardon. Viszont specializálódni mindenképpen csak úgy fogsz tudni, ha továbbképzésekre jársz, tehát a tanulást megúszni nem fogod tudni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kicsit félre értedtetek mert a vadász leszek én le akarom tenni csak útánna nem akarok katona súliba járni
Vissza olvastam és minden ki a kinizsit írogatta én erre értettem hogy nem akarok tanulni

[NST]Cifu
Ha mesterlövész akarsz lenni, és arra vagy kiváncsi alkalmas vagy-e rá, akkor menj el egy sportegyesülethez. A legtöbb helyen sima alap Toz-8 kispuskákkal van lehetõség lövöldözni 50 méterre kihelyezett 5a lõlapra. Ez alapozónak mindenképpen jó, fegyverkezelés, a lövés kiváltásának gyakorlása, stb. Ha eljutsz oda, hogy Toz-8-al a 10-es sorozat cirka egy 50 forintos érme terültére érkezik, akkor van olyan lõkészséged, hogy talán rámondják majd: mesterlövészképzésre alkalmas vagy.

Egyébként az rossz hozzáállás, hogy nem akarsz tanulni. Ha hivatásos katona leszel alapból tanulnod kell. Milyen rendfokozatok vannak, mik az alakiság szabályai, mik a hadsereg rád vonatkozó szabályai, stb.

A mesterlövészek is sokat tanulnak, például az átlag katonánál is jobban tisztában kell legyél a ballisztika dolgaival...

Noha nem akarlak eltántorítani a katonaságtól, de õszintén szólva ha komolyan gondolod a mesterlövész karriert, akkor én a helyedben mindenképpen ott kezdeném, hogy sportlövészet, és megállapítani, hogy van-e hozzá érzékem. A hadseregben elég szûkös a mesterlövészek száma, pusztán annyi, hogy most éppen a mesterlövészet fogott meg, édeskevés, hogy bekerülj közéjük. Ha fél év lõtérre járás után még mindig nincs eleged abból, hogy napi 100 darab .22LR lõszert puffogtas el, méghozzá úgy, hogy minden egyes lövésnél tiszta szívedbõl, minden idegszáladdal azon vagy, hogy a 10-es kör közepét találd el, akkor talán van esélyed e téren...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

akkor a hasonszõrûekkel, tök8... 😊

köszi asegítséget amúgy nem a cod-al nyomom

maradj inkább a cod-nál...<#idiota>

veszelka
mesterlövész?
nem te döntöd el, mi leszel, hanem a feletteseid, hogy mire vagy jó.
az iskolát meg inkább végezd el, mert ha esetleg nem tetszene a sereg, ott a papír a kezedben.

gyõrben pedig légvédelmisek vannak, szóval alapból nem lehetnél.....mesterlövész ( 😄 ).

Ha beszeretnék menni katonának, jõvere kapom meg az szakmunkásbizonyitványomat és mester lõvész akarnák lenni lehetséges?? Mert gyõrben van toborzó én meg már nem akarok nagyon iskolába járni???

Don Norbertó
Pilutika!! Jövõre én is oda szeretnék menni már idén mentem volna de nem volt már hely. Légyszi röviden meséld már el milyen ott az élet, miket csináltok stb. Milyen felmérések vannak felvételikor, és az nagy gond-e hogy elég lúdtalpas vagyok?
Köszi!!

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Ha jól tudom, ugyanúgy van ilyen fizikai felvételi, fekvõtámasz, futás, stb.

hoy ehh

veszelka
ha a bolyaira szeretnél pályázni, akkor nem tudom megmondani. egyáltalán van ott fizikai alkalmassági?

A katonaságnál mûszaki szakra jelentkezéskor az kizáró ok, ha már volt egy térdmûtétem, és most lesz egy orr polip eltávolító mûtétem is? Tehát ha ezek után egészséges leszek, akkor mennyire veszik szigorúan a papírokat?

hoy ehh

Köszönöm a választ.
veszelka
egyébként a -2 pont a határeset.

mivel katona akartam lenni 3 éve erre edzek ugyhogy a fizikummomal nem lenne gondom de ezekszerint esélytelen azért köszönöm a választ
veszelka
felderítõnek átlagon felüli fizikai állapot, és lehetõleg egészséges test kell...

szóval, ha a szemed jó, más tuti nem lesz az😊

sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy felderítõnek felvesznek ha mindenhol megfelelek csak a szemem rossz egy picit mivel -2es de kontaklencsém van meg nagyon jól látok vele. Vagy ne is próbálkozzak? Elõre is Köszönöm
3 hónapos alap kiképzés szerzõdésé katonaként

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Milyen szakon vagy?

hoy ehh

na meg volt a kövi hét is...kegyetlen kemény volt a szart is kihajtották belölünk. még birom, de re remélem a kövi hét kicsit könyebb lesz mert kezd behalni a lábam. napi 5 km meg 8k-m futásoktól.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW